Нека в тази тема да събираме клипове с участието на Young Saeng, може да са музикални от LIVE на някой концерт или пък някое щоу предаване... Искам да подчертая, че не е нужно в клипа да е само Saeng, но задължително трябва да присъства... Надявам да съберем заедно всички интересни клипове тук... <3333
Аз ще започна с няколко музикални клипа.
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
Последната промяна е направена от Kiara_Yuichi на 11/23/2010, 19:09; мнението е било променяно общо 2 пъти
Автор
Съобщение
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
Заглавие: Re: Heo Young Saeng Media 5/5/2012, 16:16
Сенги-рапърче....много ми харесва....кекек интересно ще се получи ако е такава концепцията му за новия албум....но ние само можем да гадаем....хихи но съм сигурна,че ще ни изненада..
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
Заглавие: Re: Heo Young Saeng Media 5/5/2012, 21:04
Ооо, определено ми харесва как рапира и му пасва! Ще се радвам ако в новия му албум има такива парчета... Нямам търпение
Linny
Y.E.S. Fan Club Брой мнения : 238
Заглавие: Re: Heo Young Saeng Media 5/6/2012, 11:07
Аз наистина си мислех, че не е особено добър в рапирането и затова не го прави :) Ама то се оказа, че не е така :) Добре са ме изментили :) Ама въпреки това не съм сигурна дали искам да рапира във всичките си песни...Някакъв странен ми е... Не че няма да му се радвам, ама ще е много различен... И от пищенето на фенките на чух много, ама какъв е русичък и къдрав хахаха :) Прекрасен е :)
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
Заглавие: Re: Heo Young Saeng Media 5/22/2012, 23:02
Едно малко старичко участие, но предизвикващо емоция. Толкова ми харесва как танцува тук
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Heo Young Saeng Media 5/23/2012, 14:41
И на мен мн ми харесва как танцува... Мн обичам да ги карат да танцуват хореография от песни на гърл групички... Обаче, видях те ли колко го беше срам в началото? Мн беше сладък... А после танцува толкова хубаво и сладко...
Linny
Y.E.S. Fan Club Брой мнения : 238
Заглавие: Re: Heo Young Saeng Media 5/23/2012, 19:33
Ох, милият като го накарат нещо такова да прави и направо ми пълни душата...Ама си личи, че ги е тренирал :D И Кю го окуражава отзад, а Мин не можах да разбера на какво му се подиграваше...Ааа :)) Трябваше всичките да станат, да бъдат съпричастни :D А и толкова обичам като танцуват сладки танци, затова обожавам A Song Calling For You ... просто са сладки...във всякакви положения :D
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng Media 5/23/2012, 19:56
И аз съм малко като него - срам в началото, но бързо се окопитвам, а направя ли го давам всичко от себе си. Накрая като свърши танца направи готин жест за публиката. Сякаш им казваше "мога го"
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Heo Young Saeng Media 5/23/2012, 20:03
То на Кю ми дай да танцува... Предполагам е завидял на Сенг, че са избрали него и е танцувал някъде отзад, но камерата не го е хванала него... А Мин го обърна на голям смях, честно казано ми се искаше него да видя така... да го видим той колко го може... Защото Сенг си се справи чудесно...
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng Media 5/23/2012, 20:20
Определено с изпълнението на Йонг Сенг се забавлявам много повече от това на SNSD. Но Кю наистина се изгуби от кадър за момент, знае ли го човек може и той да е танцувал още от момента, в който пуснаха песента не го свърташе.
AmiraSalvatore
Заглавие: Re: Heo Young Saeng Media 5/28/2012, 11:55
Срамежливия той. Откакто е соло не ми изглежда толкова срамежлив ама това е друга тема. Видяхте ли как Кю и Бебо му се смеят Иначе е голям сладур.
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
Заглавие: Re: Heo Young Saeng Media 5/28/2012, 13:40
Много хубаво клипче Кю може нарочно да се скрил,че да засенчва Сенг в танца
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng Media 6/1/2012, 14:06
На 30.5.2012 Хо Йонг Сенг участва в радиошоуто Kiss the Radio на Super Junior, клипче и снимка на излизане от сградата
Credit: yssilver1103 @ YT
Последната промяна е направена от direndur на 6/5/2012, 16:30; мнението е било променяно общо 2 пъти
AmiraSalvatore
Заглавие: Re: Heo Young Saeng Media 6/1/2012, 19:47
Оу, ще го видим (или чуем) при Суджу...Дано излязат някакви материали, клипове и т.н.
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng Media 6/3/2012, 20:49
Вижте гостуването на Йонг Сенг в радиопредаването SuKiRa/Kiss the Radio на Super Junior Насладете се на участието, имаси и превод на англ.
Бонус - снимка с водещите
може да изтеглите останалите снимки от тук --> цък
Credit: haruhilove501
Последната промяна е направена от direndur на 6/5/2012, 16:32; мнението е било променяно общо 2 пъти
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng Media 6/3/2012, 21:24
Хо Йонг Сенг в Kan Mi Yeon's radio show на 3.6.2012. Може да откриете шоуто тук и да си го свалите --> цък
снимките от гостуването може да си изтеглите от тук --> цък
Последната промяна е направена от direndur на 6/5/2012, 16:30; мнението е било променяно общо 1 път
AmiraSalvatore
Заглавие: Re: Heo Young Saeng Media 6/3/2012, 22:47
Изгледах клипчето. Имах чувството, че Сънгмин говореше през цялото време... Нали Сенг му е на гости, но май момче изглеждаше притеснен
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng Media 6/7/2012, 06:15
Хо Йонг Сенг е на втора позиция в Kpop ТОP 20
Credit: EscGirl27
Otori Hana
Henecia Fan Club Брой мнения : 257
Заглавие: Re: Heo Young Saeng Media 6/7/2012, 12:44
Браво на момчето,наистина го заслужава.А фактът ,че само Big Bang са го изпреварили също означава много (все пак те са най- известната К-поп група според мен)
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng Media 6/18/2012, 13:06
Една страхотна интерпретация на хитовете за сезона. Насладете й се
BIGBANG ft. Tablo & Heo Young Saeng - Crying in Bad Obsession of Love Song
Credit: Thinh Hoang @ YT
direndur
Заглавие: Re: Heo Young Saeng Media 6/20/2012, 16:42
Клипа на Йонг Сенг излъчен по телевизия Arirang. Crying заема място в класацията Simply K-Pop.