Стара, но не отразявана до сега новина - операцията на Йонг Сенг.
Неговото съобщение: Надявах се, че зрението ми, което не беше добре от детските ми години, ще се подобри…
Докато лазерните операции не станаха факт…
За да съм честен, не бях в състояние да взема такова решение, понеже бях много разтревожен. След като излизах на сцената на някое изпълнение, зрението ми се влошаваше. Беше ми дадена кратка почивка… Гледайки как хората около мен един по един отиват на лазерни операции, аз също се изкуших.
Първоначално бях изплашен и разтревожен... Направих си проверка на очите в офталмология Oseo и изказах благодарностите си на Wonjang-nim.
Когато обсъдих процедурата с Wonjang-nim, гласувах му доверие и решихме кога да е операцията.
Независимо от какво, ще направя операциата си тук... въпреки че ме е страх.
Но няма нужда да се страхувате понеже няма нищо страшно.
След като операцията приключи... Отвреме на време очите ми ми лютяха и чувствах раздразнение, но скоро всичко приключи.
От този момент нататък всички, които не бяха изпитвали операцията на гърба си, идваха при мен, за да им обясня, как стоят нещата.
Сигурен съм, че много хора обичат да гледат телевизия на тъмно, но това не е препоръчително за хора със слабо зрение.
Всъщност имам такова желание... Сега, когато си направих лазера, желанието ми се сбъдна... Една седмица след операцията се чувствах объркан... чувствах се като човек с добро зрение, което започва да става все по-добро... Сега виждам ясно.
На Wonjang-nim и Seonsaeng-nims, които извършиха операцията съм страшно признателен, благодаря им от цялото си сърце.
Credit:
http://blog.naver.com/thewig/+빛나는더블@SS601English Translation: Ode@blogspot