BlueRose за Summer nude обмислям да започна малко по-късно да го гледам поради причината, че просто гледам прекалено много драми наведнъж в момента иначе Ямапи ми е един от най-любимите японци така, че няма шанс да го пропусна.От начало чесно казано и аз харесвах повече Хирото, но не знам защо впоследствие ми хареса Тачибана. А за Love rain ще кажа,че е невероятна драма наистина има епизоди, които просто сапренаситени с негативни емоции,но при всеки случай Lollipop ще останеш доволна от финала иначе за играта на Гън Сук в тази драма - беше много добра(първата ми драма с него беше You're beautiful,като че ли там беше все още правеше първите си стъпки, въпреки, че точно там ми направи първо впечатление и то добро, но определено се вижда напредък отвсякъде). Юна според мен си пасваше с Гун Сук, защото като главна мъжка роля някак си той трябваше да бъде по-нахакания, а тя да е представена по типичния за корейците начин - скромна, срамежлива, прибрана и т.н. като цяло според мен се справи добре определено.