Заглавие: Хьон Джунг в New Year's Eve Concert по Jiangsu Satellite TV 12/25/2012, 12:21
First topic message reminder :
На 31 декември 2012, от 19:30 часа, по китайската телевизия Jiangsu Satellite ще се излъчи новогодишен концерт, в който ще взема участие Ким Хьон Джунг, наред с други корейки изпълнители като SJ-M, BoyFriend, EXO-M, TVXQ, f(x).
Автор
Съобщение
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
Заглавие: Re: Хьон Джунг в New Year's Eve Concert по Jiangsu Satellite TV 1/5/2013, 07:03
Аууу целия в черно Прелестен е Всичко отново е на ниво при Хьон Джунг,всички снимчици ще си открадна
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
Заглавие: Re: Хьон Джунг в New Year's Eve Concert по Jiangsu Satellite TV 1/5/2013, 07:18
Сваляй, Пепи, сваляй. Аз още снимки ще кача. Не знам дали забелязахте, но в последно време изявите на Хьон Джунг в Китай се увеличиха. От KeyEast спазиха обещанието си да го лансират на огромния китайски пазар. Сигурна съм, че популярността му там ще продължи да нараства.
BlueRose
Заглавие: Re: Хьон Джунг в New Year's Eve Concert по Jiangsu Satellite TV 1/8/2013, 04:46
Отпътуване от Nanjing към Корея ~ микс фен снимки [01.01.2013]
Заглавие: Re: Хьон Джунг в New Year's Eve Concert по Jiangsu Satellite TV 1/8/2013, 04:46
Nanjing Airport ~ 01.01.2013
Credit: on pics
BlueRose
Заглавие: Re: Хьон Джунг в New Year's Eve Concert по Jiangsu Satellite TV 1/8/2013, 04:57
На китайското летище преди полета за Южна Корея [01.01.2013]
Credit: khjcmf @ YT
BlueRose
Заглавие: Re: Хьон Джунг в New Year's Eve Concert по Jiangsu Satellite TV 1/10/2013, 09:45
Какво се случи с Хьон Джунг на Incheon при завръщането му от Nanjing ~ 01.01.2013
При завръщането в Сеул от Китай, Хьон Джунг е приклещен на летището с глава наведена надолу от пощурели фенове. Когато Ким Хьон Джунг пристига, на Incheon настъпва хаос. Феновете го обграждат отвсякъде и той се чувства некомфортно. Има много почитатели, особено от чужбина. Размерът на тълпата и близостта им до него го плашат и той дори тръгва да пресича докато светофарът мига червено. Охраната предупреждава, че ако се се повтори същата ситуация, ще разгледат възможността за алтернативен изход/излизане от летището в бъдеще, с цел запазване на безопасността. Много фенове казват, че това е най-лошото преживяване на летище, което са имали. По средата на пътя Хьон Джунг е форсиран и се обляга на една колона, докато феновете продължават да го обграждат и да снимат с фотоапаратите си. Хора от персонала на летище също отиват до Хьон Джунг, докато е притиснат до стената и казват на феновете, че не трябва да се държат така. Момичета споделя, че за първи път виждат хората на Хьон Джунг разстроени/ожесточени. Бодигардът дори казва на феновете: "Спрете!" Охраната има тежката задача не само да пази идола, но и да държи почитателите встрани от пътя. Гардовете призовават корейските фенове да дадат пример, който феновете от чужбина да последват и да се държат както трябва. За съжаление молбите на охраната и гласовете им заглъхват в тълпата. Само корейските фенове и шепа от чуждестранните фенове, които поназнайват корейски, разбират какво им казва охраната. Фен споделя, че докато чака колата си на аерогарата, Хьон Джунг изглежда стреснат. Когато колата му пристига, той поставя всички подаръци от феновете в багажника, като казва, че ще ги сортира, когато се прибере вкъщи. Въпреки, че е уплашен, той се тревожи за феновете си. Докато прибира подаръците и писмата в багажника, той отблъсква феновете от колата и им казва да бъдат внимателни. Артистите са шоумени, публични личности, но това не означава, че трябва да са обект на внимание 24 часа 7 дни в седмицата! Те също са човешки същества и ние трябва да ги уважаваме като такива!
Credit: baebb @ Twitter
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
Заглавие: Re: Хьон Джунг в New Year's Eve Concert по Jiangsu Satellite TV 1/10/2013, 11:12
Интересна случка... Какво ги е прихванало тези откачени фенове... Да, разбирам че всеки иска да го снима и да го зърне за миг ама чак такава лудница никога не е била...Тези фенове са откачили
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Хьон Джунг в New Year's Eve Concert по Jiangsu Satellite TV 1/10/2013, 11:38
Всяко нещо на този свят си има цена. Да си звезда също. След като искаш цял свят да знае за личността ти, тогава нямаш право на личен живот. Личния живот е за обикновените хора, за чието съществуване знаят само съседите и изкарват скромната си заплата с офиси. Щом искаш милиони, само за да се усмихнеш някъде - тогава трябва да платиш тази съдба. От години зная, че Хьон Джунг има неприязан към тълпи и не знае как да реагира на обезумели тълпи фенове. За жалост забелязвам, че не си е изградил търпимост. Като те е страх от мечки - не ходи в гората. Да си минава по тайните пътища и няма да има проблеми или да си назначи повече охрана. Не може да разчиташ на някаква обезумяла тълпа, че ще се държи възпитано. Пък неговата охрана да научи английски, за да разбират феновете какво им се говори... Не разбрах само къде е висял надолу с главата и какво точно сортира тези фенски писма... Не мога да обвиня никой и двете страни са си виновни. На Мин една такава озверяла тълпа фенове му счупи пръстта, но ако помните усмивката, с която минаваше сред тях и горящите му слънчеви очи - не загуби контрол за секунда. Това е звезда, моята гордост Аз лично бих постъпила като Хьон Джунг, защото и аз мразя тълпа, мразя да ме пипат, но щях да минавам на сигурно с мн охрана или тайно...
BlueRose
Заглавие: Re: Хьон Джунг в New Year's Eve Concert по Jiangsu Satellite TV 1/10/2013, 12:13
Така е, всеки си носи кръста. Звездите също. Не одобрявам поведението на феновете! Изобщо. Не знам аз как бих се държала на тяхно място. Възмутена съм обаче от случилото се! Всеки случай и от компанията на Хьон Джунг имат вина. Ако не искат да му назначат повече гардове, поне когато има много фенове да изпращат подкрепление. Да, ама те няма как да знаят предварително кога колко човека ще го чакат на летището. И това го има. След този инцидент от KeyEast се сетиха да вземат мерки (трябваше да го направят по-рано) и когато Хьон Джунг тръгваше за турнето си в Япония, на летището в Сеул имаше втори гард, който само го придружи до аерогарата и остана в Корея. Вярно, че като има неприязан към тълпи може да минава през ВИП-а, ама хем така, хем иначе. Нали иска да е близо до феновете си. Не е като Мин (все пак са коренно различни) да се усмихва широко, но все пак пуска по някоя усмивка, маха на почитателите си, разменя по някоя дума с тях. Не е висял надолу с главата, а като са го притиснали до стената и както е с шапката с козирка е навел главата си надолу. Малко по-късно ще пусна снимки и видеа. Какво им сортира на фенските писма и аз нямам представа.
BlueRose
Заглавие: Re: Хьон Джунг в New Year's Eve Concert по Jiangsu Satellite TV 1/10/2013, 15:13
Микс фен снимки от завръщането в Корея [01.01.2013]