През 2012 година Ким Хьонг Джун участва в две драми - Glowing She и I Love You. Това са първите драми в списъка на Бейби Джун. След успешното им завършване той се радваше на внимание и награди за тях. Тази година той ще се завърне на малкия екран. Новата драма, в която ще участва Ким Хьонг Джун е I Summon You, Gold. Те е продукция на MBC.
Режисьор: Kang Dae-seon Сценарист: Нa Cheong-ok Излъчване: 6 април 2013 Епизоди: 50 - събота и неделя от 20:40
direndur:Предварително се извинявам за превода, малко е неясен. Превода на английски бе под всякаква критика и опитах да го преведа възможно най-разбираемо, дано ви хареса.
Хьонг Джун избухна в сълзи на улицата
Монг Кю (Ким Хьонг Джун) избухна в сълзи насред улицата. На 11 май, уикенд драмата на МВС "Gold, Appear", излъчи епизод в който майката Сим Дьок шокира Монг Кю с факта, че кариерата й на работничка в служба/чиновничка е приключила. Той избухва в сълзи заради това и страшно се ядосва. Изведнъж Монг Кю отива в компанията на КимДьок и казва: „Наистина се чувствам неудобно и не съм сигурен, че мога да живея с татко в една къща.” Настоявайки да стане самостоятелен и независим. Работа без заплащане или помощ от татко, за работника е смущаващо, жалко е Въпреки това СимДьок казва: „Парите или думите ти за независимост… Длъжни сме да омъжим сестра ти Монг Хюн, не мислиш ли? Събрали сме парите, за да платим сватбата.” А Монг Кю каза с продължителният твърд и висок тон: „Значи обстоятелствата ни задължават – плащаме 100 милиона или да изпаднем в безизходица.” Тогава СимДьок каза: „Ти си егоист. Знаеш ли? И баща ти ще трябва да признае неудобството. Но помислиш за баба ти и сестра ти, как те се чувстват?” Ядосан и объркан Монг Кю оставя майка си сама и отива да помисли. Монг Кю излезе ядосан, Сим Дьок го настигна и го хвана за ръката с думите: „Кой не иска да изкарва пари? Дори искам да съм млада и да се чувствам отново безгрижна или да имам работа, която да е лесна и без много усилия.” Накрая Монг Кю заплаква насред улицата.
В крайна сметка Сим Дьок проявява разбиране към Монг Кю, а казва „Да, не осъзнавах стреса ти мамо. Съжалявам.” Докато тя го бе прегърнала и го утешаваше. В следващият епизод, който се излъчи неделя радителите се съгласяват с Хьон Су и се местят в къщата на Монг Хе. Останате на линия и гледайте епизодите.
Болката на безработните младежи бе изразена от Хьонг Джун
В популярната драма на МВС “Gold, Appeare” Ким Хьонг Джун проля сълзи, които изразяваха болката и борбата на 3.5 милиона безработни младежи в Корея. В епизода излъчен на 11 май, Монг Кю, изигран от Хьонг Джун, се срещна с майка си и заговори да се изнесе и да заживее самостоятелно. Борейки се да си намери работа той е в края на 20те си години и има постоянни сблъсъци с баща си, който наскоро се е пенсионирал. Баща му прекарва много време у дома и Монг Кю признава, че често се карат. Той заявява, че дори за всичко преживяно заслужава обезщетение. Поради нестабилните си финанси, майка му отхвърля предложението му. С разбито сърце, плачейки казва: „Отчаяно си търся работа и искам да работя, но никой не ме наема. Сертификатите и добрите ми оценки не ми вършат ни най-малко работа. Кой може да разбере през какво преминавам? Абсолютно никой.” Започвайки с малка роля, Ким Хьонг Джун вече непрекъснато доказва, че е в състояние да стане велик актьор. Бавно, но сигурно той спечели одобрението на публиката и е на път да създаде впечатляваща актьорска кариера, което е рядкост за член на бой група. Драмата се излъчва всяка събота и неделя, следете я.
На 23 май се проведе пресконференция на драмата по MBC Drama Gold Appear. Все още няма повече информация по въпроса, но явно е била на тема "успешното превъплъщение на Хьонг Джун в ролята на Монг Кю"
И мен ме сюрпризира тази пресконференция и чакам повече информация по въпроса. За сега само знаем, че е проведена днес от 13часа в сградата на МВС, в Dream Center в Ilsan, Сеул.
Докато чакаме повече информация нека се насладим на тези красиви снимки
Драмата Gold Appear, която се излъчва по МВС с участието на Хьонг Джун има превод на английски с цели качени епизоди. В долният линк ще дам къде се намира драмата и как да гледате епизодите, в първият също ще напиша кой е линка. Насладете се на драмата, историята е интересна и завладяваща. Играта на Хьонг Джун, макар и кратка също е интересно и високо оценена.