| Прическите на Kim Hyun Joong ... | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Insomnia
X-SS501TeamBG Брой мнения : 2131
| Заглавие: Прическите на Kim Hyun Joong ... 10/19/2010, 18:57 | |
| Такам... от доста време насам се каня да направя подобна тема.
Като за начало искам да кажа, че Хьон Джунг има невероятна коса,която поддържа страхотно и която расте адски бързо. ;Д Има невероятни стилисти и не мисля, че е имало случай досега, в който косата му да е била ужасна и да не му е отивала.
Сменял е милион цвята и дължини и винаги е изглеждал прекрасно. Бил е рус, рижав, черен, кестеняв и всички видове отенъци на изброените цвята...
Трудничко ще е да изброя всичките му прически за тези 5 години само в един пост, но пък малко по малко ще добавяме ... <33Започеам с прическите, с които бе в драмите си и лека полека ще изреждам .... ----------------------------- прическите му в Mischievous Kiss Шоколадено-кестеняв цвят. Изправена с бретонче и малки навиващи се краища: ~~~ Цветът е същия, но прическата е различна. Накъдрена/начупена с много обем <3 ~~~ И средното положение. Полу начупена/полу изправена ... -------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------- Прическата му малко след Boys Before Flowers...вече е пораснала... цветът е същия, но е по-дългичка <33 Прическата му за специалната фотосесия "Story of Four Flowers"Малко по-дългичка, начупена с много обем. Шоколадено, на места тъмно русо...<3 много симпатична и сладка прическа <3 -------------------------------------------------------------------- |
|
| |
Insomnia
| Заглавие: Re: Прическите на Kim Hyun Joong ... 10/19/2010, 19:25 | |
| Прическите му за DESTINATION къдравото рогче ...<3 Уникалната прическа от клипа и промоциите.Наистина със зализан бретон най-много му отива ... фотосесията с костюмите. Вързана отзад и много обем отпред.. Черно-бялата фотосесия. Много обем отпред ... И ангелската фотосесия ... тук е с нормално пусната коса... и е доста изсветлена... Прически от промоциите ...Тук е с пусната коса .... и с бретон, вдигнат нагоре .. и с накъдрен бретон.... ----------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------- SS501 Solo Collection Album ..Много приятен цвят. Отзад къса с много обем отпред и много къдрава <33 |
|
| |
Insomnia
| Заглавие: Re: Прическите на Kim Hyun Joong ... 10/19/2010, 19:51 | |
| ------------------------------------------- Прическата по време на DREAM CONCERT 2010тъмна, с голям бретон и сладки,завити краичета.. ------------------------------------------- ------------------------------------------- |
|
| |
Insomnia
| Заглавие: Re: Прическите на Kim Hyun Joong ... 10/20/2010, 15:13 | |
| Русият Период : ..... 2006 Много дълга,прекрасна коса... с различни отенъци на русото ...
Последната промяна е направена от Insomnia на 11/3/2010, 10:40; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Insomnia
| Заглавие: Re: Прическите на Kim Hyun Joong ... 11/2/2010, 17:08 | |
| Любимата ми прическа........!!! Наистина според мен така е най-привлекателен,най-красив и най-пленителен !!!!!! Обожавам я <333 Правеше си я и когато беше рижав и когато я потъмни...Предпочитам рижавият вариант,но това няма значение... |
|
| |
Insomnia
| Заглавие: Re: Прическите на Kim Hyun Joong ... 11/3/2010, 10:40 | |
| Това е другата ми най-любима прическа... Страшно красива и невероятно уникална.... Изглежда изключителен и още по-нереален.... буквално е като ангел.. |
|
| |
Insomnia
| Заглавие: Re: Прическите на Kim Hyun Joong ... 11/4/2010, 21:30 | |
| Показвам ви няколко интересни прически, още от времето когато бе с доста дълга косичка... Аз така го харесвам най-много....Обожавам дълги коси.Иска ми се отново да го видя с перчемчето <33 С Черна коса ...
Последната промяна е направена от Insomnia на 11/6/2010, 01:03; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
| |
Insomnia
| Заглавие: Re: Прическите на Kim Hyun Joong ... 11/6/2010, 00:50 | |
| продължавам с черната коса и прическите... Тук е още толкова мъничък...кеке.. Много сладка черна косичка с бретонче. Изправена и дълга тази е подобна на горната и прилича на тази от предния пост...но е изправена напълно и е с много обем това е къдравият вариант на пластовата прическа. С много обем отгоре и много филирани краища... Този лайв беше култов и още ми е странно да го гледам с тази кърпа, с която се бе вързал тогава. Косата му е същата - черна, дълга с бретонче, но е вързана много готино наистина И още някакви вариации на косата...доста по-порастнала и с плътен бретон <3 А тук е отново накъдрен, но е по различен начин от тази горе...плюс,че е малко по-дългичка
Последната промяна е направена от Insomnia на 11/6/2010, 01:18; мнението е било променяно общо 4 пъти |
|
| |
Insomnia
| Заглавие: Re: Прическите на Kim Hyun Joong ... 11/6/2010, 00:55 | |
| Тук преминаваме вече към по-шоколадения нюанс на кестенявото. Много красива прическа... |
|
| |
Insomnia
| Заглавие: Re: Прическите на Kim Hyun Joong ... 11/6/2010, 01:16 | |
| И още прически от времето когато бе с черна коса.. Тук е доста късичка и няма бретон ...много е красив и му отива, но аз си го харесвам с дълга коса <3 Начупена с вдигнато бретонче..Много е сладко и страшно красиво. Попринцип много обичам когато си вдигне бретона <3 права с вдигнат бретон Тук е доста дългичка и изправена... |
|
| |
Insomnia
| Заглавие: Re: Прическите на Kim Hyun Joong ... 11/6/2010, 18:44 | |
| |
|
| |
Insomnia
| Заглавие: Re: Прическите на Kim Hyun Joong ... 11/14/2010, 22:39 | |
| Още няколко прелестни прически <3 |
|
| |
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
| Заглавие: Re: Прическите на Kim Hyun Joong ... 12/10/2010, 16:36 | |
| Няма прическа,която да не му отива :) За съжаление обаче,някои от снимките ти вече не се виждат :( |
|
| |
Insomnia
| Заглавие: Re: Прическите на Kim Hyun Joong ... 12/10/2010, 17:50 | |
| ще се оправят след 15 ;) ...фотобукет си играе само |
|
| |
Insomnia
| Заглавие: Re: Прическите на Kim Hyun Joong ... 12/13/2010, 20:43 | |
| Най-страхотната прическа... <3... наистина ми е повече от любима. При мен не се получи ;( .... но пък на него му стои превъзходно <3 |
|
| |
Insomnia
| Заглавие: Re: Прическите на Kim Hyun Joong ... 12/25/2010, 22:02 | |
| Още една...макар и мъничка, снимка на Ким Хьон Джунг с една от любимите ми прически <33 |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Прическите на Kim Hyun Joong ... | |
| |
|
| |
| Прическите на Kim Hyun Joong ... | |
|