Заглавие: Choco Kim, SaRang Kim, HeangUn Kim 9/2/2010, 18:57
First topic message reminder :
Тя е сладка, глезена, хитра, понякога непослушна, но въпреки това, обичана от всички и известна в цял свят. Може да я видите на снимки, клипове и разни джунджурийки. А е само на една годинка. Тя е момичето на Джун, неговата "дъщеря". Мили съфорумци, на вашето внимание... Choco!
ИСТОРИЯ НА ЧОКО:
Започвам с едно актуално клипче от днес - [02.09.2010]. Снимано е от Ки Бум - Джун и Choco си играят, а тя стиска здраво и не пуска. Как само се е тръшнала на леглото и се прави на умряла.
Тя присъства и във видеоанонса за фен срещата на Бебо в Малайзия, която ще се проведе на 09.10.2010. Тук е кротка и позира като истинска звезда.
Отново зад камерата е Ки Бум. В този клип, който е сниман специално за партито по случай рождения ден на Хьонг Джун, което беше на 01.08.2010 год., освен рожденика от SS501 пак в кадър е Choco. Тя заема специално място в сърцата на семейството на Джун и в дома им. Има си дори количка, с която я разхождат навън.
Тук показва колко послушна може да бъде, да дава лапичка за "здрасти" и да е любвеобилна.
Choco е била дори гост в радиопредаването на DJ Jun "Music High" на 24.03.2010. Истинска госпожица - наконтена, модерна. Гост в студиото е и приятел на Бебо, а в последното клипче, в края, може да видите майка му.
Малко gif-чета и снимки на Choco.
Това е Саранг (любов)... Той е новият член на семейство Ким. Неговата история е тъжна, но завършва с хепиенд, благодарение на Ален и майка Ким... Саранг е изоставено кученце, на което Ки Бум отчаяно се опитва да намери собствениците, като чрез туитър моли дори феновете си да ретуитват снимката на кученцето, за да си го познаят собствениците му. Сладкия Саранг първоначално обитава картонена кутия, след което бива даден в приют, където обясняват на семейство Ким, че ако до седмица не бъде потърсено, ще бъде упоено завинаги. Майка Ким изпада в истеричен плач за малкото дете и в крайна сметка Саранг бива осиновен от семейство Ким и вече е пълноправен член на семейството... Следете историята на Саранг тук...
И трето кученце на семейство Ким - Хенг Ън. Той е поредната осиновена душичка от семейството...
Автор
Съобщение
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
Заглавие: Re: Choco Kim, SaRang Kim, HeangUn Kim 1/26/2011, 13:02
Няма такова друго щастие.
Credit: 90KKB @ Twitter
BlueRose
Заглавие: Re: Choco Kim, SaRang Kim, HeangUn Kim 2/2/2011, 07:43
Чоко облечена в ханбок, по случай Лунната Нова година. Снимката е публикувана днес от Джун в социалната мрежа.
Credit: HyungJun87 @ Twitter
BlueRose
Заглавие: Re: Choco Kim, SaRang Kim, HeangUn Kim 2/6/2011, 11:15
Снимка, пусната вчера от Хьонг Джун в Twitter. Чоко преди да бъде изведена на разходка. Това не е ли кенгуру за бебе? В случая, за куче. Рунтавото животинче сигурно има почти толкова снимки, колкото стопанина си.
Credit: HyungJun87 @ Twitter
BlueRose
Заглавие: Re: Choco Kim, SaRang Kim, HeangUn Kim 2/18/2011, 07:45
Днес Ки Бум сподели с нас снимка на Джун с Чоко. Тази глезла не смее да се отдели от Бебо.
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Choco Kim, SaRang Kim, HeangUn Kim 2/18/2011, 22:28
Страхотна снимка... Тя ми беше любов от пръв поглед... Но пък, Роуз, признавам без бой, че и аз да бях на мястото на Шоко и аз нямаше да се отделям от Джун... Нито за секунда!
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
Заглавие: Re: Choco Kim, SaRang Kim, HeangUn Kim 2/19/2011, 07:07
Хихи... много ладка снимка. Това пред нея върху телефона чорапче ли е? Какви очички вади само, сладурче. Така в тази поза като я гледам, вече разбирам от къде Бейби Джун е взел идеята за Пиро и Сиро. Не забелязвате ли прилика?
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
Заглавие: Re: Choco Kim, SaRang Kim, HeangUn Kim 2/19/2011, 08:17
Наистина си приличат със СироСиро кеке^^
BlueRose
Заглавие: Re: Choco Kim, SaRang Kim, HeangUn Kim 3/2/2011, 07:48
Чоко посети офиса на HnB Company, заедно с Ки Бум, които има толкова измъчен вид, че дори животинчето не успява да го накара да се усмихне. В компанията станаха много шефове.
BlueRose
Заглавие: Re: Choco Kim, SaRang Kim, HeangUn Kim 3/6/2011, 10:03
Отново снимка, пусната от Ки Бум в Twitter, преди малко. Чоко се е разположила удобно на креслото (заедно с Пиро Пиро) и се препича на слънчице. Искам да съм на нейното място. Погледнете как си е вдигнала предната лапичка. Бум е написал следното съобщение под снимката: Чоко казва "Здравей~"
Няколко часа по-късно Чоко и малкият оппа се забавляват заедно.
BlueRose
Заглавие: Re: Choco Kim, SaRang Kim, HeangUn Kim 3/20/2011, 11:09
Ки Бум е снимал повече пода на стаята, отколкото Чоко.
Sunshine
Заглавие: Re: Choco Kim, SaRang Kim, HeangUn Kim 3/20/2011, 14:29
Според мен пода е сниман повече за да покаже как Чоко се слива с него :)
BlueRose
Заглавие: Re: Choco Kim, SaRang Kim, HeangUn Kim 4/1/2011, 14:49
Чоко с майката на Ким Хьонг Джун.
Credit: JUNGYEON1023 @ Twitter
Sunshine
Заглавие: Re: Choco Kim, SaRang Kim, HeangUn Kim 4/1/2011, 16:51
На пръв поглед като видях втората снимка си помислих,че Чоко има очила
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
Заглавие: Re: Choco Kim, SaRang Kim, HeangUn Kim 4/1/2011, 17:54
Това кученце става все по-пухкаво и рошаво с времето - сладурче. А майката вече е сменяла панперсите на 3 любими същества дали според вас ще има мерака и на внуците да го прави
Sunshine
Заглавие: Re: Choco Kim, SaRang Kim, HeangUn Kim 4/1/2011, 19:07
Ако аз бях майка на такива прекрасни мъже,ако ще и 10 внука да имах,пак щях да им сменям пелените :Р
BlueRose
Заглавие: Re: Choco Kim, SaRang Kim, HeangUn Kim 4/5/2011, 07:00
Моля, придържайте се към темата, а именно... Чоко. Още една нейна снимка, споделена от Ки Бум.
BlueRose
Заглавие: Re: Choco Kim, SaRang Kim, HeangUn Kim 4/10/2011, 18:44
Искате ли още снимки на рунтавото животинче? Заповядайте.
Тази е от преди част. Пусна я Ки Бум със следното съобщение: "Кой иска да ми открадне играчката..?" Ки Бум? Хьонг Джун? Пиро Пиро? "Моя е..!!!krrrrr!! Чоко грейналият поглед!!!" aaaaak!!! -Край.
BlueRose
Заглавие: Re: Choco Kim, SaRang Kim, HeangUn Kim 4/29/2011, 12:02
Ех, тази Чоко. Ки Бум много обича да я снима, а тя - да му позира.
BlueRose
Заглавие: Re: Choco Kim, SaRang Kim, HeangUn Kim 5/18/2011, 08:03
Всички знаем, че социалната мрежа Twitter създава новини. Ето едно доказателство.
Ки Бум: "ГОРЕЩА НОВИНА - Ким Хьонг Джун заловен в целувка!!"
Ки Бум разкри на обществеността сцена с целувка на по-големия си брат Ким Хьонг Джун. Ки Бум, който дебютира с U-KISS, публикува снимка в неговия Twitter акаунт на 18-ти май с надписа: "ГОРЕЩА НОВИНА - Ким Хьонг Джун заловен в целувка с нея!!" Въпреки това, Ким Хьонг Джун от SS501 не се е целувал с момиче. По-скоро, това е снимка на неговата целувка в бо-бо" поза с кафяво кученце. В резултат, феновете, които очакваха с нетърпение целувката, бяха разочаровани. Коментари за снимката бяха: "Какво? Хвана ме", "И кученцето, и Ким Хьонг Джун, двамата са толкова сладки", "В последно време Twitter снимки на много знаменитости ни изиграха", "И с мен си направиха шега".
Credit: Nate (news.nate.com) English translation: wonderrrgirl @ Love501.com
BlueRose
Заглавие: Re: Choco Kim, SaRang Kim, HeangUn Kim 6/11/2011, 16:30
В тази тема не бях влизала скоро. Да ви зарадвам с две снимки на Чоко.
BlueRose
Заглавие: Re: Choco Kim, SaRang Kim, HeangUn Kim 6/12/2011, 19:46
Преди малко Ки Бум заяви: "Не!! Не искам да спя!!!!!" Като гледам... Чоко и тя е на път да последва неговия пример. Как се е опънала само животинката, но очичките й са отворени. То и как може да се спи, като лампата й свети в очите. Какво ще правят двамата в 4 часа през нощта, нямам никаква представа.
Credit: 90KKB @ Twiter
BlueRose
Заглавие: Re: Choco Kim, SaRang Kim, HeangUn Kim 6/13/2011, 17:56
Не знам защо Ки Бум и днес не иска да спи, но Чоко е на противоположното мнение. Този път е на земята, а не на дивана. Позата обаче е сходна. Тръшната.
BlueRose
Заглавие: Re: Choco Kim, SaRang Kim, HeangUn Kim 6/21/2011, 22:36
Животинчето е попаднало на стопани, които го обграждат не само с много любов и внимание, но и винаги го обличат по последната кучешка мода.
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Choco Kim, SaRang Kim, HeangUn Kim 6/22/2011, 08:06
Направо ще падна... Каква шапка са й сложили... Толкова е сладка, но как ли се задържа това нещо на главата й....
BlueRose
Заглавие: Re: Choco Kim, SaRang Kim, HeangUn Kim 6/27/2011, 15:49
Шапки, разнообразен гардероб с тоалети, количка, в която я разхождат... това куче е гледано като принцеса. Още една снимка, която го доказва. Чоко си почива на меките завивки.