Днес, 8 септември 2010, отвори врати за фенове официалният японски сайт на Хьонг Джун. Може да го посетите на адрес: http://kimhyungjun.jp Има страхотни снимки! Ето няколко от тях:
Hyng Jun на премиерата на "A Better Tomorrow”
Джун дойде сам на ВИП премиерата на филма "A Better Tomorrow” ("По-добро бъдеще"), в който участват Ju Jin Mo, Song Seung Heon, Kim Kang Woo, Jo Han Sun. Премиерата се състоя на 8 септември от 20:00 часа, в Сеул.
Да, линк има. Дадох ти го преди време. Предаването е по същото радио (SBS Power FM), по което Джун води Music High. Просто си го пусни в 15:00 ч. (българско време) и слушай.
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
Заглавие: Re: Новини 1/7/2011, 09:16
График на Music High с отворена камера за месец януари 2011
Вторниците на този месец ще са щастливи за всички фенове на Jun DJ. Предаванията ще могат да се гледат. Датите са както следва: 11-ти, 18-ти, 25-ти.
Credit: gobblepop @ Twitter
BlueRose
Заглавие: Re: Новини 1/16/2011, 19:13
Top 10 J-Pop / K-Pop Celebrity Look-A-Likes
Уж главата ми си е на мястото през последните няколко дни, но съм пропуснала да постна новината. Добре, че беше колежката от форума да ме подсети. Сами виждате за какво е класацията. Сходство във външността на японските и корейските звезди. Две от SS501 момчетата присъстват в нея. Лично аз, не намирам почти никаква прилика.
Credit: mtvk.com
BlueRose
Заглавие: Re: Новини 1/17/2011, 08:45
Топ артистите с най-много дарения през 2010 година
Класацията представя звездите от шоубизнеса, които се занимават с благотворителност. Всеобщо класиране: №6 SS501
Индивидуално класиране: №17 Kim Hyun Joong №21 Heo Young Saeng №22 Kim Kyu Jong №36 Kim Hyung Joon
Има голяма вероятност Джунг Мин да е гост в Music High на DJ Jjun на 25-януари. Поне така е посочено в графика на Парк. Както знаем, тогава Бебо ще има видимо радиопредаване. Ще е чудесно, ако можем не само да ги слушаме, но и гледаме заедно. За България, датата е 24-ти (поради часовата разлика с Южна Корея).
Credit: parkjungmin.net
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
Заглавие: Re: Новини 1/21/2011, 15:53
Лелеее това ще е прекрасно :)
BlueRose
Заглавие: Re: Новини 1/21/2011, 16:02
Най-влиятелната знаменитост в Twitter Ким Хьонг Джун №20
Класацията се отнася само за звездите в Корея. Джун е под номер 20! Изкачва се в ранглистата от №38, където е бил миналата година. Браво! Очаквам да го видя още по-нагоре! Защото той заслужава!!!
Бях сигурна, че Джун ще присъства на фен срещата на Джунг Мин днес. И той го направи! Доколкото съм информирана, дори са изпяли заедно "If You Can Not". В трепетно очакване съм на подробности. Събитието ще бъде отразено в отделна тема. Моля, следете за нея.
Sunshine
Заглавие: Re: Новини 1/22/2011, 14:01
Това ми стопли душичката
BlueRose
Заглавие: Re: Новини 1/25/2011, 23:35
Повече подробности за японския дебют на Ким Хьонг Джун от SS501 с Avex
Както съобщихме по-рано, Ким Хьонг Джун от SS501 ще реализира неговия първи японски соло албум през месец март, след сключване на договор с Avex Entertainment. Сегашната му агенция , S Plus Entertainment, разкри на 23-ти януари: "В бъдеще Ким Хьонг Джун ще работи като соло артист в Корея и Япония. От всички членове на SS501 Ким Хьонг Джун е единственият, чийто график планира най-ранен японски дебют." Те добавиха: "Заедно с появата си в мюзикъла 'Кофеин', той се подготвяше за неговия самостоятелен албум. Веднага след края на мюзикъла на 23-ти, той ще финализира записите на албума си и ще планира различни дейности с Avex. Ние ще предоставим информация на корейските фенове веднага след като подробностите са доуточнени. След приключване на корейския му график Ким Хьонг Джун ще се насочи към Япония." Хьонг Джун коментира: "Радвам се, че ще мога да работя с Avex. Още от самото начало, аз вече гледам напред към толкова много неща през 2011 год. Надявам се да разпространя мой собствен стил в Корея и Япония." Представител на Avex заяви: "Ние също се радваме, че имаме възможност да работим с Ким Хьонг Джун, който вече има известни позиции като артист. Ще ви убедим, че той израства като артист, който представлява не само Корея и Япония, но и цяла Азия." Неговият мюзикъл "Кофеин" приключи на 23-ти януари и подготовката за дебюта му през март скоро ще започне.
Credit: Newsen via Nate Taken from allkpop by VITALSIGN
BlueRose
Заглавие: Re: Новини 2/16/2011, 10:26
Kan Mi Youn разкрива част от видеоклипа към "Paparazzi" с участието на Kim Hyung Joon от SS501
След съвместната й работа с Junsu от 2PM миналата седмица, Kan Mi Youn пусна тийзър към нейното заглавно парче "Paparazzi". Въпреки, че песента включва Eric от Shinhwa, в музикалното видео ролята на сексапилното гадже на Kan Mi Youn се играе от Kim Hyung Joon от SS501.
Credit: Casper / AllKPop + TonyKPOPMV @ YT
BlueRose
Заглавие: Re: Новини 2/23/2011, 11:34
Класацията е испанска. За идолите от цял свят. Отредено е място за SS501 като група и индивидуално за членовете й. Джун е на 45-та позиция.
Spain "World Idol" Ranking
1. Arashi 2. JYJ 3. TVXQ 4. Kim Hyun Joong 5. Super Junior 6. Kim Jeong Hoon 7. SS501 8. RBD 9. Tokio Hotel 10. Xiah Junsu 11. SHINee 12. Kim Heechul 13. Big Bang 14. S.M. The Ballad 15. 2NE1 16. FTIsland 17. CNBLUE 18. F(x) 19. U-KISS 20. SNSD 21. Jonas Brothers 22. Park Jung Min 23. B2ST 24. KARA 25. Ayumi Hamasaki 26. Kim Bum 27. MBLAQ 28. The Black Eyed Peas 29. HoMin – TVXQ 30. 2PM 31. Lee Minho 32. Bi Rai 33. Demi Lovato 34. Lady Gaga 36. Shim Changmin 37. 2AM 38. Eminem 39. Enrique Iglesias 40. T-ARA 41. Justin Bieber 42. GD & TOP 43. Heo Young Saeng 44. Kim Kyu Jong 45. Kim Hyung Jun 46. Brown Eyed Girls 47. Shakira 48. 4Minute 49. Thaliacutea 50. Paramore 51. Fahrenheit 52. Avril Lavigne 53. Co-Ed 54. Beyonce 55. Miss A 56. After School 57. Selena Goacutemez 58. High School Musical 59. Green Day 60. Miley Cyrus 61. Teen Top 62. Rainie Yang 63. Brian Joo 64. Britney Spears 65. Linkin Park 66. Infinite 67. Taylor Swift 68. Il Divo 69. Vamps 70. Laura Pausini 71. Rainbow 72. David Bisbal 74. Guns N’ Roses 75. Axe Bahiacutea 76. Amy Winehouse 77. Secret 78. Teen Angels 79. Wonder Girls 80. Aerosmith 81. Gackt 82. Las Ketchup 83. Fall Out Boy 84. Gorillaz 85. Daddy Yankee 86. Mago de Oz 87. GP Basic 88. Gianmarco Zignago 89. Yiruma 90. Don Omar
Credit: Spain website + Super Junior HK Fans Club (http://www.hksuperjunior.com) Reposted on SS501 Baidu
BlueRose
Заглавие: Re: Новини 2/23/2011, 12:28
Дати на соло сингъла и соло албума на Ким Хьонг Джун
28 февруари - соло сингъл 8 март - соло албум
Credit: 하늘높이 @ PrettyBoy (kimhyungjun.kr)
mishel
SS501 Team Брой мнения : 401
Заглавие: Re: Новини 2/24/2011, 21:32
BlueRose написа:
Класацията е испанска. За идолите от цял свят. Отредено е място за SS501 като група и индивидуално за членовете й. Джун е на 45-та позиция.
Spain "World Idol" Ranking
1. Arashi 2. JYJ 3. TVXQ 4. Kim Hyun Joong 5. Super Junior 6. Kim Jeong Hoon 7. SS501 8. RBD 9. Tokio Hotel 10. Xiah Junsu 11. SHINee 12. Kim Heechul 13. Big Bang 14. S.M. The Ballad 15. 2NE1 16. FTIsland 17. CNBLUE 18. F(x) 19. U-KISS 20. SNSD 21. Jonas Brothers 22. Park Jung Min 23. B2ST 24. KARA 25. Ayumi Hamasaki 26. Kim Bum 27. MBLAQ 28. The Black Eyed Peas 29. HoMin – TVXQ 30. 2PM 31. Lee Minho 32. Bi Rai 33. Demi Lovato 34. Lady Gaga 36. Shim Changmin 37. 2AM 38. Eminem 39. Enrique Iglesias 40. T-ARA 41. Justin Bieber 42. GD & TOP 43. Heo Young Saeng 44. Kim Kyu Jong 45. Kim Hyung Jun 46. Brown Eyed Girls 47. Shakira 48. 4Minute 49. Thaliacutea 50. Paramore 51. Fahrenheit 52. Avril Lavigne 53. Co-Ed 54. Beyonce 55. Miss A 56. After School 57. Selena Goacutemez 58. High School Musical 59. Green Day 60. Miley Cyrus 61. Teen Top 62. Rainie Yang 63. Brian Joo 64. Britney Spears 65. Linkin Park 66. Infinite 67. Taylor Swift 68. Il Divo 69. Vamps 70. Laura Pausini 71. Rainbow 72. David Bisbal 74. Guns N’ Roses 75. Axe Bahiacutea 76. Amy Winehouse 77. Secret 78. Teen Angels 79. Wonder Girls 80. Aerosmith 81. Gackt 82. Las Ketchup 83. Fall Out Boy 84. Gorillaz 85. Daddy Yankee 86. Mago de Oz 87. GP Basic 88. Gianmarco Zignago 89. Yiruma 90. Don Omar
Credit: Spain website + Super Junior HK Fans Club (http://www.hksuperjunior.com) Reposted on SS501 Baidu
Леле тия испанци ме учудват наистина сложили са Шакира, Беонсе, Дади Янки след корейските изпълнители, направо ми иде да обърна нещо голямо явно са големи фенове на корейското. А ние още блеем по американския поп-денс многооо сме назад в България като коне с капаци.
BlueRose
Заглавие: Re: Новини 2/25/2011, 07:42
Джун в болница
Снимките са публикувани днес в Официалния корейски сайт на Ким Хьонг Джун, в секцията дневник. Има и съобщение от момчето. Азиатска фенка обеща скоро превод. Ще бъде добавен тук след като излезе. В основни линии Бебо пише, че е в болница, за да му се влее банка с витамини ден преди снимките на видеоклипа му. И че е развълнуван, защото това е първият му пост във фен сайта. Лично на мен ми се струва прекалено изтощен и се тревожа с пълно основание. Мразя лошите си предчувствия, а те почти винаги се сбъдват!!! От няколко дни само затова си мислех, че Джун се преуморява, че всичките проблеми около Ки Бум и бързането на S-Plus да пуснат сингъл и албум ще избият нанякъде и няма да е за добро. А Бейби се усмихва насила и се опитва да ни повдигне духа с това, че постнал първо съобщение. Нещо, което в момента изобщо не е важно! Искам само едно. Джуни да се оправи!!!
Credit: Official Korean HJ'site
Sunshine
Заглавие: Re: Новини 2/25/2011, 09:41
Преуморява се миличкия наистина много :( Но не се тревожи толкова много Роуз,това са витамини,те често прибягват до вливането им,за да не стане нещо по-лошо със здравете му. Сега, когато Бебо е пълен с витамини,ще е по-енергичен и няма да му се случи нищо лошо. Но да се пази повече,да си почива,колкото се може повече,защото пък от друга страна да се прибягва до вливането на витамини постоянно,не е на добре :(
BlueRose
Заглавие: Re: Новини 2/25/2011, 12:34
Жужка, виж само как изглежда Джун на снимките? Как да не се тревожа за него? Преуморен. Знам, че е силен и ще се оправи, но ми е притеснено. Обещаният превод на писмото му.
Хьонг Джун е тук!
Здравейте всички! Аз, Хьонг Джун, съм тук. Аз съм много развълнуван, тъй като това е първият път, в който оставям съобщени на уебсайта. Дори и така, прочетох съобщенията, публикувани от всеки, от откриването.^^ Моля, посещавайте корейската официална страница често. Албумът ми ще бъде издаден през март, така че, моля, изчакайте още малко.
Бонус~ за първото ми публикувано съобщение! Надявам се да не сте шокирани, когато видите снимката. TT Скоро, чрез работата по моите графици и подготовка за албума, ще покажа по-готин имидж. Приемам витамин капково / с инжекция в деня преди снимките на музикалното видео.^^
Това е снимка доказателство, че приемам витамин капково / с инжекция!!! Обичам ви всички!
Разбирам те, Роуз :( И аз се тревожа за него,защото в момента му е толкова напрегнато,толкова много подготовки по сингъла,албума,видеото,от това нагоре и това,което става с братчето му :( Никак не му е лесно. Но трябва да мислим позитивно и да сме неговата подкрепа,защото ако само се жалваме как ще го подкрепим?!?! Аз съм сигурна,че той ще се оправи,той е силен човек!!! Все пак е нашият Бебо! Но се надявам повече да няма такива стресиращи снимки и съобщения,защото определено свиват сърцето на човек :( Джуни пази се,слънчице!!!
BlueRose
Заглавие: Re: Новини 2/27/2011, 09:29
Park Jung Min от SS501 посещава Kim Hyung Joon на снимките за неговия музикален видеоклип
Парк Джунг Мин от SS501 подкрепи Бебето на групата, Ким Хьонг Джун, което се подготвя за соло дебют следващия месец. Ким Хьонг Джун ще бъде втория член на SS501, който официално ще направи самостоятелния си дебют. За да даде кураж на колегата си, Парк Джунг Мин се отби на снимачната площадка на Ким със закуски в ръка за персонала. Представител на Хьонг Джун разкри: "Беше много затрогващо да видя двамата заедно. Парк Джунг Мин вля прилив на енергия на Ким Хьонг Джун и членовете на екипа, които бяха много уморени от снимките късно през нощта." Звездата ще издаде своя самостоятелен албум този март, който ще бъде последван от серия мащабни промоции в Япония и останалата част на Азия.
Credit: OSEN via Naver and VITALSIGN @ allkpop.com
Sunshine
Заглавие: Re: Новини 2/27/2011, 09:36
Оооо колко мило,браво на Мин,много се радвам :)
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
Заглавие: Re: Новини 2/27/2011, 09:52
Не се и съмнявам, че Бебо ще се зарадва да види Мин, особено след простоя в болницата. Радвам се че Мин е отишъл да го подкрепи и да му вдъхне кураж. Много са сладки двамата на тази снимка
BlueRose
Заглавие: Re: Новини 3/3/2011, 16:15
Билетите за самостоятелната среща на Ким Хьонг Джун, член на SS501, разпродадени за по-малко от 5 минути. Доказателство за неговата популярност [25.02.2011]
С реализиране на първия си соло албум Ким Хьонг Джун ще започне промоционалните си дейности през март. Този път, със срещата си Ким Хьонг Джун иска феновете да разберат не само, че той се завръща, но и да покаже решителността си да продължи напред в своята музикална кариера. Билетите за срещата бяха продадени за по-малко от 5 минути, показвайки колко обичан и популярен е Хьонг Джун. Разбира се, феновете очакват с нетърпение неговия нов албум. От компанията на Ким Хьонг Джун заявиха: "След обявяване на новината за първата самостоятелна среща, фенове от цял свят трепетно зачакаха. Първите два часа трафикът на корейския сайт беше натоварен. След като стартира продажбата на билети, започнаха неизправности в системата, които причиниха падане на сървъра, което доведе до това, че билетите не можеше да се продават."
И почти същата статия с малко повече факти, но от друг източник.
Ким Хьонг Джун от SS501 с разпродадена фен среща [25.02.2011]
Първата самостоятелна фен среща в Корея на корейския идол Ким Хьонг Джун е разпродадена, споделиха от неговата агенция S-Plus Entertainment. В прес съобщение S-Plus обяви, че билетите за фен срещата му в Корея, през следващия месец, са продадени в рамките на пет минути вчера. Той ще проведе срещи и в още няколко страни в Азия. По време на фен срещата Ким ще представи първия си самостоятелен албум на своите фенове и медиите. Освен това, ще организира различни събития, за да върне любовта и подкрепата, която е получил от почитателите. Наскоро той проведе среща в Япония, като привлече над 3 000 японски фена на събитието, както и стартира официалния си фен клуб в страната. Ким дебютира като един от членовете на популярната момчешка група SS501 през 2005 год., издавайки няколко хита като "Warning", "My Girl", "Love Ya" и "Love Like This". Освен това, той участва и в мюзикъла "Cafe In". В края на миналия месец той подписа договор с голямата японска звукозаписна компания AVEX, която ще се занимава със соловата му певческа кариера в Япония.
Събитията на живо на Ким Хьонг Джун е решено да бъдат в Токио, Нагоя и Осака! След успешно проведената негова първа соло среща в Япония на 19 февруари, откакто сключи договор с Аvex Entertainment, на пазара скоро ще се появи и мини албум. По времето на SS501 Хьонг Джун разви отлични певчески умения и способности в танците, а неговото първо музикално предизвикателство в "Cafe In" му помогна да придобие актьорски умения. Със светлата си и позитивна личност той спечели сърцата на много фенове, а неговият уникален начин да говори също очарова много хора на фен срещите му. Разбира се, освен в Япония, ние сме уверени, че Ким Хьонг Джун ще стане още по-известен и в Азия.
График на концертите:
Спонсор: (Co) SWAVE E & T
[Nagoya. Meitetsu Hall] 23 април 2011 (събота), 17:00 ч. вход, 18:00 ч. начало
[Osaka. Namba HATCH] 24 април 2011 (неделя), 13:00 ч. вход, 14:00 ч. начало 24 април 2011 (неделя), 17:00 ч. вход, 19:00 ч. начало
[Tokyo. Globe Tokyo] 1 май 2011 (неделя), 17:00 ч. вход, 18:00 ч. начало 2 май 2011 (понеделник / празник), 12:00 ч. вход, 13:00 ч. начало 3 май 2011 (вторник / празник), 17:00 ч. вход, 18:00 ч. начало
Цена на билета: 8400 йени (за всички места) Предварителни продажби за фенове: от 19:00 ч. на 28 февруари 2011 (понеделник) до 19:00 ч. на 9 март 2011 (сряда)
●Лицензиран мини албум: Заглавна песен「oH aH –Japan Edition-」(предварително)(на 6 април 3 версии ще бъдат пуснати едновременно) (За повече информация, моля, посетете временния AVEX сайт)
3/3 – запис на MBC Sae Ba Kwi 3/4 – видео заснемане на Mnet Wide News Music по Mnet, 20:00 часа 3/5 – Kim Hyung Jun Korea Album Showcase, 13:00 часа 3/5 – запис на предаването Music Core по MBC, 22:00 часа 3/8 – гост в радиопредаването Kim HeeChul’s Youngstreet по SBS