| Фотоалбум... или многото лица на Бебо | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
| Заглавие: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 9/6/2010, 07:17 | |
|
Последната промяна е направена от BlueRose на 9/22/2010, 09:48; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
| |
Insomnia
X-SS501TeamBG Брой мнения : 2131
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 9/9/2010, 19:03 | |
| Обожавам цялата фотосесия ... но в тази снимка има нещо по-различно... ръцете и погледът са по-специални <3 Адски красив е тук.Прилича на принц <3 Тази ми е любима още от когато я видях за пръв път <3 Страхотна фотошопска работа,която обожавам <3 Страхотен лайф,страхотен костюм,страхотна прическа и невероятно чувствена снимка <3 Много лъчезарна и стилна снимка <3 Tum darara....Tum darara ~ Щрак...с любимото ми бяло облекло <3 Невероятно сладка снимка с Шарк ... Косата и облеклото му тук бяха страхотни <33 Снимките от този концерт са страшно сладки... И любимата летищна снимка ...до него е лидера <3 |
|
| |
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 9/9/2010, 19:34 | |
| |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 9/11/2010, 09:53 | |
| Муцунките на Джун. На следващите снимки прави такива сладки физиономийки. Независимо дали е на пресконференция на групата... На летището... Или на работа - в студиото на SBS Power FM Radio. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 9/11/2010, 16:18 | |
| Забелявам, че и той си има негова муцка като на Мин... Толкова сладко... Днес зяпам това и се чудя тук масаж ли се опитва да му направи този или какво?! |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 9/20/2010, 13:39 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 9/20/2010, 21:43 | |
| - BlueRose написа:
-
Тази ми е любимка... В цял ръст... Невероятно снимки... |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 9/21/2010, 11:13 | |
| И една стара снимка, но много хубава. Бретонът на Джун е сресан като на участието му вчера в Япония, само че на другата страна. |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 9/22/2010, 08:14 | |
| Още снимки от официалния японски уебсайт на Джун. Предполагам, че са го снимали в Yokohama Arena Dom, по време на репетицията му за фен срещата на Song Seung Heon, която Хьонг Джун откри. Усмихнат, мил и готин. Credit: http://kimhyungjun.jpСнимки от корейския официален сайт на Бебо. http://www.hyungjun.co.krИ една спонсорска снимка. За BON Clothing. Credit: bonstyle.co.kr + iamsom |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 9/24/2010, 20:33 | |
| Още от новите снимки на Джун за официалния му японски сайт и фенклуб. Интересни пози. Credit: http://kimhyungjun.jp |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 9/24/2010, 20:45 | |
| Така е... И пак тази женица... Все така близо до него сяда... Хм... |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 9/27/2010, 11:13 | |
| Снимка от официалния японски сайт и фенклуб на Джуни. Момчето слушка и папка преди фен срещата в Йокохама, на която беше специален гост. За огромно мое съжаление и на още милиони фенки, повечето снимки в уебсайта на Джун за Япония са достъпни и видими само за членовете му. Дори не могат да се копират. Като по чудо някои стигат до нас. Благодаря на момичетата, които ги споделят! Credit: http://kimhyungjun.net |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 9/27/2010, 14:40 | |
| И аз благодаря. Това, че има някакви тайни неща, до които не можеш да се докоснеш, защото не си поданик на дадена страна, ме кара да се чувствам дискриминирана. Много сладка снимка иначе... |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 9/27/2010, 15:01 | |
| Снимка с гримьорка. Дали на нейните умения се дължи красотата му? В никакъв случай. |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 9/27/2010, 16:10 | |
| От официалния японски сайт на Джун вероятно си мислеха, че няма да се доберем до втората снимка от фен срещата на Song Seung Heon, която публикуваха днес. Да, ама не. Triple S са упорити и изобретателни. Ето я и нея. Credit: Kim Hyung Jun’s Japan Fan Club & Big Thank you to @hl2412 for RT |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 9/27/2010, 16:25 | |
| Той си е красив и без гримьорка, тя само подчертава красотата му Много мило, че са ни пуснали и другата снимка... Сега ще се чувстваме не толкова пренебрегнати... Междудругото днес се загледах в тази снимка... На мен това повече ми прилича на колаж... Този перчем в твърде рус, за да е негов... Загледайте се... - BlueRose написа:
|
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 9/27/2010, 17:04 | |
| Цялата му коса светлее, така че едва ли е колаж. Мен друго ми се стори невероятно. Под снимката пишеше, че е от 1996. Нормално ли ви се струва това? Да е на 11 год. на тази снимка? Абсурд! То, че се наблюдава акселерация в наше време, ама чак толкова... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 9/29/2010, 16:28 | |
| |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 9/30/2010, 10:24 | |
| Джун с Чоко и мама [29.09.2010] Тази глезла Чоко направо е за завиждане. Накипрена по последна мода, гушкана от мама, цункана от Джуни. Credit: Prettyboy |
|
| |
mishel
SS501 Team Брой мнения : 401
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 10/1/2010, 21:12 | |
| Ето и моите любими снимки на бебето тая снимка направо ме разтапя с чупката на устните... а тая ми оправя настроението:Д а от тази ме побиват тръпки ь тука с мечето е много невинен като малко дете |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 10/1/2010, 22:20 | |
| Уха... Каква снимка само си пуснала... Нещо се порасъних около нея и ме накара да поровя за нещо подобаващо интересно... Тази е спонсорска от промотирането на Love ya... Не помня дали е пускана тук... Колеги, простете ми, разсеяна съм, ако някоя я е пуснал вече... А тук какво си прави тоз Saengie с ризата на Baby Jun не ми става много ясно, но пък е странно... |
|
| |
mishel
SS501 Team Брой мнения : 401
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 10/1/2010, 22:28 | |
| Нуна явно Йонги се опитва да съблече бебо като гледам с това Saengie а бебо как гледа само сякаш ще му бият инжекция на третата снимка:Д иначе и на трите снимки е много сексапилен. |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 10/2/2010, 18:27 | |
| Една снимка, на която макар и да няма слънце, ми напомня за лято. И която много харесвам. Оранжевото страшно му отива! Но той, както и да е облечен, е красив. Не е от дрехите, а от момчето. Тази е от доброто старо време. Бебо позира. С усмивка, разбира се. Тук прилича на хлапе, но фешън. Един такъв слабичък, малък и невинен ми се струва. От любимите ми снимки е. И една за лека нощ. Милото момче е уморено. Толкова сладко спи, че никой не смее да го събуди. Сладки сънища, Джуни! |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 10/5/2010, 08:49 | |
| |
|
| |
BlueRose
| |
| |