На 8 Септември 2010 официалният сайт на Ким Хьон Джунг отваря врати.Най-прекрасната новина е,че освен на корейски, има опция и на английски,което е добре дошло за нас феновете.които си и нямат на идея от корейски...
След дълъг процес на обработка и дооформяне,в началото на втората седмица на септември,сайтът вече е факт.
По повод сайта си,Ким Хьон Джунг застана пред обектива,за да снима една прекрасна фотосесия,чиито снимки ще окрасяват интернет страничката му... Клипчето от въпросната фотосесия...
Всичките снимки и информация,която се появи в сайта ще публикувам тук...
Последната промяна е направена от Insomnia на 11/23/2010, 18:04; мнението е било променяно общо 5 пъти
Здравейте ^^ Мисля, че ще отида на MIA (няма да бъда наоколо) по Коледа, затова ви изпращам този подарък предварително.
Говорейки за тази снимка, тя не трябваше да бъде пусната, но вместо да я запазя, исках да я споделя с всички. кеке
Имам много снимки, които не са показвани досега кеке, искате да ги видите, нали???? Няма......ㅡㅡ
Тази ще е последната. хахаха Прекарайте щастливо Коледа и тъй като ще бъда на MIA, не се притеснявайте за мен. Ще ви видя следващата година ^^ Хубав ден и Весела Коледа ^^
Credit: hyun-joong.com English translation: 5StarsAs1
Снимките са страхотни, особено много ми харесаха тези с палтото. Надявам се в MIA (където и да е това) да си изкара страхотно, най-вече да си почине и през новата година да започне с нови сили (обедена съм че е намислил нещо феноменално).
Приключих с първия си график за 2013 и се завърнах, където бях отседнал, хапнах, взех душ и легнах. Може би, защото бях нервен и използвах много енергия за първата си изява, заспах много бързо. Когато дойдох в съзнание, вече беше 2:30 през нощта.. осъзнах, че е твърде късно и че е минало много време. Отново легнах, опитвайки се да заспя.. 10 минути по-късно?? По време на концерта беше много горещо, използвах много гласа си и пих много вода, за да се върна отново към света, така че побързах да отида до тоалетната и да си измия лицето?? кеке С леки стъпки се върнах обратно към леглото си…….. Всъщност, харесвам тъмнината и стаята бе в пълен мрак, нямаше запалени светлини и нея вечер търсих леглото си в тъмнината. Стигнах до леглото и точно като в рекламата на AEON, скочих и се приземих меко. Зарових лице във възглавницата, опитвайки се отново да заспя… Но се заблудих……… Обикновено компанията ми взема стая с двойно легло, но това бе стая с две легла, така че… просто скочих в пространството между двете легла………. Рано сутринта ударих главата си на нощното шкафче между леглата и паднах на пода. Бе толкова болезнено, че не можах дори да издам звук………. претърколих се на пода в тъмното сам. Като се замислих, беше наистина много забавно, така че се засмях…. но ми стана още една драскотина на ръката кеке Заспах отново. Заради това, имам цицина на главата…. макар да не се вижда скрита под косата ми.. Мисля си колко забавно започна тази нова година.. Ако в стаята имаше инсталирана скрита камера, бих искал да видя това още веднъж…. Тази сутрин стилистката използва за лицето ми лосион спрей, като директно го пръсна на очите ми…………………….. Наистина очаквам тази година с нетърпение.. ухахахахаха
Credit: hyun-joong.com English translation: xiaochu @ Quainte501.com & sgnoonas.wordpress.com
Страшно приключение за нашия 4Д принц Смятайте колко забавно е изглеждало всичко след като сам си се е смял Само като си го представя и ме избива и мен на смях
И аз си го представям как е полетял и се е размазал на пода... Горкият Хьон Джунг, но мисля, че само той би го разказал с толкова хумор без никаква следа от срам или болка... Изключителна личност е той... Годината му е започнала чудесно... Тази история мн ме разсмя... Как може нещо толкова гадно и болезнено той да го разказва с толкова хумор...
Наистина искренно се смях на историята на Хьон Джунг,макар да не е за смях,но той така ни я е разказал.. Преставям си го как се е хвърлил в празното пространство очаквайки да се призими на меко
(Видео + бг превод) Хьон Джунг честити Новата 2013 година
Здравейте, аз съм Ким Хьон Джунг. 2013 година пристигна. На първо място, пожелавам ви една щастлива нова година. През 2013 подготвям не само драма, но също и албум, японски албум, концерти и световно турне, така че, моля, очаквайте ги с нетърпение. Бих искал да прекарате весело 2013 с мен. Благодаря ви.
Credit: hyun-joong.com + kimhyunjoong606 @ YT English translation: OnlyKHJtimes
Направих една retro candy-ppopgi (това е игра, наподобяваща дартс, победителят от която получава огромен захарен шаран) на улицата с мениджъра, инструктора по гмуркане и филм мейкъра (режисьора) DangDam хьонг. Спомените за захарния шаран, който спечелих за първи път от лотария.
Аз: Мина толкова много време, защо не опитаме това????????? Инструкторът по гмуркане: Добре, нека опитаме. Лелката със сладките: Хайде, хайде. Само 1,000 вона за игра~~ Хайде. Аз: Как се прави това?????????????????? Лелката със сладките: Просто хвърли стрелите към дартса. Сборът от числата ще ти донесе награда. Аз: Уоу, какво ще стане, ако стрелям за този шаран???????? Лелката със сладките: Опитай първо.. Възможно е.
Продължих да играя, но не можах да спечеля малката захарна птичка или захарния пистолет... нито захарния шаран.
Аз: О, не!!!!!!!!!!!!!!!! Ядосах се....................................... Още една игра. Още една игра. Още една игра. Лелката със сладките: Боже~~~~~~~~~~~~~~~~~ Изглежда не можеш да вземеш това сладко. Вместо него, вземи това. Чичкото със сладките: ..........Тук не е интересно, ще се върна към четенето на вестник.. След което се засмя. Аз: Лелче, мога ли да сменя числото???????????????? Лелката със сладките: Боже.... Не мисля, че можеш. Ако го смениш.......... ще бъде по-трудно. Просто продължи. Не съм виждала хора, които са успели след като са го сменили. Въпреки това, смених последния си избор от 66 шаран на 52 шаран и хвърлих последната стрела. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! №52................................ Спечелих шарана. Аз и всички хора се разкрещяхме, а лелката със сладките каза
Лелката: Скъ...скъ...скъпи.... Той спечели ш..ша...шарана (погледайки назад) ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
Разпространявам това трудно спечелено сладко за Белия ден.
Оппа е толкова готин????????????????????????????????????????????? ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
Credit: hyun-joong.com English translation: SakuraDream501
Sponsored content
Заглавие: Re: hyun-joong.com / kimhyunjoong.jp / KHJ's Official Facebook
hyun-joong.com / kimhyunjoong.jp / KHJ's Official Facebook