Заглавие: Please, be nice to me ~ 10/19/2010, 14:26
Пускам тази тема, защото солото на Хьон Джунг - Please, Be Nice To Me е любимата ми песен. Песен с невероятен заряд и текст. Песен, която ме кара да изтръпвам всеки път още щом чуя началните рефрени ...
Искам да кажа, че не харесвам песента толкова мого, само защото е на Хьон Джунг. Харесвам я защото е оригинална, невероятна и неповторима.... Дори след милионното слушане, не мисля, че би могла да ми омръзне...
Хьон Джунг изпълнява песента във всичките си участия... Изпълненията определено са незабравими и затова реших да пусна тема, посветена на тях...
Познаваме култовите,изпълнени със страст и разкъсване на дрехи изпълнения от турнето... но освен тях има още много, които са невероятни и разкошни ...
На всяка фен среща, участие и концерт на Хьон Джунг ставаме свидетели на прелестния му глас, разкошното соло и невероятният танц...
ПЕСЕНТА :
ПРЕВОД НА АНГЛИЙСКИ :
Spoiler:
I call you everyday Only wanting to watch you in conversation Whatever the time of the day You, the one who finds it unbearable without me But now so different, youre like a stranger to me
Yes, it was the same that night Claiming you were busy once again My place has been replaced by another and I see that you are happy Carelessly, you cast me aside How could you ~
Sorry Oh My Girl Youve changed too much Oh My Girl You and I both know well Do not deceive me Cause I know your everything
Sorry without Girl Just not to be Oh My Girl My look when youre by my side Is not one of despair and misery Please (i beg!) treat me well
Many smiles And many sweet whisperings Im sure many men will fall for all that Please do not do this to me
Sorry Oh My Girl Youve changed too much Oh My Girl You and I both know well Do not deceive me Cause I know your everything
Sorry without Girl Just not to be Oh My Girl My look when youre by my side Is not one of despair and misery Please (i beg!) treat me well
Hand in hand Looks of happiness The perfect us Looking at that look of yours, however, how do I comprehend
I tried to figure out Please my love I want to listen to the intentions of the real you
(Without girl) I'm sorry Oh my girl Youve changed too much Oh My Girl You and I both know too well Do not deceive me Cause I know youre everything
Sorry without Girl Just not to be Oh My Girl My look when youre by my side Is not one of despair and misery Im sorry without girl Oh my girl (oh my girl)
Translated by: Genesis@soompi/bww2/ect
Започвам с любимите ми LIVE изпълнения .... след това ще допълвам ...
Special Concert in Saitama Super Arena – Japan – 25.04.2010
~~~~~~~~
Kim Hyun Joong ~ Araneta Concert in Manila – 19.06.2010
~~~~~~~~
Kim Hyun Joong ~ Please Be Nice to Me ~ Goodbye Yoon Ji Hoo Concert
~~~~~~~~
Kim Hyun Joong ~ Please Be Nice To Me Persona In Seoul 2009
~~~~~~~~
Kim Hyun Joong ~ Please Be Nice To Me ~ Dynamic Kin Party 16.12.2010
~~~~~~~~
Kim Hyun Joong ~ Please Be Nice To Me ~ Boys Before Flowers Fanmeeting in Osaka 18.08.2010
~~~~~~~~
Kim Hyun Joong ~ Please Be Nice To Me ~ “The First Love Story Fanmeeting in Tokyo” 11.10.2010
Insomnia
X-SS501TeamBG Брой мнения : 2131
Заглавие: Re: Please, be nice to me ~ 11/3/2010, 19:37
Изпълнението на Please, be nice to me по време на фен срещата по повод последният епизод на Mischievous Kiss - 21.10.2010
Версията е нова, различна и много по-бавна. По-скоро е нещо като акустичен вариант на песента.
Лично аз съм малко скептична, защото ми идва твърде странна. Тази лека, мелодична, спокойна мелодийка изобщо не се съчетава добре с чувствената и страстна песен. Самият той се усеща, че изпитва лек дискомфорт докато пее. Рапът също не ми харесва...Загрубява цялата красота на песента...
Като цяло, приятна е за слушане, но още при първото слушане бях "Какво сте направили с песента ми???" ;((
Insomnia
Заглавие: Re: Please, be nice to me ~ 11/9/2010, 13:20
Kim Kyun Joong ~ "Please be nice to me" ~ Haptic Mission Ep 7 ~ 06/10/2009
В 7 Епизод на Haptic Mission , Ким Хьон Джунг изпълни своята песен - "Please be nice to me" ... За изпълнението няма какво да се коментира... Прелестен и перфектен както винаги. Страхотно облекло и невероятна прическа... <33
Insomnia
Заглавие: Re: Please, be nice to me ~ 11/9/2010, 13:35
Kim Hyun Joong ~ "Please Be Nice To Me" ~ Seoul Persona Encore Concert ~ 27/02/2010
Едно от най-разкошните изпълнения на тази песен. Не можех да повярвам, че дойде на сцената с мотор...Понякога си мисля, че просто си седят и се чудят как да ни дразнат повече нас феновете, които не можем да се насладим на концерта на живо.
Много красив червен мотор и едно феноменално излизане... Напомни ми на едно изпълнение на ТОП, ако трябва да съм честна,който също се появи с мотор на сцената, но Хьон Джунг си е Хьон Джунг... никой не може да изглежда толкова секси на мотор, колкото той <33
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kim Hyun Joong ~ "Please Be Nice To Me" ~ Persona in Bangkok ~ 13/02/2010
Please Be Nice To Me, изпята по време на концерта в Bangkok.Вече ми се изчерпаха хвалбите... Но това момче и неговите лайв изпълнения не могат да се опишат с една, две красиви думички...така, че просто нека се насладим на него и песента му...
plamcy
X-SS501TeamBG Брой мнения : 1467
Заглавие: Re: Please, be nice to me ~ 11/9/2010, 18:36
Ужасно много харесвам тази песен! А начинът, по който Лидерът я изпълнява е невероятен....толкова много страст, изгаряща емоция, дори бих казала моменти сякаш на умопомръчение...неповторимо! Ако трябва да бъда честна другият, по-баният вариант никак не ми допадна, липсва зарядът на песента, поне според мен. Колкото до излизането с мотора на сцената, определено ми е фаворит сред изпълненията.
Insomnia
Заглавие: Re: Please, be nice to me ~ 11/29/2010, 20:07
Kim Hyun Joong ~ “Please be nice to me” ~ Boys Before Flowers Alumni Event DVD
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
Заглавие: Re: Please, be nice to me ~ 12/10/2010, 16:22
Винаги оставям без думи като го гледам Получавам сърцебиене като се разсъблече НЕВЕРОЯТЕН!!!! Не знам какво да кажа :) Всяко негово движение,всяка думичка изпята от него са невероятни. Песента е много чувствена,много си я обичам тази песничка :) Акустичното изпълнение и на мен не ми хареса толкова много,но всичко което прави Лидерът е красиво :) А моторът... просто останах без думи наистина :) Много благодаря за тази тема!
Insomnia
Заглавие: Re: Please, be nice to me ~ 12/10/2010, 20:40
Kim Hyun Joong – The First Love Story Fan Meet in JCB Hall ~ Please Be Nice To Me
Insomnia
Заглавие: Re: Please, be nice to me ~ 12/19/2010, 12:42
Kim Hyun Joong ~ Please Be Nice To Me ~ Tokyo Dome Event of HOHOEMI Project ~ 14/12/2010
Insomnia
Заглавие: Re: Please, be nice to me ~ 12/25/2010, 21:35
Kim Hyun Joong ~ Please Be Nice to Me - /new ver./ ~ X-mas gift from Hyun Joong
Sunshine
Заглавие: Re: Please, be nice to me ~ 12/27/2010, 20:04
Харесва ми тази нова версийка на песента :)
Insomnia
Заглавие: Re: Please, be nice to me ~ 12/27/2010, 20:28
На мен пък не ми харесва...
(празен и сух коментар, нали? ) ..... ;)
Та... аз ще си кажа все пак какво мисля отново...след като вече излезе и изчистената аудио версия. Тези подсвирквания не ми харесват особено. Песента има много силен и чувствен текст и и трябва такава мелодия. Точно какъвто е и оригинала. Тази ми е много бавна, мелодична и самият Хьон Джунг се усеща как изпитва дискомфорт при пеенето и натъртването на отделните думички, които трябва да се разлеят....Но все пак гласът му е божествен и се справя разкошно...
В началото бях скиптична към рапа, но в последствие започна много да ми харесва. На този вариант и отива много и наистина внася едно много готино настроение...
Като цяло.... не ми допада....единственото красиво нещо е наблягането на гласа на Хьон Джунг, който изпъква много над тихата мелодийка...
Последната промяна е направена от Insomnia на 12/27/2010, 20:42; мнението е било променяно общо 1 път
Sunshine
Заглавие: Re: Please, be nice to me ~ 12/27/2010, 20:30
На мен ми харесва китарата в песента :) Съгласна съм,че е прекалено бавна :) Оригиналът си е най-хубав :)
Insomnia
Заглавие: Re: Please, be nice to me ~ 1/21/2011, 16:48
Please Be Nice To Me ~ ‘The First Love Story’ Fanmeeting DVD
Insomnia
Заглавие: Re: Please, be nice to me ~ 3/25/2011, 23:14
Please, Be Nice To Me ~ Tokyo Dome Smile Project Event ~ 14.12.2010
*песента започва от 09:10
Insomnia
Заглавие: Re: Please, be nice to me ~ 4/1/2011, 20:18
Please, be nice to me ~ Persona in JAPAN ~
Insomnia
Заглавие: Re: Please, be nice to me ~ 4/1/2011, 21:46
Please, be nice to me ~ Lee Min Ho's fan meeting /21.06.2011/
Insomnia
Заглавие: Re: Please, be nice to me ~ 4/3/2011, 10:32
Please, be nice to me ~ [2010/02/28]
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
Заглавие: Re: Please, be nice to me ~ 8/23/2013, 15:27
Никога няма да ми омръзне тази песен. Толкова е нежна и толкова хубави лайв изпълнения има... Обожавам я