| Kim Hyun Joong ретро снимки + семейни снимки | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Insomnia
X-SS501TeamBG Брой мнения : 2131
| Заглавие: Kim Hyun Joong ретро снимки + семейни снимки 8/25/2010, 16:19 | |
| Нека ви представя нашият прекрасен лидер като мъничък ... За съжаление,материалите,с които разполагаме не са особено достатъчни и са ограничени,най-вече... Но от това,което имаме можем да се убедим наистина какво прелестно малко момченце е било... и по повод тази снимка,един страхотен колаж,който определено ме изпълва с усмивки всеки път,когато го видя : ~~~~~~ сладък,малък бебчо Ким на рожденният си ден ... <3 ~~~~~~ модел още от малък <3 ... ~~~~~~ обожава коне...явно тази любов се е зародила още от когато е бил мъничък... ~~~~~~ не му е било писано да умее да рисува ... ~~~~~~ Тази ми е любима...погледът му е толкова разтапящо се сладък,че нямам думи <3 .... наистина едно прекрасно детенце <3 ~~~~~~ ...имал е проблеми с зрението си...явно и с фризьора си ...;Д но ние пак си го обичаме <3 ~~~~~~ една малко стряскаща компилация...но пък чарът е бил на лице определено <3 ~~~~~~ Хьон Джунг и китарата...<3 както знаем свирил е в рок група и от малък е заобичал музиката <3 явно тогава е било на мода да си с руси кичури :) ;Д ~~~~~~ тук е вече мааалко по-голям :) ...виждаме и останалите момчета от групата.... Незнам дали би могла да се нарече детска снимка..макар,че той и сега си е пълно детенце ;Д ... <3 ,Но се причислява към ретро снимките... :) Наистина и в ученическите и студентските си години е бил невероятен красавец...той попринцип още от зародиш е бил красавец ..но това е друга тема ;Д ~~~~~~ приятелски ~ ~~~~~~ Още една ретро снимка на лидера...Адски фотогеничен и определено камерата го е обичала още от малък ... ~~~~~~ Една сравнително стара снимка на семейството на Хьон Джунг :) ...която съм сигурна,че повечето са виждали,понеже е доста широко разпространена ... тук е и с по-големият си брат и родителите си ... ~~~~~~ И накрая...пълната трансформация в компилация от снимки :
Последната промяна е направена от Insomnia на 4/3/2011, 16:21; мнението е било променяно общо 3 пъти |
|
| |
Insomnia
| Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ретро снимки + семейни снимки 11/8/2010, 21:49 | |
| И още няколко снимки .... които са адски странни, но той пак е бил прелестен <3
Последната промяна е направена от Insomnia на 3/25/2011, 22:58; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Insomnia
| Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ретро снимки + семейни снимки 12/28/2010, 11:48 | |
| Братът на Ким Хьон Джунг .... п.с....голям е красавец и той....поне от това, което се вижда...<33 |
|
| |
Insomnia
| Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ретро снимки + семейни снимки 3/25/2011, 22:58 | |
| Няколко детски снимки на Ким Хьон Джунг... |
|
| |
Insomnia
| Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ретро снимки + семейни снимки 4/3/2011, 16:20 | |
| Още няколко стари снимки на Хьон Джунг... и тази... нямаше как да не я пусна <3 |
|
| |
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
| Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ретро снимки + семейни снимки 4/15/2012, 10:52 | |
| Хьон Джунг като бебе, малък сладур и в ученическите му години (може ли да го откриете сред съучениците му?). Както красивата му майка. Капсчетата са от предаването на MBC "K-Pop Star Captivating The World". Credit: willpower |
|
| |
Linny
Y.E.S. Fan Club Брой мнения : 238
| Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ретро снимки + семейни снимки 4/15/2012, 11:29 | |
| Майка му наистина е много красива :) Но като го гледам него, в някои ситуации, просто за пореден път благодаря на фризьорството, че е било измислено и има кадърни кадри :) Но не му харесвам физиономията на повечето снимки. Изглежда много разбунтуван, знам че е тийн и най-вероятно в момента животът му е бил крив и т.н., нали е бягал и от вкъщи, но определено ми е по-симпатичен, когато е усмихнат :) |
|
| |
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
| Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ретро снимки + семейни снимки 4/15/2012, 11:53 | |
| Майка му е много красива. С тази усмивка е като ангел паднал от небето, за да ни радва. |
|
| |
GitaOgg
Henecia Fan Club Брой мнения : 265
| Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ретро снимки + семейни снимки 5/11/2012, 08:08 | |
| Наистина е много сладък!!! Искам само да попитам защо по мое време не беше модерно мъжете да се грижат така за вида си?! Е няма справедливост!!! :))) |
|
| |
bassii
Triple S Брой мнения : 22
| Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ретро снимки + семейни снимки 5/28/2012, 20:57 | |
| Наистина голям сладур е бил като малък. Но и като възрастен не е за изпускане. |
|
| |
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ретро снимки + семейни снимки 5/28/2012, 21:03 | |
| - ikitanova-dakova написа:
- Наистина е много сладък!!! Искам само да попитам защо по мое време не беше модерно мъжете да се грижат така за вида си?! Е няма справедливост!!! :)))
Те нашите прабългари и сега не полагат такива грижи... Хьон Джунг си е момче цвете, той и без усилия е красив... Още от дете е хубав, то си му личи... И има един мн интересен чар, струва ми се, че сега го е изгубил - тази живост... Сега е станал толкова красив, че на кукла прилича повече и е някак тих... Като млад не е бил така тих... Сигурно е помъдрял... |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ретро снимки + семейни снимки 5/28/2012, 21:11 | |
| Ти го каза Лоли... Наистина онези диви моменти ми липсват. Сега е по-сериозен, държи се като възрастен...Стана голяма звезда и затихна. |
|
| |
GitaOgg
Henecia Fan Club Брой мнения : 265
| Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ретро снимки + семейни снимки 5/29/2012, 06:08 | |
| Все пак не можете да отречете че не губи от чара си. Много от момчетата пораствайки започват да изглеждат ужасно, но при него нещата не са такива. На мен ми харесва такъв възмъжал :) |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ретро снимки + семейни снимки 12/28/2012, 19:42 | |
| Малкият Хьон Джунг Credit: on pics |
|
| |
mishel
SS501 Team Брой мнения : 401
| Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ретро снимки + семейни снимки 12/28/2012, 20:46 | |
| Какво сладко хлапе е бил, каква миловидна физиономийка е направил <33 |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ретро снимки + семейни снимки 1/6/2013, 14:21 | |
| И с бойни изкуства се е занимавал... пълен е с талант... Много сладко дете е бил, а сега е прекрасен красив мъж... |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ретро снимки + семейни снимки 2/1/2013, 19:40 | |
| |
|
| |
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ретро снимки + семейни снимки 2/1/2013, 19:52 | |
| Страхотни снимки... Мн ми харесват. Бил е много готин като тинейджър... Не че сега не е, ама сега е звезда... Когато е бил тинейджър не е бил и е някак си естествено чаровен... Пак си е мълчалив и вглъбен, но там е било толкова очарователно, лошото момче, което те харесва... Благодаря за снимките... |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ретро снимки + семейни снимки 2/1/2013, 20:08 | |
| Да, бил е красив още от дете. Обичам да гледам стари снимки, когато все още е бил обикновено момче, но въпреки това се е откроявал сред останалите. А като знам и колко малко имаме от него време, за мен са изключително ценни. Ето още една от тогава. Имаме я благодарение на Лоли. |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ретро снимки + семейни снимки 2/5/2013, 13:18 | |
| Как ли успяват да изтекат тези снимки в нета ми е интересно... Да, Роуз хубаво е да видим снимки от тези му години преди дебюта... От снимките си лъха непокорния дух на Хьон Джунг... Нещо в тях ми казва аз съм "лошо момче" |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ретро снимки + семейни снимки 6/13/2013, 17:13 | |
| |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ретро снимки + семейни снимки 6/13/2013, 17:54 | |
| Семейна снимка ~ Ким Хьон Джунг, родителите му, брат му и снаха му Credit: weibo.com/maki7122 |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ретро снимки + семейни снимки 6/14/2013, 13:20 | |
| О, значи семейство Ким са се сдобили с още един член Не знаех, че брат му се е оженил (или може би не си спомням) |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ретро снимки + семейни снимки 6/14/2013, 14:13 | |
| Да, семейство Ким са се увеличили с още един член. Предполагам, че е станало скоро, поне така ми се струва по снимката. |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ретро снимки + семейни снимки 8/5/2013, 08:54 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ретро снимки + семейни снимки | |
| |
|
| |
| Kim Hyun Joong ретро снимки + семейни снимки | |
|