|
|
| [Анкета] Парти по случай рожденият ден на Ким Хьон Джунг | |
| Автор | Съобщение |
---|
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
| Заглавие: [Анкета] Парти по случай рожденият ден на Ким Хьон Джунг 5/31/2013, 15:18 | |
| Това е празничната ни тема по случай рождения ден на Ким Хьон Джунг! Тук можеш да честитиш рождения му ден, да споделиш как го празнуваш, да ни покажеш какво си измайсторил по случай личния му празник...
За този специален ден, като част от празника, сме подготвили специална анкета, свързана с Хьон Джунг. Тя съдържа 28 въпроса. Толкова, на колкото години става той по корейския календар. Моля, попълни я, когато имаш време. За нас ще е радост да споделиш мислите си свързани с него. Не си длъжна да отговаряш на всички въпроси, но е желателно да допълниш отговорите си със снимки, където е необходимо. Нека празнуваме заедно!
Анкета
1. Опиши Хьон Джунг с няколко думи? 2. Сравни го с животно... 3. Какво беше първото ти впечатление от Ким Хьон Джунг? 4. Любима визия от клип? 5. Любима визия изобщо... (снимка за демонстрация, ако може ^^)? 6. Любима фотосесия? 7. Любима прическа (цвят на косата)? 8. Любима роля на Хьон Джунг... (от участията му в драми, реалити програми, предавания...)? 9. Кой албум на Ким Хьон Джунг ти е любим - сред корейските и японските? 10. Песен на Хьон Джунг, която никога няма да ти омръзне да слушаш? 11. В какво Ким Хьон Джунг е по-добър от другите си колеги от групата? 12. Хьон Джунг е неустоим за милиони хора по цял свят. В какво се крие неговата магичност и обаяние? 13. Опиши се с негова песен? Коя най-ти приляга? 14. Любима негова черта (визуално, ментално)? 15. Какво не харесваш в Ким Хьон Джунг? 16. По какво си приличаш с Хьон Джунг (визиално, характерово)? 17. Каква би искала да е визията за следващия му албум? 18. Можеш ли да се сетиш кога най-много си се смяла с Ким Хьон Джунг (в предаване, снимка, драма...)? 19. В каква роля много би искала да гледаш Хьон Джунг? 20. С коя знаменитост би искала Ким Хьон Джунг да е гадже? 21. Какъв ще бъде Хьон Джунг, ако ти е гадже (може да ни покажеш снимка дори и как си представяш отношенията ви)? 22. Какъв би искала да ти бъде Ким Хьон Джунг - приятел, гадже, любовник, брат, баща... Защо? 23. Какво ще направиш, ако видиш Хьон Джунг пред себе си? 24. Кой по ред е Ким Хьон Джунг в листата ти на SS501? 25. В каква насока трябва да се развива Хьон Джунг, за да бъде още по-успешен? 26. Кой от продуктите на Ким Хьон Джунг искаш да притежаваш (албуми, DVD-та, артикули ...)? 27. Би ли се включила в някоя благотворителна инициатива, която подкрепя Хьон Джунг и в какво ще се изразява твоята подкрепа? 28. Ще идеш ли на фен среща на Ким Хьон Джунг, ако направи такава в Европа? Ще се подготвиш ли по някакъв специален начин за нея? Опиши как...
Последната промяна е направена от BlueRose на 7/4/2013, 17:02; мнението е било променяно общо 3 пъти |
| | | direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
| Заглавие: Re: [Анкета] Парти по случай рожденият ден на Ким Хьон Джунг 6/1/2013, 21:12 | |
| 1. Опиши Хьон Джунг с няколко думи? Егоист, надменен, мъжествен… 2. Сравни го с животно... Акула 3. Какво беше първото ти впечатление от Ким Хьон Джунг? Тяло има, а защо се движи като дърво… 4. Любима визия от клип? Fighter, Love Like This 5. Любима визия изобщо... (снимка за демонстрация, ако може ^^)?
6. Любима фотосесия? От времето на групата, любима ми е черната концепция на Rebirth, а от соло кариерата му са малко като цяло. Тази снимка е една от любимите ми, беше част от фотосесия за снимки на една от фотокнигите му.
7. Любима прическа (цвят на косата)? Много тъмно кестенява или черна 8. Любима роля на Хьон Джунг... (от участията му в драми, реалити програми, предавания...)? Само в мини драмата за мини албума SS501 Collection. 9. Кой албум на Ким Хьон Джунг ти е любим - сред корейските и японските? Break Down сякаш най ми допада, може би единствено заради едноименното парче, което е денс и точно от любимия ми стил. 10. Песен на Хьон Джунг, която никога няма да ти омръзне да слушаш? "Break Down", "Please, Be Nice to Me" 11. В какво Ким Хьон Джунг е по-добър от другите си колеги от групата? В разголването – често го прави по представления, концерти и т.н. в сравнение с колегите си. Освен това е по нахъсан да спечели слава от тях. 12. Хьон Джунг е неустоим за милиони хора по цял свят. В какво се крие неговата магичност и обаяние? В това че има добре оформено тяло, което показва често или се опитва да го изложи на всякъде, което побърква подрастващите и загорелите по него лелки. Реално всички единствено по тялото му припадат. 13. Опиши се с негова песен? Коя най-ти приляга? Break Down 14. Любима негова черта (визуално, ментално)? Бицепси, гърди, но не мога да кажа, че примирам за тях, просто личи, че тринира и изглежда мъжествено почти през цялото време. 15. Какво не харесваш в Ким Хьон Джунг? Егоизма, самохвалството… 16. По какво си приличаш с Хьон Джунг (визиално, характерово)? Ментално/характерово няма ни една черта сходство между двама ни. Визуално не съм намирала или по скоро не съм търсила сходство. 17. Каква би искала да е визията за следващия му албум? Нещо елегантно и изтънчено – не пошлост, ретро или сладникаво или опит за рок. Не ми се нрави… 18. Можеш ли да се сетиш кога най-много си се смяла с Ким Хьон Джунг (в предаване, снимка, драма...)? Може би Thank You For Raising Me Up 19. В каква роля много би искала да гледаш Хьон Джунг? Нещо екшън като ролята му от SOLO Collection. 20. С коя знаменитост би искала Ким Хьон Джунг да е гадже? Може би NaNa или Luna. 21. Какъв ще бъде Хьон Джунг, ако ти е гадже (може да ни покажеш снимка дори и как си представяш отношенията ви)? Най вероятно няма да станем гаджета, защото не е мой тип, а ако станем то ще е за много кратко и може да има отношения вид на bad boy
22. Какъв би искала да ти бъде Ким Хьон Джунг - приятел, гадже, любовник, брат, баща... Защо? Той може да опита да спечели честта да се нарича мои приятел, но далеч няма да е сред най-близките ми. Останалите просто са немислими. Причината е, че не ми харесва в 90 процента от времето, държи се по немислим за мен начин. 23. Какво ще направиш, ако видиш Хьон Джунг пред себе си? Зависи в какво време и настроение ще го срещна, но най-вероятно ще го подмина. 24. Кой по ред е Ким Хьон Джунг в листата ти на SS501? Пети 25. В каква насока трябва да се развива Хьон Джунг, за да бъде още по-успешен? В човечност и приемливост на останалите, да не е расист. За последното ще се обоснова с факта, че той не поглежда и бяга по летища и на места от всякъде, където се срещне с фенове, които не са корейци или японци. Като цяло отбягва всички останали фенове и тъпото е, че те също го забелязват, но го игнорират като факт. 26. Кой от продуктите на Ким Хьон Джунг искаш да притежаваш (албуми, DVD-та, артикули ...)? Може би албума Break Down и/или плакати с него от фотосесията за албума. 27. Би ли се включила в някоя благотворителна инициатива, която подкрепя Хьон Джунг и в какво ще се изразява твоята подкрепа? На този въпрос ще отговоря принципно – няма значение дали е Хьон Джунг или някой друг, няма да подкрепя подобна дейност. Защо? Не виждам причина ако правя нещо благотворително да го обвързвам с някоя звезда или да се себеизтъквам с участието си в благотворителна дейност. Цялата тази показност е единствено РR за мен, ако правя нещо благотворително ще е единствено и само анонимно, както правят нормалните хора и организации загрижени за хората и нетърсещи облаги. 28. Ще идеш ли на фен среща на Ким Хьон Джунг, ако направи такава в Европа? Ще се подготвиш ли по някакъв специален начин за нея? Опиши как... Ако е в България най-вероятно ще отида, да подкрепя инициативата повече отколкото самият него. Но ако е някъде в Европа, не бих се навила да пътувам толкова и да хвърлям луди пари точно за него. |
| | | Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: [Анкета] Парти по случай рожденият ден на Ким Хьон Джунг 6/2/2013, 15:59 | |
| 1. Опиши Хьон Джунг с няколко думи? Красив, но въздух под налягане.
2. Сравни го с животно... Кученце... мекичко с изпъкнали очета...
3. Какво беше първото ти впечатление от Ким Хьон Джунг? Как може да си толкова красив?!
4. Любима визия от клип?5. Любима визия изобщо... (снимка за демонстрация, ако може ^^)?6. Любима фотосесия?7. Любима прическа (цвят на косата)? Цветът на прегоряло жито в косите на Йон Джи Хо го обожавах просто... Толкова му беше хубаво с този цвят... Няма да пускам снимки, пуснах достатъчно такива, сега ще споделя други негови прически, които харесвам...8. Любима роля на Хьон Джунг... (от участията му в драми, реалити програми, предавания...)? Йон Джи Хо. Нямам по-любима роля... Това е. Моят принц. Продължавам да си мечтая точно за такъв мъж, ама няма...
9. Кой албум на Ким Хьон Джунг ти е любим - сред корейските и японските? Аз слушам и имам само първият му солов - Break Down. Останалите не ми харесват. Едно, че не харесвам японския, второ, че мелодията на песните не ме грабва. Сега очаквам Tonight, грабна ме, не се беше случвало от доста време насам...
10. Песен на Хьон Джунг, която никога няма да ти омръзне да слушаш? Please, тази песен и до ден днешен е в топ листата в телефона ми и никога няма да ми омръзне. Има дни, в които слушам само нея отново и отново... Не мога да й се наситя.
11. В какво Ким Хьон Джунг е по-добър от другите си колеги от групата? В това да не се стреми към личен успех, без да си спомня миналото. Обръщането назад е описано още в Библията като нещо, с което няма да си спомогнеш за пътя напред. Той е усвоил добре този житейски урок и не поглежда назад. Вярва в себе си ужасно много. Има самочувствието на голяма звезда и това изключително много му помага.
12. Хьон Джунг е неустоим за милиони хора по цял свят. В какво се крие неговата магичност и обаяние? Ааа, не зная... Това питам и аз! Моля някой да ми каже... Красив е. Късметлия е. Знам ли...
13. Опиши се с негова песен? Коя най-ти приляга? Please... В житейската си история съм била в позицията на лирични герои от песента. Това е моята песен.
14. Любима негова черта (визуално, ментално)? Кожата. Толкова е чиста, равна и мургава - златна като кадифе, като коприна... Невероятна просто... Ментално... Това, че успява да е забавен с доста глупави и странни истории, които в устата на другите биха звучали нелепо, обаче той ги разказва с голям чар и стоят смешно...
15. Какво не харесваш в Ким Хьон Джунг? Мразя в него това, че се опитва да сравнява своята солова кариера с тази на останалите и на глас съобщава, че иска да е най-известният сред тях. Това ми е болно, защото те нали бяха братя?! Аз не се съревновавам с моята сестра. Нито един от останалите не си позволи да каже такова нещо. Ясно е, че сега вече са и съперници за слава, но е болно и гадно да са такива. И те мълчат, а той не. Също така е расист. В клиповете си винаги има европейдна жена, но допирайки се до европейдните си фенове, независимо дали са черни или бели, той демонстрира голяма студенина и доста груба поведение, напълно различно от това към азиатките. Което не мога да си обясня с нищо друго освен с расизъм.
16. По какво си приличаш с Хьон Джунг (визиално, характерово)? Визуално по нищо, за жалост. Красив мъж е, има по-хубава кожа от моята. Ментално... Обичам да спя... Точно като него. Иначе няма друго.
17. Каква би искала да е визията за следващия му албум? Нещо секси... Искам да е мн мн секси. Гол до кръста и мн предизвикателен. Тази визия така му се удава. Иска ми се да е по-небрежен и в същото време секси...
18. Можеш ли да се сетиш кога най-много си се смяла с Ким Хьон Джунг (в предаване, снимка, драма...)? Да, смях се искрено и от сърце, когато разказва онази история как се е пребил, скачайки между леглата в Япония... Така го беше разказал, че няма как да се сетиш колко го е боляло. Затова казвам, че му се отдава да разказва такива неща.
19. В каква роля много би искала да гледаш Хьон Джунг? На убиец. Подкрепям изцяло Ди. Ролята на убиец мн му отива. На ням убиец.
20. С коя знаменитост би искала Ким Хьон Джунг да е гадже? С Хуанг Бо. Винаги съм го казвала. Съжалявам, че не се събраха.21. Какъв ще бъде Хьон Джунг, ако ти е гадже (може да ни покажеш снимка дори и как си представяш отношенията ви)? Студен и неуловим. Може и да ме обича, но няма да го показва. Моето мъжко момче. Без никакво усложняване и драми. С малко думи и така далечни. Ще се гушкаме през раменете и ще ходим на пием, а личните ни тревоги, чувства, страхове няма да се споделят, ще бъдем загадки един за друг... Снимка, това е добър въпрос... Имам си, ама да знаете, че само на тази снимка и само веднъж си е моят мъж... Хаха... Това си е моят студен и далечен приятел, който не зная дали ме обича изобщо... 22. Какъв би искала да ти бъде Ким Хьон Джунг - приятел, гадже, любовник, брат, баща... Защо? Никакъв не го искам. Той си има роля в моя живот и няма как да я сменя. Той е бившият. Не мога да го сложа за брат, баща, приятел... Той е бившият. Това са тези мъже, с които повече не искаш да имаш отношения, но винаги като ги видиш се сещаш, че си ги обичала някога, някъде и под някаква причина, която днес изобщо не си я обясняваш. И казваш, че днес не би го обичала, но все пак част от теб е умряла с него и си е останала негова , та макар и мъртва.
23. Какво ще направиш, ако видиш Хьон Джунг пред себе си? Ще се опитам да разбера толкова красив ли е на живо... И после не зная. Зависи от това по кое време го срещна. Аз харесвам Ким Хьон Джунг, който е лидерът на SS501. Не съм фен на Ким Хьон Джунг, който има солова кариера и се опитва да се съревновава с бившите си колеги. Ако срещна Хьон Джунг със соловата кариера, ще го отмина и ще се надявам по мен да има нещо, което да покаже, че съм фен на SS501 и той да види!
24. Кой по ред е Ким Хьон Джунг в листата ти на SS501? Последен. Беше първи, беше втори, днес е последен (от 3 години е последен).
25. В каква насока трябва да се развива Хьон Джунг, за да бъде още по-успешен? Колко по-успешен? Той вече е на върха. Остава му да обиколи Европа, искам от него това. Да обикаля света и Европа. Той може да си го позволи, достатъчно е известен, достатъчно е богат. Какво чака?!
26. Кой от продуктите на Ким Хьон Джунг искаш да притежаваш (албуми, DVD-та, артикули ...)? Нищо негово не съм пожелала.
27. Би ли се включила в някоя благотворителна инициатива, която подкрепя Хьон Джунг и в какво ще се изразява твоята подкрепа? Не. Бих дарила от името на Мин, за да се прослави името му. Но в акциите на Хьон Джунг не бих се включила. Аз дарявам само за и в защита на животните, той не подкрепя такива инициативи. Ако стане лице в борбата срещу всички безумия срещу животните в Азия, бих го подкрепила с всичко, което мога.
28. Ще идеш ли на фен среща на Ким Хьон Джунг, ако направи такава в Европа? Ще се подготвиш ли по някакъв специален начин за нея? Опиши как... Да, ще отида. Колкото е по-близка държавата, толкова повече ще мога да си позволя да ида. Ще взема всички писма от феновете тук във форума с надеждата да успея да му ги предам. Ще се свържа с всички фенове от България, които ще ходят, за да сме голяма групичка. И може да направим наши български постери, за да види, че и нас ни има. След това азиатките ще има да взимат български снимки! |
| | | AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
| Заглавие: Re: [Анкета] Парти по случай рожденият ден на Ким Хьон Джунг 6/6/2013, 16:08 | |
| 1. Опиши Хьон Джунг с няколко думи?Красив, талантлив, мъжествен, нежен, любящ, истински, отговорен2. Сравни го с животно...Кученце. Не случайно има такъв прякор. Понякога погледа му е толкова благ, като на малко кученце3. Какво беше първото ти впечатление от Ким Хьон Джунг?Има нещо специално в него. Запознанството ми с групата тръгна от него и отначало като видях си казах колко е красив.4. Любима визия от клип?Break Down5. Любима визия изобщо... (снимка за демонстрация, ако може ^^)?6. Любима фотосесия?7. Любима прическа (цвят на косата)?8. Любима роля на Хьон Джунг... (от участията му в драми, реалити програми, предавания...)?Йон Джи Хо! И аз искам да имам един такъв красив мъж, който да е готов на всичко за мен.9. Кой албум на Ким Хьон Джунг ти е любим - сред корейските и японските?Не мога да избера само един любим албум, защото във всеки един от тях има по нещо много любимо за мен.10. Песен на Хьон Джунг, която никога няма да ти омръзне да слушаш?Новата му песен "Капучино", както и "Please", "Break Down"11. В какво Ким Хьон Джунг е по-добър от другите си колеги от групата?Не мога да преценя. Всеки има свой си чар, но може би съм на мнението на Нуна12. Хьон Джунг е неустоим за милиони хора по цял свят. В какво се крие неговата магичност и обаяние?Неговата всеотдайност и загриженост за феновете. Красив е, но истински и земен13. Опиши се с негова песен? Коя най-ти приляга?"Break Down"14. Любима негова черта (визуално, ментално)?Прекрасната му усмивка, тялото му като цяло и 4D личността му15. Какво не харесваш в Ким Хьон Джунг?Често остава неразбран от другите хора16. По какво си приличаш с Хьон Джунг (визиално, характерово)?Визуално по нищо, характерово може би имам малко 4D наклонности като него17. Каква би искала да е визията за следващия му албум?Точно такава каквато е сега - мъжествен и елегантен18. Можеш ли да се сетиш кога най-много си се смяла с Ким Хьон Джунг (в предаване, снимка, драма...)?Ами доста са. В по старите предавания като We Got Married (с HwangBo бяха нещо уникално), Thank u for waking me up, Thank u for rasing me up19. В каква роля много би искала да гледаш Хьон Джунг?Точно в такава роля каквато щеше да играе в City Conquest20. С коя знаменитост би искала Ким Хьон Джунг да е гадже?Някоя красива и сексапилна мадама, може би Хьорин от Sistar или Нана от After School или Hyoyeon от Girls Generation21. Какъв ще бъде Хьон Джунг, ако ти е гадже (може да ни покажеш снимка дори и как си представяш отношенията ви)?Искам винаги да ме гледа влюбено с красивите си очи и винаги да носи прекрасната си усмивка22. Какъв би искала да ти бъде Ким Хьон Джунг - приятел, гадже, любовник, брат, баща... Защо?Бих казала, че Хьон Джунг е напълно мой тип за гадже. Винаги съм искала някой с който да сме като приятели във връзката. Да си говорим свободно за всичко и да се обръщаме един към друг с по-обикновени имена като например "Хей" 23. Какво ще направиш, ако видиш Хьон Джунг пред себе си?Все си мисля, че ще реагирам нормално макар и вътрешно да искам да се хвърля да го гушкам, но ще го поздравя и ще помоля да се снимам с него24. Кой по ред е Ким Хьон Джунг в листата ти на SS501?ПЪРВИ25. В каква насока трябва да се развива Хьон Джунг, за да бъде още по-успешен?Ами той вече си експериментира с различните стилове и визии26. Кой от продуктите на Ким Хьон Джунг искаш да притежаваш (албуми, DVD-та, артикули ...)?Бих искала всички албуми да притежавам с фотокнижките 27. Би ли се включила в някоя благотворителна инициатива, която подкрепя Хьон Джунг и в какво ще се изразява твоята подкрепа?Като фен бих се включила естествено28. Ще идеш ли на фен среща на Ким Хьон Джунг, ако направи такава в Европа? Ще се подготвиш ли по някакъв специален начин за нея? Опиши как...Ако имам възможност и достатъчно кураж ще отида. Както каза Нуна, ще се присъединя към нея и ако има още желаещи ще бъде много хубаво. |
| | | lovesong
Triple S Брой мнения : 184
| Заглавие: Re: [Анкета] Парти по случай рожденият ден на Ким Хьон Джунг 6/9/2013, 08:03 | |
| 1. Опиши Хьон Джунг с няколко думи? Интересен, амбициозен, невероятен спортен хъс 2. Сравни го с животно... И аз се съгласявам за акулата :) 3. Какво беше първото ти впечатление от Ким Хьон Джунг? Че е много красив, даже не забелязах тялото му 4. Любима визия от клип? A song for loving you 5. Любима визия изобщо... (снимка за демонстрация, ако може ^^)? 6. Любима фотосесия? 7. Любима прическа (цвят на косата)?
8. Любима роля на Хьон Джунг... (от участията му в драми, реалити програми, предавания...)? We got married , защото до голяма степен е самия себе си 9. Кой албум на Ким Хьон Джунг ти е любим - сред корейските и японските? Ооо не мога да отговарям на такива въпроси! след като съм фен, значи ми харесват всички ;) 10. Песен на Хьон Джунг, която никога няма да ти омръзне да слушаш? Break down 11. В какво Ким Хьон Джунг е по-добър от другите си колеги от групата? Определено излъчва най-много сексапил :) 12. Хьон Джунг е неустоим за милиони хора по цял свят. В какво се крие неговата магичност и обаяние? Притежава много, много силна харизма. 13. Опиши се с негова песен? Коя най-ти приляга? Let's party! 14. Любима негова черта (визуално, ментално)? Ментално- че е толкова амбициозен, визуално- изразителните очи 15. Какво не харесваш в Ким Хьон Джунг? Съжалявам, но аз съм от тези, които го харесват и не ми пречи, че има самочувствие и се държи като звезда, защото човек трябва да има високо мнение за себе си за да успее в живота, а и той си е звезда. 16. По какво си приличаш с Хьон Джунг (визиално, характерово)? Мисля, че по нищо :( 17. Каква би искала да е визията за следващия му албум? по-рокаджийска, мисля че доста му отива 18. Можеш ли да се сетиш кога най-много си се смяла с Ким Хьон Джунг (в предаване, снимка, драма...)? В We got married, и всяко негово интервю-много са ми забавни и интересни интервютата му 19. В каква роля много би искала да гледаш Хьон Джунг? Стига с тези романтични драми, искам нещо по-мъжкарско с повече екшън сцени. 20. С коя знаменитост би искала Ким Хьон Джунг да е гадже? За мен е все тая, с тази която той си хареса! 21. Какъв ще бъде Хьон Джунг, ако ти е гадже (може да ни покажеш снимка дори и как си представяш отношенията ви)? Ще се бием всеки ден, после ще сдобряваме :D 22. Какъв би искала да ти бъде Ким Хьон Джунг - приятел, гадже, любовник, брат, баща... Защо? E, брат и баща си имам вече, така че нещо от останалите 3 предложения :) 23. Какво ще направиш, ако видиш Хьон Джунг пред себе си? Мисля, че ще загубя ума и дума и ще си глътна езика, но като знам по принцип какви са реакциите на феновете, прдполагам че от устата ми ще излизат нечленоразделни звуци и ще се чудя кой всъщност ги издава тия яки писъци хахаха 24. Кой по ред е Ким Хьон Джунг в листата ти на SS501? Определено е No.1 25. В каква насока трябва да се развива Хьон Джунг, за да бъде още по-успешен? Той знае в каква и го постига доста успешно мисля. 26. Кой от продуктите на Ким Хьон Джунг искаш да притежаваш (албуми, DVD-та, артикули ...)? Нищо не отказвам, без значение какво е. 27. Би ли се включила в някоя благотворителна инициатива, която подкрепя Хьон Джунг и в какво ще се изразява твоята подкрепа? Да, определено. За подкрепата- зависи каква е инициативата. 28. Ще идеш ли на фен среща на Ким Хьон Джунг, ако направи такава в Европа? Ще се подготвиш ли по някакъв специален начин за нея? Опиши как... Мисля, че да. Определно ще има някакъв ръчно направен подарък ;)
|
| | | darito95
Henecia Fan Club Брой мнения : 130
| Заглавие: Re: [Анкета] Парти по случай рожденият ден на Ким Хьон Джунг 6/22/2015, 03:27 | |
| 1. Опиши Хьон Джунг с няколко думи?Той е устремен, обаятелен, лесно хващащ окото, здраво стъпил на земята перфекционист. 2. Сравни го с животно...Според мен той най-много прилича на ягуар. Набележи ли жертвата (целта) си се бори до пълно изтощение за я достигне. 3. Какво беше първото ти впечатление от Ким Хьон Джунг?Когато за първи път гледах Love like this не можех да откъсна очи от Джунг Мин и си казах бива си го има визия има и глас. Но най-вече харесах гласа и очите му. 4. Любима визия от клип?Love like this си остава моя фаворит във всяко отношение 5. Любима визия изобщо... (снимка за демонстрация, ако може ^^)?6. Любима фотосесия?Обожавам черно бели снимки!!!Чесно не знам кога е правена, но ми обира точките!!!7. Любима прическа (цвят на косата)? 8. Любима роля на Хьон Джунг... (от участията му в драми, реалити програми, предавания...)? BBF го изтреля на световната сцена, но повече ми хареса във Playful Kiss и потенциала му според мен съвсем се разкри във City Conquest. 9. Кой албум на Ким Хьон Джунг ти е любим - сред корейските и японските?Най-любимите ми негови Корейски албуми са Break Down, Round 3, а колкото до японските му албуми най-любим ми е Unlimited. 10. Песен на Хьон Джунг, която никога няма да ти омръзне да слушаш?Ооо... много е трудно да се огранича само с една. Но с голямо удоволствие бих слушала цял ден корейския му сингъл GentleMan и корейската и японската версия на Let's Party.11. В какво Ким Хьон Джунг е по-добър от другите си колеги от групата?
Не мога да кажа че е по-добър от останалите, защото всеки от тях е срециален по свое му. Може би единственото е че е по упорит и устремен към реализациата на соловата си кариера. Да вярно не веднъж го е заявявал явно, но това само показва колко устремен е към целта.12. Хьон Джунг е неустоим за милиони хора по цял свят. В какво се крие неговата магичност и обаяние?На първо място е завидно добре поддържаната му фигура, която не веднъж е показвал явно (част от ПР му още от както беше трейни във групата). На второ място бих поставила участието му във BBF и на трето място, но първо според мен са самоувереноста, борбения му дух и най-вече красивите му големи очи. 13. Опиши се с негова песен? Коя най-ти приляга?Преди бих казала Please понеже тя бе първата негова песен която чух и чрез нея той ме заплени, но песента която ме описва най-добре като текст и мелодия определено е GentleMan. 14. Любима негова черта (визуално, ментално)?Според мен са самоувереноста, борбения му дух и най-вече красивите му големи очи. 15. Какво не харесваш в Ким Хьон Джунг?Не ми допада това че все още не е свикнал да е заобиколен и от международни фенове, според мен непрекъснато бяга от тях понеже се чувства несигурен в произношението си на английски език и предпочита да отбягва такива ситуации, за да не го виждат феновете неуверен и несигурен. Това не го прави расист. Преди докато беше заедно с групата беше по-удобно за него понеже Джунг Мин винаги беше подготвен и говореше на чужди езици, но сега като е сам трябва да се постарае и да подобри познанията си по чужди езици и да се усмихва както преди, много му отива!!! 16. По какво си приличаш с Хьон Джунг (визиално, характерово)?Приликите са минимални, но може би най-много си приличаме по безусловната отдаденост към всичко което правим, земноста и голямата и широка усмивка, колкото и рядка да е тя. 17. Каква би искала да е визията за следващия му албум?Той вече успешно експериментира, така че с нетърпение очаквам какво нова ще измисли. Според мен рок стила много му отива!!! 18. Можеш ли да се сетиш кога най-много си се смяла с Ким Хьон Джунг (в предаване, снимка, драма...)?На тази снимка е просто незаменим, но най-много съм се смяла по време на Thank you for waking me up, Thank you for rasing me up и разбира се всяко интервю си има собствен емблематичен момент.19. В каква роля много би искала да гледаш Хьон Джунг?Вече го видях като романтик, студен егоист, хулиган и побойник, много лошо момче, но сега ми се иска да го видя в някой исторически филм или драма с много екшън, който му приляга повече според мен. 20. С коя знаменитост би искала Ким Хьон Джунг да е гадже?Ами може би BoA която е също така пламенна и отдадена като него или пък може би НаНа, но която и да избере дори и да не е известна значи е точната за него. 21. Какъв ще бъде Хьон Джунг, ако ти е гадже (може да ни покажеш снимка дори и как си представяш отношенията ви)?Точно какъвто е в момента здраво стъпил на земята упорит, самоуверен, стриктен, отдаден на 100% на това което прави и човека когото обича, знаещ какво иска и как да го постигне мъж. 22. Какъв би искала да ти бъде Ким Хьон Джунг - приятел, гадже, любовник, брат, баща... Защо?Много бих искала да ми е приятел, който непрестанно да ме провокира и предизвиква както прави Сън Джо и постепенно да се превърнем във пламменна двойка с много активна връзка. Защото той има характерни черти които много ме привличат и смятам че всяка здрава и дълготрайна връзка се базира на едно стабилно приятелство. 23. Какво ще направиш, ако видиш Хьон Джунг пред себе си?Вероятно ще го подмина понеже когато е сред хора много се пази, но има и възможност да забележа очите му и придърпвайки го тактично в страни да го помоля за автограф. 24. Кой по ред е Ким Хьон Джунг в листата ти на SS501?Завинаги №1!!! 25. В каква насока трябва да се развива Хьон Джунг, за да бъде още по-успешен?Ами той вече се развива повече от успешно, но ако се усмихва повече и контактува със международните си фенове, започвайки със Световно турне включващо Европа няма да е чак седми по богатство във Корея, ами може да се превърне в по-известен и от Бил Гейтс!!! 26. Кой от продуктите на Ким Хьон Джунг искаш да притежаваш (албуми, DVD-та, артикули ...)?Със сигурност всичките му албуми и концерти, поне един календар, ключодържател и сама бих си направила албум с любими мои негови снимки! 27. Би ли се включила в някоя благотворителна инициатива, която подкрепя Хьон Джунг и в какво ще се изразява твоята подкрепа?Да бих се включила в каквато и да е инициатива, особено ако е за опазване на деца и животни от глад и мизерия. Бих се включила като организатор на събития по темата, като доброволец и ще участвам с каквото мога. 28. Ще идеш ли на фен среща на Ким Хьон Джунг, ако направи такава в Европа? Ще се подготвиш ли по някакъв специален начин за нея? Опиши как...Определено ще отида и ще се подготвя със малък символичен подарък, който да му покаже че съществуваме, също така бих направила плакат и книга в която да събера мненията, пожеланията, съветите, фен артовете, фиковете на възможно най-много фенове и ще направя всичко възможно да му ги връча лично. |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: [Анкета] Парти по случай рожденият ден на Ким Хьон Джунг | |
| |
| | | | [Анкета] Парти по случай рожденият ден на Ким Хьон Джунг | |
|
Страница 1 от 1 | |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|