2010-09-03 2:20:51 през нощта Eeyah ... Мина много време. Наистина много време...^^ Woah оставям съобщение... Всъщност, моят лаптоп... hmm hmm... Бях на почивка в Лос Анджелис с Young Saeng... Без никаква причина моят лаптоп... Хард дискът се развали... ето защо!! Аз извадих стария, който използвах преди и опитах да го ползвам. Работи!! Woah... Малко е бавен, но ^^ добре е.~~ Е!! Красавици... hmm hmm Справихте ли се с тайфуна?...?? Вятърът духаше толкова силно снощи, че не съм мигнал... Притеснявах се за прозорците и вратите... heuk heuk... Благодарение на това, имах възмоност да спя целия ден днес...^^ Всички добре ли сте?!! Hee hee Всички ние сме добре!!! Знам, че всички се тревожите за нас...^^ Но наистина ще е чудесно, ако не се притеснявате!! Ние винаги сме били добре hee hee.^^ Не помните ли?! Нашата сила!! Ние минаваме през всичко с вяра! Ние смело и уверено ще продължим!! Защото ние порастваме, hyungs имат повече мустаци... hee hee Независимо от това, моля ви, продължавайте да ни харесвате. hee hee Може би, съзнанието ми все още е като на ученик от гимназията!! Hee hee Но,аз съм вече в средата на 20-те! Сякаш беше вчера, когато бяхме облечени в униформи и заедно упражнявахме пеенето си...^^ Както и да е! Училището започна скоро, нали?!! Защото ваканцията свърши.~~ Всеки нека се бори, aja aja!!! Винаги aja aja (работете здраво), като през цялото време се усмихвате!!! ^^ Всички знаете, че дори и всеки от нас да живее приятно, има моменти, през които сме заети, нали?!! Всеки от нас е свързан с връзки като тези...!! Винаги живейте живота си приятно и щастливо. ^^ Помните ли, че ви казахме, че ще остареем заедно?! Ще добавя само едно! Ще остареем заедно, докато се усмихваме, заедно.^^ Hehe Чао, чао~
Знам, че нощта ще свърши. И че слънцето ще изгрее. И че слънцето ще изгрее. Знам, че облаците ще се разпръснат. И че слънцето ще изгрее. И че слънцето ще изгрее...^^
По време на моето пътуване до Америка, гледах мюзикъла "Цар Лъв"... тази част докосна сърцето ми...^^
Ние се усмихваме заедно. Всички заедно...^^
П.П.: Поредното красиво писмо на Кю до феновете. Това момче винаги ме разплаква с посланията си. Толкова е мил, сърдечен и... нямам думи. Краят на писмото би разчувствал дори и камък.
Така е BlueRose писмата му винаги са ме разчувствали. Мерси че представи на мен и на съфорумците ни това писмо, плюсче от мен
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Kyu's story 9/4/2010, 10:35
Не зная дали сте обръщали внимание, но Кю винаги има проблем с компютъра, поне в повечето си писма пише за това... Иначе е толкова хубаво писмото му, той пише наистина много красиви писма... И дава някаква надежда, която по-скоро стои като сънно видение, някак лекичка и ненатрапваща се...
mishel
SS501 Team Брой мнения : 401
Заглавие: Re: Kyu's story 9/8/2010, 11:57
Да, Кю винаги е толкова мил и загрижен към феновете си, много ме радва.
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
Заглавие: Re: Kyu's story 10/16/2010, 09:59
Kyu Jong, "It’s been a long time ^^!" 16.10.2010 год. 13:10:24 ч.
Здравейте!! Как сте всички..?^^ Хм.. Изглежда есента вече е тук.. Моля, бъдете внимателни да не хванете настинка.. T Ayoo, грипният вирус е много силен..!! Макар понякога да съобщавам новините (за себе си) чрез мястото, наречено туитър, мина много време откакто последно оставих съобщение на официалната страница.~ Не е ли вярно?!^^ В момента членовете работят усилено по техните индивидуални графици и знаете, че те прекарват времето си, работейки старателно, нали?! Моля, дайте им много подкрепа и се отнасяйте с тях наистина добре.^^ Въпреки, че може да сте го видяли в новините, Young Saeng хьонг и аз сме в разгара на подготовката. Моля, очаквайте я с нетърпение и ни подкрепяйте.~ Научих много, срещнах много страхотни хора и поглеждам назад към времето, прекарано с тях.
Прекарвам времето си приятно.^^ Вярвам, че нашите красавици също прекарват добре времето си^^!!! Скоро ще стана на 25 години.. Euaak Hyun Joong хьонг и Young Saeng хьонг ще бъдат на 26..!! Времето лети много бързо, нали?! ^ ^ Нека прекараме безценно бързо отлитащото време.~~ Yoohoo!!!! Не се разболявайте и се хранете добре всички.. Надявам се, че ще прекарате всеки един ден, изпълнен с усмивки.~ Добре тогава, чао чао ... хее ^^!!!!!!!!!!!!!
~~~~~ ~~~~~ ~~~~~
오랜만이네요 ^^ ! 2010-10-16 오후 1:10:24
안녕!! 다들 잘지내세요..?^^
음.. 벌써 겨울이 오고있는 듯 하네요.. 감기 조심하세요..ㅜ
아유 감기 독하더라구요..!!
트위터라는 곳을 통해서 가끔 소식전하기는 하지만 공홈에서 글 남기는건 오랜만이네요~
그쵸?!^^ 멤버들 다들 지금 열심히 개인 스케줄 소화해내가며 열심히 시간보내시는거
아시죠?! 응원 많이 해주시구 많이많이 이뻐해주세요 ^^
기사 통해서 보셨겠지만 저랑 영생이형도 준비중이니까 기대많이해주시고 응원해주세요~
공부도많이하고 좋은 분들도 많이 만나며 그동안 달려온 시간을 다시 한번 되짚어보기도하며
즐거운 시간 보내고있습니다 ^^
우리 이쁜이들두 좋은 시간 보내고있을거라 믿어요 ^^!!!
이제 곧 25살 이네요.. 으악 현중이형이랑영생이형은 26이래요..!!
정말 시간 빠르다 그쵸?!^^ 빨리가는시간 우리 소중하게 보냅시다아아아~~
유후!!!! 다들 아프지말고 밥 잘챙기구.. 언제나 웃음가득한 하루 하루 보내길 바랄께요~
Много мили писма. Няма как човек да не се разчувства при такива думи.
plamcy
X-SS501TeamBG Брой мнения : 1467
Заглавие: Re: Kyu's story 6/29/2011, 15:24
29.06.2011
Здравейте здравейте~~ Мина много време!! Аз съм, аз съм Кю Джонг, който приключи и се върна от представленията на мюзикъла ‘Goong’ в театър Minamiza, Киото, Япония!!! Хеехее Йоохоо!! Заради всички, които много ме подкрепяха, аз се справих добре и се завърнах~ На многото фенове, които дойдоха да гледат мюзикъла и многото от вас, които ми изпратиха, зъобщения, за да ме подкрепят.. Искрено ви благодаря от дълбините на сърцето си..^^ I sincerely thank you from the bottom of my heart..^^ Хмм хмм!!Днес е дъждовно~~ Какво правят всички в дъждовни дни?!~~ Аз спах до късно, което не съм правилно отдавна, разтърках очи и станах, правих това-онова и си оправих стаяата, и седнах на компютъра!!~~ Любопитен съм дали всички са добре^^ И вие ми липсвате… Трябва да започвам да се подготвям за среща с хубавиците скоро!! Хмм хмм!! Сега съм отново в Корея!! Ще се приготвям да направя прекрасната стъпка в бъдещето^^ И вие, хубавици, дайте най-доброто от себе си и работете упорито всеки ден докато се срещнем отново, когато се срещнем~~ Да се забавляваме!! Разбрахте ли?^^ Хехе~~хмм хмм!! Някак чувствам как сърцето ми бие нервно?~!! Толкова развълнувано~~~ Времето лети бързо, нали?! Много скоро идва юли..!! Хмм има такава мисъл!!! Вие ще се забавите, но времето няма.- Бенджамин Франклин- ^^!! Времето е пари и като парите, трябва да прекараме всеки един ден, всяка минута, всяка секунда с усмивка~~ По-добре отколкото да не правим нищо^^ Гледайте телевизия и се смейте, четете книга и се смейте, говорете по телефона с приятел и се смейте!! Смятам, че е най-прекрасно, когато се смеете, не мислите ли?!^^ Аджа аджаааа~~ Всички файтинг и днес с усмивка!!^^ Ще започна моят ден също с усмивка, заради новото начало, което ме очаква!!~~ За да се усмихваме заедно!! За онзи ден~~ Хайдееееееее~~~~~~~~ Чао~~~~
Credits:kyu-jong.com+xiaochu@Quainte501.com
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
Заглавие: Re: Kyu's story 6/29/2011, 15:37
Ахх това ме кара да се усмихвам с най-голямата си усмивка Мил,както винаги ;) Но повече няма ли да има представления на Дворецът?
plamcy
Заглавие: Re: Kyu's story 6/29/2011, 15:42
По принцип на всякъде се казва, че ще се поставя до началото на юли. Невероятен е както винаги, накра ме да се усмихвам. Винаги мил, винаги грижовен към своите хубавици.
Lollipop
Заглавие: Re: Kyu's story 8/4/2011, 13:38
01.08.2011
Hi hi..^^ Сега е.. 1ви август вечерта..!! Дали всеки си е изял вечерята на време! Не си й помисляйте да пропускате ядене заради диета!! Всички ли сте добре? ^^ Спомен за дебюта ни със сингъла Kokoro в Япония на 01.08.2007 ме обзе случайно.. Сякаш беше вчера, времето наистина лети, нал?!^^ На непонятния ни японски ние записахме песни и танцувахме хореография, бяхме объркани (изнервени, фрустрирани) тъй като това не беше нашият език... хехехе Сега, всеки може да говори добре японски^^ Наистина е достойно за похвала хеехее По онова време досаждахме на нашия преводач да ни превежда писмата на японските фенове~ Сега можем сами да си ги прочетем!! Йохоо!^^ хеехее Фенските писма бяха огромна помощ за нас да научим японски~~ Албумът излезе в продажба и когато видяхме името си в класацията първата седмица, крещяхме от радост..^^ хеехее Все още помня това!! Лицата им и техните очи (SS501) ококорени шокирани очи..^^!! За следващия сингъл, разбрахме как е ранжирана класацията по телефона и Йонг Сенг хьонг и аз бяхме толкова щастливи във влака, докато останалите се радваха в спалнята и звукозаписното студио, и всички крещяхме по телефона!! Ура ура!! Точно така!! ~~ Благодаря, че ни дадохте толкова радост и смях по това време~~ Triple S, ура..^^ Много валя тези дни и имаше много щети.. Тревожа се дали всички са добре.. Чух, че много вали и в Япония.. Притеснен съм дали всичко е наред..^^!! Хмм хмм!! След дъжд винаги изгрява ярко и топло слънце!! Не се мръщете и се усмихнете всички~~ хе ~ Красавици!! Август започна!! Аджа, аджа!! Август е месецът, който нашият Хьонг Джун харесва, някак си чувства, че ще е изпълнен с хубави неща~ Сега бавно..^^ трябва да започна..!! Яхоо~~ Един добър съвет днес!! 'Който има търпение, ще получи, каквото желае..' Бенджамин Франклин
Credits:kyu-jong.com+xiaochu@Quainte501.com
plamcy
Заглавие: Re: Kyu's story 9/21/2011, 15:31
ThankYU Япония~~ Kyupika! ^^
Всички!^^ Аз, Кю Джонг, наскоро~ Репетирам мюзикъла ‘Goong’! Това е пикът на подготовката на соловия ми албум^^ Благодара, че винаги ми давате сила.. Понякога, когато съм уморен, всички ми давате силата!^^ Трябва да ви се отплатя~ <3 Познава те сърцето ми, нали?^^ Иеа~
Това съобщение Кю е публикувал в японския си уебсайт.
Credits:Kimkyujong.jp+xiaochu@Quainte501.com
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
Заглавие: Re: Kyu's story 9/21/2011, 18:54
Ееееех този Кю,толкова усмихващ(усмихнат),мил и по детски откровен.Чак учудващо откровен,толкова далеч от злобата коятое измежду българите..някак си невероятно..сякаш не чета писма на истински човек а от книга с приказки.Прекрасен е !!!
Lollipop
Заглавие: Re: Kyu's story 9/21/2011, 18:57
Кю винаги ги пише такива - той е любимото ми момче от SS501, когато става дума за писма... А това, че когато е уморен, ние му даваме сила, е много силно признание...
plamcy
Заглавие: Re: Kyu's story 9/21/2011, 19:39
Писмата на Кю... чрез тях наистина можеш да опознаеш сърцето му. Понякога се чудя реален ли е той? Как е възможно в едно човешко същество са има толкова много топлота и нежност, които по странен начин да се преплитат с откровена закачливост. Тогава си отговарям, че той наистина е реален, просто е Кю Джонг!
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
Заглавие: Re: Kyu's story 9/21/2011, 20:12
Прекрасен, както винаги. Кю винаги пише толкова нежни съобщения и наистина се чудищ дали това не е приказка, но това е Кю... Всичко идва от нежното му сърце, кара момичетата да се разтапят само с една дума... Обожавам писмата му!
Миа, те всички много ценят феновете си и хората,които ги подкрепят, толкова са искрени с хората, които ги обичат, почваш да си мислиш съществуват ли такива хора,защото ние в България никога не сме виждали такова нещо, за съжаление няма и да видим, тук злобата е безгранична, но там нещата са други и Кю е един от примерите за нежност и обич към феновете си
plamcy
Заглавие: Re: Kyu's story 12/6/2011, 20:24
Здравейте хубавици~~ Мина много времееее! Аз съм Кю Джонг!! Също познат като Кюл. Също познат като Кюри!! хеехее Всяко едно е добре ~~ Обръщайте се към мен топло^^ хеехее Аз ще отвърна по всяко време~ Аз съм в разгара на снимките на моята драма и репетирам за мюзикъла!~ Направих си пътуване God of Cookery trip, което не съм правил от доста време и ядох вкусни неща!! ^^ Всички добре ли са, не сте хванали грип, тъй като е студено?! Винаги!! Първо трябва да се грижите за здравето си!! Чух, че вирусът, който причинява грип е много упорит ТТ .. Усещането от треперещите ми крака е все още ясно в тялото ми, в главата ми, в ума ми.. Вече наближава краят на 2011та година...Скоро ще бъда на 26!! Колко много, моите хубавици също ... хеехее!! хеехеехее ^^ Както и да е, благодарен съм, че прекарваме време заедно~~ В бъдеще имаме много пътеки, които да извървим и много неща, които да направим~~ Изминалото време!! Нека се усмихнем и да го прекараме добре~~ Така е казал Конфуций!! … !! Нека забравим всички лоши спомени, всичко лошо, което се е случило през 2011 ^^ Просто трябва да създаден по-добри дни от сега нататък~ Както казва Махатма Ганди.. И така!! Не се страхувай от бъдещето ^^ Бъди истински във всеки един момент отсега Ако се забавляваме и наслаждаваме ни чака светло бъдеще!! Не е ли така!?^^ Така че нека се наслаждаваме~~~ !! Това е свят, в който всички хора живеят заедно~ A!! По време на интервю в Япония ме питаха дали има някой, когото харесвам и аз казах, че има.. хеехее Чух много хора да питат за това!! Хехе Извън интервюто говорихме за Oh SeJung и се посмяхме..хеехе Изглежда е било излъчено по доста интересен начин!! хм...Утре ще имам пресконференция в NamHae..Другата седмица заминавам в Токио заради мюзикъла~ ^^ Винаги ще бъда така !! Винаги усмихнат и ще прекарвам хубаво време с тези, които са заедно с мен~~ Хубавици!!Тъй като не остават много дни до 2012~ Идете и се свържете с тези, с които не сте скоро^^ Моля ви прекарайте топли моменти със своите съседи~ Разбрахте ли?!!??!? Моля ви, кажете ми също как смятате да прекарате края годината Чаооо~~~ Bbyong !!
Както винаги Кю Джонг не забравя за феновете си. Днес е оставил видео съобщение. Да се наяваме, че скоро ще има и субтитри на английски.
Credit:jaejune5501
Lollipop
Заглавие: Re: Kyu's story 5/31/2012, 18:52
'Ще се срещнем след 2 години...' ~ 01.06.2012
Здравейте, аз съм Ким Кю Джонг! Вече съм го казвал и преди, но времето наистина лети! Кога дебютирах, а кога стана юни 2012. Всеки е направил своите планове вече, нали? Все още не е прекалено късно за правене на планове! Обмислете внимателно отново ~ Файтинг! Причината подари която ви пиша това писмо след толкова време е, че през юли ще вляза в казармата и искам да го кажа лично на моите красавици. Подкрепата от мойте красавици е винаги в сърцето ми, изпълнено единствено с хубави спомени и това е чудесно наистина. Благодаря на всички, изживях щастливо своите двадесет. Винаги съм обмислял какво искам да ви кажа, в бъдеще искам да дам на малките красавици подарък, след 2 години. Определено ще ви покажа моята най-добра страна, определено! Определено! Определено! В очакване на 3 юни съм, за да прекарам време единствено с малките красавици! Срещата на този ден ще остави спомени от време прекарано в смях. Винаги мисля за хубавите спомени от днес, бъдещето също ще е изпълнено с прекрасни спомени. Благодаря ви ^^ Наистина благосвен
Най-добрите SS501 JDream Кю Джонг Моят почерк не е красив... моля ви, разчетете го - Kю -
eng.trans: wangja501
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
Заглавие: Re: Kyu's story 5/31/2012, 19:00
"Ще се срещнем след 2 години" Мразя го това изречения....две години....Кю толкова мило писмо е написал,пълно с много чувства... Вече ми липсва ужасно много
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
Заглавие: Re: Kyu's story 5/31/2012, 19:04
А, сега кой ще ни пише в туитъра, че сме неговите зелени грахчета, неговите малки красавици
lovesong
Triple S Брой мнения : 184
Заглавие: Re: Kyu's story 5/31/2012, 19:34
Наскоро това си мислех, как сега ще започнат един по един да влизат в казарма. Иде ми да взема един танк и да разбия с него всички южнокорейски казарми, та вече да не чета такива неща от сорта "ще се видим след 2 години" . Разбирам, че е задължитено и уважавам факта, че няма изключения за никого, но на мен ми се пълнят очите като чета това писмо
Linny
Y.E.S. Fan Club Брой мнения : 238
Заглавие: Re: Kyu's story 5/31/2012, 20:07
Мисля, че не мога да кажа нищо в момента...освен, че се разревах наистина супер много...Кога заговорих за нов албум, а какво стана ;(...Тоест нормално е, ама може ли да не влизат? 2 години са ужасно много време...След него ще е някой друг...уф...просто не знам кво да кажа ;(
Lollipop
Заглавие: Re: Kyu's story 5/31/2012, 20:11
Нямат как да не влязат, всички ще изпратим там от SS501 един по един, но си мислех, че има още време... Кю ни хвана неподготвени...
Linny
Y.E.S. Fan Club Брой мнения : 238
Заглавие: Re: Kyu's story 5/31/2012, 20:20
Знам, знам, че няма как да не влязат...Даже бях чела за онзи, който се опитал да се измъкне и да замине за Америка и му били черен печат, ама е направо 2 години...2 години от живота ти е така, щото някви други хора не могат да си оправят проблемите...и щото другата част на едно-времешната ти държава може да изперкат и да ти обевят война... Пак, че могат да го отлагат във времето, макар че като се замислиш колкото по-рано толкова по-добре, ама сега направо ми се струва непоносимо наистина :|