Автор | Съобщение |
---|
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng Gallery 10/22/2011, 11:34 | |
| Хаха, сериозно ли това прави братовчедка ти? Ето една снимка за нея (надявам се да не е малолетна ) |
|
| |
shopping_mania4ka
Triple S Брой мнения : 498
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng Gallery 10/22/2011, 12:02 | |
| Нуна,тя е на 9 .. ;дд Обаче тази снимка ще си е за мен ... |
|
| |
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng Gallery 10/22/2011, 14:10 | |
| Хайде още някоя друга снимчица от любимите ми стилен секси мъж :) ей тук е страхотно сладък :) |
|
| |
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng Gallery 11/4/2011, 16:43 | |
| Една снимка за феновете на Сенг с кестенява коса |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng Gallery 11/4/2011, 21:15 | |
| Мн ми харесва муцката, което е направил... Не мога да определя каква емоция изразява... Колебая се между решителност и доволство или леко съмнение... |
|
| |
mia_aurora
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng Gallery 11/5/2011, 04:22 | |
| За мен за мен е снимката,аз не го харесвам сега с русолявата..и май само аз ...абе не че не харесвам момчето той и като пънкар ще ми харесва..ама това е друг въпрос Благдаря ти Ди,наистина е направил страхотна муцунка. Лоли според мен е доволство. И за да не влизам така и аз да метна някоя друга снимчица. е не е ли сладък ,колко сериозно репетира А на тази усмивка..как да устоиш Тази снимка ми е много много любима |
|
| |
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng Gallery 11/5/2011, 05:33 | |
| Миа снимката наистина е много яка, много ми харесва Ди снимката с муцунката на Сенг охх там е много сладък и на мен ми изглежда да е доволство |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng Gallery 11/5/2011, 08:27 | |
| Миа, може и да не го възприемаш така с русолява коса, но на мен ми харесва. Не е фрапиращо светло русо, тогава щях и аз да се шокирам. И според мен е доволство, нуна. Съдя по очите му, той има много изразителни очи и лесно могат да се доловят емоции като ги наблюдаваш. |
|
| |
mia_aurora
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng Gallery 11/10/2011, 14:47 | |
| - direndur написа:
- Миа, може и да не го възприемаш така с русолява коса, но на мен ми харесва. Не е фрапиращо светло русо, тогава щях и аз да се шокирам.
Добре деее ще спра да повтарям че не го харесвам така. |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng Gallery 2/21/2012, 10:38 | |
| Йонг Сенг и приятели снимани в неговата къща Credit:@KimseAd @ Twitter |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng Gallery 3/11/2012, 21:54 | |
| Сенги заедно с Кю Джонг и танцьорите си |
|
| |
pep_si
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng Gallery 3/12/2012, 08:48 | |
| Колко са хубави Много ми харесва хола на Сенг.....много уютен изглежда...Много ми харесва пуловера на Сенг |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng Gallery 3/12/2012, 10:03 | |
| Забелязахте ли колко снимки на групата и снимки от фотосесии има Сенг на секцията си? Толкова е мило това... Обаче хола му ми харесва, напълно нормален ми се вижда, което ме радва. Не обичам звездната изчанченост и извратен, помпозен стил... Той е естествен и е толкова сладък... |
|
| |
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng Gallery 3/12/2012, 12:36 | |
| Това в неговия дом ли е? Наистина скромния ни принц. От къде дойде и къде стигна. Уютно изглежда. |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng Gallery 3/12/2012, 12:50 | |
| Да, това е скромния хол на Сенги. Доста е приятен, но типично за ергенски дом е малко разхвърлен |
|
| |
pep_si
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng Gallery 3/12/2012, 15:28 | |
| хихи малко разхвърлен бил хихи момче е все пак :) Но на него му е простено.....сладко разхвърлено |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng Gallery 3/13/2012, 08:34 | |
| Е, набитото око на Ди всичко забелязва! Аз на това му викам творчески безпорядък... |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng Gallery 4/11/2012, 07:46 | |
| Хо Йонг Сенг качи своя снимка "Тъмните кръгове около очите ти" Певецът Хо Йонг Сенг качи своя снимка. В ранните часове на 29 март Йонг Сенг написа в туитър: „О, сънливост” под качената снимка. На снимката Хо Йонг Сенг е облечен в сив сиутшърт с качулка на главата и гледа в камерата. Липсва руменина на лицето му, дългия бретон пада пред очите му и има тъмни кръгове около тях. Потребителите в нета коментираха: „Изглеждаш уморен”, „Уморен си от снимките на сериала, файтинг”, „Сънлив си много сладък”… Тази снимка беше качена по-късно сутринта и предизвика голям интерес у феновете. Credit: @xiaochu1004 @ Twitter |
|
| |
mia_aurora
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng Gallery 4/12/2012, 12:50 | |
| Лелееее на втората е страхотно сладъъъък. А за първата то аз имам тъмни кръгове,пък той ли няма да има.Нищо важото е да е здрав. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng Gallery 4/12/2012, 13:20 | |
| И аз много харесвам тези снимки... Но аз имам извратен уклон и харесвам мн уморени хора с бледи кожи и кръгове... Намирам ги за очарователни... А пък на него не му личат толкова кръговете под очите... Може би не е свикнал да става ужасно рано, но всичко ще се нареди, когато се превърне в практика около снимките за драмата... Важното е да е здрав, както каза Миа... |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng Gallery 4/12/2012, 16:30 | |
| Да, важно е да е здрав. Аз си го харесвам повече на първата снимка. Може да е от качулката или от начина на снимката, но там ми грабва окото. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng Gallery 4/12/2012, 17:25 | |
| Хихи, и аз харесвам повече първата снимка... Страхотна снимка.... |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng Gallery 5/8/2012, 18:04 | |
| фанмейд снимка на Йонг Сенг за втория мини албум. Доста добре е направена, нали? |
|
| |
pep_si
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng Gallery 5/9/2012, 16:57 | |
| Много,много добре...ммм красота |
|
| |
direndur
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng Gallery 5/10/2012, 17:01 | |
| Снимката беше качена преди малко в туитъра на Йонг Сенг със съобщението: "Изкарах/припечелих малко пари". Колата е страхотна, но още повече харесвам стила на Сенг и как се е опрял на колата Credit: @mystyle1103 @ Twitter |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Heo Young Saeng Gallery | |
| |
|
| |
|