Заглавие: Park Jung Min 1st Single Album Jacket 11/18/2010, 08:17
Аз си глътнах граматиката, нека снимките говорят сами...
credit: parkjungmin.net
Insomnia
X-SS501TeamBG Брой мнения : 2131
Заглавие: Re: Park Jung Min 1st Single Album Jacket 11/18/2010, 20:01
Сутрин в 6 без 10... когато си мислиш, че нищо не е в състояние да те събуди се появява нещо такова и направо ти срива вселената... Това се случи с мен тази ранна сутрин преди училище...
Много стилни снимки. Първата честно казано малко ми напомни на неговата снимка от Destination с шапката, но разбира се, тук концепцията е много по-различна... Харесвам черно-белият мотив. Харесвам якето с многото капси..но има нещо,което не ми харесва в шапката...Мисля, че е големината и кривината и... но няма да се задълбаваме.. Иначе шиповете, които стърчат са <33 Композицията на снимката е страхотна...не се виждат очите и изразителността им,но въпреки това снимката показва невероятна сила и заряд! Ето това е красота..
Втората е по-обикновена,но пък езикът на тялото и погледът са повече от разкошни... Най-вече страстният поглед, в който даже има и нещо тъжно...
Искам да видя цялата фотосесия ....<333
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Park Jung Min 1st Single Album Jacket 11/18/2010, 20:12
И мен ме събудиха и просто си глътнах граматиката за целия ден... Аз харесвам повече втората снимка, има много заряд в нея... Този замах, който е уловен, тъгата в очите, полуотворените устни, високо вдигната брадичка - предизвикателна е, двуяка, сякаш те предизвиква и ти казва: 'аз страдам, но не само, че няма да се предам, ами и ще те победя и черният цвят - крие толкова неща, говори толкова неща, поглъща цялата ти сила, с крие тъга... За първата, наистина напомня Дестинейшън, но тази ми идва по-хард, точно заради това, че не се виждат очите. Това че са скрити те кара да изпитваш базова тревожност и несигурност, провокира те на подсъзнателно ниво... Страхотни снимки просто...
Lollipop
Заглавие: Re: Park Jung Min 1st Single Album Jacket 11/23/2010, 10:41
Едно клипче от снимките за обложката... Има страхотни кадри! О, кога ли ще излязат снимките.... Но това, което най-ме зарадва от клипчето е това, че видях Мин да се шегува с онази палава усмивка позаната ни от времето на групата... Бях се уплашила, че откакто е с нов имидж, по-мъжествен и по-горещ, вече няма да се шегува по неговия си начин, а това мнощо щеше да ми липсва...
Lollipop
Заглавие: Re: Park Jung Min 1st Single Album Jacket 11/23/2010, 16:21
Защото нищо не ми се прави вече, направих няколко скрийнкапсчета на любимите ми моменти от клипчето в предния ми пост... Ще споделя с вас най-доброто от тях, но моля ви, ако ги ъплоудвате някъде другаде, впишете кредит!
credit: Lollipop@ss501bulgaria
Lollipop
Заглавие: Re: Park Jung Min 1st Single Album Jacket 1/26/2011, 00:52
Най-сетне се появи освен как изглежда албума и как е направена кутийката му и какво има в книжката му... Толкова красиво е направено всичко... Малко съм нещастна, че няма най-любимата ми снимка вътре, но пък CNr Media я пуснаха със задоволително качество, така че няма да го мисля повече от минута
credit: ameblo.jp/ss501jungmin
Lollipop
Заглавие: Re: Park Jung Min 1st Single Album Jacket 2/14/2011, 15:41
Японската версия на албума
credit: ameblo.jp/tukusi5067
Lollipop
Заглавие: Re: Park Jung Min 1st Single Album Jacket 2/16/2011, 22:21
Това са снимките от версията на 'Not Alone' направена за i-pod... Красивите познати, но все пак има и някои, непускани с толкова добро качество...
credit: sunset_43.blog.me
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
Заглавие: Re: Park Jung Min 1st Single Album Jacket 4/1/2012, 11:44
Не случайно се е нарекъл sexy charisma :D Направо ми иде да го нагушкам. Усмихнат е най-сладък, а иначе пръска такъв заряд
Sponsored content
Заглавие: Re: Park Jung Min 1st Single Album Jacket