Заглавие: Япония и Мин по летищата 12/20/2010, 11:55
Тук ще намерите само снимките от летищата... На отиване и на връщане... Събитията, заради които Мин отива там, ще бъдат отразени в съответните за това теми, моля, следете ги!
Началото е доста постно, само с няколко снимки, от който само две могат да претендират за някакво качество... Ето ги:
credit: Nate + rainaftershine.wordpress
Но Мин е с любимото ми палтенце... и с черен шал, небрежно преметнат... А с тази усмивка просто срази сърцето ми и вече не ме е страх от нищо, от нищо!
И ето тези две, които сами виждат... не ги броя за нищо, ама ме топли мисълта, че това там поразмазано петно е Мин...
credit:japonesegirl711
credit: Ayaaaaa912
Последната промяна е направена от Lollipop на 12/24/2010, 22:38; мнението е било променяно общо 1 път
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Япония и Мин по летищата 12/20/2010, 23:19
Още няколко снимки... Много постна работа... И клипче с слошо качество... Много съм разочарована... Мин като тръгне за Япония и все едно в черна дупка е влязал...
credit: on tag
Lollipop
Заглавие: Re: Япония и Мин по летищата 12/21/2010, 09:53
Хайде още малко снимки... Мисля, че този път наистина е мн беден от към хубави и качествени снимки... Голямо разочарование!
credit: on pic + baidu
credit: blog.daum/yuka_ss918 + refinTS501@youtube
Lollipop
Заглавие: Re: Япония и Мин по летищата 12/24/2010, 22:37
Спирам да го мисля Мин, прибрал се е за светлия празник у дома Ето го доказателството...
24.12.2010 ~ Gimpo airport
Тези хора, неговите фенове, са невероятни... да го чакат в навечерието на празника... Огромни благодарности!
creid: hktriples.net + Ooshan418@youtube
plamcy
X-SS501TeamBG Брой мнения : 1467
Заглавие: Re: Япония и Мин по летищата 12/25/2010, 00:29
Много съм впечатлена от упоритостта на феновете и от силното им желание да го видят. Мин е толкова хубав, макар и така кльощавичък...Прие толкова много подаръци за Коледа от феновете, а колко ли още е получил?!
Lollipop
Заглавие: Re: Япония и Мин по летищата 12/26/2010, 16:24
О, сигурно много, но тук ми се струваше някак забързан... Сякаш нямаше време и наистина много бързаше... разбираемо, все пак е искал да бъде у дома с близките си, а не по летищата... Много се радвам, че се е върнал в Корея и съм горда с него, че макар и толкова забързан винаги намира време да се усмихне на феновете, да им помаха и да си прибере подаръците... Някой не го правят, жалко за тях... Ето и няколко снимки на забързания Мин...
credit: on pic
Lollipop
Заглавие: Re: Япония и Мин по летищата 12/27/2010, 17:29
Още няколко снимки от летището при завръщането на Мин, но с мн по-добро качество....
credit: blog.naver/501_dg
Забележете каква ципка с дядо Коледа има Мин на ревера на ризата...
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
Заглавие: Re: Япония и Мин по летищата 1/3/2011, 10:44
Аз бях зашеметена от усмивката му и въобще не забелязах Дядо Коледа-та на ризката му хихихи Каквото и друго да кажа,ще се повторя с вас. Просто РЕСПЕКТ!!!
Lollipop
Заглавие: Re: Япония и Мин по летищата 1/3/2011, 18:19
Още едно клипче от заминаването на Мин за Япония... Това наистина беше мн отдавна, но пък мен всичко, което излиза ми доставя радост...