First topic message reminder :В тази тема всеки ще може да публикува част от любимите си снимки на лидера.
Казвам част, защото той е толкова прекрасен,че едва ли човек би определил само няколко снимки като любими...
Нека си направим един фен-фотобук ...
Няма значение откъде са и откога са снимките...важното е да са ви любими и да са ви направили впечатление по някакъв по-специален начин .... Аз започвам ...
няма да слагам тези от фотосесията в Испания...понеже в темата посочих кои са ми любимите..
невероятно сладка и слънчева снимка...SS501 в Тайланд 2007...
Хьон Джунг за Basic House 2010...Всичко в тази снимка е толкова прекрасно,че нямам думи...най-вече заради разкошната усмивка и стойката ми е любима..
Много красота и оригиналност има в тази снимка...плюс,че имам слабост към черно-бели кадри.....но наистина разкошна профилна композиция...<3 и обецата и костюма са страхотно съчетани...
Този близък кадър демонстрира невероятна невинност и красота...Леката усмивка и невероятните очи направо те замайват....
А и русичък беше толкова божествен <3
Тази...няма да я коментирам............... <3 перфектен е
Тони Моли 2009....Бяла риза,разкопчана папионка и прелестна усмивка.... <33
Любимата ми снимка от Mischievous Kiss
Защото това беше мечтаният концерт....с мечтаното завръщане...
Любимата ми летищна снимка...
Cartier Love Collection Charity Exhibition и любимата ми дълга коса <3
обожавам цялата фотосесия за the story of four flowers ....но тази ми е любима,защото е с кученце <3
...има много сила и заряд в тази снимка......а дрехите и прическата са невероятни...
Харесвам много тези снимки от Америка...облеклото е божествено...
JiHoo...така ми липсва....а тази снимка е толкова тъжна и такава самота лъха от нея...но е просто прелестна
Първата негова снимка,която си сложих на скайп <33
кукла...... <3 ..направо е като изписан тук...<3
това е любимата ми прическа и любимият свят на косата му.....и обожавам този лайв <3
Небрежен и изключително модерен из улиците на Сеул...
от Тони Моли с мнооого любов и красота..
и завършвам с една изключително усмихната и свежа снимка <333