Да се посмеем не с един, не с двама, а с всички от групата!!!
С това клипче се смях почти до сълзи.
Сладките грешки, които правят на сцената, са едно от малкото доказателства за това, че и те са несъвършени. Фалшиво изпята фраза, объркана стъпка и движение от танца... човешко е да се греши.
Много са сладки bluerose и на първото и ан второто клипче много се смях, колко бяха игриви на първото а с второто си личи, че и те са хора, както каза човешко е да с греши.
Много ме радва второто клипче!Особено ми харесва изражението на Jung Min по време на A Song Calling For You, сякаш казава:"Абе, тея какво правят?!" Уникално е! А размечтаният Young Saeng, който изпуска момента да запее е толкова сладък. Миличкият Baby Jun само събира с финес разни нападали неща по пода. С една дума дори, когато грешат да неповторими!
Клипчетата които успях да видя направо ме разбиват...Чудя се да се смея ли да плача ли? Кое чувство ще победи не знам... Липсват ми тези смешни моменти.
Естествено първо го подхвана Мин... Няма кой иначе да е... Обаче от Сенг не го очаквах, мн е лош с него... А Бебо как се оплака, че Сенг е наистина лошо момче... А и той след всеки удар гледа така жално, че няма как да не го вземеш за жертва...
И аз не го очаквах от Сенг, така да тормози Бебо . Но Ким беше според мен най-лош, дори опита да отвлече вниманието на камерата, за да го тормози недокументирано
Е, може да си забрави текста, но пък аранжиментът беше доста добър, трот... Хареса ми... А на тази откачалка с ханбока, само Кю успя да смогне на ритъма и си танцува с нея, докато Бебо и Сенг гледаха и не вярваха... Логично да го харесва него, кой друг... Ама пък пренебрегнаха Сенг...
Колко ли пъти съм ги гледала тези клипчета..Много са забавни. Горкия Бебо Това са последствията да си най-малкия в групата. Откакто поеха по соло пътя си страшно ми се иска да ги видя отново заедно в някой такъв забавен момент и да им се посмеем заедно.