Заглавие: Heo Young Saeng .::Новини::. 9/14/2010, 17:18
First topic message reminder :
♡ HEO YOUNG SAENG ♡
В тази тема ще се поставя и коментира всичко ново (новини, снимки и видео) около Heo Young Saeng.
Автор
Съобщение
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 11/3/2011, 16:21
Момчетата се обичат и се подкрепят и това винаги си проличава на празници или по-важни събития. Днес Бебо Хьонг Джун поздрави Сенг цели два пъти - веднъж в туитър и веднъж по Music High.
Credit: haanhgreenpea @ YT
lunati4kata
Henecia Fan Club Брой мнения : 301
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 11/3/2011, 17:13
Супер,да е жив и здрав Сенги,много ме радва факта колко много се подкрепят и не се забравят,браво Бебо
shopping_mania4ka
Triple S Брой мнения : 498
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 11/3/2011, 20:27
Хей!! Да е жив и здрав,много радост,щастие ,любов,късмет ... Saeng,FIGHTING!!
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 11/16/2011, 10:07
Вчера на 15.11.2011 беше първото участие на Йонги в мюзикъла "Тримата мускетари". Сред гостите присъстващи на мюзикъла беше и Ким Кю Джонг.
Той подкрепи приятеля си още на първото му представление. По случая беше изпратил и голям букет с цветя
Предвидливия Кю Джонг съчета двата повода в едно и изпрати един букет с посланието: "3 ноември Хо Йонг Сенг, 15 ноември Хо Д'Артанян. Поздравления за моя хьонг. От певеца Ким Кю Джонг"
Credit: liezle.blogspot.com
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 11/16/2011, 12:58
Ох колко сладко,знаех си че поне Кю ще е там,сигурно за Сенги това е била една страхотна подкрепа.Все пак колкото и пъти да е излизл на сцена сигурно е бил поне малко притеснен.А с присъствието на Кю се е чуствал поне малко по-сигурен и спокоен. М/у другото тези "букети" са ми странни,може би защото знаете на какво ми напомнят.Както и да е нямам търпение на още снимки,дали са се снимали двамата.
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 11/16/2011, 20:09
Браво на Кю,че е продрепил Сенг Сигурна съм,че и другите членове на групата са го подкрепили,но просто нямат възможност да дойдат лично че да се съберат повечко на едно място А за букетите Мия и на мен са ми странни...Но все пак сме две коренно различни култури
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 12/2/2011, 10:09
Това, че е бил на първото представление не ме изненадва... Прекрасно е видиш усмихнато му лице там... А посланието към букета е мн мило...
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 12/27/2011, 18:56
Хо Йонг Сенг ще участва в саундтрака на новия сериал ‘Fermented Family’
Хо Йонг Сенг ще пее в саундтрака към новия сериал Fermented Family, който ще се излъчи по jTBC.
Хо Йонг Сенг ще плени сърцата на зрителите с втората част на саундтрака на сериала Fermented Family, която е озаглавена The Words On My Lips. В тази част той ще работи съвместно с новоизгряващата звезда на Brave Entertainment, Dol-I Park.
Хо Йонг Сенг, със сладкия си и нежен глас, изразява емоциите на мъж изгубил се между страха и съжалението. Текста на песента цели да създаде чувства у слушателя на страх от загубата на любимия (страха от отхвърлената любов) и желанието да признае любовта си.
Втората част на саундтрака е дело благодарение на екипната работа на Groove Entertainment и артисти и музикалния директор Park Sun Ju. Тя ще се издаде на 28.11.2011.
Звездите Song Il Kook, Park Jin Hee, Lee Min Young и Choi Jae Sung на сериала Fermented Family разказват за това как семейството и приятелите могат да преодолеят конфликтите, чрез обединяването на различни личности, различни колкото различните видове корейско кимчи.
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 12/28/2011, 03:34
Йонг Сенг и саундтрака към сериала 'Fermented Family' - 'The Words On My Lips'
Credit: EsyLSongz @ YT
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 1/4/2012, 18:36
Йонг Сенг беше забелязан на ВИП премиерата на филма Pacemaker заедно с Park Ji Bin. Други звезди, които бяха забелязани на премиерата са Ahn Sung-ki, Ryujin, YoonDaHun, U-Know Yunho и Max Changmin от TVXQ, BoA и други. Премиерата на филма Pacemaker ще бъде на 19 януари.
Credit: liezle.blogspot.com
mia_aurora
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 1/6/2012, 20:46
Сладур,много ги обичам тези трапчники,да беше свалил и очилата
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 1/17/2012, 16:37
И днес Йонг Сенг е забелязан в компанията на Park Ji Bin. Двамата отново са снимани заедно, но на друга ВИП примиера – „Рара”. Снимките са направени тази нощ в кино Lotte в Gwanjin, Сеул. Забелязвате ли новата прическа на Йонг Сенг. На мен много ми харесва.
Credit: on pics
mia_aurora
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 1/20/2012, 19:46
Обичам когато е без очила,и пак ще се потретя и почетвъртя но тези трапчинки са страхотни ееей.
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 1/20/2012, 20:18
тъкмо се чудех къде се изгуби срамежливия ни принц...Много ми е хубав и с очила и без...и с руса косица ми харесва както и с червеникава...но много е хубав какъвто и да се покаже :)
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 2/11/2012, 11:23
Хо Йонг Сенг ще участва в драмата ‘I Need A Fairy’
Хо Йонг Сенг ще участва в драмата ‘I need a fairy’.
Наскоро представител на компанията съобщи, че Хо Йонг Сенг е потвърдил участието си в новият суитком ‘I need a fairy’ по KBS 2TV.
Агенцията потвърди новината в интервю пред Newsen на 9 февруари: „Детайлите около участието на Йонг Сенг не са уточнени, но вероятно той ще се появи в сериала следващия месец. Все още не е ясно какъв ще е характера на героя му. Всичко ще се изясни следващата седмица.”
Вероятно появата на героя на Йонг Сенг няма да бъде още в първия епизод, който ще се излъчи към края на февруари, а по-скоро ще го видим към средата на март.
От В2М потвърдиха: „Хо Йонг Сенг иска да се изяви като актьор. Заради светлия му и палав характер, мислим, че този сериал ще му подхожда.”Хо Йонг Сенг изгради актьорските си умения в ролята си на Д’Артанян в наскоро поставилият се пред публика мюзикъл „Тримата мускетари”.
Хо Йонг Сенг ще се появи в сериала в средата на март и с това ще започне и дейностите си по новият си албум, който ще издаде през април.
‘I need a fairy’ ще бъде с участието на Woo SeulHye, Shim HyeJin, Cha InPyo, Lee DooIl, Yoon JiMin, Choi JungWon и първи епизод ще се излъчи на 27 февруари.
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 2/11/2012, 11:52
Хехе много се радвам, че ще можем да гледаме нашия любим Хо Йонг Сенг вече и в повечко драми. С нетърпение ще чакам да го видя и му пожелавам късмет
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 2/11/2012, 11:58
Да, Ради, с нетърпение очакваме участието му в новия сериал. Другата седмица ще имаме повече подробности за героя му и това кога ще се появи на малкия екран.
AmiraSalvatore
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 2/11/2012, 13:35
Ситком + нов албум О_О Това е невероятна новина! С нетърпение ще очаквам новите песнички на Сенг! Страхотно
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 2/11/2012, 13:37
И аз го очаквам с нетърпение и страшно много се вълнувам. Дано само няма проблеми с албума, както беше с предишния.
mia_aurora
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 2/11/2012, 18:52
Ехаааа и Сенги ще участва в сериалче уууухуууууу,подскачам от радост. И албум...ммммм нямам търпение Ди да започне темичката за сериала..ехааа.
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 2/11/2012, 19:11
Темичка веднага след малко повече информация по въпроса и аз се вълнувам страшно много скоро Сенги ще ми създаде много работа и това ме радва
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 2/21/2012, 10:31
Хо Йонг Сенг е забелязан на първия соло концерт на KARA - KARASIA на 18.02.2012 На концерта са присъствали Ким Кю Джонг и Ким Хьон Джунг
благодарим за снимката в гръб на Сенг
а това е букета изпратен от фирмата на Йонг Сенг и Кю Джонг В2М по случай концерта
Credit: twitter
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 2/29/2012, 07:05
Песните на Хо Йонг Сенг към остовете на сериалите "Protect the Boss" и "Fermented" ще бъдат включени към албума, с който ще се завърне. Дейностите по завръщането му ще се застъпят и препокрият с участието му в новия сериал "I Need a Fairy"
Credit: cll_slam10 @ YT
AmiraSalvatore
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 2/29/2012, 13:12
Благодаря за новините А, знае ли се кога се очаква да излезе албума?
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 2/29/2012, 15:59
Очаква се през април, но все още няма официално оповестена дата.