Много съм щастлива, че точно Мин играе тази роля. Graese е велик мюзикъл. Ролята на Дани е емблематична с танците си и смятам, че Мин засрамва дори Джон Траволта... Роля, в която Мин може да разгърне целия си артистичен потенциал... Заради участието си в мюзикъла, Мин оставя за кратко проектите на групата. Мюзикълът се изнася на сцена от декември 2008 до март 2009 година и жъне голям успех.
Клипчетата от youtube, които успях да намеря за пускане тук... Много са малко
Снимките са по-лесни за откриване, та ето няколко като извинение...
Честно казано Мин винаги се е оплаквал от тази си фризура... Той е мн чувствителен на тема прическа и с тази не се е харесвал, чувствал се е зле... А след като на първото представление и феновете са реагирали зле, той е бил още по-нещастен... Не мога да ги разбера и аз тези фенове. Това е сценична прическа... Тези 'Брилянтин' не са ли гледали, какво са очаквали, да се появи с прическата на кпоп идол ли...
Чувствителен на тема прически? Нуна, а какво става със сегашната му коса. Ти сама каза, че се е обезобразил. Гледайки аватара ти много ми липсва тази му прическа
Последната снимка, която му гледахме всички, прическата и цветът отиваха на към по-зле... Обаче няма да му кажа никога, че искам да я смени... А реакцията на феновете тогава в била публична, смяли са му се и той мн се е разстроил...