First topic message reminder :2010-09-03 2:20:51 през нощта
Eeyah ... Мина много време. Наистина много време...^^
Woah оставям съобщение...
Всъщност, моят лаптоп... hmm hmm... Бях на почивка в Лос Анджелис с Young Saeng...
Без никаква причина моят лаптоп... Хард дискът се развали... ето защо!! Аз извадих стария, който използвах преди и опитах да го ползвам.
Работи!! Woah...
Малко е бавен, но ^^ добре е.~~
Е!! Красавици... hmm hmm
Справихте ли се с тайфуна?...??
Вятърът духаше толкова силно снощи, че не съм мигнал...
Притеснявах се за прозорците и вратите... heuk heuk... Благодарение на това, имах възмоност да спя целия ден днес...^^
Всички добре ли сте?!! Hee hee Всички ние сме добре!!!
Знам, че всички се тревожите за нас...^^ Но наистина ще е чудесно, ако не се притеснявате!!
Ние винаги сме били добре hee hee.^^ Не помните ли?! Нашата сила!! Ние минаваме през всичко с вяра!
Ние смело и уверено ще продължим!! Защото ние порастваме, hyungs имат повече мустаци... hee hee
Независимо от това, моля ви, продължавайте да ни харесвате. hee hee
Може би, съзнанието ми все още е като на ученик от гимназията!! Hee hee Но,аз съм вече в средата на 20-те! Сякаш беше вчера, когато бяхме облечени в униформи и заедно упражнявахме пеенето си...^^
Както и да е! Училището започна скоро, нали?!! Защото ваканцията свърши.~~
Всеки нека се бори, aja aja!!! Винаги aja aja (работете здраво), като през цялото време се усмихвате!!!
^^
Всички знаете, че дори и всеки от нас да живее приятно, има моменти, през които сме заети, нали?!! Всеки от нас е свързан с връзки като тези...!! Винаги живейте живота си приятно и щастливо. ^^
Помните ли, че ви казахме, че ще остареем заедно?! Ще добавя само едно! Ще остареем заедно, докато се усмихваме, заедно.^^ Hehe Чао, чао~
Знам, че нощта ще свърши.
И че слънцето ще изгрее.
И че слънцето ще изгрее.
Знам, че облаците ще се разпръснат.
И че слънцето ще изгрее.
И че слънцето ще изгрее...^^
По време на моето пътуване до Америка, гледах мюзикъла "Цар Лъв"... тази част докосна сърцето ми...^^
Ние се усмихваме заедно.
Всички заедно...^^
П.П.: Поредното красиво писмо на Кю до феновете. Това момче винаги ме разплаква с посланията си. Толкова е мил, сърдечен и... нямам думи. Краят на писмото би разчувствал дори и камък.
Credits : SS501.dspenter.com + (English Translation) xiaochu @ Quainte501.com