Автор | Съобщение |
---|
lovesong
Triple S Брой мнения : 184
| Заглавие: Re: Чувственост и красота във всеки един миг - снимките на Кю 5/11/2012, 12:25 | |
| - Lollipop написа:
Календар за май от японския официален сайт на Кю Който чудесно пасва на десктопа :)))) |
|
| |
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: Чувственост и красота във всеки един миг - снимките на Кю 5/11/2012, 12:28 | |
| Определено добре са го оразмерили... И се радвам, че този път са рамкирали седмицата... Защото на предния за април нямаше такава рамка и беше на практика неизползваем... Гледаш някаква цифрова поредица от 1 до 30 и се чудиш кога е понеделник, кога събота... Че това календар ли е?! Сега за май са се усетили. Снимката не ми е сред любимите, ама седмицата е рамкирана, може да го ползваш по предназначение... |
|
| |
lovesong
Triple S Брой мнения : 184
| Заглавие: Re: Чувственост и красота във всеки един миг - снимките на Кю 5/11/2012, 12:31 | |
| Че ти при наличието на тази снимка, кой ти гледа дните от седмицата? хахахаха |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Чувственост и красота във всеки един миг - снимките на Кю 5/11/2012, 12:35 | |
| Стига да харесваш снимката - да На мен тази снимка ми беше единствената нелюбима от албума на Кю... Нещо ми прилича на восъчна фигура... |
|
| |
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
| Заглавие: Re: Чувственост и красота във всеки един миг - снимките на Кю 5/11/2012, 16:11 | |
| Има нещо такова, Лоли. Не изглежда като себе си, ама пък през толкова обработка минават снимките, че... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Чувственост и красота във всеки един миг - снимките на Кю 5/11/2012, 17:30 | |
| Още малко фенски снимки на Кю... Доста са малки като качество, ама каквото - такова... |
|
| |
Lollipop
| |
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Чувственост и красота във всеки един миг - снимките на Кю 5/22/2012, 20:28 | |
| Кю се разпива... ~ 20.05.2012 ПП- Какво ли пише този Кюки... Дали не е нещо около предстоящата фен среща в Сеул? |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Чувственост и красота във всеки един миг - снимките на Кю 5/24/2012, 15:40 | |
| Малко късно излиза тази снимка, но поне ще имаме възможност да сравним танцьорите... И все пак мисля, че са еднакви с тези на Сенг... Кю заедно с танцьорите си |
|
| |
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
| Заглавие: Re: Чувственост и красота във всеки един миг - снимките на Кю 5/28/2012, 14:29 | |
| Мда и аз мисля,че танцьорите са едни и същи :) Този най в ляво си го различавам...при Сенг май е със синя коса |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Чувственост и красота във всеки един миг - снимките на Кю 5/28/2012, 16:45 | |
| То аз само него разпознавам, заради безумната прическа... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Чувственост и красота във всеки един миг - снимките на Кю 6/9/2012, 08:34 | |
| Тази снимка кога ли е правена?! Момент, в който Бебо, Сенг и Кю са били заедно и е доста скорошна... Тя е от фейсбука на Стивън Ли... Baby, Saeng and Kyu + Steven Lee |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Чувственост и красота във всеки един миг - снимките на Кю 6/9/2012, 09:27 | |
| На мен ми прилича, че е от сватбата на оня шефа на компанията на Кю и Сенг. Нали там бяха тримата. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Чувственост и красота във всеки един миг - снимките на Кю 6/9/2012, 09:52 | |
| И на мен на там ми прилича... Не гледах снимките за сравнение, но след като я пуснах, веднага се сетих, че може да са оттам... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Чувственост и красота във всеки един миг - снимките на Кю 6/11/2012, 20:33 | |
| Кю е посетил Sujinn coffee и си е направил снимка ~ credit: blog.naver.com/sujinncoffee |
|
| |
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
| Заглавие: Re: Чувственост и красота във всеки един миг - снимките на Кю 6/12/2012, 13:52 | |
| Колко е сладък така естествен,без прически и гримове...ах. |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Чувственост и красота във всеки един миг - снимките на Кю 6/13/2012, 13:29 | |
| Кю е голям мъж. Много е мил и естествен |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Чувственост и красота във всеки един миг - снимките на Кю 6/15/2012, 15:12 | |
| |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Чувственост и красота във всеки един миг - снимките на Кю 6/15/2012, 15:21 | |
| Ауу, как му отива тази прическа...Невероятен е. Земен човек, не се надува...това момиче е голяма късметлийка, че да го срещне...А нашия Кю къде ли е ходил Незнам ама на мен ми се струва, че още повече се е разхубавил... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Чувственост и красота във всеки един миг - снимките на Кю 6/15/2012, 15:28 | |
| Бооо... И аз се замислих, но видях снимките, които сега пуска в туитър и изглежда това е фотосесия... Изглежда момчето дава интервю за списание. Осъмних се, че прави нещо заради прическата, той не ходи с такива прически когато се опитва да се слее с обществото... Ето я и снимката от лични туитър архив на Кю: |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Чувственост и красота във всеки един миг - снимките на Кю 6/15/2012, 15:30 | |
| Значи да очакваме официални снимки...Много хубава гледка, Кю сред природата изглеждащ страхотно |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Чувственост и красота във всеки един миг - снимките на Кю 6/15/2012, 15:42 | |
| Дам, трябва да почакаме да видим какво ще се окаже зад тези снимки... Иначе Кю е с нова прическа съвсем сериозно. Ако го загледате сериозно ще видите, че е нещо като новата прическа на Лидера... Изглежда това е модната вълна, защото и братчето на Мин от 'Fondant Garden' е с такава прическа от миналата година още... |
|
| |
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
| Заглавие: Re: Чувственост и красота във всеки един миг - снимките на Кю 6/15/2012, 19:46 | |
| Това си е Кю,голяма душичка Дам и аз ззабелязах,че прическите им си приличат:) но като се сетя,че тази хубава косица,след някой друг ден няма да я има...:( не ми се мисли... И на мен ми е интересно за какво е била тази фотосесия :) |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Чувственост и красота във всеки един миг - снимките на Кю 6/15/2012, 21:46 | |
| Мисля, че за списание, щом още е с косата си, значи не е от последната специална фотосесия... Но потвърждавам, че е бил на фотосесия, сам си го е писал в туитър, гледах преводите... Та трябва да очакваме списанието, което ще я пусне и разбира се интервюто за него, което в случая ми е още по-интересно. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Чувственост и красота във всеки един миг - снимките на Кю 6/17/2012, 14:54 | |
| Спонсорска снимка ~ |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Чувственост и красота във всеки един миг - снимките на Кю | |
| |
|
| |
| Чувственост и красота във всеки един миг - снимките на Кю | |
|