Докато пусках темата за днешното пътуване на Мин и случайно попаднах на това видео, та ми хрумна идеята за тази тема... Тук може да слагате всякакви групови или самостоятелни моменти, в които задължително участва и Мин, за да се забавляваме дружно...
Това като начало... Мин не го приема много присърце и наистина горкият той, но няма как да го приемеш тежко, когато виждаш колко се забавлява Ким... Такъв смях от него рядко се вижда, така че клипчето е толкова красиво...
На мен повече ми става смешно като гледам лидера и Кю....те се убиха от смях просто...
А това клипче иначе си е класика.... преди да го гледаш трябва да се подготвиш психически за пръсване от смях....
Любимия епизод от шоуто и любимия момент.... SS501 срещу вятъра...и точно в този невероятен момент, разбира се....Jung Min реши да извади чадър ;ДД....който беше отнесен на секундата.... Но фразата : "I'm communicating with aliens" и изражението и стойката с чадъра просто са ме поваляли от смях.... ахахах <333
Това клипче е страхотно... Много ми харесва момента, в който Мин казва на Ким, че е мъртъв... И как ги сравняват Ким и Кю с Майкъл Джексън, то приликата във веенето на дрехите е поразителна.... А и от къде им дойде този ентусиазъм да се снимат в това лудо време...
В това клипче Мин е на края, но пък участието му е запомнящо се...
Това клипче е микс от няколко момента със запазената мярка "Sexy charisma" на Мин... Никой не може да танцува като него толкова непренудено секси и да раздава такива целувки... Някъде след 2 минута има момент от тренировка, в който и Лидера се включва към шегата му и двамата разиграват балетна постановка на Never Again
Спомени, спомени... Обаче като го гледам колко е щастлив, някак си блести от радост... Едно искрено и блестящо щастие. Този Мин вече го няма и в най-великите си мигове като соло изпълнител не съм го виждала така блеснал от щастие, толкова невинен...
Ужасно сладък е...Наистина блести от щастие. Толкова усмихнат, че ти стопля сърцето...Нуна, недей да се натъжаваш...Един ден той отново ще бъде такъв...
Надявам се... Иначе това е мн скъпа за мен песен, да я чуя с неговия глас е уникално... За жалост е едно кратко откъсче... Не помня къде точно я пя Мин, но беше за Япония и разбира се нямаше фен клип...
Така си е, никой не се справя като него... Тази му муцка е уникална... И мен матрьошките ме забавляват. Той къде е виждал такова нещо, обаче искрено се учудваше... А тази най-малката, едвам я хващаше...