Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Share | 

Новини

Предишната тема Следващата тема Go down 
Иди на страница : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18  Next
АвторСъобщение
Lollipop
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team

SS Min ♥ Kyu Team
Брой мнения : 12676

Новини - Page 10 _
ПисанеЗаглавие: Новини   Новини - Page 10 Icon_minitime9/3/2010, 17:32

First topic message reminder :

Новини - Page 10 Newsmin
News

Новини - Page 10 Fimdepostmsxx2

Това е мястото за всички новини, които си нямат вече пусната тема... Каквото ново за Мин - тук, за да не се губи сред останалото... Новини - Page 10 968736

Последната промяна е направена от Lollipop на 8/11/2011, 16:38; мнението е било променяно общо 3 пъти
Върнете се в началото Go down
https://facebook.com/keo.malena

АвторСъобщение
Lollipop
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team

SS Min ♥ Kyu Team

Новини - Page 10 _
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 10 Icon_minitime9/11/2011, 12:58

Парк Джунг Мин ви честити празника с блеснали очи
Новини - Page 10 4dd2a1c87d9b3554b600c89

Певецът Парк Джунг Мин облечен спретнато, изпрати своята честитка за Chuseok.
На поздравителните снимки, излезли на 10.09.2011, Парк Джунг Мин е облечен в розов ханбок, с ръце почтително поставени отпред и с услепителна усмивка. Неговата сладко накъдрена коса и уникалните му палави очи оставят дълбоко впечатление на едната снимка.
Парк Джунг Мин предаде своя поздрав чрез агенцията си CNr Media: 'Здравейте, всички! Аз съм Парк Джунг Мин! Весел Chuseok празник. Надявам се всички да прекарате време със семейството си, моля ви, бъдете здрави и щастливи."
От друга страна, Парк Джунг Мин снима драма в Тайван. Неговата официална страница ще бъде отворена отново в средата на октомври и той ще се съсредоточи върху активността си в Корея след като приключат снимките за драмата в Тайван.

Source: hankyung.
Chinese translation: 피오나 @ PJM IFC
English translation: ss501chapter.wordpress
Lollipop
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team

SS Min ♥ Kyu Team

Новини - Page 10 _
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 10 Icon_minitime9/20/2011, 13:25

Новини - Page 10 1sqct

Парк Джунг Мин от SS501 си взима кратка почивка от снимките на тайванската му драма

Парк Джунг Мин има почивка от снимките на неговата тайванска драма.
На 20 септември 2011, Секси харизмата Парк Джунг Мин туитна своя снимка и написа: "Сега си взех кратка почивка от снимките на тайванската драма'
На снимката, Джунг Мин носи райрана риза и бяла тениска. Усмихнат щастливо той изглежда по-млад от преди.
Хората му отвръщаха: 'Изглеждаш подмладен', 'Оппа, почивай си, отпусни се!', 'Доволна съм да те видя, че се забавляваш, правейки снимки"

credit: k-popexpress
Lollipop
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team

SS Min ♥ Kyu Team

Новини - Page 10 _
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 10 Icon_minitime10/8/2011, 15:08

Мин на 22 място в Hanteo чарт

Това е официалният чарт на Корея за продажби.
Класацията е от януари до септември 2011.
Парк Джунг Мин е на 22 място по продажби.
Няма да скрия колко съм горда, че макар и излязал през януари 2011, 'Not Alone' все още се продава доста добре.

Новини - Page 10 Fqqbv

credit: on tag + PJM IFC
plamcy
plamcy
X-SS501TeamBG

X-SS501TeamBG
Брой мнения : 1467

Новини - Page 10 _
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 10 Icon_minitime10/8/2011, 16:58

Всички можем да сме горди с Мин. Според мен най-важното за един албум е не бумът в началото, а това да задържиинтересът на феновете и да се запомни.
Sunshine
Sunshine
X-SS501TeamBG

X-SS501TeamBG
Брой мнения : 3155

Новини - Page 10 _
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 10 Icon_minitime10/8/2011, 17:33

Йеееее това е страхотна новина!!! Браво!! Напълно съгласна съм с Плами... Не е важна първоначалната еуфория,а всичко след нея
Lollipop
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team

SS Min ♥ Kyu Team

Новини - Page 10 _
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 10 Icon_minitime10/8/2011, 17:46

Дам, и аз съм съгласна с нея и като го видях там на 22 място след толкова много време, сърцето ми щеше да се пръсне от гордост... Значи все пак има хора, които го обичат и го купуват, което важно за чарта... Новини - Page 10 4257297559
Lollipop
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team

SS Min ♥ Kyu Team

Новини - Page 10 _
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 10 Icon_minitime10/14/2011, 18:41

'Fondant Cake Garden' на Парк Джунг Мин ще изгрее и в Корея

Корея липсва ли ви приказният, секси и топъл Джунг Мин?
Хубаво, защото той се прибира в Корея... точно заради вас! Продуцентската компания, под чието лого се снима тайванската му драма 'Fondant Cake Garden' ви кани на церемонията преди снимките на драмата, защото сега ще снимат сцени в Корея.
Можете да прочете официалното съобщение на CNr Media оставено във фейсбук:
"Китайската драма 'Fondant Cake Garden' на Парк Джунг Мин ще снима на специално място този месец в Корея. Ние искрено ви каним да присъствате на Церемонията по представяне на драмата, а също така и да се присъедините към драмата турнето, за да разберете повече за Парк Джунг Мин.

credit: en.korea.com

????

Гост

Новини - Page 10 _
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 10 Icon_minitime10/14/2011, 18:51

Това значи ли, че ще има вероятност да пуснат драмата и в Корея.. и така и ние да му се насладим на Мин? Новини - Page 10 5321
Lollipop
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team

SS Min ♥ Kyu Team

Новини - Page 10 _
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 10 Icon_minitime10/14/2011, 19:36

Драмата може да я пуснат в Корея, ако някоя телевизия си плати авторско право да я излъчва... Ние, мисля, че ще имаме честа да я гледаме, доста тайвански драми се качват, да не говорим, че и субки даже се правят за тях...
Просто и самата история на драмата Мин си е кореец, още някога той си беше казал, че ще има и снимки в Корея... Така че се очакваше да снима в Корея, просто ми е интересно самото събитие какво ще представлява и очаквам да посочат дата за него, за да зная какво чакаме... Новини - Page 10 151538
Lollipop
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team

SS Min ♥ Kyu Team

Новини - Page 10 _
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 10 Icon_minitime10/18/2011, 13:03

Съобщение от CNr Media ~ 17.10.2011

Здравейте, ние сме CNr Media!

Новината се отнася за снимките на открито в Корея на
тайванската драмата на Парк Джунг Мин 'Fondant Cake Garden'.

1. Ден: 31 октомври 2011
2. Цена: 30 хил. вона
3. Детайли: може да присъстваш на снимките на драмата, на прес конференцията, ще се разговаря с феновете (вероятно имат предвид, че Мин ще го направи) и ще бъде раздаден календар за 2012 с лика на Парк Джунг Мин (камери и фотоапарати не се разрешават на мястото)
4. Места: 50

Надяваме се да получим вашата подкрепа и любов.
Благодарим ви.

ch.trans: PJM IFC + eng.trans: http://ss501chapter.wordpress

????

Гост

Новини - Page 10 _
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 10 Icon_minitime10/18/2011, 15:45

Толкова искам да гледам Мин в някоя драма... Вече видяхме Ким в 2 драми.. Ред е и драмите на Мин да станат достъпни за нас Новини - Page 10 475896
Lollipop
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team

SS Min ♥ Kyu Team

Новини - Page 10 _
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 10 Icon_minitime10/18/2011, 15:53

Дам, и това ще стане много скоро... Аз по-скоро се радвам на новината, защото излиза така, че са решили проблема и корейките също ще могат да присъстват на събитието, за което на японките им се предоставя златен шанс... Щях да съм мн тъжна, ако за корейките не бяха измислили нещо... Пък и така има по-голям шанс за нас да видим някоя друга снимка... Новини - Page 10 151538
Lollipop
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team

SS Min ♥ Kyu Team

Новини - Page 10 _
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 10 Icon_minitime10/25/2011, 17:42

Джунг Мин като богат наследник

Парк Джунг Мин от SS501 се очаква да завладее зрителите с тайванската си драма.
За своята тайванска драма 'Fondant Cake Garden', той замина за Тайван през юли. Той се върна отново е Корея сега заедно с другите актьори от драмата, за да снимат в родината му.
Тъй като Парк Джунг Мин ще има много дейности из Азия около драмата, той усилено е учил китайски. И сега неговото ново на китайски е толкова добро, че изненадва всички.
В тази драма Парк Джунг Мин ще играе богат наследник (от семейство със собствен бизнес), който ще има нежна душа и чар. Драмата ще започне да се излъчва през идваната година (началото) в Тайван.
Парк Джунг Мин също така е записал песен за саундтрака на драмата, което го прави халю звезда, която е записвала песни към саундраци в Япония, Корея и Тайван.
Преди участието му в тайванската драма, той записа мини мобил драма 'Love song in August', с която накара феновете му от Китай да го очакват с любов.

Source: osen
English translation: rainaftershine & Josie @ RPJM
Sunshine
Sunshine
X-SS501TeamBG

X-SS501TeamBG
Брой мнения : 3155

Новини - Page 10 _
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 10 Icon_minitime10/25/2011, 19:44

богат наследник с нежна душа, звучи прекрасно и съм сигурна,че много ще му отива тази роля

????

Гост

Новини - Page 10 _
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 10 Icon_minitime10/25/2011, 19:49

Съгласна съм с Жужи..
"Драмата ще започне да се излъчва през идваната година (началото) в Тайван." Досега съм чакала ще чакам още докато успеем да и се насладим и ние. Новини - Page 10 370170
Lollipop
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team

SS Min ♥ Kyu Team

Новини - Page 10 _
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 10 Icon_minitime10/27/2011, 17:15

Инчон набира популярност заради сниманието на филмови продукции на територията му

Инчон става все по-известен и известен , тъй като е място, на което се снимат родни и чуждестранни драми и филми.
Последните драми, снимани там са: ‘Dream High’, ‘Royal Family’, както и
филмите: ‘The melting pot’, ‘Only at that time’.
В допълнение получени са международни запитвания от Тайван, Тайланд и др страни да се ползва природата и пейзажа на Инчон като фон за снимките на драма.
Ето защо 'Туристическа Организация Инчон' определи да награди халю звездата Парк Джунг Мин като почетен посланик на туризма и културата в Инчон. Заради участието му в тайванската драма 'Fondant Cake Garden' и в същото време и за промотирането на Инчон като туристическа атракция в Азия.
Тайванската драма'Fondant Cake Garden' ще бъде излъчена през януари 2012, както в Тайван, така и в Япония, Хонг Конг, Сингапур и др. азиатски страни. Това е драма разказваща историята на любовта млад мъж, както и за неговия бизнес, базиран на корейска хотелиерска верига.
'Fondant Cake Garden' е заснета на фона на красивите пейзажи на Корея и Тайван, по-специално на Songdo International City в Songdo, Incheon, популярни туристически дестинации, Michuhol Tower, Central Park. Това ще е голяма възможност туристическите ресурси на Инчон да станат широко известни.
В драмата, кметът на Ичон, Сонг Йонг Гил, също има своето участие,създавайки забавна ситуация и промoтирайки Инчон метрополис.
Като допълнение на идния 31 октомври, от 13:00 часа, ще се състои пресконференция на 'Fondant Cake Garden' в Incheon Songdo Convensia, както и тържествена церемония по връчването на грамотата на Парк Джунг Мин като посланик на културата и туризма в Инчон. Също така в същия ден ще има и фен среща на Парк Джунг Мин. Очакват се още да пристигнат национални и международни медии от Тайван, както и около 100 фенове чужденци да посетят Инчон.
Председателят на Туристическата Организация Инчон, Ким Гил Джонг казва: "Подкрепяйки международна драма като 'Fondant Cake Garden', ние представяме чарът на туристическите обекти в Инчон пред света и ги правим популярни. Използвайки заснемането на част от драмата в нашия град, ние насърчаваме туризма в бъдеще като се надяваме да привлечен много халю любители.

eng.trans: Fiona@PJM IFC
Lollipop
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team

SS Min ♥ Kyu Team

Новини - Page 10 _
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 10 Icon_minitime11/1/2011, 18:20

Новини - Page 10 1e30e924b899a9016f0a947

Парк Джунг Мин: 'Да участвам в направена за мен драма, беше хубаво усещане'

Парк Джунг Мин от SS501 ще се появи в Тайван с написана за него драма.
Парк Джунг Мин присъства на пресконференцията на драмата в Корея, състояла се в Инчон на 31.10.2011 от 13 часа. Той говори за последните събития в живота си, за дейността си и за чувствата си.
Парк Джунг Мин сподели: "Въпреки че това е чужда драма, не се оказа толкова трудно, колкото си представях. Въпреки езиковата бариера, се чувствах щастлив по време на снимките."
Тайванската драма 'Sugar Cake Garden' няма да се излъчва само в Тайван, ами и в Хонг Конг, Макао, Сингапур, Индонезия, Виетнам, както и други азиатски страни. По-специално колоритната личност на Парк Джунг Мин добавя цвят в драмата и тя печели внимание заради неговото участие.
В това време той сподели емоциите си: 'Когато разбрах, че тази драма се прави изцяло за мен и трябва да започна да уча китайски стъпка по стъпка, се обезпокойх." "Но си мислих с усмивка: Но тази драма не е ли направена специално за мен?". Неговата веселост стопли атмосферата в залата.
Китайските ‘Comic Ritz’ си съдействат с корейската агенция на Парк Джунг Мин - CNr Media, инвестирайки в местни режисьори и сценаристи. Продуцентът Анджи Чай е позната като: 'Майката на тайванската драма' и е създала драми като: ‘Corner with Love’, ‘Hi My Sweetheart’, които са имали много висок рейстинг и това прави очакването за драмата много високо.
И драмата Парк джунг Мин ще играе известен наследник, Park Hee Hwan, а фабулата ще се фокусира върху копнежа на богатия наследник за свобода, освен това той ще се влюби което, ще е цвят за драмата. Като екранен партньор на Парк Джунг Мин е избрана тайванската актриса Zheng Mei En. Също така друга мъжка роля е дадена на популярен тайвански актьор, който ще играе ролята на полу-брат на Парк Джунг Мин и който гарантира още по-голям интерес.
Парк Джунг Мин ще покаже своите специални живи емоции по време на драмата, представена на Тайван. След неговия първи албум, той планира участие в драма и също така ще има много участия и дейности, така че очаквайте го с интерес!

Source: Star News
Lollipop
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team

SS Min ♥ Kyu Team

Новини - Page 10 _
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 10 Icon_minitime11/1/2011, 19:13

Новини - Page 10 0a435ac01dab886500e928f

Парк Джунг Мин: "Желая да бъда певец, актьор, многоспектърен артист"

Парк Джунг Мин от SS501, снимаше драма, която беше съвместен продукт между Корея и Тайван. Преди той е бил певец и актьор в мюзикъл, демонстрирайки различни талант; сега той ще се представи на всички като актьор в драма, за който феновете имат големи очаквания.
След като приключиха пресконференцията и фен срещата, влючени в неговия график, той все още изглеждаше, както в началото, поздравявайки ни с неговата прекрасна усмивка и сладък глас, приемайки да ни даде интервю с удоволстие.
"Не съм се срещал с феновете си от много време. За да създадем идеална драма, ние изтрихме сцени, които бяхме заснели преди и след като приключиха снимките на драмата ги заснехме отново. Така че аз бях ангажиран в Тайван и не можех да работя в Корея. Феновете казват, че аз съм зает на друго място и не могат да ме видят.(смях) Липсвам им."
Парк Джунг Мин сподели, че ролята му в 'Sugar Cake Garden' е на оптимистичен и весел наследник на хотел, който е и негов изпълнителен директор. Факт е, че ролята е близка до неговата същност и той не е срещнал трудности, докато е снимал драмата, напротив, бил е щастлив. И точно защото е весела личност не е имал и проблем с езиковата бариера.
Той дебютира преди 6 години, времето неусетно е минало и днес той е на 25 години. За него няма значение дали ще пее или ще се снима в драма, той полага еднакви усилия, дава най-доброто от себе си и и двете са негови цели в кариерита. Засега той иска да обедини тези цели.
"За мен и да съм певец, и да съм актьор е еднакво важно за мен. Сега снимам драма, затова сега моята цел е да положа максимални усилия в нейното заснемане. Но напоследък си мисля за издаване на албум. Наистина обичам песните си (смях). Ще продължа да работя в тези две сфери, показвайки на всички колко по-добър ставам."
От неговите оживени блестящи очи, мога да усетя страстта, която той влага и в пеенете, и в снимането на драма. Обикновено Парк Джунг Мин се грижи за жените, но това от друга страна може да го доведе до погрешно разбрана ситуация и го постави в затруднение. Той, който винаги е замислен, как да впечатли момичето, което харесва? Ние го попитахме също така и за неговия идеал за жена.
"Всъщност аз не съм от хората, които се влюбват от пръв поглед. Ще започнем като приятели, след това чувствата ми постепенно ще се разрастват и така ще започна да я харесвам. (смях) Така че аз няма да се променя, за да я впечатля, а ще покажа себе си такъв, какъвто съм. А идеалът ми за жена е момиче, с което можем да сме приятели, с което да се чувстваме добре заедно, някоя, която ще се чувства щастлива и заинтригувана, когато сме двамата. (смях)"
Парк Джунг Мин наистина не се нуждае от време да мисли, за да отговори на въпросите. Той изрази съжаление, че отново ще работи между Корея и Тайван отново, но ще работи още по-упорито. Той ще издаде албум в Япония в началото на идната година и ще се срещне с корейските си фенове през лятото.
"Аз ще работя още по-упорито, за да се срещна с всички вас в най-скоро време. надявам се всички да ме очаквате. 'Sugar Cake Garden' ще се излъчи в началото на идната година, надявам се всички да я следите и да ме подкрепяте. Благодаря ви."
Парк Джунг Мин се усмихваше с прекрасната си усмивка по време на цялото интервю. Той е толкова открит и страхотен човек. Надяваме се той да продължи да работи упорито и да стане най-добрият певец и актьор в Азия.

Новини - Page 10 F1fc7c3995afe26491ef39f

Новини - Page 10 6f6502e17733063a79f0551

Source: bntnews
Chinese translation: 镜子 + 笑儿 @ No. 43 Park
pep_si
pep_si
Henecia Fan Club

Henecia Fan Club
Брой мнения : 1349

Новини - Page 10 _
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 10 Icon_minitime11/1/2011, 20:17

хихи ще издава албум...супер Новини - Page 10 688934 но пак Япония :( а за драмичка ние ще има да почакамееее... Новини - Page 10 476967 но пък ще си струва Новини - Page 10 338824
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000440811794
mia_aurora
mia_aurora
Junus Fan Club

Junus Fan Club
Брой мнения : 803

Новини - Page 10 _
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 10 Icon_minitime11/1/2011, 20:22

Лоли много много благодаря,страхотно интервю. Новини - Page 10 338824 Хайде сега кажете че не е слънце този Мин - "От неговите оживени блестящи очи, мога да усетя страстта, която той влага и в пеенете, и в снимането на драма." "Парк Джунг Мин се усмихваше с прекрасната си усмивка по време на цялото интервю. Той е толкова открит и страхотен човек."Това са неща които и със затворени очи ще усетиш,сигурно е прекрасно и невероятно да си с него в една стая..изпълнена с Мин..със харизмата и душата на Мин... Новини - Page 10 688934
Lollipop
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team

SS Min ♥ Kyu Team

Новини - Page 10 _
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 10 Icon_minitime11/1/2011, 20:40

Колко хубаво го каза, Миа и аз винаги съм си представяла колко прекрасно би било да бъдеш в една стая с него... Новини - Page 10 370170
Пепси, аз така съм закопняла за албум от Мин, че съм съгласна и на японски... Само не ми е ясно, ако ще пуска албум само за Япония как става промоцирането... Тъпо е, че няма да е в Корея и активност там предвижда чак за другото лято... Това ми се струва ужасно далече и с неговия непрекъснато променящ се график ме е страх, че скоро няма да издава албум за Корея... Новини - Page 10 1543
pep_si
pep_si
Henecia Fan Club

Henecia Fan Club
Брой мнения : 1349

Новини - Page 10 _
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 10 Icon_minitime11/1/2011, 20:59

Да Лоли и за промоцирането се зачудих, но дано този път да са по сърдечи японците Новини - Page 10 898750 нещо ме кара да си мисля,че ще издаде албум и в Корея Новини - Page 10 688934
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000440811794

????

Гост

Новини - Page 10 _
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 10 Icon_minitime11/2/2011, 08:16

"Ще продължа да работя в тези две сфери, показвайки на всички колко по-добър ставам."
Едно от изречениято, което ме грабна.. Харесва ми този борбен дух, който притежава Новини - Page 10 370170
А колкото до албума, ако стане факт няма да спя докато не излезе и не се сдобия с него Новини - Page 10 586876
Lollipop
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team

SS Min ♥ Kyu Team

Новини - Page 10 _
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 10 Icon_minitime11/2/2011, 20:28

Албумът ще е японски... Смяташ да си го поръчваш ли, Вери? Защото иначе се въоражи с търпение, японските албуми ги пускат за фрий даунлоад целите месеци, ако не и година, след излизането им...
mia_aurora
mia_aurora
Junus Fan Club

Junus Fan Club
Брой мнения : 803

Новини - Page 10 _
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 10 Icon_minitime11/3/2011, 13:01

Вярно ли Лоли фрий да си ги дръпнеш..ехааа...тенкс за инфто. Новини - Page 10 338824
Еееее а защо няма и корейските...

Sponsored content

Новини - Page 10 _
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини - Page 10 Icon_minitime

Новини

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 10 от 18Иди на страница : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Double S one as five :: Park Jung Min-