Заглавие: Thailand-Korea Friendship Festival 2012 12/13/2012, 15:34
First topic message reminder :
Бейби Джун ще бъде гост на Thailand-Korea Friendship Festival 2012, който ще се проведе в Тайланд от 11.12.2012 до 16.12.2012. Тъй като в предните дни той имаше участие в Малайзия, на 13.12.2012 Бейби Джун ще тръгне директно оттам за Тайланд.
График на програмата му:
Място на събитието : Thailand, Bangkok, Central World Garden & Square A
13.12.2012 16:20 пристигане на ArrivalSuvarnabhumi Airport in Bangkok
14.12.2012 Thailand-Korea Friendship Festival (пресконференция)
15.12.2012 участие в Thailand Campaign
16.12.2012 закриване на фестивала, прибиране в Южна Корея
Последната промяна е направена от Lollipop на 12/15/2012, 15:44; мнението е било променяно общо 2 пъти
Автор
Съобщение
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Thailand-Korea Friendship Festival 2012 12/15/2012, 16:53
Бебо дава интервю ~
Lollipop
Заглавие: Re: Thailand-Korea Friendship Festival 2012 12/15/2012, 16:55
Бебо дава интервю ~
Lollipop
Заглавие: Re: Thailand-Korea Friendship Festival 2012 12/15/2012, 17:12
Една мъничка част от интервюто, което днес е дал Бебо... Останалата част ще се преведе скоро и ние ще й се радваме...
Водещ: Какво би искал да кажеш на тайланските си фенове? Бебо: Благодаря ви за вашата любов. Надявам се да ме обичате завинаги и ви благодаря за подкрепата, която ми дарявате. Вие ме направихте този Хьонг Джун до сега. Вашата подкрепа ми дарява възможността все още да пея и да имам шанса да изграя в драми и мюзикъли. Благодаря на всички фенове и се надявам да продължите да ми изпращете любовта си. Благодаря ви и затова, че подкрепяте и обичате и останалите от групата. Благодаря. Честита Нова Година и Весела Коледа.
eng.trans: aor22
Lollipop
Заглавие: Re: Thailand-Korea Friendship Festival 2012 12/15/2012, 17:17
Тези снимки са с мн лошо качество, пускам една... Останалите не са по-добре, но е хубаво да ги има като идея... Бебо в партера на хотела му ~
Lollipop
Заглавие: Re: Thailand-Korea Friendship Festival 2012 12/15/2012, 17:39
Официална снимка ~
Lollipop
Заглавие: Re: Thailand-Korea Friendship Festival 2012 12/15/2012, 17:44
И тъй като от JJUNAWAY са решили да пуснат репетицията на Бебо, преди излизането му на сцена, сега и аз ще се похваля, че имам цели 2 снимки от този момент... Бебо репетира, преди да излезе на сцената ~ 14.12.2012
Lollipop
Заглавие: Re: Thailand-Korea Friendship Festival 2012 12/16/2012, 16:22
'CSR Campaign Together for Green World' ~ 15.12.2012
Lollipop
Заглавие: Re: Thailand-Korea Friendship Festival 2012 12/16/2012, 17:55
Пресконференция ~ 14.12.2012
credit: on tag
Lollipop
Заглавие: Re: Thailand-Korea Friendship Festival 2012 12/16/2012, 17:58
Пресконференция ~ 14.12.2012
credit: on tag
Lollipop
Заглавие: Re: Thailand-Korea Friendship Festival 2012 12/16/2012, 18:01
Бебо репетира, преди да излезе на сцената ~ 14.12.2012
Lollipop
Заглавие: Re: Thailand-Korea Friendship Festival 2012 12/16/2012, 18:04
Намерих още 2, които все пак реших да споделя...
Бебо в партера на хотела му ~
Lollipop
Заглавие: Re: Thailand-Korea Friendship Festival 2012 12/16/2012, 18:19
В този архив има микс от снимки, има от пристигането на Бебо, от репетицията, от пресконференцията от изявата на сцената на пресконференцията... Свалете си го, ще допълни цялата ви колекция...
Заглавие: Re: Thailand-Korea Friendship Festival 2012 12/16/2012, 18:31
Пресконференция ~ 14.12.2012 ~ by Sakura Dream
Lollipop
Заглавие: Re: Thailand-Korea Friendship Festival 2012 12/16/2012, 18:48
Фестивал ~ 16.12.2012
Lollipop
Заглавие: Re: Thailand-Korea Friendship Festival 2012 12/16/2012, 18:50
Фестивал ~ 16.12.2012 ~ by OnlyMin
Lollipop
Заглавие: Re: Thailand-Korea Friendship Festival 2012 12/16/2012, 19:06
Фестивал ~ 16.12.2012 ~ Because I'm stupid
Lollipop
Заглавие: Re: Thailand-Korea Friendship Festival 2012 12/16/2012, 19:14
Фестивал ~ 16.12.2012 ~ by OnlyMin, aor22, yourpeace
Lollipop
Заглавие: Re: Thailand-Korea Friendship Festival 2012 12/16/2012, 19:19
Бебо напуска Тайланд ~ 16.12.2012 ~ OnlyMin, by aor22, pluto0606
Lollipop
Заглавие: Re: Thailand-Korea Friendship Festival 2012 12/16/2012, 20:35
Бебо напуска Тайланд ~ 16.12.2012 ~ by aor22,
Lollipop
Заглавие: Re: Thailand-Korea Friendship Festival 2012 12/16/2012, 21:44
Lollipop написа:
Бебо дава интервю ~ StarUpdate
Организаторите на ‘CSR Campaign Together for Green World’ позволиха на журналисти и медии да интервюират Ким Хьонг Джун в Swissotel Le Concorde на 14.12.2012.
Водещ: Много време мина от последното ти посещение в Тайланд, не ти ли липсваше страната? Бебо: Не съм бил тук от много време, но усещам, че тайландските фенове все още подкрепят старата ми група. Лично аз имам хубави взаимоотношения с Тайланд, също така високо оценявам поканата да съм част от това събитие. Очаквам много от него.
Водещ: Бихме искали да те чуем как говориш на тайландски, би ли могъл да кажеш някоя дума? Бебо: Момент... Тайландците са много весели и забавни хора. (смее се). Научих няколко думи вчера и ги бях написал върху дланта си, но вече ги няма. Опитвам се да си ги спомня, но бяха наистина много трудни. (усмивка)
Водещ: Можеш ли да ни разкажеш върху какво работиш сега? Бебо: През 2011 и 2012 прекарах повечето си време в Япония и Корея. Тази година албумът ми 'Escape' излезе и в Япония, и в Корея. Имам 2 завършени драми и в момента снимам филм.
Водещ: Има ли място в Тайланд, което искаш да посетиш този път? Бебо: Всъщност имах няколко места наум, които бих искал да посетя. Бил съм в Phuket и Pattaya, когато бях на пътешествие със семейството си. Този път бих искал да обиколя Банкок, но тъй като времето ми е ограничено и съм за малко тук, изпитвам съжаление, че няма да мога да го направя.
Водещ: По отношение на албума ти 'Escape', имаше ли някакви трудности по време на работата си върху него? Бебо: В мини албума има 5 песни и всяка една е в стила, който харесвам. Песните включват танго, денс и балади. Наистина харесвам този албум. Макар че видеоклипът беше заснет през лятото, аз се чувствах много изморен. Също така в драмата към видеото работих с още 3ма актьори, което много ме развълнува.
Водещ: Какви са впечатленията от снимките на този видеоклип? Бебо: Имаше сцена, която беше много забавна, макар че реално не мога да кажа какво точно беше толкова забавното. Трябваше да избягам и имаше един воден канал в центъра на сцената, но тъй като снимахме през лятото, беше пълно с комари. Така че когато побягнах, комарите започнаха да влизат в устата и носа ми и това ме раздразни.
Водещ: Тъй като ти изглежда адски секси в новия си албум, бихме искали да попитаме за твоето виждане за това как би изглеждала една секси жена? Бебо: За да е секси една жена за мен, тя трябва да е силно уверена в себе си, да се познава добре, да знае в какво се крие очарованието й и да може да покаже добре своите най-силни страни. (смях)
Водещ: Сега ти се снимаш в нов филм, би ли могъл да ни споделиш за началото на снимките и твоите чувства по тяхно отношение? Бебо: Имам шанса да работя с режисьора Ким Ки Док, което е световно известен. Тъй като съм искал да работя с него, оценявам високо този шанс. Филмът се казва: ‘Actors are actors’. Разказва се за актьор, който е достигнал своя пик в кариерата си, но също така и пада най-ниско. Има много известни актьори в състава на филма. За мен това е първият ми филм и наистина се вълнувам, за мен е чест да бъда избран да участвам в този филм и да работя с толкова известен режисьор и актьорски състав. Също така в този филм има съревнование между актьора и героя, което също ме кара да изпитвам удоволствие от ролята. Този филм ще излезе по кината през идната година.
Водещ: Вече имаш опит и като актьор, и като певец. Кое от двете ти харесва повече? Бебо: Между актьорството и пеенето, не мога да избера, ако трябва да избера само едното. Всъщност някога, когато започнах своята кариера, мечтаех да стана актьор. Тази година имах шанса да се снимам в 2 драми, не мога да кажа, че не ми харесва да съм певец, защото точно това, че бях певец ми даде възможността да опитам и като актьор. Така че бих искал да бъда запомнен и като певец, и като актьор.
Водещ: Ще имаш ли концерт в Тайланд в бъдеще? Бебо: Имам много претоварен график тази година и не зная кога ще имам шанса да направя концерт в Тайланд. В това събитие ще изпея две мои песни за феновете си. Надявам се да участваме заедно в откриването и закриването на фестивала. За това дали ще имам концерт в Тайланд или не, зависи изцяло от феновете ми. Ако те искат да направя концерт тук, тогава и аз бих искал да направя концерт тук. Говорил с президента на агенцията си и планираме да направим концерт в Индокитай, но това зависи от любовта на всичките ми фенове. Ако те искат да имам концерт тук, тогава със сигурност ще дойда. (смях)
Водещ: Тъй като често си претоварен с работа, чести си и истински уморен, по какъв начин релаксираш? Бебо: Въпреки че работя много упорито, имам свои начини да се освободя от напрежението. Когато съм претоварен с работа, се стремя да правя нещо, което обичам. Тъй като съм мъж, а мъжете харесват футбола, прекарвам много време играейки футбол или пък си правя малки пътешествия с приятели.
Водещ: Имаш ли планове както ще правиш и къде ще отидеш за Коледа тази година? Бебо: И тази година смятам да прекарам празника в компанията на семейството ми. (смях)
Водещ: Подготвил ли си някакви специални неща за тайландските си фенове за това събитие? Бебо: ТЪй като този път съм канен като гост, не съм се подготвил много. Но тъй като идвам като певец съм подготвил песни и някои корейски обичай, които да споделя с тайландските си фенове. Почти нямам подготвено нищо специално, защото не съм бил от много дълго време тук, така че да прекарам време с тайландските си фенове е вече достатъчно специално.
Водещ: Последно, кажи нещо на тайландските си фенове. Бебо: Благодаря ви за вашата любов. Надявам се да ме обичате завинаги и ви благодаря за подкрепата, която ми дарявате. Вие ме направихте този Хьонг Джун до сега. Вашата подкрепа ми дарява възможността все още да пея и да имам шанса да изграя в драми и мюзикъли. Благодаря на всички фенове и се надявам да продължите да ми изпращете любовта си. Благодаря ви и затова, че подкрепяте и обичате и останалите от групата. Благодаря. Честита Нова Година и Весела Коледа.