| [дискусия]Как започна историята ми с SS501? | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| |
| |
Ly Laurent
Triple S Брой мнения : 32
| Заглавие: Re: [дискусия]Как започна историята ми с SS501? 7/11/2013, 18:59 | |
| Тази тема ме върна няколко години назад и ми припомни как всъщност се "запознах" така да се каже със SS. Когато гледах BOF ми направи впечатление играта на Ким Джунг така разбрах, че е лидер на SS разбира се с помощта на Wikipedia прочетох статията и така пък се запознах с другите момчета много пъти може би съм споменавала, че първата ми песен беше Because I'm stupid , но едни от най - емблематичните песни на момчетата си остават : Deja vu, A song calling for you, Love ya, U' re man , Love like this |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [дискусия]Как започна историята ми с SS501? 7/13/2013, 18:44 | |
| Твоята история така напомня моята... Ким ли харесваше най-много или като видя останалите го замени? |
|
| |
Ly Laurent
Triple S Брой мнения : 32
| Заглавие: Re: [дискусия]Как започна историята ми с SS501? 7/19/2013, 08:40 | |
| Отначало ми направи впечатление, да харесах го, но не в този смисъл несъмнено има качества той по-скоро беше като представител и то достоен на групата, разбира се като лидер честно казано най-много ми хареса от първи път Бебо като цяло тези момчета са толкова съвместими като група и един да липсва и всичко губи чара си! П. С. Разбирам, че и твоето запознанство с момчетата е сродно с моето, ако може разкажи онни. |
|
| |
darito95
Henecia Fan Club Брой мнения : 130
| Заглавие: Re: [дискусия]Как започна историята ми с SS501? 6/20/2015, 23:12 | |
| Тази тема ме връща във времето. Когато бях осми клас, беше четвъртък (22.10.2009) в час по информатика, по случайност седнах до една съученичка която във същия час разбрах че слуша Кпоп. Първата и окончателно най-любима моя кпоп песен която ми пусна беше Love like this и така се влюбих във Кпопа и най вече във SS501. Още помня как след първото гледане на клипа Джунг Мин ми направи впечатление, а на второто слушане след като момичето което ме запали реши да ме изпита кой кой е и аз обърках Ким и Мин. Тогава все още си мислех "леле колко е трудно да ги разпознае човек, те всички са еднакви". Още на същия ден във същия час си направих регистрация във този форум и така чрез ваша помощ следях всяко едно тяхно движение. Разбира се следях и други форуми и така намирах все повече и повече нова информация. Когато излезе Love ya окончателно бях запленена от групата и bias ми бе станал Ким. Разбира се той все още ми е, но заедно имат химия чрез която ме омагосват и ме карат в трудни моменти да се усмихна и да продължавам да се боря както те го правят винаги с усмивка на лице!!! Тяхната харизма е неудържима и всеки един притежава уникални качества, чиято липса се усеща винаги когато не присъства на сцената с останалите.На 13 юни 2010 когато се състоя SS501 NewTon X Concert толкова плаках, че ми трябваха три дни да се възстановя. От тогава на всяка тяхна годишнина си припомням всичките им концерти и се наслъждавам на тяхното магнетично присъствие на сцената. Разбира се ще чакам колкото е нужно да се съберат отнова заедно. Надеждата умира последна! Винаги се радвам и следя с интерес индивидуалните и общите им изяви. Мои най-любими техни песни са: Love like this, Love ya, Let me be the one, Fighter, Unlock, Lalala (A song calling for you), Deja Vu, Snow Prince, Never Again. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [дискусия]Как започна историята ми с SS501? 6/21/2015, 16:57 | |
| Каква приятна история си имаш ти с тях... Всъщност Ким си остана твоят любимец, нали? Но пък първо си забелязала Мин. |
|
| |
darito95
Henecia Fan Club Брой мнения : 130
| Заглавие: Re: [дискусия]Как започна историята ми с SS501? 6/23/2015, 20:42 | |
| Хааа..., да все още не мога да я забравя дори след толкова много време. Да за сега е така, но "БОРБАТА Е БЕЗМИЛОСТНО ЖЕСТОКА", понеже преди бях вманиачена по лидера, но сега преоткривам много неща за Мин и останалите. Със всяко ново изпълнение, предаване, новини, нови и стари интервюта и албуми имам чувсвото че всеки ден откривам по нещо ново за всеки от тях. |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: [дискусия]Как започна историята ми с SS501? | |
| |
|
| |
| [дискусия]Как започна историята ми с SS501? | |
|