HnB е името, което използват Хьонг Джун и Ки Бум, когато работят заедно. Тези инициали можем да срещнем и върху песните, написани от тях. Преди няколко дни Ки Бум публикува на своята страница в социалната мрежа cyworld снимка с неговия по-голям брат. Ето я и нея.:
Както и информация, че тяхната уеб-страница "HnBcompany.com" ще бъде с нов изглед на 4 септември. Все още се чудите какъв ще е съвместният им бизнес? Тениски с готин дизайн. Всички сме забелязвали интересните T-shirt-и, с които често се облича Джун. Брат му не прави изключение. Ще има ли промяна в плана? Дали ще бъдат тениски или и още нещо?! Ще разберем със сигурност утре. Каквото и да е начинанието, аз съм с тях! Успех, HnB! Те го заслужават!!!
Последната промяна е направена от BlueRose на 9/4/2010, 07:39; мнението е било променяно общо 1 път
Автор
Съобщение
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
Заглавие: Re: HnB Company 2/21/2011, 15:46
Начини за закупуване на ПироПиро от чужбина [17.02.2011]
Здравейте.
Това е HnB Company.
Най-после ПироПиро може да бъде закупен от цял свят!! Bbabam~!
През март, след като сайтът на ПироПиро бъде обновен, местни и чуждестранни поръчки може да се правят чрез таблото за съобщения. Междувременно, поръчки ще се приемат чрез E-Mail.
Международната такса за доставка на 1 кутия ще бъде приблизително = 15,000 вона
E-mail:
1. Име на получателя на парите
2. Име на получателя
3. Държава и адрес
4. Контакт
Попълнете горната информация и ние ще ви съобщим конкретни данни за доставката.
Цената на продукта и таксите за доставка могат да бъдат платени и преведени заедно. (Максималния брой в 1 кутия е 1 възглавница за лице и 2 за врат.) (Ако поръчката се състои само от възглавници за врат, кутията може да побере максимум 6 възглавници.)
Моля, направете плащането според настоящия валутен курс на страната, за да съответства на еквивалента на цената в южнокорейски вона.
Има много хора, които са направили депозит според техен собствен валутен курс и не съвпада с правилната сума за плащане. (Ние ще се свържем с тях поотделно.^^)
Надяваме се, че ще дадете много подкрепа.^^ Превод на този текст ще бъде качен по-късно.
Piro Piro~!!!
Spoiler:
Известието от уебсайт-а на ПироПиро, написано на хангул:
안녕하세요
HnB Company입니다
드디어 피로피로를 전세계에서 구매하실 수 있게 되었습니다!! 빠밤~!
3월 피로피로몰 리뉴얼 이후에는 국내와 해외구매를 별개의 다른 게시판으로
이용하실 수 있으실것이며 그 전까지는 E-Mail을 통한 주문을 받을 예정입니다
국제배송비는 한 박스를 기준으로 15000원이며 E-Mail로
1.입금자명 2.받으시는 분 성함 3.배송희망 나라와 주소 4.연락처
위 사항을 보내주시면 그에따른 배송비를 알려드리며 이 후에
상품,배송비를 한꺼번에 입금하시면 됩니다 (1박스 기준 최대 얼굴쿠션1개 + 목베개2개까지 가능) (목베개로만 구매시 한 박스 최대 6개까지 가능)
입금은 한국원화에 맞춰 입금해주셔야 합니다 현재 해당나라의 환율에 맞춰
상품금액에 맞지 않게 입금을 해주신 분들이 있습니다 (개별연락을 드리도록 하겠습니다^^)
많은 성원 부탁드립니다 ^^ 번역본을 추후 업로드 하도록 하겠습니다
피로피로~!!!
Credit: piropiro.co.kr English translation: Only Jun (kimhyungjun.net)
BlueRose
Заглавие: Re: HnB Company 2/21/2011, 18:48
Три дни след това съобщение, в сайт-а на плюшеното мече с уморените очи, се появява обещаният превод на английски език, който е направен от Xander от U-KISS. Под самото известие, Ки Бум оставя следния коментар: Благодаря ти, Ксандер, ти винаги си сексапилен (чудесен) kwahaha.
Отново ще преведа на български известието на HnB Company (този път, ползвайки английския превод на полиглота на U-KISS), защото има добавени някои подробности.
Информация за задграничните клиенти относно покупките [20.02.2011] английски превод, направен от Xander от U-KISS
Поздрави на всички! Тук е HnB Company! Най-накрая ПироПиро може да бъде закупен от ЦЯЛ СВЯТ! Та-да!!!
Нашата страница ще бъде подновена през март. След подновяването, ще има информационно табло специално за нашите задгранични клиенти за закупуване на продуктите ни. През това време, моля, купувайте нашите продукти чрез електронната поща. Ако искате да направите поръчка, моля, включете следната информация във вашето писмо (e-mail):
1. Име на вложителя 2. Име на получателя (име на лицето, което ще получат продукта) 3. Адрес на получателя (име на държава и подробна информация за адреса) 4. Телефон за връзка
След като ни изпратите e-mail с гореспоменатата информация, ние ще ви отговорим относно общата цена на покупката (включително корабната, търговската, такса). След това, може да се депозира точната сума. (Забележка: Уверете се, че сте включили таксата за обработка в чужбина на своята банка. За информация за таксата, моля попитайте вашата местна банка.)
Това са подробности за нашия банков депозит: Име на банката: Woori Bank Име на банковия депозит: 김기범(HnBcompany) Номер на банковия депозит: 1005-901-769186
Нашият продукт ще ви бъде изпратен в кутия. Максимален лимит на кутия:
1 кутия = 1 възглавница за лице ПироПиро + 2 възглавници за врат ПироПиро или 1 кутия = 6 възглавници за врат ПироПиро
* Например: 3 възглавници за лице ПироПиро + 2 възглавници за врат ПироПиро = 3 кутии
** За клиенти, които купуват 100 и повече продукта, ние Ви предлагаме 10% отстъпка на продукт.
Това е и това е всичко! Благодаря Ви много. Приятен ПироПиро ден!^^ Бог да Ви благослови! (-превод: XanderPiro! LOL~)
Credit: HnBCompany's Official Website
BlueRose
Заглавие: Re: HnB Company 2/25/2011, 15:19
Ако случайно сте в южнокорейската столица и искате да посетите HnB Company, но не знаете пътя, ние ще ви помогнем. Забележелете символиката в числата... 5 ниво, офис 501. Нищо не е случайно!
Инструкции как да стигнете до офиса на HnB Company в Сеул
Credit: hl2412 @ Twitter
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
Заглавие: Re: HnB Company 2/25/2011, 15:30
Определено не е случайно :)
BlueRose
Заглавие: Re: HnB Company 3/6/2011, 13:14
Известие от HnB Company за продажбите на ПироПиро и новите артикули [03.03.2011]
Здравейте, това е HnB Company. С подкрепата на всички, възглавницата за врат ПироПиро е изчерпана. Наистина сме благодарни на всеки! Считано от април, новите продукти oт ПироПиро - възглавници за лице - ще бъдат в продажба. Не са останали много възглавници за лице, така че, моля бързо започвайте да поръчвате!
Следните продукти ще бъдат пуснати в продажба през април: 1. ПироПиро кукли голям размер 2. ПироПиро кукли среден размер 2. ПироПиро пантофи 4. подложка за мишка за компютър
В допълнение, вие може да започнете да купувате новите готини ПироПиро артикули. Очаквате ли ги с нетърпение? Моля, очаквайте още от нашите красиви продукти.
Благодарим на всички!
Credit: as tagged on pic + PiroPiro Website
Sunshine
Заглавие: Re: HnB Company 3/25/2011, 15:07
Щастлива съм да видя,че ПироПиро се харесва от всички айдъли :) Ето едно клипче на MBLAQ с нашето любимо мече, дано да има превод на това клипче за да разберем какво казват момчетата за ПироПиро :)
credit: FB MBLAQ - Bulgaria
BlueRose
Заглавие: Re: HnB Company 3/25/2011, 15:29
MBLAQ с ПирoПиро
Credit: piropiro.co.kr
BlueRose
Заглавие: Re: HnB Company 3/27/2011, 16:08
Продължавам със снимки от рубриката "ПироПиро със звезди". Плюшеното мече с певицата Navi. Има и кратко клипче, но е в daum и не тръгва при мен. Не го намирам в YouTube. Ако го открия, ще го кача.
ПироПиро с Navi
BlueRose
Заглавие: Re: HnB Company 3/27/2011, 16:14
Явно всички известни личности обичат сладките плюшки на братя Ким. Следва снимка на известна пианистка с лисичката.
СироСиро с Jin Bora
BlueRose
Заглавие: Re: HnB Company 3/27/2011, 16:25
Много фенове от чужбина не са наясно как да си поръчат ПироПиро. Затова, на сайта са обяснили със снимки и на английски език как става това. Възможно е да се направят поръчки дори и ако не сте регистрирани! Единственото условие е да използвате Internet Explorer (IE) за браузър! Ако искате да видите инструкциите, кликнете тук.
BlueRose
Заглавие: Re: HnB Company 3/30/2011, 09:45
Още снимки от сектора "ПироПиро със звезди" на уебсайта на плюшеното животинче - с момчетата от групата Dalmatian (+ видео, което е качено в daum) и с певицата и актриса IU.
ПироПиро с Dalmatian
BlueRose
Заглавие: Re: HnB Company 3/30/2011, 09:47
ПироПиро с IU
Credit: PiroPiro's Official Site
Sunshine
Заглавие: Re: HnB Company 3/30/2011, 11:44
Охооо IU колко е сладка с ПироПиро, Далматинците също :)
BlueRose
Заглавие: Re: HnB Company 4/18/2011, 15:47
Една стара наша познайница и приятелка на Хьонг Джун, който дори се снима в нейния клип "Папараци".
ПироПиро с Kan Mi Yeon
BlueRose
Заглавие: Re: HnB Company 4/18/2011, 16:14
Поздрави на компанията от Sistar
Credit: PiroPiro's Official Site
BlueRose
Заглавие: Re: HnB Company 4/18/2011, 16:42
Последната (засега) известна личност, която се е снимала за сектора "PiroPiro with Star" на сайта на плюшката, е G.NA.
ПироПиро с G.NA
BlueRose
Заглавие: Re: HnB Company 5/4/2011, 08:51
Тази снимка е толкова хубава, че не се стърпях да я споделя с вас. Малкият шеф с ПироПиро и СироСиро.
BlueRose
Заглавие: Re: HnB Company 5/6/2011, 10:12
Сладките топли и меки домашни пантофи ПироПиро на HnB Company.
Sunshine
Заглавие: Re: HnB Company 5/6/2011, 10:36
Ето я и историята на ПироПиро и СироСиро, който всъщност май е ШироШиро :) И на новият герой,на който скоро ще можем да му се насладим всички. Казва се МароМаро и е едно сладко кученце,но за съжаление все още няма официална снимка на МароМаро,но за да добиете някаква бегла представа прилагам една малка снимка,на която ПироПиро се е облегнал на МароМаро :)
Профилите на нашите любими герои :)
Ето го и МароМаро :)
credit: piropiro.co.kr
BlueRose
Заглавие: Re: HnB Company 5/6/2011, 12:08
Много мило от страна на компанията на братята, че са публикували резюме на английски за персонажите си. Така ще научим още нещичко за тях. И въпреки, че сигурно вече всички сте разбрали какво пише, аз все пак реших да преведа на български основното.
Профил на ПироПиро
ПироПиро е принц на "Уморената планета". Възрастта му е неизвестна. Хобито му е да спи. Не обича броколи и сьомга, както и всичко свързано с възстановяване след умора или анти тъмните кръгове. Желанието му е да завладее Земята. Пиро вирусът, който ПироПиро разпространява причинява тъмни кръгове под очите и силна умора. Ако започнете да имате тъмни кръгове, по-добре внимавайте, защото ПироПиро може да е вече около вас! Денят, в който ПироПиро ще завладее Земята ще дойде много скоро. Нека всички станат уморени!!!
Профилът на СироСиро
СироСиро е пустинна лисица, която ПироПиро среща, докато завладява Земята. Възрастта на СироСиро е неизвестна. Хобито й е да тормози ПироПиро. Лисичката не харесва МароМаро. Обичайната дума на СироСиро е "SI-RO!", което звучи като думата "не харесвам" на корейски език и е свързано с характера на СироСиро, която не обича да прави каквото и да било. Може би е така, защото СироСиро е имунизирана срещу Пиро вируса! Тя обича да тормози ПироПиро и винаги се опитва да го научи на различни неща. Обаче, определено не е лесно да учиш някой, който спи всеки ден като ПироПиро.~ Не харесва да прави нищо? Точно такава е СироСиро!
Профилът на МароМаро
МароМаро е домашният любимец на ПироПиро. На МароМаро винаги му е било заповядвано да не прави нищо, "Ha-ji-ma-ro!" на корейски, откъдето идва и името му. Засега за него друго не се знае.
Credit: Official PiroPiro Site
BlueRose
Заглавие: Re: HnB Company 6/14/2011, 11:49
Нови ПироПиро продукти! [13.06.2011]
Здравейте, тук е HnB Company.
Вие 'piropiro' (уморени) ли сте от горещата вълна? Бъдете силни -ㅅ-! Тъмните кръгове са наша запазена марка!
Някъде през юли ще пуснем нови ПироПиро канцеларски принадлежности. Моля, очаквайте ги с нетърпение. Ние подготвяме несесери, тетрадки, торбички (чанти) и различни други продукти!
Подготвяме повторно пускане на тези, които са изчерпани, възглавниците за шия, през август ~ септември. На изчерпване са запасите от възглавници за лице, 40-см. кукли, големите кукли, домашните пантофи и СироСиро възглавниците за китка. За да може да се запасите с редовните продукти, които изискват продължително време за производство, моля побързайте и си ги купете~!
ПироПиро ви благодари~!♡
Credit: piropiro.co.kr English translation: evermorekibum.net
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: HnB Company 6/14/2011, 13:41
О, мн се забавлявах с описанието на персонажите, благодаря ти, че си го превела... Невероятни са, мече, което иска да завладее света като го уморява, и лисичка, която не иска да прави нищо и куче, на което му е заповядано да не прави нищо... Страхотно наистина... Защо не направят комикс с тези тримката, още по-готино ще бъде... Мн ми се иска да имам нещо от тях... Канцеларските материали ми звучат още по-добре от плюшки, които иначе захвърлям...
ПП - Мисля, че съм паднала под влиянието на ПироПиро и съм напълно завладяна от него, защото винаги съм уморена и със сенки под очите...
Sunshine
Заглавие: Re: HnB Company 6/14/2011, 13:57
И аз съм под въздействието на ПироПиро кеке :Д Вечно съм уморена,недоспала и с тъмни очи ке ке :Д Описанието наистина е много забавно :) Ако има комикс ще е прекрасно попадение :Р Не отказвам и плюшка,все пък съм маниак на тема плюшковци :Р
BlueRose
Заглавие: Re: HnB Company 7/10/2011, 07:31
Днес директор Ки Бум пусна снимка на един от новите HnB продукти - панели за GSM-и. Много сладки и забавни. Искам да ги имам всичките.
Credit: 90KKB @ Twitter
Sunshine
Заглавие: Re: HnB Company 7/10/2011, 08:53
Прекрасни са!!!!!!! И аз ги имам всичките,но за съжаление те са направени за Iphone сигурно :(