ИндексКалендарВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход

Share | 
 

 The Secret Journey

Предишната тема Следващата тема Go down 
АвторСъобщение
avatar
direndur
SS Young Saeng Team

SS Young Saeng Team
Брой мнения : 5414

ПисанеЗаглавие: The Secret Journey   12/20/2010, 20:08


На 13ти декември Кю Джонг и Йонг Сенг се върнаха благополучно в Корея. На 16ти декември Йонг Сенг писа в туитъра си, че се намира на Филипините, заедно с приятел. Кой е той и защо Сенг е там? Кога е отишъл? А кога се връща? Няколко часа по-късно Кю Джонг туитна техни снимки от Филипините със съобщение, че скоро се прибират. "Скоро", но не уточниха кога. На въпроса, защо са там, Сенг отговори "Дойдох за заснемане на видео".

Всичко беше несигурно и обвито в мистерия до днес.
Беше качена информация, че момчетата на 13ти декември са хванали нощния полет до Кебу, Филипините. Били са там 5 дни. На 18ти декември се върнаха отново в Суел. Заради туитовете се предполага, че Кю и Сенг са били там за заснемането на DVD, което да преставят в Япония.

Credit: kimkyujong.com.cn
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
avatar
direndur
SS Young Saeng Team

SS Young Saeng Team
Брой мнения : 5414

ПисанеЗаглавие: Re: The Secret Journey   12/20/2010, 20:16

Лубопитните фенове успяха да издебнат Кю и Сенг и да ги снимат.
На това клипче в кадър е и Кю

Credit: bigcrunch.tistory.com + eednaka @ YT + SS601 + Madeleine + suangs @ YT + BestYS
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
avatar
plamcy
X-SS501TeamBG

X-SS501TeamBG
Брой мнения : 1467

ПисанеЗаглавие: Re: The Secret Journey   12/20/2010, 20:28

Завръщането на Кю Джонг и Йонг Сенг- летище Инчеон.

Credit:Amorino
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
avatar
direndur
SS Young Saeng Team

SS Young Saeng Team
Брой мнения : 5414

ПисанеЗаглавие: Re: The Secret Journey   12/20/2010, 20:37

Един разказ на фенка за сблъсъка й с Кю и Сенг.

Всичко беше несигурно


Първоначално чух слух, че Йонг Сенг и Кю Джонг са тук на Филипините, четвъртък вечерта, но не беше потвърдено. Също така се казваше, че ще се върнат в Корея до събота. Честно, всично е заради туита на Йонг Сенг, в който се спомена, че е тук заедно с друг приятел от Трипъл С.
Помислихме, че е в Манила или на някое друго място, но в Кебу? Уоу! Това е нашият шанс да ги видим. Бяхме шокирани, понеже не бяхме чули нищо за тяхното пристигане. Те казаха, че са тук за заснемането на кратко видео или фотосесия. Заради ограничената информация, с която разполагахме, незнаехме къде са отседнали. Вложихме всичките си усилия, за да ги открием и се надявахме, че поне ще ги видим на летището, за да ги изпратим, както преди време се случи с Лидера. Свързах се с приятелите ми, които бяха с мен. Но този път беше трудно да се предвиди къде може да са. При Лидера поне знаехме къде е отседнал и имахме възможност да го следим заради Ate Gerri.
Петък сутринта около 11 на обяд, Кю писа на туитъра си, че скоро се връщат в Корея заедно с множество снимки на него и Йонг Сенг. Бяхме разтревожени, че си заминават толкова скоро. Бях се запътила с приятели на кино, но точно преди филмът да започне Киму (вероятно нейн приятел/приятелка) ме дръпна на страна и започнахме да говорим за туитовете на Кю… Натъжихме се като осъзнахме ситуацията. Беше голямо разочарование да знаеш, че са тук с теб на острова, а да не можеш да ги зърнеш.

В този миг, тялото и ума ми не приеха, какво трябва да правя, а се отдадаха на желанието да ги видя. Отмених срещата за филма с приятели (за което много им се извинявам), изпратих смс на Jubhe (почитателка на Йонг Сенг) да се срещнем на мястото, взех сестра си Ясмин (почитателка на Кю) с мен и забързахме към летището. Те може би щяха да вземат следобедния полет. Пристигнахме в 15 часа на летището, срещнахме се с Danyelle, сътрудника на Трипъл С, седнахме на столовете пред входа, за да можем да ги видим, когато влизат. Два или три полета излетяха към Инчеон, от Кю и Сенг нямаше и следа. След като нямахме нова информация за тях, надеждата ни започна да се изчерпва. А Kimy още не беше пристигнала.

Помислехме си, че те може би вече са се качили на самолета преди да престигнем, заради снимките туитнати от Кю. Ако е така, вечерта ще пристигнат на летището в Инчеон. Единствените новини, които ще имаме вече са само от корейските фен камери, потвърждаващи, че момчетата са вече в Сеул. Дискутирахме дали да останем още малко и да ги чакаме или да се прибираме у дома. Ставаше все по-студено и по-студено докато чакахме, а климатика изобщо не помагаше на нервите ни. Ха-ха. 17часа решихме да се изнесям от летището и да идем да похапнем нещо, да се поразходим и да отидем да близкото интернет кафе, за да потърсим информация…

И отново туит на Йонг Сенг, направил е снимка на облаци и я е туитнал на приятел със съобщението: “Скоро се пребираме”, това може би означаваше, че е още тук.Уау! Надеждата ни се възвърна. Отново се настроихме позетивно, че може да ги видим. Върнахме се на летището в 20часа и отново се срещнахме приятели – фенове на Трипъл С, Kimy също дойде с камера и фотоапарат. Чакахме до полета в полунощ, които Сенг и Кю взеха до Корея.

Dan, Kimy, Jubhe, Min и аз ентусиазирано ги чакахме, седейки на същото място (на пейките пред входа). За да не ни доскучее, се отдадахме на спомени, как си мечтаехме за Лидера, на същото място и време. Хубаво е да се сетиш, че първата ни среща заедно беше, когато се събрахме заедно да чакаме, само за да зърнем Лидера. Също така ни остана време и да напишем писма до Кю и Саенги.

Забавното нещо, което беше и запомнящо се през тази нощ. Един автобус пристигна точно когато писахме писмата и си говорихме, какво ли ще се случи ако изведнъж Кю и Сенг се появят от тълпата, преди да сме завършили писмата си и дали ще ни позволят да се снимаме с тях hehehehe… Неусъществими мечти.

Изведнъж видяхме голяма тълпа, която ни наблежаваше и всичките бяха корейци, а единия носеше шапка и приличаше точно на Йонг Сенг. Внезапно скочихме от развълнение и се приготвихме. Но когато се приближиха… Фалшива тревога! Уау! Припознали сме се. Засрамихме се от това и затреперихме. Сърцата ни затупкаха учестено, а ръцете и краката ни потръпваха. Бяхме сигурни, че сме го видели… дали и такава ще е реакцията ни, когато се срещнем със истинския Йонг Сенг? Хахаах Най-лошото беше, че може би вече сме го видели, ако бяхме произнесли имената им на глас.. Фалшива тревога “О,Боже Мой”! Факта, че толкова корейци посещават Кебу, ни зарадва. Съдейки по бройката на пристигащите, се зарадвахме, че тук може би им харесва. В този миг се присмивахме едни на други, защо потреперваме(от вълнение). Толкова беше забавно. Времето си минаваше и ние решихме да вложим надеждите си в Добрите Духове да ни помогнат да видим Трипъл С… и продължихме да чакаме.

Единствените хора, които останахме на летището бяхме ние и някакви корейци. Беше 23:57 когато вестибюла се изпразни. Случи се нещо дори още по-забавно. По средата на нашия пазговор, група от 6 човека влезе срещу нас.

krstn: „Това те ли са? Това Йонг Сенг ли е?”
kimy: „Не това не са те. Все още ги няма.”
krtsn: „Те са!”
kimy: „Не.”
jub: „Това е Йонг Сенг!”
kimy: „Hala! Това наистина са Йонг Сенг и Кю!”
min: „ Кю носи шапка.”
dan: „Това НАИСТИНА са те!”
all: „Оппа! ^_^ Йонг Сенг оппа, Кю Джонг оппа.. Здрасти!”

Не наближаваха и наближаваха, докато ние продължавахме да спорим дали са те или не. За Бога! Тотално се захласнахме по тях! Охраната ни хвана и дори забравихме за писмата и подаръците им. Когато дойдох на себе си и извиках имената им, те останаха изумени. Може би се изненадаха, че ги познахме и че сме там. Хахаха… Предполагаше се, че всичко ще остане в тайна. Бях на 1-2 крачки от тях, но напражението не беше същото, както когато видяхме Лидера. С тях нямаше бодигардове, а мъжете с които се движиха изглежда бяха мениджърите им.

Кю носеше шапка и дрехи с дълъг ръкав, сиви и черни на цвят, с раница, докато Сенги беше целия в черно и държеше чанта.. И двамата носеха якета в ръка. (В Корея все пак е студено) И двамата бяха очила, така че можехме да видим лицата им. Мисля, че имаха само лек грим. Бяха толкова красиви. 501% красиви! Хехех… Последвахме ги до металния детектор намиращ се пред зоната за отлитане. Казахме им “Обичам те”, “оппа”, “Обичам те”, “Благодаря” и други подобни.

Когато им го извикахме, те се обърнаха към нас, най-вече Кю Джонг оппа… Той се обърна към нас, усмихна се и ни помаха. Дори списна палци. Приятелката ми Jubhe изтича да си вземе подаръка, за да го даде на Йонг Сенг оппа, за нещастие той така и не го получи. Бяхме разтроени, че не получиха подаръците и писмата ни. Но Кю Джонг си беше невероятен, може да се уверите на клиповете. Кю оппа наистина е любезен, а усмивката му е ни разтопи… Да ги видя пред мен със собствените си очи, бях наистина благодарна и щастлива. Това си беше подранил коледен подарък. На едно от клипчетата може да видите Кю в зоната за отлитане, как си обръща към нас, усмихва ни се и ни маха на няколко пъти. Маха ни докато се изгубва в тълпата. Жестоко! Хехехех… Фен съм на Лидера, обичам ги всички, но този момент с Кю се открой. Той е толкова сладък.

Бяхме щастливи, че ги видяхме и че ги изпратихме. Надявам се, че са се насладили на краткият си престой тук на Кебу. От всички възможни места, Кебу им беше благодарен, че го избраха. Връщай те се скоро.Чакаме ви на 5 февруари в Манила!
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
avatar
direndur
SS Young Saeng Team

SS Young Saeng Team
Брой мнения : 5414

ПисанеЗаглавие: Re: The Secret Journey   12/21/2010, 03:59

Това е снимка от летище Инчеон. Кой е Сенг?А, къде е Кю? Аз лично ги открих, а вие ще можете ли?
Ще се радвам да ги откриете сред тълпата, ако ли не, ще ви ги покажаCredit:Amorino
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
avatar
plamcy
X-SS501TeamBG

X-SS501TeamBG
Брой мнения : 1467

ПисанеЗаглавие: Re: The Secret Journey   12/21/2010, 09:45

Е, Ди как няма да ги намерим, те просто се набива на очи сред тълпата! Но тенаистина нямам охрана!!! Поне аз не виждам такава.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
avatar
direndur
SS Young Saeng Team

SS Young Saeng Team
Брой мнения : 5414

ПисанеЗаглавие: Re: The Secret Journey   12/21/2010, 12:36

Не се и съмнявах, Плами, че няма да ги откиеш.
Така е нямат, нито по снимките се вижда, нито момичето е видяло. Но за сметка на тях има 4ма други. Единия (по скоро едната, така като гледам снимката) е преводач, двама ще са може би мениджърите им, а 4тия какъв ли ще го играе :D

_________________ We ♡ SS501 _________________
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
avatar
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team

SS Min ♥ Kyu Team
Брой мнения : 12676

ПисанеЗаглавие: Re: The Secret Journey   12/21/2010, 12:45

Дам, точно това щях да кажа, не изглежда да имт охрана, но пък са наобиколени от хора - антураж... Те също са си като охрана... А пък на снимката ми отне малко време докато ги открия сред множеството... Първо видях Кю после се оглеждах за Сенг, като очаквах да е някъде близо около него...
Благодаря за темата, много ми харесва Този фен разказ мн ме трогна... Благодаря за превода. Сякаш аз съм била на мястото на тези момичета... И Кю им е помахал... Мило. След толкова много чакане и колебания, поне им е обърнал някакво внимание...

_________________ We ♡ SS501 _________________
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя https://facebook.com/keo.malena

Sponsored contentПисанеЗаглавие: Re: The Secret Journey   

Върнете се в началото Go down
 

The Secret Journey

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Double S five as one :: Новини-