Alexander Lee Eusebio Сценично име: Alexander/Xander Рождена дата: 29 юли 1988 год. Ръст: 182 cm Тегло: 63 kg Кръвна група: 0 Семейство: Родители и по-голяма сестра. Любопитно: Говори 7 езика на различно ниво!
Shin Soo Hyun Сценично име: Soo Hyun Рождена дата: 11 март 1989 год. Ръст: 181 cm Тегло: 67 kg Кръвна група: А Семейство: Родители, по-голяма и по-малка сестра. Любопитно: Има най-добре оформените коремни мускули от групата.
Kim Ki Bum Сценично име: Ki Bum Рождена дата: 29 декември 1990 год. Ръст: 180 cm Тегло: 53 kg Кръвна група: 0 Семейство: Родители и по-голям брат ( Kim Hyung Jun от SS501). Любопитно: Бил е член на групата Xing, заедно с Kevin.
Lee Ki Seop Сценично име: Ki Seop Рождена дата: 17 януари 1991 год. Ръст: 180cm Тегло: 60kg Кръвна група: A Семейство: Родители и по-голяма сестра. Любопитно: Знае таекуон-до.
Kim Kyong Jae Сценично име: Eli Рождена дата: 13 март 1991 год. Ръст: 181 cm Тегло: 70 kg Кръвна група: 0 Семейство: Родители, по-голяма и по-малка сестра. Любопитно: Роден в Лос Анджелис, израснал в САЩ. От 12 години практикува таекуон-до.
Woo Sung Hyun Сценично име: Kevin Рождена дата: 25 ноември 1991 год. Ръст: 181 cm Тегло: 56 kg Кръвна група: 0 Семейство: Родители и по-голяма сестра. Любопитно: Роден в Сан Франциско, израснал в САЩ. Бивш член на XING, заедно с Ki Bum. Kevin е известен с това, че говори английски език свободно.
Shin Dong Ho Сценично име: Dong Ho Рождена дата: 29 юни 1994 год. Ръст: 178 cm Тегло: 65 kg Кръвна група: B Семейство: Родители и по-голям брат. Любопитно: Най-младият член на групата. Хората очакват от него да се държи като възрастен, а на него му харесва да е дете.
През февруари 2011 год. Ki Bum и Alexander са заменени с нови членове - Hoon и AJ. Ето и техните визитки:
Yeo Hoon Min Сценично име: Hoon Рождена дата: 16 август 1991 год. Ръст: 180 cm Тегло: 65 kg Умения: таекуон-до, сноуборд, баскетбол, пеене. Любопитно: Появява се в cameo-то на "Athena" (драма на SBS) като бодигард на президента. През 2009 г. издава сингъл със собственото си име.
Kim Jae Seop Сценично име: AJ Рождена дата: 4 юни 1991 год. Ръст: 180 cm Тегло: 58 kg Умения: Свири на пиано, рапиране. Любопитно: Бивше Maknae на момчешката група PARAN.
Последната промяна е направена от BlueRose на 6/5/2011, 14:55; мнението е било променяно общо 1 път
Автор
Съобщение
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
Заглавие: Re: U-KISS 2/27/2011, 17:32
Ясно ми е, че едва ли може да се промени решението на компанията на групата, но докато се мисли по този начин - без каквито и действия, подобни абсурдни неща ще продължават да се случват!!! Не спирам да се възмущавам, че точно Ки Бум "литна" от U-KISS. Нямам нищо против срещу което и да е момче от бандата, но погледнато реално, Ки Сеоп дойде последен, но се вписа, а какво споходи Бум?! Спирам с коментарите.
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
Заглавие: Re: U-KISS 2/27/2011, 20:08
Никога няма да спрат да се случват такива неща,което е жалко... Относно КиСеоп исках да си премълча,но явно няма да стане, харесвам момчето,както и Донхо,но лично аз не видях КиСеоп да се изявява толкова много, както и Донхо.... И аз не мога да спра да се възмущавам,Роуз... И мен адски много ме боли,техните песни ме караха да се усмихвам, а сега ме натъжават толкова много,боли ме като им чуя гласовете и като знам,че повече няма да ги чуя с тази група...
Sunshine
Заглавие: Re: U-KISS 3/6/2011, 21:18
[Последното представление на Александър с U-KISS в Медан, Индонезия на 05.03.2011]
Страхотно изпълнение на песента The End Of The Road,но картинката е много тъжна. Сбогуването му е изключително тъжен момент
credit: MTV K
BlueRose
Заглавие: Re: U-KISS 3/27/2011, 13:19
Групата е с нови членове, нова концепция и нов албум. Завръщането се очаква на 30 март. Днес групата има първо участие в Бусан с новите си попълнения.
Credit pics: gokpop.com
Sunshine
Заглавие: Re: U-KISS 3/27/2011, 14:23
Късмет на момчетата :) Очаквам с нетърпение албума :) Ето и двата teaser-a към новата песен 0330. Определено звучи различно,но и много нежно. Нека подкрепим момчетата,те не са вече 7, за мен те са 9, Ки Бум и Александър винаги ще бъдат част от U-KISS
[Teaser 1] U-KISS - 0330
]
[Teaser 2] U-KISS - 0330
credit: ukiss2008 @ YouTube
Sunshine
Заглавие: Re: U-KISS 3/29/2011, 09:58
Официалният тийзър към песен 0330 излезе днес в 3:30 pm KST (Корейско време). Това е ново звучене,толкова е нежно,много бързо се потапяш в него. Очаквам утрешния ден с нетърпение,за да чуя цялата песен. Нека му се насладим всички заедно:
[Official Teaser] U-KISS - 0330
credit: ukiss2008 @ YouTube
Sunshine
Заглавие: Re: U-KISS 3/29/2011, 17:41
Новият 5-ти Мини Албум "Bran New KISS" на U-KISS е вече факт
Днес в 18:00ч Българско време (00:00 ч. Корейско време и вече 03.30.2011 г.) излезе на бял свят новият албум на U-KISS,който е с изцяло ново звучене.Новите членове на U-KISS AJ и Hoon са също част от Bran New KISS. Ето и песните,които съдържа албума:
U-KISS - It's Time (Intro)
U-KISS - 0330 (Главната песен)
U-KISS - Words That Hurt Me
U-KISS - Every Day
]
U-KISS - I Don't Understand
U-KISS - Miracle
]
credit: allkpop.com & TheKp0palbums @ YouTube
На мен много ми харесаха песнички,но ми липсват гласовете на Александър и Ки Бум, но вярвам че момчетата са се трудили много и заради тях двамата!
BlueRose
Заглавие: Re: U-KISS 3/30/2011, 07:41
U-KISS - 0330 [MV]
Credit: ukiss2008 @ YT
BlueRose
Заглавие: Re: U-KISS 3/31/2011, 15:49
(eng subs) U-KISS - 0330 [MV]
Credit: themusing01 @ YT
Sunshine
Заглавие: Re: U-KISS 4/2/2011, 18:15
U-KISS - 0330 (Drama Ver.)
credit: oumae16 @YouTube
BlueRose
Заглавие: Re: U-KISS 5/6/2011, 14:18
U-KISS по време на снимки за предаване на SBS.
Credit: as tagged on pics
BlueRose
Заглавие: Re: U-KISS 5/6/2011, 14:38
Снимки на Кевин. Сам и с колеги от групата. Първата ми е любима. Мястото изглежда вълшебно.
BlueRose
Заглавие: Re: U-KISS 5/6/2011, 14:50
U-KISS ~ 0330 on Music Bank [06.05.2011]
Credit: UnknownCarrot170 @ YT
BlueRose
Заглавие: Re: U-KISS 6/5/2011, 11:15
U-KISS в Страната на изгряващото слънце
На 2 юни U-KISS отлетя за Япония. В момента Ки Бум (техен бивш колега) също е там. Дали ще се срещнат? Едва ли. Предполагам, че от NH Media ще направят всичко възможно това да не се случи. На 5 юни говорител на компанията им обяви: "U-KISS подписа договор с една от най-големите японски агенции, Avex, за тяхното израстване." (Бел. ред. BlueRose - Ким Хьонг Джун също е представляван в Япония от Avex Group.) Групата е получила още няколко оферти, но е приела точно тази. След подписването на контракта, момчетата са настанени в Осака и започват да се подготвят за официалния си дебют. Представители на Avex заявиха: "Ние ще направим всичко възможно, за да подкрепим техните японски промоции." На 24 август ще бъде издадена японската версия на "Bran New Kiss", а през декември момчетата ще реализират японския си дебютен сингъл, последван от първото им национално турне през следващата година.
Credit: Star News via Naver + allkpop
BlueRose
Заглавие: Re: U-KISS 6/5/2011, 12:07
Предварителни заявки за "Bran New Kiss" (Japanese version)
Версия 1: CD + DVD Combo + clear file Цена: $91.12 USD
Версия 2: CD + DVD Combo Version A Цена: $33.85 USD
Версия 3: CD + DVD Combo Version B Цена: $33.85 USD
Версия 4: само CD Цена: $23.43 USD
Към момента не се знае какви са разликите между Version A & Version B. Подробностите ще бъдат известни преди датата на излизане - 24 август 2011.
Credit: shop.mu-mo.net + xroyalsoohyun @ tumblr
BlueRose
Заглавие: Re: U-KISS 6/5/2011, 15:29
AJ посрещна рождения си ден в Япония на 4 юни. Да му е честит, със закъснение! Да е здрав и много послушен. Следват празнични снимки.
Credit: U-KISS_Japan @ Twitter
BlueRose
Заглавие: Re: U-KISS 6/5/2011, 15:39
И снимки от днес. На последната U-KISS учат японски, но по-скоро изглеждат разсеяни и отегчени. Успех! Да бяха извикали Ки Бум да им преподава. На момчето му е като втори роден език.
Credit: U-KISS_Japan @ Twitter
BlueRose
Заглавие: Re: U-KISS 6/6/2011, 13:05
Днес Kevin се забавлява в социалната мрежа. Сам и с Hoon. Представи се на онези, които все още не го познават. Та има ли такива?
Credit: Kevinwoo91 @ Twitter
BlueRose
Заглавие: Re: U-KISS 6/6/2011, 13:17
Графикът на U-KISS в Япония е пълен. Урок по японски (от който май само Soo Hyun е заинтересован, другите или чатят в Twitter, или блуждаят някъде ), репетиция (която определено им е по-интересна)...
Credit: UKISS_Japan @ Twitter
BlueRose
Заглавие: Re: U-KISS 6/8/2011, 19:13
Преди да пусна поредните нови снимки, една новина. На 10 юни в Куала Лумпур, от 20 часа, ще се проведе U-KISS Showcase in Malaysia. Събитието ще бъде безплатно!!! Организаторите от Radio Active са "виновни" затова. Те обещават грандиозно шоу с високо качество, независимо че ще бъде без пари. Тези, които вече са си закупили билети, ще бъдат компенсирани в зависимост от категорията билети. Облагите за тях ще са: вечеря с членовете на групата, индивидуални и групови снимки с U-KISS, ръкостискане с всички момчета от boy band-ата, автографирано CD.
Credit: UKISS_Japan + ukissSH + thsgoku @ Twitter
BlueRose
Заглавие: Re: U-KISS 6/13/2011, 17:44
Понеже темата не представлява интерес за потребителите на форума, не мисля да отразявам визитата на U-KISS в Малайзия и безплатния им концерт там. Ако все пак има желаещи, да си кажат и ще го направя в близките дни. Иначе последните новини от лагера на момчетата са, че Ки Сеоп мислеше, че е загубил своя IPhone 4 в Малайзия. Дори помоли в Twitter феновете за помощ. Но според Донг Хо телефонът е откраднат, защото и апарат на член от персонала също липсва. След Куала Лумпур групата отлетя отново за Япония. Ще завърша поста си с няколко хубави снимки.
Credit: Twitter
Sunshine
Заглавие: Re: U-KISS 6/13/2011, 18:02
Мен ме интересува :) Кой ли може да е откраднал телефоните и защо?!?!?!!? много гадно :( горкият Кисеоп
BlueRose
Заглавие: Re: U-KISS 6/14/2011, 09:58
Това с кражбата е изключително неприятно. Представям си само колко важни неща има в IPhone-а - личните номера на членовете на U-KISS, на други звезди, снимки и какво ли още не. Преди аудио-визуалния ми разказ за пътуването на групата до Малайзия, една снимка. Soo Hyun с... Tae Fung (X-5).
Credit: kissmeukiss + x-five
Sunshine
Заглавие: Re: U-KISS 8/25/2011, 09:17
U-KISS ще издадат вторият си албум на 1 Септември!
Днес на 25.08.2011 излезе и тийзъра към песента Neverland, целият клип ще излезе утре на 26.08.2011
[Teaser] U-KISS - Neverland
credit: ukiss2008
Нямам търпение, просто тези 21 секунди ме хвърлиха в тъч, клипа и песента изглеждат страхотни!!!
BlueRose
Заглавие: Re: U-KISS 8/25/2011, 17:19
Една от новите песни от втория официален албум на U-KISS "Neverland" е "Someday". Тя е композирана от Ryan Jhun (който е работил с много корейски топ звезди като Lee Hyori, TVXQ и SHINee). "Someday" е вдъхновена от британския поп.