В септемврийския брой на Figure Magazine Radio има публикувана статия за Jun DJ (озаглавена "Музиката ме извисява"), както и изключително забавни негови снимки в студиото на Music High.
Credit: Pretty Boy + SS501 Baidu
Автор
Съобщение
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Медийни изяви 3/8/2013, 16:58
За тях на лични, не им е мястото тук, защото нямат нищо общо с темите...
Lollipop
Заглавие: Re: Медийни изяви 3/14/2013, 16:14
Поздрав от Бебо по случай White Day ~ 14.03.2013
Lollipop
Заглавие: Re: Медийни изяви 4/12/2013, 10:08
Baby Jun на второ място в класацията на Arirang за звезда, с която най-много искаш да си най-добър приятел ~
Lollipop
Заглавие: Re: Медийни изяви 5/29/2013, 18:02
One night of TV Enteraiment, SBS ~ 29.05.2013
В това предаване освен репортаж от благотворителния турнир, състоял се на 26.05.2913, има и доста интересно признание от Бебо... Него можете да намерите в сектор 'Новини' (ЦЪК)
Превю ~
Предаване ~
Lollipop
Заглавие: Re: Медийни изяви 7/14/2013, 09:42
Ким Хьонг Джун на 2 място в класацията на ShowBiz Korea за най-добре изглеждащи в бански мъжки звезди ~
Резултатите са получени от гласуване във фейсбук страницата на предаването. Любопитни ли сте за останалите?
Lollipop
Заглавие: Re: Медийни изяви 7/24/2013, 15:23
Съобщение от Джун по случай Animal Film Festival в Suncheon ~ 23.07.2013
credit: Sakura Dream
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
Заглавие: Re: Медийни изяви 10/1/2013, 21:06
Хьонг Джун в интервю за BS11 “HAN LOVE” на 30 септември 2013
Превод: Чарът на г-н Ким Хьонг Джун е откровеността. Зает съм. Но ме очаква турне в Южна Америка. То ще продължи 2 седмици. Чили, Перу, Венецуела и т.н. Тръгвам към вас на първи ноември С нетърпение очаквам да се срещнем там.
Credit: zorori@vimeo + @yuhki07
Lollipop
Заглавие: Re: Медийни изяви 10/2/2013, 18:20
Джун в предаването POPs in Seoul по Arirang ~ 02.10.2013
В краткия репортаж говорят за предстоящото участие на Бебо в драмата 'Love Through Song'.
Lollipop
Заглавие: Re: Медийни изяви 10/7/2013, 16:14
Поздрав за читателите на Asian Hana ~ 07.10.2013
direndur
Заглавие: Re: Медийни изяви 10/10/2013, 12:23
Шоубъз Корея представя предстоящата драма "Love Rides The Song", в която Хьонг Джун и Дасом от Sistar ще вземат участие
Credit: ARIRANG KPOP@youtube
Lollipop
Заглавие: Re: Медийни изяви 10/18/2013, 16:57
BS Asahi ~ 17.10.2013
Какво им е интересното на корейските драми? Корейските драми са привлекли много публика и са набрали голяма популярност из цял свят от преди доста време. Разбрах колко е прекрасна корейската драма едва когато станах актьор. За да направят драмата перфектна целият екип от режиьори работи с цената на много усилия. Снимането на драма в Корея включва и много сцени заснети през нощта и екипът влага много сили в тях, за да се получат добре. Всички ние работим здраво, за да създадем един наистина качествен продукт. Причината поради която корейската драма се обича е нейното съвършенство, това е мнението ми на актьор.
Какво ще ни казеш за драмата 'Love Through Song"? Това е драмата по която работя в момента и е на музикална тематика. Темата е музика, пеене и танци. Мисля, че мога да кажа, че това е музикална драма. Това е дългосрочна драма, която не е правена досега и ще е изцяло нова. Ролята ми подхожда, тъй като работя и като музикант, и като актьор. Мога да играя и да пея едновременно в драмата, това ще бъде много забавен опит за мен. Ролята, която играя е на музикален директор, който иска да е перфектен. Името на героя ми е Хан Те Гьонг и е много харизматичен. Моля ви, наричайте ме Те Гьонг пред идната половин година. Ако ме наричате така, аз ще работя за вас. Моля ви, подкрепете ме.
Каква роля би искал да изиграеш? Искам да се бия. Интересува ме екшъна. Искам да играя студена мъжка роля вместо тази на сладък мил мъж. Искам да опитам ролята напълно противоположна на имиджа, който имам.
Съобщение за японските фенове? Винаги съм ви ценял. Искам да ви покажа моята благодарност като ви демонстрирам добра визия чрез много неща. За всички вас, моля ви, бъдете здрави. Искам да отговаря на очакванията ви за мен и затова работя на толкова много фронтове. Ще дам най-доброто от себе си.
eng.trans: lunajun
direndur
Заглавие: Re: Медийни изяви 11/17/2013, 07:41
Интервю на Ким Хьонг Джун за K-POP LOVERS! от 6 ноември 2013
Credit: https://www.youtube.com/user/towerkpop
direndur
Заглавие: Re: Медийни изяви 12/18/2013, 17:38
Showbiz Korea ни показва кадри от пресконференцията на Melody of Love, придружени с английски превод.
Credit: ARIRANG KPOP@youtube
direndur
Заглавие: Re: Медийни изяви 1/18/2014, 10:57
Новогодишното съобщение на Ким Хьонг Джун
Credit: junusofficialtv@youtube
direndur
Заглавие: Re: Медийни изяви 1/24/2014, 17:19
Предаването KPOP MUSIC излъчи кадри и информация от фен срещата в Перу на Ким Хьонг Джун.