Хо Йонг Сенг влезе в казармата на 31.10.2013 година. Тук е темата за този паметен ден - разгледай я ---> КЛИК
Ще изкара 4 седмици базово военно обучение в Nonsan Training Center. След това ще продължи службата си като редовен войник. Той ще бъде прехвърлен от страна на правителството и ще стане полицай. Активната му служба ще бъде 21 месеца и тя започва след изтичане на базовото му обучение. Йонг Сенг ще се уволни на 30 юли 2015.
Тук ще броим оставащите дни до уволнението му. Това ще бъде тема - дневник, в който можете да напишете всичко, което искате да кажете на Сенг или си мислите за него (напълно свободно - мисли, снимки, рисунки...) В темата ще се поместват новини и снимки от военната му служба, тренировките и дейностите, в които ще се включи. След 2 години ще направим от този дневник книга, която да изпратим лично на Хо Йонг Сенг, за да види, че сме го чакали с нетърпение да излече от казармата.
Последната промяна е направена от direndur на 11/16/2013, 18:41; мнението е било променяно общо 1 път
Хо Йонг Сенг от SS501 влезе в армията в края на миналия месец. Той постъпи в тренировъчният център Нонсан. Феновете сега могат да го видят на една актуална снимка от там. Последвалата снимка беше наскоро качена в официалният сайт на тренировъчният център. На нея можем да видим Хо Йонг Сенг в добро здраве и добре изглеждащ в новата си униформа. Той е ведър и усмихнат пред камерата застанал редом до другите войници. Неговата лъчезарна усмивка и ярка кожа предполага, че той държи на обещанието си да е здрав и в добра форма. Без съмнение, феновете се радват да го видят, че се справя добре. След получаване на 4 седмично основно обучение в тренировъчният лагер, той ще бъде мобилизиран като полицай в следващите 21 месеца.
Здравейте, това е В2М. Тук сме с информация за тренировъчния лагер на Йонг Сенг. Адреса му е 76-9 Jukpyeong-ri, Yeonmu-eup, Nonsan-si, Chungnam. До редник 202 Хо Йонг Сенг, платформа 4, група 11, полк 25
За повече информация влезте на --> http://www.katc.mil.kr/katc_web/board_new/commu01.jsp?tableNo=25
Здравейте, това е В2М Писмото на Хо Йонг Сенг от армията пристигна.
До Triple S и Y.E.S фенове... Първо… здрав съм! Ке и.. благодаря ви за многото и интересни писма, които ми изпратихте. Предполагам, че всички сте се тревожили, че няма да успея да ги прочета. Командира на отряда отпечата писмата ви и ми ги предаде, а аз опитах да ги прочета всичките. Кеке Първото нещо е настинката… винаги когато настина ме държи по 3 до 4 седмици. За това и още съм настинал и понакашлям… Но тъй като дишам чист въздух и тренирам, няма да имам проблем. Второто нещо е, многото притеснения, защото съм срамежлив сред непознати… след като влязох тук се сближих с членовете от групата ми. Беше интересно и се наслаждавам на живота си тук… Също така по-младите момчета от мен ме слушат, благодарен съм им за това. Номер 3 е за обучението ми тук… много от вас се тревожат дали съм способен на всичко, което правят и останалите тук ке просто мразя да се упражнявам! Кеке между другото, всеки обича да си почива, но не е за предпочитане пред упражненията. Номер 4, храната кеке Точно както казваше PSY в предаванията си, тук храната е вкусна… много по-вкусна е отколкото си я представях. Ке Опасявам се, че тук няма да отслабна… Още с започването на писмата хванах едно от чужбина… Имаше много такива (Държах превода и оригиналното писмо в ръката си) Беше честитка за рождения ми ден… Имаше доста такива, имаше и писма честитки за годишнина – първата ми успешно изкарана седмица в армията…. Благодаря ви на всички През тези 21 месеца, моля ви да давате най-доброто от себе си. Времето тече… Не се отказвайте от мечтите си, изпълнете ги въпреки всички. Успех!!!
Хо Йонг Сенг изпрати лично написано на ръка писмо до феновете си, като ги поздравява.
Ръчно написаното от Хо Йонг Сенг писмо беше разкрито чрез официалният му уеб сайт. Писмото разкрива, че здравето му се подобрява, откакто влезе там на 31 октомври. Той написа, че е настинал, но няма проблем и всичко ще е наред след като диша свеж въздух. „Много от вас се тревожат, че съм срамежлив, но след 2 дни в прекарани в базата се сприятелих с момчетата от групата ми и се забавляваме.” В следващите редове на писмото си Хо Йонг Сенг говори за храната в армията. ”Точно както разказваше PSY в шоу програмите си – храната тук е вкусна. Съмнявам се да отслабна тук.” Той обеща да продължи да работи усърдно през следващите 21 месеца в армията и показа увереност пред феновете си. Той им благодари за писмата, които са му изпратили до базата. „Не се отказвайте от мечтите си и те несъмнено ще се сбъднат”, каза Хо Йонг Сенг в края на писмото си.
На 28 ноември 2013 Хо Йонг Сенг успешно завърши периода си на обучение. Сега може да встъпи на длъжността си като полицай. Нека видим малко снимки и видео от излизането от тренировъчният център
През месец декември полицейският участък се е постарал да направи няколко концерта, мюзикъла и изпълнения. На 14.12.2013 Йонг Сенг е участвал в мюзикъл на сеулската централна полиция. Той е проведен от 16 до 18 часа в атриума на вторият етаж на Seoul Metropolitan Police Agency. Снимките от там може да ги видите в горния пост.
На 21.12.2013 отново се провежда мюзикъл представление от 16 до 18 часа.
На 23.12.2013 Йонг Сенг и колегите му са отишли в гимназия Seoul Gwangnam. Там са изнесли лекция за предпазване от насилие и самозащита. След това са имали представление в Seoulcheong, където Сенг е изпълнил 'Because I'm Stupid'
Мюзикъл представление е имало и на 27 и 28 декември 2013. Часа на представлението на 27 е от 19 до 21, а на 28-ми е 16-18ч. Това са последните представления за старата година. Мястото на изпълнението е Seoul Metropolitan Police Agency, втори етаж.
Полицията в Hongbodan си има собствено полицейско списание. На страниците на брой 119 може да видите Йонг Сенг, както и интервю с него (бг.ред direndur: скоро и с превод на бг.).
Здравейте, това е В2М Тези дни времето застудя и сигурно се чудите за новини около военната служба на Йонг Сенг Той прекара 4 седмици във военен тренировъчен лагер и 2 седмици обучение и беше зачислен към полицейската академия. Не се тревожете за него, той е здрав и се справя добре с военната си служба. Моля ви, пращайте му много писма по време на военното дело, за да му вдъхнете сила. Настоящият адрес на Йонг Сенг е Hongbodan, 201-11 Naeja-dong Jongno-gu, Seoul, а неговият номер е 110-798.
Ето че наближи времето за неговото уволняване, Както обеща беше изцяло отдаден на службата си и на дейноста си като полицай. Макар че в началото беше много притеснен заради прическата си това въобще не попречи на обучението му и сприятеляването му с много хора и до някъде това успя да засили връзката между него и феновете. Дори в началото когато спомена във първото си писмо че попринцип боледува доста дълго вече съм обедена че не е така. След усилени тренировки и подготовка Йонг Сенг показва завидно добро здраве и в какъв прекрасен мъж се превърнал!!! Young Saeng Fighting!!!
Sponsored content
Заглавие: Re: [Heo Young Saeng] Войнишки хроники 2013 ~ 2015