| [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 8/31/2010, 16:41 | |
|
Последната промяна е направена от Lollipop на 8/11/2011, 16:38; мнението е било променяно общо 4 пъти |
|
| |
Insomnia
X-SS501TeamBG Брой мнения : 2131
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 8/31/2010, 17:38 | |
| Парк няма лоша снимка...и под няма лоша снимка имам предвид,че това момче и ако се овъргаля в кал и си боядиса косата зелена пак ще е адски харизматичен <3 .... Обожавам прелестната му 10000 каратова усмивка и просто и след най-ужасният ден,това слънчице може да те накара да се засмееш.... Той е буквално ходещо слънчице .. <333 Първо любимата ми негова снимка : Хм...да <3 коментар : ... невъзможно е да коментираш нещо толкова перфектно....но тази концепция и този поглед........... ;х ;х ;х ~~~ ...Бяло/Русият период го обожавах <3 ...наистина му отиваше невероятно много ~~~ Снимките от любимото ми шоу <3....тази си я обичам най-много.Адски красива и мила снимка <3 ~~~ Страшно харесвам мъже в бели костюми и облекла....Тук е просто като ангел <33 ~~~ Тези две снимки ги слагам,защото освен него,бих откраднала и облеклото му <333 Страшни,спортни,тъмни дрешки ...а кецовете <333 ~~~ И накрая....Любимата ми физиономия <33
Последната промяна е направена от Insomnia на 9/9/2010, 18:30; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 8/31/2010, 17:54 | |
| Дам, дам, той е ходещо слънце със страхотен стил... Независимо от лекия ексцентризъм в стила му, винаги е намерил успешната граница... Говоря за момента, в който не го е облякал стилист... Първата снимка, която си пуснала и на мен ми е сред фаворитите... Заради него, харесвам много и лайфа... Иначе и снимката от седмицата на модата в Сеул я обожавам. Новата визия тогава беше зашеметяваща... Още няколко от този момент, те са ми като бисери в колекцията... Усмивката, тя е толкова важна... Така спортно, така елегантен... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 9/7/2010, 13:39 | |
| Снимки от фейсбука на Мин... Профилната му снимка... Просто убиец! Различна, ексцентрична, секси... Един нов Мин... Втората е от албума озаглавен "Ваканция"... Под снимката е написал, че са го боляли крачетата... Това е от почивка в Тайланд... Любимата ми снимка, ако изобщо мога да кажа това, защото всичките му снимки от този фотоалбум са страхотни... |
|
| |
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 9/7/2010, 13:58 | |
| Снимката, която е сложил на профила си във facebook, е жестока! Почти неузнаваем е (тоест, наистина различен). Ново начало - нова компания, нов имидж, нови акаунти из социалните мрежи facebook и twitter (на които още не може да се нарадва и пише ли пише момчето ), нови фенове, нови успехи... Желая му всичко това от сърце! Между другото, някъде из Интернет днес прочетох, че Мин не е потвърдил официално за съществуването на профилите си в двете мрежи, но сигурно много скоро и това ще стане. Може вече да е потвърдена информацията, но аз да съм я пропуснала. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 9/7/2010, 16:10 | |
| Съобщи го в интервюто си в "Плей", съобщи го снощи в туйтъра си на Royal Avenue, когато не спеше... Има неизлизали досега снимки. Дори екип да се грижи за него, а не само той, пак вярвам, че акаунтите са негови. А какво ще кажеш за тези снимки... |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 9/7/2010, 16:38 | |
| Не спорех за истинността на акаунтите. Само попитах дали са потвърдени вече. В интервюто за "Play" и да искаше нямаше как да информира феновете за потребителското си име, защото още не бяха създадени. Не пуснах предния си пост, за да се драча. Колкото до снимките - хубави са. |
|
| |
Insomnia
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 9/9/2010, 18:50 | |
| Обожавам ги ... <3 Двете снимки са точно на двата полюса <3 и точно затова много ми харесват... От новите му са ми любими <3 |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 9/11/2010, 16:07 | |
| Днес Мин е ъпдейтнал нова снимка, в нов албум... Снимки правени с телефон... Сладък, както винаги... Толкова е естествен... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 9/13/2010, 00:40 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 9/14/2010, 16:48 | |
| Нова снимка от днес във фейсбука на Мин... Посланието е, че след като се е трудил упорито, той иска от нас да го подкрепим изцяло и през ноември ще се срещнем... Е, с нас точно, тук в България няма, но пък им блазе на япончетата... За нас остава красивата снимка от две събрани... Имам лични пристрастия към тази снимка, още от първата, която зърнах... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 9/18/2010, 09:41 | |
| Още една страхотна снимка на Мин от любимата ми серия... Да беше и в по-добро качество грешка нямаше да има... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 9/18/2010, 14:36 | |
| Първи снимки от японския му официален сайт... Надявам се да има още, никога снимките не са ми достатъчни на мен, а пък и при мисълта, че няма как да сме част от този фен клуб, а за мембърите му има специални изненади и възможност да четат писмата на Мин ми иде да се гръмна... Да погледаме снимките... Да се успокоя... |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 9/19/2010, 08:19 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 9/20/2010, 21:39 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 9/21/2010, 17:59 | |
| Капсчета от радиопредаването днес - в японското радио Suono Dolce credit: on pic |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 9/23/2010, 11:13 | |
| Спонсорска снимка на Мин - за мъжка модна линия. Сияещ и с тази усмивка... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 9/23/2010, 11:45 | |
| Снимка на Мина, видян по японска улица, а то каква улица и каква усмивка блести на лицето му... Когато я видях за първи път, си помислих, че е рекламна снимка или от специална фотосесия... Бооо, много е красива... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 9/25/2010, 20:39 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 9/26/2010, 13:51 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 10/5/2010, 21:36 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 10/8/2010, 16:38 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 10/8/2010, 22:11 | |
| Скина на Royal Avenue е обновен, освен че има вече може да си избереш от четри езика, на който сайтът може да ти "говори" има и снимка на Мин, която е хубаво да притежавате... Аз лично се очаровам много, когато я видя тази снимка... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 10/9/2010, 17:53 | |
| Тъкмо се оплаках, че Мин нищо не пише и е зачезнал от виртуалните мрежи, а той пусна снимка и кратко послание, по-скоро с описателна насока кой кой е на снимката... Но пък е заформил интересен купон на тази снимка, с доста чаши разполагат тез хора... Вече няма да се тревожа, че го скапват от работа... eng.translation: xiaochu@quainte501 |
|
| |
Insomnia
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 10/9/2010, 18:30 | |
| Този негов пост ми дойде абсолютно изневиделица...Тъкмо отворих ФБ одеве и след малко се появи току що написания статус... Винаги като пише му коментирам снимките и статусите и се изпълвам с едно много сладко чувство ..."дали като прегледа коментарите си ще прочете и моя" ;ДД Все го юркам да пише на Английски... :(
Иначе не му е зле...с готина компания и пълни чаши ... Нека да си почива и разпуска, че скоро го очакват страшни неща :( ..... |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... | |
| |
|
| |
| [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... | |
|