plamcy
X-SS501TeamBG Брой мнения : 1467
| Заглавие: 2000 дни след дебюта те все още са едно цяло 11/29/2010, 18:54 | |
| На 28 ноември се навършиха 2000 дни от дебюта на SS501 и те не пропуснаха да изразят своята благодарност към феновете. Хьонг Джун отправи пожеланието си към членовете на групата през своя туитър акаунт: "Вече 2000 дни~ Моля се и петимата да работим здраво и да ни се случват още по-хубави неща. И зелените грахчета, които винаги са вървели редом с нас, благодаря ви^^ Мansae Mansae Mansae", допълни той. Йонг Сенг се изрази по много мил начин: "Днес стават 2000 дни?? Времето лети ~~~ Вие и аз, ние всички остаряваме заедно~кeкe." Кю Джонг също изрази благодарността си на феновете, засипващи го с поздравителни писма: "Благодаря ви!! Нека се поздравим взаимно!!!^^"В очакване на издаването на албума си Джунг Мин заяви: "2000 дни! Аз съм с Хьонг Джуни докато той пуска туитъри кеке Благодаря на всички, които ни дадоха любовта си през тези 2000 дни!!^^" Като допълнение той публикува и друго съобщение след като посети представлението на Джунг Мин:" Ще очакваме с нетърпение! Бори се!^^Моля ви, дайте много любов на Cafe-in!"Така въпреки, че са в различни агенции момчетата показаха привързаността си един към друг и признателността към феновете. Credit:star.mt.co.kr + SS601.com + (English Translation) xiaochu@Quainte501.com |
|
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: 2000 дни след дебюта те все още са едно цяло 11/29/2010, 21:11 | |
| От туитърите на момчетата, някои пробивни журналисти са си спретнали статийка! Благодаря за превода! Доколко групата е жива няма значение, щом феновете сме до тях, ще вървим напред и ще ги носим в мислите си като група... Защо тези 2000 дни, всъщност са по-малко, ако изключим времето, през което всеки е сам за себе си... |
|
1985
Henecia Fan Club Брой мнения : 169
| Заглавие: Re: 2000 дни след дебюта те все още са едно цяло 7/5/2011, 13:46 | |
| накрая и аз ще си направя туитър мисля че съм закъсняла с това :))) |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: 2000 дни след дебюта те все още са едно цяло | |
| |
|