|
|
| Подарък от нас за Кю Джонг | |
| Автор | Съобщение |
---|
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Подарък от нас за Кю Джонг 1/16/2011, 20:22 | |
| Ние сме млад форум, но вече имаме зад гърба си един изпратен подарък - нашата фотокнига за рождения ден на Йонг Сенг. Сега е време да направим подаръка си за Кю Джонг. След дълги дебати решихме да бъдет оригинални и да му изпратим възглавничка в фото прит. A към възглавничката да добавим нашите снимки заедно с пожеланията ни послучай празника му. От вас се иска следното - ако желаете да участвате в проекта, трябва да ни изпратите ваша снимка и пожеланието ви за рождения ден на Кю Джонг. Пожеланието не трябва да надхвърля 1000 символа, моля ви, спазете това условие! Пожеланието трябва да е написано на английски. Срок за изпращане на пожеланието ви заедно със снимката е: 31.01.2011. Адрес за изпращане: ss501_bulgaria@abv.bg Когато всичко бъде готово, ще ви покажем, в тази тема, какво сме сътворили, за да добиете представа какво изпращаме на Кю Джонг заедно с вас.
Последната промяна е направена от Lollipop на 3/7/2011, 07:41; мнението е било променяно общо 3 пъти |
| | | Lollipop
| Заглавие: Re: Подарък от нас за Кю Джонг 2/1/2011, 00:29 | |
| Срокът за участие изтече. Благодаря на всички престарашили се да участват! Момичета, когато всичко стане готово, смятам да предоставя снимките тук в тази тема. Моля, следете я! Ако има нещо, което ви вълнува или искате да питате около подаръка - това е мястото. Всеки закъснял, но с огромно желание, може да ми пише на лично. Ще работя няколко дни, така че може да ме сварите все още незавършила проекта. |
| | | Lollipop
| Заглавие: Re: Подарък от нас за Кю Джонг 2/6/2011, 21:22 | |
| Моля, на вашето внимание двете картинки, които ще бъдат на страните на възглавничката... Коментари и мнения тук... Когато стане готова - ще получите снимки... |
| | | Insomnia
X-SS501TeamBG Брой мнения : 2131
| Заглавие: Re: Подарък от нас за Кю Джонг 2/6/2011, 22:05 | |
| love the teddy bear ^^ .... добре, че е мечка, а не маймуна >,< ..... колкото до снимката с грахчетата...радвам се, че решихте да ги включихте.... |
| | | Lollipop
| Заглавие: Re: Подарък от нас за Кю Джонг 2/24/2011, 16:32 | |
| Време е да пусна и цялата визия на нашия подарък... Който пътува за Корея... Срещнах малък проблем със самата възглавница, трябваше да се преправя... И тъй като закъснях да го изпратя, така че да пристигне за 24.02.2011... Реших да го изпратя на самата дата, така поне клеймото ще е с рожденната му дата, а шансът да види писмото ни сред купищата други е в закъснялото пристигане... Въпреки че нашият подарък е доста внушителен.... Няколко снимки, не слагам умишлено самите ни писма и лица, защото освен екипът, този път се включиха и потребители... Не съм убедена, че искат да им се слагат снимките в публична тема... Ще допълня, че и към нашата група, от заявили участие, се включи, почти на финал, Silver... Благодаря, макар и със закъснение, включих писмото ти до Кю към нашата инициатива, Silver! Добавила съм и разписката... Моля, не обръщайте внимание на правописните грешки... Жената в пощата явно не беше чувала за Корея, та затова я написа К Урея... А за името на Кю... Просто безобразно... |
| | | plamcy
X-SS501TeamBG Брой мнения : 1467
| Заглавие: Re: Подарък от нас за Кю Джонг 2/24/2011, 16:48 | |
| Благодаря за труда ти! Много много се надявам Кю да си получи подаръка!!! Красиво е и някак нежно като самия него. Не е лошо, че е пристигнал днес, така наистина има по-голям шанс да стигне до него и да не се изгуби сред останалите. |
| | | direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
| Заглавие: Re: Подарък от нас за Кю Джонг 2/24/2011, 18:49 | |
| Лоли, страхотно се е получило. А това писмата ни да са под формата на картички е интересна и красива идея. И опаковката си направила като цветенце, направо нямам думи. Нищо, че няма да е навреме...по-добре късно отколкото никога, важното е, че вече пътува към него. |
| | | Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
| Заглавие: Re: Подарък от нас за Кю Джонг 2/24/2011, 20:41 | |
| Подаръкът е повече от прекрасен,много красива възглавничка,идеята с писмата да са като картички наистина е много добра,кутията е много нежна. И аз съм на мнение,че така като е пратен днес е по-добре, може да е със закъснение,но пък ще изпъкне пред другите,защото другите подаръци ще си ги гледа на един дъх, а пък нашият няма да е с тях :) А това за пощальонката нямам думи... Как може да напише КУрея... Разбирам да му сбърка името (което е станало,до колкото разбрах), но пък Корея с Курея.... Важното е подаръка да пристигне :)
П.П Имам един въпрос, не виждам първата снимка,показва ми я само до половина, какво има на нея,другата страна на възглавничката или? |
| | | mishel
SS501 Team Брой мнения : 401
| Заглавие: Re: Подарък от нас за Кю Джонг 2/24/2011, 20:47 | |
| Нуна, много хубав е станал подаръка, нищо че може да закъснее подаръка ни, все пак може пък Кю по този начин да му обърне специално внимание, пък знае ли се може да си го сложи в спалнята и да си спинка на него |
| | | Lollipop
| Заглавие: Re: Подарък от нас за Кю Джонг 2/24/2011, 20:59 | |
| Ми аз на това разчитам, като закъснее, да го види... Радвам се, че ви харесва... Много време и усилия му посветих и това, че на вас ви харесва, ме кара да чувствам, че времето ми не е отишло на вятъра... От Кю никога няма да разберем дали е пристигнало, а тук няма как да ни кажат... Но съм пратила това огромно нещо препоръчано, разчитам да му го занесат... Иначе, Жужу, дам едната страна на възглавничката, но нея я има по-горе... Дала съм снимките и на двете страни, така че се надявам да си ги видяла поне тях... |
| | | Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
| Заглавие: Re: Подарък от нас за Кю Джонг 2/24/2011, 21:06 | |
| Дам,мечето го видях,много е сладко :) Някой е нарисувал Кю, доколкото виждам, браво!!!! Всички сме ти много благодарни за труда, Лоли!!! |
| | | Lollipop
| Заглавие: Re: Подарък от нас за Кю Джонг 2/24/2011, 21:13 | |
| Дам, Мишито... Добре е станал... Ама не беше се подписала никъде, та и добавих името... Надявам се да нямаш нищо против, Миши... |
| | | Silver
Triple S Брой мнения : 27
| Заглавие: Re: Подарък от нас за Кю Джонг 3/15/2011, 19:42 | |
| Подаръкът е страхотен! Надявам се да му хареса и благодаря за отделеното време, Lollipop!
P.S: нямам думи за КУреята |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Подарък от нас за Кю Джонг | |
| |
| | | | Подарък от нас за Кю Джонг | |
|
Страница 1 от 1 | |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|