Нека ви представя нашият прекрасен лидер като мъничък ...
За съжаление,материалите,с които разполагаме не са особено достатъчни и са ограничени,най-вече...
Но от това,което имаме можем да се убедим наистина какво прелестно малко момченце е било...
и по повод тази снимка,един страхотен колаж,който определено ме изпълва с усмивки всеки път,когато го видя :
~~~~~~
сладък,малък бебчо Ким на рожденният си ден ... <3
~~~~~~
модел още от малък <3 ...
~~~~~~
обожава коне...явно тази любов се е зародила още от когато е бил мъничък...
~~~~~~
не му е било писано да умее да рисува ...
~~~~~~
Тази ми е любима...погледът му е толкова разтапящо се сладък,че нямам думи <3 ....
наистина едно прекрасно детенце <3
~~~~~~
...имал е проблеми с зрението си...явно и с фризьора си ...;Д но ние пак си го обичаме <3
~~~~~~
една малко стряскаща компилация...но пък чарът е бил на лице определено <3
~~~~~~
Хьон Джунг и китарата...<3 както знаем свирил е в рок група и от малък е заобичал музиката <3
явно тогава е било на мода да си с руси кичури :) ;Д
~~~~~~
тук е вече мааалко по-голям :) ...виждаме и останалите момчета от групата....
Незнам дали би могла да се нарече детска снимка..макар,че той и сега си е пълно детенце ;Д ... <3 ,Но се причислява към ретро снимките... :)
Наистина и в ученическите и студентските си години е бил невероятен красавец...той попринцип още от зародиш е бил красавец ..но това е друга тема ;Д
~~~~~~
приятелски ~
~~~~~~
Още една ретро снимка на лидера...Адски фотогеничен и определено камерата го е обичала още от малък ...
~~~~~~
Една сравнително стара снимка на семейството на Хьон Джунг :) ...която съм сигурна,че повечето са виждали,понеже е доста широко разпространена ...
тук е и с по-големият си брат и родителите си ...
~~~~~~
И накрая...пълната трансформация в компилация от снимки :