Автор | Съобщение |
---|
plamcy
X-SS501TeamBG Брой мнения : 1467
| Заглавие: Re: Super Star mini drama 4/11/2011, 23:00 | |
| Колкото и лошо да звучи никак не ми се вярва, че ще стане на 3ти....Но все пка доста се надявам. Няма начин да не се появи из нета, при всички положения ще го има. Колкото сме чакали малко повече няма да е проблем. |
|
| |
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
| Заглавие: Re: Super Star mini drama 4/12/2011, 08:49 | |
| Дано да не й изместят датата,отново.... Иначе бих почакала,то няма къде да ида де :Д Ще чакам много ясно :Р |
|
| |
Silver
Triple S Брой мнения : 27
| Заглавие: Re: Super Star mini drama 4/16/2011, 18:33 | |
| ох, искам и аз да го гледам. Ако някой го открие някъде, веднага да казва.. |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Super Star mini drama 4/16/2011, 18:52 | |
| Първо да бъде реализирана драмата :Д Защото много обичат да й местят датата |
|
| |
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: Super Star mini drama 6/2/2011, 17:46 | |
| Първи снимки от двд-тата... Дойде му времето... Надявам се сега да успеем и ние да го видим, някой мил човек да го качи някъде например... А аз ще го пусна за даунлоад, обещавам... credit: pjm baidu |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Super Star mini drama 6/2/2011, 18:12 | |
| Оооо Боже мой.... доживяхме да видим и снимки на самите двд-та!!! Хайде мили хора, бъдете добри с нас и споделете филмчетата. Аз вече започвам да чакам усилено!! |
|
| |
mishel
SS501 Team Брой мнения : 401
| Заглавие: Re: Super Star mini drama 6/2/2011, 19:57 | |
| ОООО най-накрая поне снимкии, най-накрая някой ще се сети да направи нещо, дано да качат драмата някъде, дано, всяка вечер ще се моля за нея обещавам само да я качат някъде!! И аз като теб Жужи ще чакм усилено и щестискам палци и на ръцете и на краката:Д |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Super Star mini drama 6/3/2011, 15:41 | |
| Стискайте палци, момичета... И аз стискам и търся същевременно... Още няколко снимки междувременно... credit: ameblo.jp/ss501jungmin |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Super Star mini drama 6/3/2011, 15:43 | |
| Много са хубави,това разбужда любопитството ми още повече, стискам силно палци! |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Super Star mini drama 6/3/2011, 15:50 | |
| Дам, ама, Жужи, виж ги... Не са пуснали снимките на Кю и Бебо... Тези са фенове на Мин и си пускат само за него... Дано някой японец се смили да пусне и другите момчета, че това си е дискриминация... Сетих за едно място, ще ида да направя кратка обиколка да видя дали поне Кю ще намеря... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Super Star mini drama 6/3/2011, 16:03 | |
| Не намерих Кю... Но мисля, че това повече ще те зарадва, Жужи... Снимката на Бебо от неговия епизод в DVD-то... credit: PB |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Super Star mini drama 6/3/2011, 16:04 | |
| Уаааа колк е хубава,благодаря ти!! Надявам се скоро и снимка на Кю да се появи! |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Super Star mini drama 6/3/2011, 16:08 | |
| Аааа, тези само ме дразнят... Знаят ли от кога чакаме... Така ми се гледа вече и кат ги гледам тези снимки и изпадам в още по-голяма еуфория... Всеки форум си снима на любимеца... Тез на Кю са най-бавни... |
|
| |
mishel
SS501 Team Брой мнения : 401
| Заглавие: Re: Super Star mini drama 6/3/2011, 19:48 | |
| Еех тия японки големи скръндзи са да пуснат още някоя, мислят само за тях си и ние искаме да гледаме. Мин и Бебо са хубави ама и другите липсват, дано се сетят по-скоро, дaно се сетят и да го пуснат някъде да се види |
|
| |
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
| Заглавие: Re: Super Star mini drama 6/3/2011, 20:33 | |
| Снимки от епизодите на трите момчета от SS501, в последователността им на излъчване. Credit: chi-zorori |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Super Star mini drama 6/3/2011, 20:35 | |
| Благодаря... Ейййй, да вземат да ги пускат тези... Този на Бебо, полудявам само като гледам снимките... То това са скрийнкапсове според мен, което значи, че това дето ги е пуснало, вече е гледало епизодите... Можете ли да си представите? Вече адски ми завиждам... Искам и аз.... |
|
| |
lunati4kata
Henecia Fan Club Брой мнения : 301
| Заглавие: Re: Super Star mini drama 6/3/2011, 20:44 | |
| Ох и аз искам,леле като видях очарователната усмивка на Мин ,направо ми се подкосиха краката,ами Бебо какво излъчване само,а Кю толкова нежен както винаги леле искам да можем да го гледаме вече...... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Super Star mini drama 6/3/2011, 20:49 | |
| Но... видяхте ли на снимките на Кю как са му направили устините... Колко са бяли... Точно като на болен... Не предвиждам нищо хубаво от неговата сериа... Дам, Хриса, Бебо е просто трепач... Толкова му отива да е надменен... |
|
| |
lunati4kata
Henecia Fan Club Брой мнения : 301
| Заглавие: Re: Super Star mini drama 6/3/2011, 20:57 | |
| Да и аз точно това мислех да споделя,че ми изглежда,че на епизода с Кю доста ще си поплачем Но пък за сметка на това Бебо е страхотен,винаги сме го гледали жизнен,детински сладък,но надменността му отива определено! Ето на тази снимка ме разбива Страхотен! Ами Мин....ах тази усмивка.... |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Super Star mini drama 6/4/2011, 08:22 | |
| Жива да не бях!!!! И аз единствено имам забележка към белите устни на Кю,всичко друго е перфектно. Кю изразява такава нежност и спокойствие... А Мин щях да съм много тъжна ако не бяха споделили снимки с тази усмивка,тя е като наркотик за мен! Бебо, той просто е страхотен,този поглед подкосява краката, разбунтува сърцата. Завиждам на това момиченце,защото както каза Лоли,тя вече е гледала епизодите,но искаме и ние... До кога трябва да чакаме още?!?! |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Super Star mini drama 6/4/2011, 09:25 | |
| Чакаме останалите серии... Meet вече е факт... Но докато чакаме, ето снимката на Кю от DVD-то... credit: on pic |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Super Star mini drama | |
| |
|
| |
|