Автор | Съобщение |
---|
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 3/26/2013, 17:25 | |
| Йонг Сенг шокира всички с признанието си: "Срещах се със знаменитост по-голяма 2 години от мен"
Певецът от SS501 Хо Йонг Сенг присъства в радио програма и си призна за връзката със знаменитост по-голяма от него с 2 години. Хо Йонг Сенг и певицата G.NA присъстваха на „Достойнството на звездата”. Това е програма от семейството на радиото на MBC, в радиошоуто на Шиндонг Shim Shim Ta Pa. Предаването се излъчи на 24 вечерта, 5 минути след полунощ. Водещият издаде Хо Йонг Сенг като каза: „Много си говоря с Хо Йонг Сенг докато играем игри. По време на игрите в мрежата си говорим , чрез онлайн чата и бях шокиран колко много говори той.” И „Той се превръща в истински войн пред клавиатурата.” Хо Йонг Сенг се засрами и отговори: „Говоря много, когато съм развълнуван.” И така стартира програмата с много смях. По отношение на новото завръщане на Йонг Сенг с песента му носеща пищното заглавие „Изкуството на съблазняването”, Шиндонг попита: „Ти се завърна на Белия Ден (еквивалента на Свети Валентин), имаш ли някакво по-специално събитие подготвено за феновете ти?”. Йонг Сенг отговори много самоуверено „Самото ми завръщане е събитието ми подготвено за тях”. Хо Йонг Сенг продължи: „Когато за първи път чух песента ми се стори несериозна. Бях идол и исках да покажа едно по-зряло и красиво чувство, но (компанията) лично ми предложи тази песен.” Така той сподели чувствата си и опасенията си за песента. Но продължи: „След продължително слушане на песента по време на подготовката й, тя стана мое настроение и се пристрастих към нея. Освен това тя носи много радост на сцената и това е страхотно.” Шиндонг попита: „Когато човек преживее раздяла, тогава в живота му настъпват много промени. Това ли е причината музиката ти да се промени?” А Хо Йонг Сенг отвърна: „Мина доста време откакто нямам връзка, за това се чувства малко самотен.” Продължавайки темата за връзката Йонг Сенг отговори: „Преди време се срещах в по-възрастна жена. Тя беше 2 години по-голяма от мен, но ми беше като по-малка сестра.” Шиндонг зададе неудобният въпрос: „Тя знаменитост ли е? Моля те отговори ми с „Да” или „Не”.” „Да, тя е знаменитост” призна си Йонг Сенг и продължи: „Не е лесно да се срещаш с по-възрастна жена. Жените искат да зависят от мъжете. Тя също искаше да зависи от мен, но понеже бях по-малък, тя си помисли, че това само ще й донесе загуби. Мъжът трябва да поеме инициативата, но понеже тя беше по-голяма и просто не искаше да го направи. (да бъде с мен)” Шиндонг попита: „В стила на лошо момче ли си?” и отговора бе: „От много време съм нямал връзка, затова изглежда, че ще бъда страхотен приятел (гадже) ако в момента започна връзка, защото ще положа всякакви усилия във връзката си.” Credits: show@wowtv.co.kr + EngTranslation: by kelemama + xiaochu @ Quainte501.com |
|
| |
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 3/27/2013, 07:55 | |
| Ех, какви откровения...Тази знаменитост коя ли е била? Много интересна история... Не е бил сигурен в песента, но според мен точно това му трябваше... Толкова е зарибяваща песничката, че всеки път си припявам с него припева |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 3/28/2013, 19:15 | |
| Днес Хо Йонг Сенг заедно с Ким Хьонг Джун и Парк Джунг Мин е присъствал на партито на бижутата Jewelry Brand DIDIER DUBOT и 8-мата годишнина на медия Newsen. Повече по темата може да намерите тук --> цък |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 3/29/2013, 20:53 | |
| |
|
| |
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 3/30/2013, 12:41 | |
| Много прагматично ми се вижда това отношение към връзките... Понеже не съм имал връзка - значи ще съм чудесен с новото си гадже. Що за изказване?! Тези мъже са големи... Отношението зависи от човека, а не от обстоятелствата, ако зависи от тях не е истинско и носи заблуди и загуби... Горкият сладък мъж Сенги, докато не осъзнае това, на къде е тръгнал... И на мен ми се иска да зная коя е жената. 2 години по-голяма от него, значи моя набор... Наистина е трудно с нуна. И мисля, че вярно го е казал, жената иска да се грижат за нея, но когато той е по-малък, не че той не може да го направи, тя просто не вярва, че ще успее и никога не се отпуска. Има огромна разлика между усещането към партньорите по отношение на възрастовата разлика (личен опит)... Значи разбрахме за още една негова връзка и съответно смятам, че жената, на която посвети песните си от Solo и тази са различни... Вие какво ще кажете? |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 3/30/2013, 14:51 | |
| И аз мисля така. В интервютата миналата година разкриваше друга история за жена, която като гледам няма допирни точки с тази. Интересно колко ли връзки е имал? Имам чувството, че те го насочват да пише песните си и създаването на албуми с различен стил... Общо взето навсякъде зад всяка история/ действия се крие по една жена и случая със Сенги е поредното доказателство |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 3/31/2013, 09:35 | |
| Засега ги броя 2 сериозни. Защото той имаше връзка още докато беше с SS501, по време на турнето им... Предполагам, че за нея е написал Solo... Докато тази според мен е между последните два албума... И все пак, ако тази от времето на групата и жената изоставила го в Solo са различни, тогава Сенг е голям любовник и е имал цели 3 явни връзки... Но пък му го признавам - поне е честен, вярно, казва ни след като всичко е минало, но все пак си казва, за разлика от някой други, дето продължават да твърдят, че са сами и винаги са били... |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 4/1/2013, 22:00 | |
| Йонг Сенг на GENERAL IDEA заедно с Ерик Нам Credit: blog.naver.com/buzzlove7777
Последната промяна е направена от direndur на 4/6/2013, 15:40; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 4/4/2013, 22:53 | |
| Йонг Сенг и Джунг мин са окупирали първите позиции на дневната класация на Top of Kstyle MV
Jung Min - Beautiful Jung Min - Not Alone Young Saeng - The Art of Seduction Romeo/Jung Min - Gime me ur heart Young Saeng - 1.2.3 Jung Min - Like Tears are falling Credit: mv.kstyle.com/ranking.ksn?rankingType=DR |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 4/11/2013, 09:35 | |
| Фенсрещата на Йонг Сенг в Сеул ще се състои на 25 май. Тя е озаглавена Heo Young Saeng - Photobook Commemoration Надслова й е: ☆ HEO YOUNG SAENG Fanmeeting, NO Young Saeng, NO LIFE ☆
Провеждането на събитието ще обхване 3 дена и 2 нощи. От 24 май до 26. Фен срещата ще бъде точно на 25. Останалите дни ще се провеждат различни събитие включени в това. |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 4/17/2013, 20:44 | |
| Хо Йонг Сенг харесва всички момичета
Завръщайки се след дълго отсъствие с новият си сингъл, Хо Йонг Сенг от SS501 даде интервю за шоуто Jjang по Mnet America, където се изказа с внимание за всички момичешки групи, които го заобикалят. В 33 епизод на Jjang, водещият Джейк разговори Йонг Сенг за новият му клип Art of Seduction, както и за дамите, които заглежда напоследък. Малко свенливо той започна с първото име на момичешката група Girls’ Day, след това продължи Rainbow… не след дълго спомена G.Na и тогава се предаде и каза, че всички момичешки групи го правят щастлив.
Предаването може да гледате тук --> ЦЪК Credit: enewsworld.interest.me |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 4/19/2013, 18:18 | |
| Йонг Сенг в KBS Arabic Star ~ 18 април 2013
Въпрос: Как се чувстваш на третата си среща с арабските фенове? Йонг Сенг: Съжалявам пред тях, защото имам възможност само веднъж годишно да се срещнем. Искам да се срещаме поне 2-3 пъти годишно, радвам се при срещата ми с тях.
Въпрос: Какво чувстваш когато чуеш за Арабия? Йонг Сенг: По принцип мисля за Европа, когато пътувам по работа, също и за Югоизточна Азия, но когато чух за арабските фенове и за интереса им към мен започнах да търся повече информация за страната като моя бъдеща дистинация за почивка и дейност.
Въпрос: По колко часа спиш на ден? Йонг Сенг: Когато нямам работа обикновено спя по 9-10 часа.
Въпрос: А когато си зает и имаш ангажименти? Йонг Сенг: По 3-4 часа. Макар че когато протичаше подготовката за направата на "The Art Of Seduction" се получи, така че не мигнах 29 часа.
Въпрос: Още ли се притесняваш в присъствието на жени? Йонг Сенг: Да.
Въпрос: Защо е срещаш предимно с по-възрастни момичета/ жени? Йонг Сенг: Какво!!! Да харесвам по-възрастни?! Не съм го казвал… Харесвам по-възрастни момичета, но които са моя набор, но предпочитам по-младите момичета.
Въпрос: Кой е любимият ти изпълнител? Йонг Сенг: Много са, но ако имате предвид кой уважавам, то това са SS501
Въпрос: Коя е любимата ти песен в албума LIFE? Йонг Сенг: That's Me
Въпрос: Защо те наричат бяла ружа (marshmallow)? Йонг Сенг: Мен ли? Може би не е това, а е видра. Джунг Мин измисли имена на всички ни и всеки беше със специфично име на животно. Това беше по време на дебюта ни.
Въпрос: А вие как казвате на Джунг Мин? Йонг Сенг: Кон, защото си приличат. Credit: Arabi Star Radio + EngTrans: @KyuSaeng_Arab |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 5/29/2013, 11:25 | |
| Сенг влиза в армията през ноември
Хо Йонг Сенг от SS501 планира за влезе в армията и да отдаде службата си към страната, този ноември. Това ще го направи вторият член от групата SS501, който влиза в армията. Първи бе Ким Кю Джонг, който влезе миналият юли. Представител на компанията му В2М заяви: „Изглежда Хо Йонг Сенг е решил да влезе в армията в края тази година. Ако получи повиквателна не смята да я отлага, а планира да влезе веднага в армията и да изпълни своя дълг към страната.” След щателен медицински преглед, Хо Йонг Сенг е одобрен за активна служба от Службата на военната администрация. Подробна информация за точната му дата на влизането в армията, мястото на обучението и поделението му още не са решени. За това очаквайте. Credit: allkpop |
|
| |
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 5/29/2013, 12:03 | |
| Значи изпращаме и второ момче в армията, а след него и трето... Освен лека служба и да се завърне жив и здрав нямам друго какво да кажа... Няма да е като Кю обаче, а ще си е активен войник така ли? |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 5/29/2013, 20:54 | |
| Хм, военната администрация, мисля, че пак не е истинската казарма... Знам ли... Ще мине обучение, както Кю и после ще иде да се рови в книжата... Не зная този вариант харесва ли ми... Изобщо цялата тази история с казармата ми е мн неприятна. В един момент (надявам се кратък) ще имаме 3 момчета в казармата... Искам да чуя повече от него по този въпрос. Искам да ни даде някакви обещания, както направи Кю, че ще излезе оттам и се връща директно при нас и на сцената. Мисля, че това би ме утешило поне малко... |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 5/29/2013, 21:23 | |
| Явно тази военна администрация е някакво звено до колкото разбрах и тя ги определя годни ли са за служба и как и тя им изпраща повиквателните... Но той си е одобрен за активна службица, не като Кю да се разхожда по концерти и сватби... Аз още съм в шок от цялата тази история и не мога нищо да асимилирам... ядосах се за пореден път на това му решение. Но щом е решил мога да му пожелая само лека служба.
И да! Хубаво би било да ме успокой малко, че ще се завърне, ще се промени, ще работи по-упорито и тн. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 5/29/2013, 21:45 | |
| Щом ще си е войник, ама истински, аз започвам отсега да се надявам да го чувам в Джуман като водещ... Да ходи да пее за армията и изобщо да има някакви изяви... Искам да го виждам, поне веднъж в месеца... Дали ще ми пише оттам... Ах, този... Защо така прави... И мн държа на обещанията! |
|
| |
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 5/29/2013, 23:29 | |
| Отвратителна новина! Дойде като гръм от ясно небе. Като всички новини, които излизат покрай Сенг. При него нещата ги обявяват и малко след това се случват. За казармата поне ни уведомиха няколко месеца преди да се случат нещата. Правят го един вид да свикнем или какво. Както и да е. Подобна новина е гадна за всеки един истински фен. Освен това, Сенг няма да е на лек режим като Кю. За отрицателно кратко време ни сервираха, че Бебо и Сенг ще влязат в казармата. Знам, че е неизбежно и момчетата едно по едно ще се озоват там, но взе да ми идва в повече. |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 7/21/2013, 12:30 | |
| Всички знаехме за намерението на Хо Йонг Сенг да влезе в армията, изследванията му и бавното подготвяне за това време. Той постоянно споменаваше през последните си дейности - концерта, фенсрещата и в няколко списания, че ще влезе в армията тази година, ако получи повиквателна. Дори японският му албум е създаден с тази цел като сбогуване с публиката. Но всички отричахме факта и се надявахме това да не се случи или поне не скоро.
Но ето че днес официално излезе информация за влизането му в армията. Ще изпратим нашия Принц на 31 октомври 2013 в армията като редовен войник, както бе и желанието му. Вижте повиквателната и номера му. Credit: @rtyue1966 |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 9/25/2013, 16:54 | |
| Предстоящите планове на Хо Йонг Сенг
Хо Йонг Сенг ще издаде новия си албум следващият месец и ще влезе в армията след това. В момента звездата се подготвя за издаването на новият си соло албум през октомври. В края на октомври той ще проведе концерт в Сеул и това ще се случи дни преди да влезе в армията. Официално ноември месец ще встъпи на служба. Това бе съобщено от компанията му В2М сряда в интервю за TenAsia. Въпреки това точната дата за постъпването му в армията не е уточнена. Нещо повече от центъра за набиране на войници и военна служба няма официално потвърждение за 21-то месеца, които трябва да прекара звездата като войник. По план график концерта е насрочен за 26 октомври в UNIQLO-AX Hall, Сеул. Но от В2М съобщиха, че това не е окончателната дата, защото тя все още подлежи на промени. Хо Йонг Сенг дебютира през 2005 година като солист на SS501. 28-годишният артист направи соловият си дебют през 2011 с мини албума “Let It Go” Credit: www.tenasia.com/archives/73796 + B2M Entertainment |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 10/4/2013, 06:39 | |
| Датата за постъпването в армията на Хо Йонг Сенг е ясна
По-рано тази година Хо Йонг Сенг разкри, че ще влезе в армията до края на годината. Датата му за влизане в армията вече е обявена – 31 октомври. Той ще бъде вторият, който влиза в армията, след Ким Кю Джонг. Агенцията на Хо Йонг Сенг качи официално изявление на страницата си, което гласи: „Здравейте. Това е B2M Entertainment. Искаме да ви информираме, че датата за постъпването в армията на Хо Йонг Сенг вече е ясна. Той ще влезе на 31 октомври в тренировъчен център в Нонсан (Nonsan Korean Army Training Center), в 14ч корейско време. Благодарим ви.” Агенцията му потвърди: „Вярно е, че Хо Йонг Сенг ще влезе в армията според повиквателната си. Той я получи през юли и се подготвяше за предстоящата военна служба.” Според изявление на агенцията, направено за TV Daily: "Вярно е, че Хо Йонг Сенг след края на тренировъчният период ще бъде мобилизира като полицай. Назначението му беше съобщено в повиквателната, която дойде през юли." Credit: allkpop |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 10/4/2013, 06:51 | |
| Новината за постъпването в армията на Хо Йонг Сенг вчера бе една от водещите и разисквани теми в интернет пространството. Търсачката на Naver отчете новината на трето място за най-търсена Credit: @RiCeLyN |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 10/4/2013, 19:14 | |
| Ще бъде полицай?! Боже... Какви неща вършат там... Но пък по-добре полицай пред войник, така че... Ама нещо хич не ми се иска да го пускам... Докато Кю излезе остава толкова много време, а Сенги влиза до няколко седмици... |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 10/6/2013, 15:30 | |
| Макар че не ми се иска да го пускам в казармата, мисля че за момента това е най-доброто му решение. Вярвам, че с влизането му там много неща ще се променят и вярвам, че ще е за добро. Определено ще ми бъде адски мъчно за него, че няма да го виждам толкова често както сега. Но съм адски горда с него. Така или иначе няма мърдане и всеки кара военна служба. Радвам се, че той се реши на тази стъпка и не отлага без мислено до последния миг. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. 10/6/2013, 16:31 | |
| Така е, по-добре там, отколкото нищо да не прави... Там ще му се избистрят нещата и ще улегне, а няма как да избяга така или иначе от това... Съдбата на корейския мъж... Мен сега албумът ме вълнува. Видяхме, че снима клип... Обаче тези от неговата агенция нито дата пускат, нито име... Просто сега мисля за албума, по-приятно е... |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng .::Новини::. | |
| |
|
| |
| Heo Young Saeng .::Новини::. | |
|