ИндексКалендарВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход

Share | 
 

 Кю за PlayDB

Предишната тема Следващата тема Go down 
АвторСъобщение
Lollipop
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team

SS Min ♥ Kyu Team
Брой мнения : 12676

ПисанеЗаглавие: Кю за PlayDB   8/11/2011, 16:11

Kyu Jong снима фотосесия за PlayDBcredit: twitter

_________________ We ♡ SS501 _________________
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя https://facebook.com/keo.malena
Lollipop
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team

SS Min ♥ Kyu Team
Брой мнения : 12676

ПисанеЗаглавие: Re: Кю за PlayDB   8/22/2011, 12:59

Още малко снимки от PlayDB ~

credit: play.db.kr + baidu

_________________ We ♡ SS501 _________________
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя https://facebook.com/keo.malena
Sunshine
Sunshine
X-SS501TeamBG

X-SS501TeamBG
Брой мнения : 3155

ПисанеЗаглавие: Re: Кю за PlayDB   8/22/2011, 13:20

Неповторима фотосесия!! Божествени снимки,влюбена съм в тях <3
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
plamcy
plamcy
X-SS501TeamBG

X-SS501TeamBG
Брой мнения : 1467

ПисанеЗаглавие: Re: Кю за PlayDB   8/24/2011, 16:06

Обожавам тези снимки.
Смятам, че наистина са уловили по уникален начин духа на Кю. Небрежно облекло, природа, замислен мечтател и деликатна роматика....леко, лежерно...това е Кю!
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Lollipop
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team

SS Min ♥ Kyu Team
Брой мнения : 12676

ПисанеЗаглавие: Re: Кю за PlayDB   8/26/2011, 19:11

Тези са ни новички, нали?
credit: baidu

_________________ We ♡ SS501 _________________
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя https://facebook.com/keo.malena
Sunshine
Sunshine
X-SS501TeamBG

X-SS501TeamBG
Брой мнения : 3155

ПисанеЗаглавие: Re: Кю за PlayDB   8/26/2011, 19:38

Новички са и са прекрасни, красота,нежност, страхотен е Кю
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
plamcy
plamcy
X-SS501TeamBG

X-SS501TeamBG
Брой мнения : 1467

ПисанеЗаглавие: Re: Кю за PlayDB   8/27/2011, 13:11

Много ми харесват и новите снимки. На тези до стената контрастът с кожата на Кю е толкова деликатен, но въпреки всичко показва красивите му черти.
Последните ме плениха: напринуденото изражение на първата, замисленият Кю, усмивката му, която е толкова нежна. Определено обожавам фото сесията.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
plamcy
plamcy
X-SS501TeamBG

X-SS501TeamBG
Брой мнения : 1467

ПисанеЗаглавие: Re: Кю за PlayDB   8/30/2011, 12:00

Давай, 'Goong' Ким Кю ДжонгЧиста страст
Страстна първа стъпка
Ким Кю Джонг


Начало. Това е първото сражение в неговия живот, отделяйки се от SS501 и правейки своята първа крачка под името “Ким Кю Джонг”. В период, в който сърцето му се преобръща, питайки се: „Трябва ли да зарежа всико”, той се сблъсква с мюзикъла, среща, която го кара да преусмисли своето мото: „Рискувай без да съжаляваш”. Сега бъдейки актьор той се води от максимата „Дай най-доброто от себе си независимо от всичко.” и поддържа увереността си с „Мога да го направя.”, подготвяйки се за мюзикъла ‘Goong’.

Мюзикълът ‘Goong’, ПРИНЦ

Playdb: Мина премиерата на ‘Goong’ в Япония.

Кю Джонг: Бях много притеснен за премиерата. След края й колегите говореха, че имат добро предчувствие. Освен това, че се чувствах страхотно след разпродажбата на билетите, отзивите на публиката до последното представление бяха невероятни. Поставяхме мюзикъла в театър Kabiki в Киото, където има 1200 места, много стар театър. Имаше зрители, които бяха дошли да гледат представлението именно там. Особено частта от публиката, които бяха възрастни хора и вероятно историята за кралското семейство докосна сърцата им, защото те плакаха много. В този момент мизълта „Да докоснеш сърцата на публиката” дойде в ума ми и се запечата в сърцето ми.
Аз за ‘Goong’
Дълбока игра, изключителни певчески умения. Не мисля, че бях избран заради това. За себе си аз исках тази роля, ако ли и те да желаеха разпродажбата на билети поради участието на певец-идол и виталност на мюзикъла. Уча интензивно, а причината да репетирам е, за да мога да изълня моята част и да се справя добре с други роли.


Playdb: А критики като „Ако я нямаше халю звездата Ким Кю Джонг феновете отвъд океана нямаше да се „раздвижат”.

Кю Джонг: Преди мюзикъла ‘Goong’ иамше комедия и сериал, които изиграха огромна роля, за да научат хората за мюзикъла. Има коментари като: „Чух, че Ким Кю Джонг от SS501 ще се появи в ‘Goong’ и представя героя, който изигра U-Know Yunho от DBSK.” Хьон Джунг хьонг попита: “Чух, че си се справил добре по време на мюзикъла в Япония? Билетите са били разпродадени, не е ли голям театър с 1200 места? Това е прекрасно, добро изживяване, наистина невероятно.” Заедно с членовете на SS501 съм стоял на сцени на големи театри 30 000-40 000 места, но нямах представа за други жанрове, други театри. Завръщайки се в Корея всеки път, когато познати ми казваха „Това е страхотно, поздравления”, аз чувствах „Уа, всико се случи добре”. Чувствам се добре.


„Певец-идол, знам ролята, която трябва да играя”

Playdb: Като се има предвид критиките за идол-певците, които опитват да играят в мюзикъли трябва да е било доста стресиращо.

Кю Джонг: Всичко е наред, наистина е наред, защото не мисля, че бях избран, заради невероятната ми актьорска игра или пеене. Те мислеха и за ролята, която ще изиграе един идол при продажбата на билети. Исках да се справя добре с ролята си затова репетициите бяха основното. Дадох и много интервюта, за да промотирам ‘Goоng’. В днешно време идол-певците наистина работят много, за да излязат на сцена. Това е напрегнато и трудно. Случва се, защото те са класифицирани като идоли, надявам се, че никой от тези приятели няма да бъде наранен.

Playdb: Заинтересуван ли си от жанра мюзикъл?

Кю Джонг: Обичам участията. Гледах много пиеси и мюзикъли. Гледах ‘Ida’ на Ock JuHyun нуна и си помислих: „Невъзможно, как може човек да направи това? Мисля, че е възможно, защото тя е Ock JuHyun”. После Джунг Мин игра в ‘Grease’. Той ме попита: “Как беше мюзикъла?”, уа беше наистина добър. Но той винаги казваше: „Трудно е, трудно, наистина трудно”. И аз си мислех: „А, не трябва да учатвам в мюзикъл”. Всъщност преди ‘Goong’ получих много предложения за мюзикъли, но отказвах казвайки: „Ще ги гледам като фен”. Не съм мислел, че накрая ще стане така.Мюзикълът за мен
От малък имах една мечта- петима идола-певци.
Тъй като тази мечта се сбъдна бях притеснен от мисълта „Какво трябва да направя сега?”
Когато бях разтревожен и дори бях решил да изоставя всичко се сблъсках с този мюзикъл и почувствах още веднъж забалението да пееш, танцуваш и играеш.
Именно мюзикълът ми помогна да открия интересното в живота.


Playdb: Каква е причината да промениш мнението си?

Кю Джонг: Не става дума за сериал или филми. Започнах уроците по актьорско майсторство като човек свикнал да пее и танцува под прожекторите. Чувствах се дискомфортно, играейки на тихо място и се появи лошото чувство „а, мисля, че няма да се справя добре”. Казах на шефа си: „Ще се подготвям за издаване на албум, работайки върху пеенето си.”, но той ми каза: „Надявам се да играеш”. След дълго обсъждане решението бе, че стресът ще е по-малък ако започна с актьорска игра в мюзикъл, тъй като има и пеене. Но мюзикълът е дори по-страшен за мен. Накрая започнах да мисля: „Няма да стане, трябва да ми е интересно.”, и сега наистина се нслаждавам.

Playdb: Има ли причина, поради която избра ‘Goong’ за своя дебют?

Кю Джонг: Първо, защото историята е интересна и защото представленията са в Япония. Кога друг път ще имам възможност да застана на японска сцена като принц на Корея? (смее се) Това, което ме впечатли най-много е честта да застана на сцена като представител на Корея в Киото.

Playdb: Това е мюзикъл, в който е учатвал U-know Yunho?

Кю Джонг: След като беше сигурен изборът аз да изиграя принц Шин изпратих съобщение на Yunho хьонг „Мисля, че е наистина трудно.” Хьонг ми отговори: „Ще се справиш. Сега ти си принц Шин”. И аз си помислих: „А, би било прекрасно ако съм така решителен. Yunho хьонг е силен и харизматичен, а аз противоложност.” Ще видите различен принц Шин на премиерата.Playdb:В училище са те наричали „Принц” и ти изигра такъв.

Кю Джонг: От началното училище моята мечта бе да бъда певец-идол. Определено няма да си направя забавни снимки с приятели. Не мога да позволя тези снимки да се разпространят, когато стана идол. Имам такава глуповата страна от себе си, моите приятели ме закачат: „Принц ли си? Принц! Днес също не ядеш?” Това определено не е, защото съм красив принц. В ‘Goong’ принц Шин е красив, дори само оставайки спокоен, истинска роля на принц. Истински принц. (смее се)

Playdb:Премиерата на мюзикъла в Корея съвсем скоро предстои.

Кю Джонг: В сравнение с премиерата в Япония бремето е по-тежко. Очакванията на всички са големи заради новините, че ‘Goong’ е бил успешен в Япония. “А, май не трябваше да подписвам договора за Корея”, така се шегуваме.(смее се) Най-хубавото е, че почти всички от екипа, които играха в Япония ще го направят и тук в Корея. Това ми дава невероятна сила.

Playdb: Изглежда, че приятелството ти с актьорите/актрисите от ‘Goong’ е необикновено.

Кю Джонг: Бяхме заедно по време на дългите часове репетиции и представления в Япония. Когато бяхме с членовете на SS501 на практика не говорехме много. Това бе, защото бяхме заедно отдавна и просто знаехме всичко един за друг. Но тук трябва да се сближим бързо, за да можем да сме в синхрон на сцената, затова говорехме много. Чувството е сякаш влизаш в ново училище и срещаш нови приятели. Това бе първият път, когато говорих толкова много с хора, които не са певци и повечето, така срещнах нови приятели.

„Когато се отказах от всичко, мюзикълът бе това, което ме вдигна на крака.”
Playdb: Трябва да има нещо добро в това да участваш в мюзикъл.

Кю Джонг: Размисшлявах какво ще правя за в бъдеще, защото постигнах мечтата си. Обмислях го още по-детайлно, когато останалите членове на групата подписаха с различни агенции. Трябва ли да уча нещо друго, трябва ли да си почина няколко години, да рисувам, трябва ли да имам нова мечта... Имах много идеи, но не можех да направя нищо. Бях уплашен, изпълнен със страхове. Тогава хората около мен, момчетата от SS501 ме посъветваха, че мога да се справя с мюзикъла и заради това успях да се справя. Последният път, когато получих предложение за драма не бях уплашен и казах: „Ще го направя малко по-късно, репетирам, за да бъда перфектен.” Сега казах: „Ще го направя, ще опитам.” Единствено мюзикълът ми помогна да открия интересното в нещата, които имам възможност да правя.

Playdb: Какви са отзивите на SS501?

Кю Джонг: Повече ме притесниха, отколкото посъветваха, казаха ми, че е трудно. Мисля, че ще е забавно да играя с Хьонг Джун. Като ‘Café-in’ сладък и забавен мюзикъл. Докато гледах Хьонг Джун бях изненадан как се справя толкова добре.

Playdb:SS501 е група известна като‘GaeNyeom-dol* (интересуваща се от интересите на феновете си)

Кю Джонг: Всеки е обикнове и честен. Дори по време на нашето промотиране винаги бяхме мъмрени: „Вие, момчете, трябва да имате амбиции, когато другите се справят добре, вие само ръкопляскате ли? Имайте някакви амбиции!” (смее се) Имаше едно популярно гласуване чрез мобилни телефони. (MKMF 2006) Тогава казахме на нашите фенове да не гласуват, тъй като това ще се отрази на сметките им. Беше 100 или 200 вона на обаждане, което е голяма сума за младите хора. А и те няма да гласуват само веднъж или два пъти. Ние им казахме да не гласуват изобщо, което ядоса компанията, организираща гласуването.

Playdb: Има много хора, които чакат албум на SS501.

Кю Джонг: Смятам, че сега по важно е да съберем опит, занимавайки се със соловите си проекти. По-късно, когато се завърнем трябва да покажем сила, която никой няма да може да надвие. Мисля, че албум на SS501 ще има следващата година.

Playdb: Има ли мюзикъл, в който би желал да играеш?

Кю Джонг: Гледах ‘Finding Kim JongWook’ с участието на Kwak SeonYoung нуна. Наистина му се насладих. Бих искал също да играя крехка детинска роля като в ‘Café-in’

Playdb: Каква е твоята бъдеща цел?

Кю Джонг: Надявам се мюзикълът ‘Goong’ да пожъне успех в Корея. Добре дори ако говорите негативно за него, но моля ви, отделето му от вниманието си. (смее се) Въпреки, че да бъдеш певец-идол е чудесно, не е така завинаги. Изглежда репетирахме малко и ви показвахме едно и също нещо 4-5 години. До степен, в която се чувстваме виновни пред нашите фенове. Мисля, че дойде моментът да покажа, за какво съм работил. Хубаво е, че имам възможност да пея и танцувам сега, това е ценно и забавно преживяване. И знам колко много решимост и упорита работа са нужни. Моментът да покажа за какво съм работил е сега, и искам да уползотворя това “сега” добре.
Credit:playdb.co.kr (kangjuck@interpark.com+Ki JoonSeo(www.studiochoon.com)+ Jung HyeRin)+xiaochu@Quainte501.com
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
AmiraSalvatore
AmiraSalvatore
SS501 Team

SS501 Team
Брой мнения : 2664

ПисанеЗаглавие: Re: Кю за PlayDB   8/23/2013, 12:30

Спомням си че докато играеше в мюзикъла, Кю беше казвал че няма да издава албум, а после издаде (което беше истинско удоволствие за всички нас). Чудил се е какво да прави, но добре че се е съгласил да участва в този мюзикъл, който е дал новият старт в соло кариерата му. Радвам се че не се е отказал от всичко това и е събрал сили да продължи
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя https://www.facebook.com/AmirahSalvatore

Sponsored contentПисанеЗаглавие: Re: Кю за PlayDB   

Върнете се в началото Go down
 

Кю за PlayDB

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Double S one as five :: Kim Kyu Jong-