Мюзикълът ще се изнесе на сцена в Кансай, Япония в периода от 29.11.2013 до 06.12.2013.
Мюзикъл е корейски, изцяло с корейски звезди, но досега е изнасян само на японска сцена.
Вече ни е познат, тъй като Хо Йонг Сенг вече игра в него (посетете темата тук). Той изигра ролята на доктора, лекуващ Sulhee. Парк Джунг Мин ще играе Jinha.
Сюжетна линия:
Сюжетната линия на мюзикъла е запазена точно както в едноименната японска драма, излъчена през 2000 година по TBS. Историята се върти около любовната история на Jinha и Sulhee. Jinha е най-големият сред своите братя и сестри, те загубват родителите си при катастрофа и той прехранва семейството си като работи в магазин за колелета. Sulhee страда от тежко сърдечно заболяване. Историята има за цел да покаже израстването на младежите. Заглавието 'Summer Snow' се базира на феномена, който може да се види само дълбоко в морето, където мъртвите телца на планктона се превръщат в 'коприна', която плува в морето. Jinha, който не преценява състоянието на Sulhee я кани да се гмуркат, за да й покаже тази красива сцена. Sulhee бива очарована от тази идея и има желание да види 'летния сняг', но...
eng.trans: rei@allforpjm
Дати на представленията, в които ще участва Парк Джунг Мин:
04.12.2013 - 2 представления от 11:00 и от 15:30
05.12.2013 - 1 представление от 14:00
Последната промяна е направена от Lollipop на 10/29/2013, 18:35; мнението е било променяно общо 2 пъти
ПП- Моля, ако видеото изчезне, да ме уведомите и ще го кача лично!
Как се чувстваш по отношение на присъединяването ти към мюзикъла 'Summer Snow'? Наистина съм щастлив, че ще мога да зарадвам всички с работата си в този мюзикъл. Това ще бъде игра на сцена след много дълго отсъствие и ще съм доволен, ако вие очаквате актьорът Парк Джунг Мин. Ще дам най-доброто от себе си.
Има ли нещо на което ще обърнеш специално внимание? Гледах оригиналната драма и учих, така че вече зная историята. Смятам, че за мен е най-важно до каква степен ще успея да предам идеята и чувствата чрез играта си, а също така мисля, че самите участници са от изключително значение в играта в мюзикъл. Здравейте, фенове в Япония. Изпращам ви поздравително съобщение с мюзикъла 'Summer Snow' след доста време отсъствие. Вярвам, че всички вие ще ме подкрепите и искам с тази ми изява да бъда Парк Джунг Мин, който ви се отплаща за подкрепата. Моля ви, внимавайте, сезонът се сменя и ще става все по-студено. Моля ви, обличайте се топло, за да не настинете и не забравяйте да дойдете да гледате 'Summer Snow' с нашето невероятно превъплъщение. Благодаря ви, до скоро!
eng. translated by lunajun based on Jp sub on the screen
Мисля, че това са момичетата, организирали почерпката... Но не го твърдя със сигурност, защото ми е трудно да запомня физиономиите на тези жени, дето са в каста заедно с Мин...
Всички снимки са споделени от колеги на Мин, които са във възторг от храната... Може сами да се уверите като прочетете съобщенията им от снимките....
Ще си хапна вкусна закуска от феновете на Джунг Мин.
Хайде да си хапнем закуските от феновете на Джунг Мин. Хии