Заглавие: Йонг Сенг в Summer Snow 2/18/2013, 16:10
First topic message reminder :
Участието на Хо Йонг Сенг на кастинга за актьори в мюзикъла “Summer Snow” е потвърден.
Здравейте, това е В2М Entertainment След участието си в мюзикъла „Тримата мускетари” през зимата на 2011, Хо Йонг Сенг ще се завърне отново на сцената като актьор в мюзикъл.
Детайли около мюзикъла
Име: Summer Snow / Летен сняг (създаден по японска драма) Дата на представлението: Април в Осака, до край на май ~ юни в Токио, Япония Пресконференцията за мюзикъла ще се състои на 20 февруари 2013 в Токио.
По-късно ще качим повече детайли около участието му и самата продукция. Благодаря ви.
Последната промяна е направена от direndur на 2/20/2013, 17:25; мнението е било променяно общо 1 път
Автор
Съобщение
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Йонг Сенг в Summer Snow 2/21/2013, 17:55
Дефакто излиза, че това е корейска продукция, която ще бъде изнесена пред японска аудитория... Значи Сенг ще си репетира в Корея... Но пък той няма да играе главната роля, жалко... Днес четох, че неговата роля е на лекар, който се занимава със зависими от хероин и съответно е влюбен в една такава. Ама преводът беше така нескопосано направен, че съм в очакване да видя някой ще го потвърди ли... И Сенг е пак рус... Дали защото не съм го виждала отдавна, ама не го помнех с такава коса...
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
Заглавие: Re: Йонг Сенг в Summer Snow 2/21/2013, 18:34
Да, първоначално беше пусната като японска продукция, но се уточни, че е корейски сериала по който се преви мюзикъла. Корейци са доста от сценаристите и работниците по мюзикъла, просто се изнася пред японска публика, защото там е имал голям интерес и имената на героите до колкото разбрах са променени на японски. За Сенг очаквам официалното изявление на В2М за ролята му и ще го обявя. Но да, той няма да е главна роля, на пресконференцията го съобщиха. Репетициите все още не е казано къде ще бъдат. Знаят се само датите на изнасянето на представленията в Япония. Има и непотвърдено съобщение за изнасяне на мюзикъла пред корейска публика. Общо взето си чакаме повече информация по въпроса.
Lollipop
Заглавие: Re: Йонг Сенг в Summer Snow 2/21/2013, 19:24
И като зная колко са бързи тези от В2М, има да си чакаме... Те да бяха казали и за албума какво се случва сега... Ама, не...
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг в Summer Snow 2/23/2013, 18:42
още фен снимки от Инчон на път за Япония ~ 20.2.2013
японците малко бавно действат, че чак сега ни пуснаха снимка на Сенг от летището в Япония
Credit: yssilver1103@youtube + WSPJM
Последната промяна е направена от direndur на 2/23/2013, 21:39; мнението е било променяно общо 1 път
Lollipop
Заглавие: Re: Йонг Сенг в Summer Snow 2/23/2013, 20:16
Да, а като гледам кредитите се чудя къде се криха тези на останалите събития около Сенг... Но пък тези последните снимки мн ги харесвам... Малко ми е странен този цвят на главата му, но открива още повече линията на окото му...
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг в Summer Snow 2/23/2013, 21:40
Да и да мен ми беше чудно къде се загубиха.
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг в Summer Snow 2/25/2013, 19:31
Излезе видео на част от пресконференцията за мюзикъла, която се проведе на 20.2.2013. Нека го гледаме заедно
Credit: jajamaru6css@youtube
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг в Summer Snow 2/26/2013, 13:00
Хо Йонг Сенг за пресконференцията на Summer Snow
Привет на всички, тук е екипът на официалния фен клуб на Йонг Сенг. На 20.2.2013, петък Йонг Сенг летя до Япония за пресконференцията на мюзикъла "Summer Snow". Там той бе представен като един от актьорите в мюзикъла. Този мюзикъл е от телевизионна адаптация на любовен сериал с главни герои Тсуоши и Хирусе. Йонг Сенг ще играе главна мъжка роля на доктор, който ще лекува главната героиня и ще се влюби в нея. 6 халю звезди включително и Йонг Сенг бяха заедно на пресконференцията Тя започна на време. Актьорите излязоха на сцената. Трети излезе на сцената Йонг Сенг. Останалите актьори започнаха да поздравяват публиката на японски, а Йонг Сенг погледна малко уплашено. Защо ли всички говореха на японски? Тогава преводачката му каза, че няма проблем да поздрави публиката на корейски. Не е наложително на японски.
Въпрос: Ти всъщност си певец, тогава в мюзикъла какво исках да ни покажеш? Йонг Сенг: На първо място много искам да участвам в мюзикъли. EMPEROR (supernova) поправя кола, спасява хора – тази част не я схванах… може би главният актьор има магазин под наем и същевременно е лекар. (тук публиката се засмя) … влюбен съм безумно в едно момиче, ще работя упорито по ролята си. Въпрос: Почувства ли чувствата, които трябва да играеш на сцената? Йонг Сенг: Още не съм гледал драмата… приключих с тегленето й, но още не съм я гледал. Изглежда ми интересна. Ота заглавието личи, че ще е специална. Вече играх роля на влюбен в предния си мюзикъл. Ако в живота не мога да обичам, то защо не го направя на сцената в мюзикъла. Ще се постарая да изиграе добре ролята си. Въпрос: Какво искаш да кажеш на японските фенове? Йонг Сенг: Това е първото ми участие в мюзикъл на японска сцена. То ще се представи на корейски език. Моля ви учете корейски и елате да се забавлявате с нас на представленията.
Накрая шестте актьора се снимаха заедно. Снимките ще излязат след интервютата за медиите. Йонг Сенг не беше спал добре деня преди пресконференцията, но въпреки това беше красив. Сега остава да очакваме представленията на мюзикъла.
Credit: youngsaeng japan site + Chinese Trans: young saeng baidu bar + EnglTrans: youngsaengfacts
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг в Summer Snow 3/1/2013, 14:12
Заглавие: Re: Йонг Сенг в Summer Snow 3/10/2013, 23:32
снимки от пресконференцията
Credit: ranran
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
Заглавие: Re: Йонг Сенг в Summer Snow 3/11/2013, 10:59
Само хубави момчета са подбрали... Нашия Сенги им е сънбе ^^ Светлите тонове му отиват за косата... Усмивчо
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг в Summer Snow 3/11/2013, 11:18
Като се замисля, наистина си права, Сенги е най-голям от тях. С нетърпение очаквам да започне участието му в мюзикъла. Надявам се да има материали, нищо че се представя на японска земя.
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
Заглавие: Re: Йонг Сенг в Summer Snow 3/11/2013, 11:50
Ди, японките са малко стиснати, но една-две снимки може и да се покажат. Аз не обичам да гледам много мюзикъли и да си призная не съм гледала и предишния му проект. Ще видим дали любопитството ще ме накара да загледам...
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг в Summer Snow 3/13/2013, 07:35
Постера на мюзикъла Summer Snow, който ще се поставя в Осака
Credit: @0203KYU0105EUN
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг в Summer Snow 3/16/2013, 07:36
имаме още няколко фен снимки от заминаването на Йонг Сенг за Япония за пресконференцията на 20 февруари
Credit: BLAQLady0909
lovesong
Triple S Брой мнения : 184
Заглавие: Re: Йонг Сенг в Summer Snow 3/16/2013, 07:54
Обаче много му отива тази прическа и този цвят. Нещо много се забиха в тази Япония и на мен това много не ми харесва, но явно пазара там е много по-голям и ги разбирам.
Lollipop
Заглавие: Re: Йонг Сенг в Summer Snow 3/16/2013, 10:55
Дам, болната тема на всички ни е Япония. Толкова я мразя гадните фенове там и това разделение между феновете, което правят умишлено компаниите на звездите... Обаче Сенг е хубав, прекрасно е да излизат още снимки, та било то и със закъснение... Иначе на мен ми е трудно да го възприема с този цвят коса, но пък има такива моменти и аксесоари, с които ме убива, точно заради косата - трепач... Така че все още се колебая всъщност...
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг в Summer Snow 3/19/2013, 22:32
Йонг Сенг и останалия състав от мюзикъла снимани от Naver ~ 19.3.2013 ~
Credit: naver
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг в Summer Snow 3/26/2013, 15:22
Ето част от пресконференцията, която се проведе на 20 февруари, както и разговор с актьорите в мюзикъла
Credit: ameblo.jp/chi-zorori
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг в Summer Snow 4/6/2013, 15:57
На 4 април бяха пуснати снимки на Йонг Сенг от залата за репетиции на мюзикъла