Заглавие: До Япония и обратно за промоцията на City Conquest и 1-вата годишнина на HENECIA Japan 10/3/2012, 21:57
First topic message reminder :
На 3 октомври (сряда), Хьон Джунг отлетя за Япония за пресконференцията на третата му драма City Conquest на 4 октомври и да отпразнува 1-вата годишнина на официалния му японски фен клуб Henecia Japan.
Последната промяна е направена от BlueRose на 10/18/2012, 07:58; мнението е било променяно общо 1 път
Автор
Съобщение
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
Заглавие: Re: До Япония и обратно за промоцията на City Conquest и 1-вата годишнина на HENECIA Japan 10/6/2012, 06:30
Haneda Airport ~ 05.10.2012
Credit: piyogaki @ YT
BlueRose
Заглавие: Re: До Япония и обратно за промоцията на City Conquest и 1-вата годишнина на HENECIA Japan 10/6/2012, 06:30
Летище Gimpo ~ завръщане от Япония [05.10.2012] фен камера и снимка на Only Leader♡
Credit: Only Leader♡ + kim701004 @ YT; lyna0606 @ Twitter
BlueRose
Заглавие: Re: До Япония и обратно за промоцията на City Conquest и 1-вата годишнина на HENECIA Japan 10/6/2012, 07:12
KimHyunJoongThailand посрещат идола си при прибирането му в Сеул [05.10.2012]
Credit: KimHyunJoongThailand
BlueRose
Заглавие: Re: До Япония и обратно за промоцията на City Conquest и 1-вата годишнина на HENECIA Japan 10/6/2012, 07:16
Фен снимки на HyunBar от Gimpo ~ 05.10.2012
Credit: on pics
BlueRose
Заглавие: Re: До Япония и обратно за промоцията на City Conquest и 1-вата годишнина на HENECIA Japan 10/6/2012, 07:25
Микс фен снимки от завръщането в Корея [05.10.2012]
Заглавие: Re: До Япония и обратно за промоцията на City Conquest и 1-вата годишнина на HENECIA Japan 10/6/2012, 20:10
На сцената като се качи да пее и като удари една усмивка е прекрасен. Ей не се спря това момче(вече мъж де). Аз ли недовиждам ,но на някои снимки косата му ми се вижда с червеникав отенък? Странно ми е как взимат направо от ръцете на фенките подаръци,не ги ли е страх.
BlueRose
Заглавие: Re: До Япония и обратно за промоцията на City Conquest и 1-вата годишнина на HENECIA Japan 10/7/2012, 13:02
Акценти от City Conquest Event [04.10.2012]
На събитието са прожектирани откъси от епизоди 1 и 2 на драмата. Освен това е излъчен и клип със задкулисни кадри. Показват как са снимани екшън сцените, които по-рано са били излъчени. Бойните сцени и всичко останало е съвсем истинско. Има и моменти, на които дават коментари на актьорите. Хьон Джунг казва, че тези привидно опасни действия и сцени не са толкова опасни. Има сцена, на която е държан с въжета на върха на сграда. Изглежда наистина страшно. Видеото завършва с целувка. Има и кратък момент от сцената в леглото (креватната сцена от медения месец). Снимано е отвън, през бели, прозрачни завеси. Хьон Джунг е върху нея и те са толкова близо един до друг. Двойката е срамежлива. Двамата се гледат в очите. Хьон Джунг се навежда да целуне Yoo Mi, но се разделят... гледат се един друг в очите и започват страстно да се целуват. Нямало е типична пресконференция, а интервю с Ким Хьон Джунг, Jung Yoo Mi и режисьора на City Conquest. Режисьорът казва, че снимките ще бъдат до месец март 2013. През декември 2012 година Ким Хьон Джунг ще издаде цял японски албум. През декември ще издаде и фотокнига в Япония. На въпроса как се чувства в Будокан след 3 години, Хьон Джунг отговаря: "Горд съм да застана тук като азиатски актьор." "Добър вечер! Аз съм Ким Хьон Джунг от City Conquest. Ще ви покажа City Conquest тази вечер." След прожекцията Yoo Mi и режисьора излизат, Хьон Джунг се подготвя за своето шоу. Групата музиканти вече е на сцената. В частта 'Въпроси и Отговори' задават въпроси, събрани от Henecia Japan. 4D Хьон Джунг се превръща в 8D. Той казва на публиката да хапват и пийват добре, така че да прекарат и 100-та годишнина заедно. Макар да е тв драма, темпото е толкова бързо, че повече прилича на филм и прилича на някои от големите екшъни. Хьон Джунг кара мотор, зад него експлодира кола. Дори докато кара мотор може да се видят мускулестите му гърди. Освен това, изглежда много добре облечен в кимоно. "Аз, Baek Mir, я обичам и ще живея като неин съпруг, и обещавам, че никога няма да позволя тя да плаче." Бяха показани и сцени на лодката с целувка. Хьон Джунг каза, че героят, който е играе, е с много труден и болезнен живот. Хьон Джунг: "Спомням си, когато бях облечен в женски дрехи на концерт през 2005 година. Мина много време, откакто последно бях облечен като жена. Това е голяма саможертва за драмата... така че, всички се наслаждавайте, докато гледате... очаквайте я с нетърпение." Водещата пита Jung Yoo Mi и режисьора какво мислят за Хьон Джунг, облечен като жена. Хьон Джун е леко смутен (засрамен), докато слуша какво казват. Yoo Mi: "Имаше много фенове наоколо по време на снимките, но той не бе афектиран, нито се смути, а гледаше само актьорската си игра." Режисьорът: "Когато за първи път се срещнахме, знаех, че той е един наистина добре изглеждащ мъж. След като имахме контакт, чувствам, че той е много мъжествен... и след като пих с него, чувствам, че е страхотна личност и е много забавен." За креватните сцени Jung Yoo Mi пита: "Всички ли сте разстроени?", а Хьон Джунг добавя: "Всичко е ок. Това е просто актьорска игра... няма нищо." Въпрос: Кои са акцентите в тази драма? Хьон Джунг: "Положих много усилия в заснемането на сцените с целувки." (което явно е един вид подсказка, че в City Conquest ще има нещо повече от целувки във въпросната сцена с лодката) Ким Хьон Джунг се е подготвил доста усърдно за събитието, а и японският му се е подобрил. По време на събитието казват, че драмата има 20 епизода. Yoo Mi казва, че тази вечер е била фантастична и че е осъзнала, че Хьон Джунг освен актьор е и певец. Накрая Хьон Джунг прави дълбок поклон (както винаги). Сегментът с пеенето е страхотен, малко по-различен от предишните пъти. На сцената има група музиканти. Хьон Джунг изпълнява Do You Like That, Lucky Guy, I'm Your Man, Please, Creep (на Radiohead) и др. Дори изпява песен, която никога не е пял на живо. Краят на биса на Lucky Guy е различен от досега. Всички се кефят на макс. След една от песните Хьон Джунг пита: "Колко е часът?" 21:00? Уговорката с Будокан е до 21:00 часа. Трябва да приключим в 21:00." Някой в залата отговаря: "Няма такова нещо!" Той се разсмива и казва: "Няма такова нещо?" и започва да пее следващата песен. В края на евента, водещата казва на всички в залата, че навън вали.
Credit: OnlyKHJtimes + baebb + 王小猫neko @ Twitter
BlueRose
Заглавие: Re: До Япония и обратно за промоцията на City Conquest и 1-вата годишнина на HENECIA Japan 10/7/2012, 14:03
Ким Хьон Джунг проведе японско събитие с над 10 000 фена [05.10.2012]
Наскоро Ким Хьон Джунг проведе събитие, с което отпразнува първата годишнина на неговия официален японски фен клуб.
На 4 октомври, Ким се срещна с над 10 000 фена в Будокан в Япония, за да отпразнува първата годишнина на фен клуб Henecia Japan.
На събитието Ким Хьон Джунг представи и неговата телевизионна поредица City Conquest, по която в момента работи.
Режисьорът Yang Yoon Ho и актрисата Jung Yoo Mi от сериала присъстваха на евента като специални гости и говориха за драмата и за Ким.
За първи път по време на събитието бе пусната кратка версия на сериала и мейкинг филм, които получиха голямо внимание.
Гвоздеят на събитието бе специалният концерт на Ким Хьон Джунг. Ким изпя преработени версии на свои хитови песни с банда и впечатли публиката с високото качество на звука и фантастичните изпълнения. Цялата работа е отнела около един месец.
Той накара публиката да подивее, изпълнявайки песни като "Do You Like That", "Lucky Guy" и "Heat". Сладките му балади "Marry Me" и "I’m Your Man" също грабнаха зрителите.
Ким Хьон Джунг разсмя хората, казвайки: "Искам да благодаря на членовете на Henecia Japan, които винаги ме подкрепят. Искам да празнувам пета, десета и стотна годишнина с вас. За да направя това, ще представям добри песни и актьорска игра, а вие останете здрави с добра храна и лекарства."
Екшън-драмата, с участието на Ким, ще бъде излъчена по KBS през първата половина на 2013.
Credit: en.korea.com
BlueRose
Заглавие: Re: До Япония и обратно за промоцията на City Conquest и 1-вата годишнина на HENECIA Japan 10/7/2012, 15:27
Kim Hyun Joong проведе успешно евент по случай годишнината на фен клуб и концерт за City Conquest в Будокан [05.10.2012]
Наскоро Kim Hyun Joong отбеляза първата годишнина на неговия японски фен клуб, Henecia Япония, подобаващо.
На 4 октомври в Будокан, Kim Hyun Joong проведе специално събитие за неговата драма City Conquest за членовете на неговия фен клуб Henecia Япония.
Появявайки се на сцената пред хиляди, Kim Hyun Joong изрази благодарността си, казвайки: "Щастлив съм, че мога да застана в Будокан, в който се стремят да стъпят всички артисти. Това не е просто 1-вата годишнина [на фен клуба]. Искам да честитя и 100-ната годишнина."
Той добави: "За да се постигне това, ние трябва да мислим един за друг. Аз ще продължа да правя добра музика и да играя, докато вие всички трябва да ядете добра храна и приемате лекарства, за да бъдете здрави."
По-късно на сцената към Kim Hyun Joong се присъединиха актрисата от City Conquest, Jung Yu Mi и режисьорът Yang Yoon Ho, които представиха драмата, споделиха истории от зад кулисите и бе показано встъпително видео към драмата.
Що се отнася до работата с певеца и актьора, режисьорът Yang Yoon Ho сподели: "Мислех, че той е един красив актьор, но след като се срещнах с него, бях изненадан от неговата мъжественост и издръжливост. Но когато пием заедно той е весел и има готина страна, която ме изненада дори повече."
"Главният герой, Mir, се грижи за проблемите на обществото по независим начин, но в същото време намира любовта, което е основното в моите снимки", добави режисьорът.
Когато попитаха Kim Hyun Joong дали усеща някакви прилики в реалния живот с неговия персонаж Baek Mir, актьорът отговори: "Не знам дали ще ми повярвате или не, но [аз също] начертавам живота си, когато става въпрос за човека, когото обичам." В допълнение на отделеното време за неговата предстояща драма, Kim Hyun Joong излезе на сцената и изпълни общо девет песни, в продължение на час, сред които бяха и хитовете му Do You Like That, Lucky Guy и други.
След изпълненията, Kim Hyun Joong сподели: "Беше изключително трудно да се подготвя за концерта по време на снимките на моята драма, но мисля, че ми се отплатихте за моето актьорство и пеене. Усилията не могат да заблудят. Надявам се, че тези усилия ще вложа и в моята актьорска игра в City Conquest."
Jung Yu Mi изрази възхищението си след като за първи път видя отблизо Kim Hyun Joong като артист. Тя каза: "Атмосферата е наистина прекрасна и за първи път си помислих 'О, той наистина е певец'. По време на снимките видях Kim Hyun Joong усърдно да репетира с групата, но виждайки изпълнението му днес, сърцето ми се изпълни."
Певецът направи изненадващо откровение, че ще издаде първия си дългосвирещ японски албум през декември, около Коледа, за голяма радост на феновете си.
Премиерата на City Conquest се очаква по KBS някъде към края на тази година, докато премиерата в Япония през март следващата година е по сателитния канал DATV.
Photo: Key East Credit: enewsworld.mnet.com
BlueRose
Заглавие: Re: До Япония и обратно за промоцията на City Conquest и 1-вата годишнина на HENECIA Japan 10/12/2012, 15:40
Kim Hyun Joong се превръща в японска булка в City Conquest [04.10.2012]
В City Conquest има сцена, в която Hyun Joong се превръща в жена - японска булка. Сцената е на лодката на медения месец (в Япония). Hyun Joong е облечен в японско традиционно женско облекло и е гримиран като жена. Докато Jung YooMi играе мъж - младоженеца. Hyun Joong е прекалено 'красив' до такава степен, че YooMi възкликва: "Наистина представлява заплаха, ако момичетата го видят така." Водещата хвали страхотната кожа на Hyun Joong , описвайки я като "Гладка като яйце!" Изведнъж Hyun Joong повторя това изречение, предизвиквайки смях във всички. Kim Hyun Joong разкри, че последния път, когато се е представял за жена е бил на концерт през 2005. Когато го питат дали мъжественият му образ ще бъде разрушен заради тази сцена, той казва: "Като актьор трябва да можеш да се адаптираш към различни образи/концепции, толкова дълго, колкото публиката е щастлива."
Credit: Sohu English translation: Babyvfan
BlueRose
Заглавие: Re: До Япония и обратно за промоцията на City Conquest и 1-вата годишнина на HENECIA Japan 10/12/2012, 16:04
Kim Hyun Joong: "Аз съм точно като Baek Mir, когато…" [04.10.2012]
Baek Mir = Kim Hyun Joong?
Когато попитаха режисьора на City Conquest за първите му впечатления от изпълнителите на главната мъжка и женска роля, той каза за Kim Hyun Joong, че е "Много добре изглеждащ мъж (момче-цвете), но след контакта с него съм доста изненадан. Всъщност, той е много мъжествен и става страшно забавен след няколко питиета."
Водещата задава въпрос, който не е в сценария, но това изглежда не проблем за Kim Hyun Joong. Въпрос: Какви са приликите между теб и персонажа, който играеш? KHJ: Ммм... този въпрос не беше в сценария, нека помисля за секунда. KHJ: Дори и да го кажа, може да не повярвате. Аз съм същия като Mir, ако срещна момиче, което наистина харесвам, ще рискувам живота си, за да я защитя! Това беше много честен отговор.~
Credit: Sohu English translation: Babyvfan
BlueRose
Заглавие: Re: До Япония и обратно за промоцията на City Conquest и 1-вата годишнина на HENECIA Japan 10/15/2012, 21:18
Фен камери от драма евента ~ 04.10.2012
Credit: tomomon2 + Phụng Anh Lê @ YT
BlueRose
Заглавие: Re: До Япония и обратно за промоцията на City Conquest и 1-вата годишнина на HENECIA Japan 10/16/2012, 11:00
Официални снимки от City Conquest Budokan Promotion Event [04.10.2012]
Credit: Digital Adventure
BlueRose
Заглавие: Re: До Япония и обратно за промоцията на City Conquest и 1-вата годишнина на HENECIA Japan 10/18/2012, 04:34
City Conquest Event ~ медийни снимки от Naver [04.10.2012]
Credit: Naver
BlueRose
Заглавие: Re: До Япония и обратно за промоцията на City Conquest и 1-вата годишнина на HENECIA Japan 10/18/2012, 04:49
Медийни снимки от TopStarNews ~ 04.10.2012
Credit: topstarnews.net
BlueRose
Заглавие: Re: До Япония и обратно за промоцията на City Conquest и 1-вата годишнина на HENECIA Japan 10/18/2012, 05:15
HEAT + Please (Rock Ver.) + Do You Like That/Lucky Guy (Rock Ver.) + Creep фен камери на hollishyun от 04.10.2012
Credit: HollisHyun @ YT
BlueRose
Заглавие: Re: До Япония и обратно за промоцията на City Conquest и 1-вата годишнина на HENECIA Japan 10/18/2012, 05:18
City Conquest Event in Budokan ~ fan cams [04.10.2012]
Credit: 1986rainforest + mimikhjbyj @ YT
BlueRose
Заглавие: Re: До Япония и обратно за промоцията на City Conquest и 1-вата годишнина на HENECIA Japan 10/18/2012, 05:46
Хьон Джунг заминава за Япония ~ летищни фен снимки от a-hlia [03.10.2012]
Credit: blog.daum.net/a-hlia
BlueRose
Заглавие: Re: До Япония и обратно за промоцията на City Conquest и 1-вата годишнина на HENECIA Japan 10/18/2012, 05:47
HENECIA JAPAN Anniversary & City Conquest Memorial Event ~ by a-hlia [04.10.2012]
Credit: blog.daum.net/a-hlia
BlueRose
Заглавие: Re: До Япония и обратно за промоцията на City Conquest и 1-вата годишнина на HENECIA Japan 10/18/2012, 06:04
Още фен камери на hollishyun от евента ~ 04.10.2012
Credit: HollisHyun @ YT
BlueRose
Заглавие: Re: До Япония и обратно за промоцията на City Conquest и 1-вата годишнина на HENECIA Japan 10/18/2012, 06:19
Хьон Джунг си тръгва след събитието [04.10.2012]
Credit: nzm0808 @ YT
BlueRose
Заглавие: Re: До Япония и обратно за промоцията на City Conquest и 1-вата годишнина на HENECIA Japan 10/18/2012, 06:39
(Media Pics) Kim Hyun Joong - City Conquest Event in Budokan ~ by YumiNunaNews [04.10.2012]
Credit: facebook.com/Yuminuna.News
BlueRose
Заглавие: Re: До Япония и обратно за промоцията на City Conquest и 1-вата годишнина на HENECIA Japan 10/18/2012, 07:17
Gimpo, към Япония и обратно ~ фен камери на KimHyunJoongThailand [03-05.10.2012]
Credit: KimHyunJoongThailand @ YT
BlueRose
Заглавие: Re: До Япония и обратно за промоцията на City Conquest и 1-вата годишнина на HENECIA Japan 10/18/2012, 07:18
Летище Haneda ~ пристигане и заминаване [03-05.10.2012]
Credit: exlley @ YT
Sponsored content
Заглавие: Re: До Япония и обратно за промоцията на City Conquest и 1-вата годишнина на HENECIA Japan
До Япония и обратно за промоцията на City Conquest и 1-вата годишнина на HENECIA Japan