Автор | Съобщение |
---|
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: Новини 3/13/2012, 08:26 | |
| Тази статия ми се вижда абсолютно измислена, два абзаца се повтаряха в темата си, макар и написани с различни изречения - налага ми се да я гледам много внимателно, за да направя нещо смислено от нея. Не зная до колко си е губил телефона или просто за час не е знаел къде е... Както и да е. За мен най-важната информация от този материал беше за Турция. Мн го чаках да дойде тази година по някое време, но си е намерил причина да не го направи(някокакво си земетресенийце с магнитут от 4.6 по Рихтер, без жертви и без разрушения, ако е реална причинина, здраве му кажи!). Жалко. Напоследък Мин отказва всички фен срещи и събития, та даже да са организирани вече и с продадени билети. А това земетресение както и да го гледаме е природна стихия, така или иначе не е тръгнал да идва след седмица, откъде е сигурен, че ако дойде след 1 година няма да се повтори?! Кой може да предвиди земетресения, цунамита, изригвания на вулкани, урагани... А да допълня така горчивия ми коментар, за Япония в цунами, радиация,земетресение - няма спиране и отлагане на посещенията. Браво, Мин! |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Новини 3/15/2012, 12:49 | |
| |
|
| |
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
| Заглавие: Re: Новини 3/15/2012, 13:03 | |
| - Lollipop написа:
Мин присъства на парти събитието на 'The Door' ~ 15.03.2012 ...и е рууууус...ауууу как сменя без предупреждение цветовете...хъм. Тъмо свинеш с черния,хоп червен,после хоп рус.Но Мин си е сладур,не е важна косата важна е усмивката. Лоли и мен ме натъжават отлаганите му срещи.Защо се случва така..странно ми е. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Новини 3/15/2012, 13:10 | |
| Мисля, че не искат да отклоняват вниманието от драмата му и го държат настрани от всичко друго... Но върху това можем да помислим заедно някой ден, темата е доста спорна... Сега определено на дневен ред в цвета на косата му. Остави ме с отворена уста. 15 минути не бях пред компа и като се връщам го виждам рус. Беше ми мн странно и шокиращо. Но този цвят му прилича, и преди го е носил. Малко е необичаен, но мн подчертава очите му, което е доста красиво и интригуващо... Мин е вятърно момче. Няма как иначе да го нарека. |
|
| |
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
| Заглавие: Re: Новини 3/15/2012, 13:47 | |
| Да, ето това е...Това е просто...незнам и аз как да реагирам ...Спомняте ли си цвета му от онова време...Много го харесвах така и сега си върна този цвят ...Гледайки снимките се връщам назад във времето...защо ли? Ах, тоя цвят..ах, този Мин! Отново ни изненада, но просто няма как иначе |
|
| |
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
| Заглавие: Re: Новини 3/15/2012, 17:50 | |
| Гледах Мин така доста време От начало и на мен ми беше странно, ноо много му отива,много е сладък доста време бях залепена за монитора и да му се наслаждавам Но това е Мин - красавец |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Новини 3/15/2012, 18:02 | |
| Аз колкото повече го гледам, толкова повече се влюбвам. Този цвят му стои толкова добре. Откакто ги пуснах тук, не съм спряла да ги зяпам и съм като душевно болна - очертавам контурите му на снимките с мишката... Влюбване, влюбване, ама на къде повече?! |
|
| |
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
| Заглавие: Re: Новини 3/15/2012, 18:36 | |
| Аз много се зарадвах да го видя така. Напомня ми времето на Fighter. Това беше първия клип, в който видях групата заедно и останах запленена от Мин. Страшно много ми харесва така |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Новини 3/29/2012, 06:44 | |
| Парк Джунг Мин ще бъде гост модел в модното шоу на Song Hye Myung
Парк Джунг Мин от идол групата SS501 ще бъде гост модел за “Song Hye Myung Seoul Collection Show”. Силната емоционалност на Song Hye Myung, дизайнер за Dominic’s Way всеки сезон получва много любов по време на 'Седмица на модата в Сеул'. Парк Джунг Мин ще се появи като модел за шоуто на Dominic’s Way и неговият чар ще придаде уникалната чувственост на силните дизайнерски решения на Song Hye Myung. Парк Джунг Мин има силен интерес към модата и обича да носи дрехи на Song Hye Myung, така че той с удоволствие е приел поканата на дизайнера. Модното шоу на Song Hye Myung ще се проведе на 02.04.2012 от 18:00 часа в специално украсената сцена на Peace Plaza в Olympic Pa. Credits: TV Daily + 阿四@ALLFORPJM (Chinese translation) + RoyalPJM (English translation) |
|
| |
lovely_girl
Henecia Fan Club Брой мнения : 113
| Заглавие: Re: Новини 3/29/2012, 13:51 | |
| Боже нямам търпение да го видя ... Мин наистина притежава уникално тяло и ще бъде подходящият модел. Направо ще разгорещи сцената Ама само да питам, ще има ли клипчета, на които ще можем да го видим? |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Новини 3/29/2012, 14:53 | |
| Мин като модел ще бъде страхотен. Нямам търпение да го видя...Изгуби се някъде. Добре че е драмата та да мога да му се наслаждавам. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Новини 3/29/2012, 17:18 | |
| Мисля, че ще има и клипчета и мн снимки... Винаги, когато е участвал като модел в модно шоу след това е имало голямо пиршество... Предвкусвам неоспоримо удоволствие... А и това е голяма новина на деня за мен... Отдавна никъде не се беше появявал в Корея... А това, че ходи в Япония, мен не ме прави щастлива, оттам никога няма достатъчно снимки и информация... Обаче знаете ли, утре е партито... Може пък да се докопаме до нещо... |
|
| |
mia_aurora
| Заглавие: Re: Новини 3/29/2012, 18:37 | |
| Ехаааа Минаааа нямам търпение да го видя като медел..ммм |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Новини 4/12/2012, 11:34 | |
| Парк Джунг Мин поставя под съдебна отговорност агенцията си
Парк Джунг Мин от SS501 подава съдебен иска срещу агенцията си с обвинението, че не спазва договора им. На 12.04.2012, г-н Парк подава съдебен иска в Сеулския централен съд срещу своята агенция CNr с молба да бъде прекратен ексклузивния им договор. Г-н Парк заявява: "Печалбата в родината трябва да бъде делена 8:2 с агенцията, а международната 5:5. Въпреки това агенцията е платила самo 150 милиона вона за миналата година, а печалбата не е разпределена правилно. Освен това: "Споразумението не се изпълнява според уговорката, нужно е да се направи разбивка на печалбата и да се начислят липсващите суми, за да има прозрачност в изчисляването на приходите." Той добавя, че иска договорът им да бъде преустановен.
eng.trans: Fiona@PJM IFC "Всъщност Парк Джунг Мин вече е напуснал компанията си, но заради договорните им отношения той все още се води част от нея. Той не може да стане част от друга компания докато не приключи договора му със старата."
credit: odefiveonealert
Последната промяна е направена от Lollipop на 4/12/2012, 17:15; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Новини 4/12/2012, 11:41 | |
| Ще го тормозят тия идиоти... (идиоти е меко казана дума, но ще се съобразя) Надявам се Мини да отиде при Кюки и Сенги и това е! |
|
| |
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
| Заглавие: Re: Новини 4/12/2012, 11:45 | |
| Ей, искрено се ядосах като прочетох новината. Как може от компанията му да се отнасят така с него. Ще загубят ценен кадър и ще съжаляват. Мин е кадърен и бързо ще си намери компания и ще се окопити, сигурна съм, но те защо се подиграват така с него не знам |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Новини 4/12/2012, 11:46 | |
| Нем, това е възможно най-лошата новина, която съм пускала за Мин. Щом са стигнали до съд, значи нещата са мн сериозни. Сега започва голяма делба, а той докато си намери нова агенция, докато подпише договор с нея и докато започне да работи за нея ще мине поне половин година. Трябва да забравим за него през 2012... След това е мн страшно, ако онези все пак успеят да извъртят нещата и го съдят за неустойка по договора. Плюс това това е корейско-тайванската компания, той иска да избяга от тях... Просто съм мн притеснена какво ще случи с Мин. Страх ме е да не изпадне в някоя депресия, както когато групата се раздели... Ужасно новина, мн съм разстроена! |
|
| |
mia_aurora
| Заглавие: Re: Новини 4/12/2012, 12:06 | |
| Еееее стига бееееее,ужасно е това.Лоли е права докато намери нова компания докато се сработят,ала бала,и ей на хвъркна годината. Не е честно това спраямо Мин,егаси хората. И аз с еопасявам да не изпадне в депресия..дано всичко мине по-леко за него. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Новини 4/12/2012, 12:14 | |
| Дано всичко мине леко и има нови предложения, защото ще е мн зле... Горкият. А и има мн да мисли какво да прави, как да подпише... Съмнявам се да рискува с нова агенция, по-скоро смятам, че ще подпише с някоя на колегите си, стига да му предложат. Но аз съм 100000000% против да подписва договор с В2М на Сенг и Кю... За мен това е възможно най-лошият избор. Тази агенция от звездите Сенг и Кю направи "Сенг и Кю?! Кой бяха тези?!"... Страшно калпава политика. И тук съм готова да споря и да оборя всяка една от вас, ако някоя не е съгласна с мен! А иначе се радвам, че Мин напуска CNr, защото от тези бях безкрайно недоволна напоследък. Пропиляха му звездния талант тези тъпаци и се опитваха по всякакъв начин да доведат кариерата му до нула, вместо да го изтрелват към върха... Но недоволството си никога не съм го крила. Време беше да се махне от тези смотаняци. Но дано не попадне на нови. |
|
| |
mia_aurora
| Заглавие: Re: Новини 4/12/2012, 12:36 | |
| - Lollipop написа:
- Тази агенция от звездите Сенг и Кю направи "Сенг и Кю?! Кой бяха тези?!"... Страшно калпава политика.
Аз съм на 1000% съгласна тук с теб..така си е..и то за голямо съжаление. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Новини 4/12/2012, 17:17 | |
| Едни казват, че може да подпише договор с друга компания, други казват, че не може докато не приключи със CNr... Вече не зная на кого да вярвам.... Дано онези глупаци от CNr да дадат някакво официално изявление, че тази каша мн ме дразни... А Мин страда! |
|
| |
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
| Заглавие: Re: Новини 4/12/2012, 17:51 | |
| Той миличкия се скъса от работата, а тези хора само за пари ламтят... Радвам се,че я е напуснал и изключително много се надявам да спечели делото. Как ми се иска от S+ да му предложат договор и заедно с Бебо да са в една компания. Дано Мин да е добре :( |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Новини 4/12/2012, 18:50 | |
| Дам, Жужи, и аз си мечтая те да му предложат.... Обмисляйки сега с коя компания бих искала да работи, определено се спрях на тях... Те имат чудесна стратегия за Бебо, доволна съм от нея... Така че се моля Мин да отиде при него... А пък и какво по-хубаво от това Том и Джери да са заедно, ще бъдат адски щастливи... |
|
| |
mia_aurora
| Заглавие: Re: Новини 4/12/2012, 19:28 | |
| - Lollipop написа:
- А пък и какво по-хубаво от това Том и Джери да са заедно, ще бъдат адски щастливи...
Ееееех колко хубаво би било нали.. |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Новини 4/12/2012, 20:38 | |
| Хора, не ги знам много компаниите, ама ще се радвам да се събере поне с някой друг от останалите ни момчета. Лоли, след изчитането на коментарите ти още повече ми се присви сърцето. Пропиляха му таланта тия наистина, но не казвай да забравим за него тази година. Много гадно ми звучи. Надявам се скоро да подпише с някоя подходяща компания и да не изпада в депресии. Стига с тия депресии. Днес тази новина ми дойде като гръм от ясно небе. Разтревожена съм и за него и за останалите...Какво ли ги чака..В един такъв момент събирането на SS ще е много добре. |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Новини | |
| |
|
| |
|