Заглавие: Kyu Jong & Young Saeng And Story in Manila 2/3/2011, 10:41
First topic message reminder :
Кю Джонг и Йонг Сенг ще имат концерт в Манила. Той ще се състой на 5ти февруари 2011 в PICC, в конферентна зала 2. 100 са притежателите на ВИП билети, които след събитието ще могат да си стиснат ръцете със звездите. 100 са и притежателите на билет GREEN, които ще получат плакати и автографи. Нещо повече, всички закупили си билети ще получат сувенир.
Последната промяна е направена от direndur на 8/25/2012, 14:34; мнението е било променяно общо 1 път
Автор
Съобщение
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
Заглавие: Re: Kyu Jong & Young Saeng And Story in Manila 2/6/2011, 17:08
Фен разказ за фен срещата в Манила - "По-малката сестричка на Сенг"
Първо правенето на снимки беше строго забранено. Служителите бяха много стриктни или феновете решиха, че това е прекалено лично и не искаха да ги споделят. Екипът ни позволи да влезем в лобито около 18 часа. Преди да започне шоуто, екипът обяви кои са късметлиите, които ще се здрависват с момчетата, веднага след фен срещата. За мой късмет аз също бях сред тях. Уауу. Фен срещата започна с песента Because I’m Stupid. Кю и Сенг носеха дизайнерски блузи и двамата изглеждаха страхотно, особено Кю. Той е много по-красив на живо, отколкото е на снимките. Йонг Сенг е слаб и висок, както и Кю. След това започна частта с въпросите и отговорите, където писмата се изписваха на екраните. Кю първи отговаряше на въпросите. Той си избра писмо 2А. Мисля, че въпроса беше Дали SS501 ще се съберат отново през тази година и ако отговорът е да, дали ще дойдат на концерт в Манила. Кю отговори, че един ден те ще се завърнат като петима и с удоволствие ще посетят Манила. Друг въпрос беше, ако можеха да си разменят телата за ден какво биха направили. Кю Джонг каза, че след като Йонг Сенг пее доста по-добре би искал да отиде до/на noraebang заедно с приятели. А Йонг Сенг каза, че много би искал да отиде на обществена баня, все пак нали ще е с тялото на Кю Джонг и то ще е изложено на показ. След това последва изпълнението на Nameless Memory от Кю. Толкова се изненадах от това. Беше шокиращо да чуя Кю да изпълнява песента на Йонг Сенг. По средата на песента Йонг Сенг излезе и я допяха заедно. Сега е време за теста за готвене. Те приготвяха един от известните филипински десерти Хало-хало. Когато започнаха да го приготвят Кю, понеже няма тренинг в приготвянето на десерта, сложи първо леда, а феновете започнаха да викат: “Не. Не.” А Йонг Сенг гледаше феновете на първите редици какво му подсказват да слага. Той посачеше различните неща на масата, докато не види някой да му покаже палец в знак, че трябва да го сложи. Кю приготви десерта първи с с 39.5 (точки), докато Йонг Сенг имаше само 38. Тъй като Сенг загуби трябваше да изпие сока “ampalaya” (това е сок от пасирани зеленчуци и масло). Феновете му казваха “Една глътка! Една глътка”(на английски), а той го изпи цялото. Кю му каза “Феновете ти казваха само една глътка да изпиеш от това, а ти го изпи цялото” Йонг Сенг изпя английският вариант на Love Like This, Кю изпълни ремикс на Never Let You Go. След това бяха пуснати 2 видео клипчета от Лос Анджелис, както и бейзболна игра на Сенг и на Кю Джонг в Lotte World. Все още си спомням думите на Йонг Сенг по време на второто клипче “Колко обичате феновете си (Тriple S)?” - “Обичаме ги колкото е високо небето и колкото е голяма земята” След това Сенг изпя Wuss up и беше целият облякан с черно. По средата на песента Кю Джонг влезе целият в бяло. След края на песента Кю излезе първи на сцената и феновете му запяха песничката честит рожден ден на корейски език. След това излезе и Сенг, носейки една голяма торта по случай 24тия рожден ден на Кю. Той се разплака малко или по-скоро му се насълзиха очите, заради жеста и изненадата. Тогава той каза точно се чудих защо Йонг Сенг не излезе с мен. След това беше пуснато и видеото направено за тях от феновете им от ТрипълS. Момчетата бяха толкова щастливи, че повикаха на сцената феновете изготвили го. За да оценят труда им подариха на фенките си фотокнига с техен автограф. Следващо под ред беше мазането с крем на две фенки. Първата фенка, която избраха излезе на сцената, докато втората избраня не присъстваше в залата и те избрах друга. Беше изтеглен номер 137 НО ЗА БОГА ТОВА БЯХ АЗ. Изправих се, но бях страшно нервна. Когато водещата ме попита на колко години съм и аз отговорих “На 14” и двамата ме погледнаха втрещено. Когато бяха подканени да ни намажат ръцете, феновете започнаха да крещят доста силно. Когато Йонг Сенг ми каза, че ще се погрижи за мен като за “малката му сестричка”, феновете се изумиха. Ръцете му бяха толкова меки. Той ми намаза ръцете много внимателно, дори ми хвана ръцете и ме накара да пляскам. След това водещата ми каза, че явно съм много нервна понеже цялата съм треперила. Тогава Йонг Сенг ме прегърна като си сложи ръката на рамото ми. В този миг ми се прииска да скоча от радост. Всичко беше като сън. Накрая двамата изпяха заедно Wings of the World. Имаше и много конфети и феновете започнаха да им се смеят понеже целите им коси бяха пълни с тях. Накрая бяха гръмнати конфети към публиката, а Йонг Сенг не очакваше и се стресна. Видях реакцията му каква е като се стряска хихи Накрая момчетата слязоха от сцената, докато на екрана се изписваха съобщенията им. Бяха толко трогващи и смислени съобщения. От екипа казаха, че срещата е приключила и всички да излязат, а печелившите в сесията по здрависването да се наредят на опашка. Камери там не се допускаха. Събраха ни всички чанти и трябваше да си оставим подаръците в котии преди да се качим на сцената. Ръцете на Кю също бяха много меки и нежни. Всичко се случи много набързо нямахме възможност да им кажем дори по дума.
Credt:rainaftershine
direndur
Заглавие: Re: Kyu Jong & Young Saeng And Story in Manila 2/6/2011, 17:12
Ето още едно клипче, със субтитри, от интервюто им в Шоутайм.
Credit: namjachingukhj06 @ YT (Subbing)
direndur
Заглавие: Re: Kyu Jong & Young Saeng And Story in Manila 2/6/2011, 17:45
Едно клипче направино с всичките им снимки от Манила, показващо цялата им програма
Още едно клипче, изготвено само със снимки от фен срещата
снимки с екипа
Credit: aemi017 @ YT + bratitudelyza @ YT
direndur
Заглавие: Re: Kyu Jong & Young Saeng And Story in Manila 2/6/2011, 17:47
Ето го и моментът с приготвянето на десерта Хало-хало
Credit: bratitudelyza @ YT
direndur
Заглавие: Re: Kyu Jong & Young Saeng And Story in Manila 2/6/2011, 17:55
Откриваме фен срещата
И отново клипче на Because I'm Stupid
Танцуване на фона на Snow Prince
изпълнение на песента Wings of the World
Credit: wanderrgirl @ YT + bratitudelyza @ YT
direndur
Заглавие: Re: Kyu Jong & Young Saeng And Story in Manila 2/7/2011, 14:47
Фен разказ - част 1/2
Денят, в който Йонг Сенг и Кю Джонг дойдоха и замаяха феноете си. Беше събота, 5ти февруари, беше денят, който феновете на ТрипълS никога няма да забравят. Отново бях щастливка да присъствам на тяхна фен среща. Още по-голяма щастливка съм, че успях да си наема стая в хотела, където бяха отседнали. Честно не мислих да ходя на тази среща, понеже доста неща ми се струпаха тази седмица като сватба, срещи и семейни събирания. Добре, че успях да си поразместя графика и да отида. Беше във втора конферентна зала в PICC. Бях свидетел на събитието от ред А, четвърта седалка.
Ще направя това съобщение за тези от вас, които не ме следите в туитър. Надявам се да ме разберете и да се забавлявате с туитърчетата ми. Здравейте никак не е лесно да гледаш момчетата, да слушаш песните, да щурееш с тях и да пишеш тиутчета. А сега ето го и съобщението ми, Искрени благодарности на JANELEE, че ми позволи да ползвам снимките й от фен срещата. Преди да влезем на мястото за срещи, охраната беше много строга. Всички чанти трябваше да бъдат обискирани. Дори и малките чантички и джобчетата на чантите трябваше да се отворят за проверка. Всички камери и записващи устройства, които биха открити трябваше да се оставят в шкафчетата за багаж. Феновете нямаха правото да ги внасят на фен срещата.
Аз и приятелите ми влезнахме в мястото на срещата няколко минути преди 18:30 часа. Бяхме придружени до местата си. Няколко минути по-късно фен срещата започна. Кю Джонг и Йонг Сенг излязоха на сцената и изпяха Because I’m Stupid. Феновете побесняха, когато светлините осветиха сцената. И двамата носеха бежови дрехи. Вече знаех, че са красиви, но сега бяха дори по-красиви с леко къдравите си коси. Аз съм привърженик на този тип прически, но се опитах да не си отвличам вниманието с прическите им, а да се фокусирам върху лицата им и позата им. Доста често съм ги виждала на живо, може да се каже дори, че държа рекорда по това, но винаги си е голямо преживяване. Снимките и клипчетата не могат да предадат цялата красота на момчетата.
Между другото ми се искаше да направя снимки на момчетата, но гледайки как охраната отива при феновете, които снимат и обира камерите и телефоните им, се отказах. Всъщност и при мен дойде един охранител и ми каза да прибера телефона. Казах му, че не снимам и му го показах. Познайте какво искаше да направя… Каза ми да пращам повече туитчета и да разказвам на всички какво става. След като Кю и Сенг изпяха Because I’m Stupid, феновете приветстваха с 'Mabuhay' водещата Грейс Ли. Много се зарадвах да я видя като водеща на това събитие. Харесвам я и с чисто сърце мога да кажа че съм й фенка. Всъщност се познавам с нея. Миналата година успях да се снимам с нея по време на гостуването на Ким Хьон Джунг тук. Аз имам снимка с нея в чакалнята преди пресконференцията му. Тя дори ме въведе в стаята, където смята да интервюира звездата. Страшно много й бях благодарна, че ме прекара през строгата охрана и ме въведе на пресконференцията. Щом не си от медийте и не си журналист, нямаш правото да влезеш, но щом Грей беше с мен, минах без проблем. Тя ме вкара, като нейна приятелка на мястото, където ще го интервюират. Бях постоянно до нея. Ето снимката ми с нея.
Грейс Ли е корейка, която живее във Филипините откакто е на 12 годишна възраст. Тя владее много добре английски, корейски и тагалог. Тя е много търсена водеща за корейските фен срещи. Както водеща, тя е и доста добър DJ. Още като влезе и оживи настроението. Тя знае как да въодушеви публиката до макс. Знаеше как да шеметно да ги интерпретира. Първата част от интервюто й беше играта с въпросите, която се е провеждала и в другите държави, на предишните фен срещи.Кю и Сенг бяха помолени да си избират писма с въпроси, задавани от феновете от Манила и им отговаряха. Задаваните въпроси (не под ред и не точно зададените въпроси)
1. Ако SS501 се съберат отново, дали ще изнесат концерт във Филипините - Те с удоволствие ще се съберат отново в пълен състав, но за в момента са се отдали на самостоятелните си кариери 2.Йонг Сенг си изтегли писмо, с което беше задължен да танцува на Snow Prince, а Кю се присъедини към него 3.Ако имаха възможност да разменят телата си, какво биха искали да направят? Кю отговори, че иска да отиде на караоке и да попее, понеже Сенг има страхотен глас. Сенг каза, че иска да отиде на обществена баня (в Корея в обществените бани всички ходят голи), тъй като няма да показва своето тяло. 4. Дали е възможно да се влюбят във фенка от ТрипълS. До колкото се сещам Кю не успя да отговори, а Сенг каза, че би било трудно да се влюби във фенка. 5. Да кажат впечатлението си от филипинските ТрипълS? Те казаха, че са не са знаели колко много са и наистина са удивени
След играта Кю Джонг излезе на сцената и изпя песента на Йонг Сенг “Nameless Memory”. Към средата на песента излезе Сенг и я довършиха като дует. Това го правят за първи път. Може би точно това имаше предвид Сенг, когато каза да очакваме нови и различни неща на тази фен среща. Това развълнува феновете и ги накара да закрещят.
След изпълнението на втората си песен, дойде времето на приготвянето на десерта – известният филипински десерт Хало-хало. Кю Джонг сподели, че вече го е опитвал. Докато Грейс обясняваше играта на Кю, забеляза, че Сенг се е отнесъл в собственият си свят. Предполагам се е замислил коя съставка да сложи първо в чашата.
Когато играта започна, феновете започнаха да дават съвети на всеки от тях коя съставка да сложат първо. Толкова беше забавно, особено Йонг Сенг, който чакаше инструкциите на феновете. За Кю Джонг приготвянето изглеждаше по-лесно, но и той слушаше подсказките на феновете. Грейс Ли също се опита да им помогне и караше феновете през цялото време да насърчават идолите си. Когато приключиха с приготвянето на десерта, избраха 3 фена да се качат на сцената и да отсъдят приготвеният десерт. Не знам чия беше грешката, но на сцената се качиха 4 фена – един от Филипините, един от Хонг Конг и двама от Япония. Всеки един от съдиите опита от десерта на Кю и на Сенг и съответно дадаха оценка 9.5, 10, 10 и допълнителни 10, което заформи крайният резултат 39.5. Между другото от всичките игри по готвенето, от всичките фен срещи, Кю спечели повече състезания, всъщност Сенг спечели само веднъж. Когато опитаха специалитета на Сенг, първият съдия му даде 10 точки, после се поправи и каза, че 10те точки на Кю. Следващият съдия също даде 10 точки. Когато дойде реда на Кю, той беше изплашен от съдийката. Последният съдия даде на Йонг Сенг 9 точки, които му отредиха втората позиция. Накрая дойде реда и на 4тия съдия да даде оценката си и тя каза, че дава на Сенг 10 точки, а той й извика да му даде 11, че да победи Кю, това си беше доста забавен момент. След като Сенг за пореден път загуби от Кю, той трябваше да си понесе последствията и да изпие горчивият сок. Грейс Ли каза на Сенг да не се тревожи, понеже сока е здравословен. Тогава той надигна чашата и я изпи на една екс. След това увери Грейс Ли и феновете, че се чувства по-здравословно. След това Кю му каза, че не е било необходимо да го изпива цялото, а само една глътка. Като чу това Сенг надигна чашата и изпи остатъка сок от дъното. Грейс видя, че в този момент се е задавил и го изчакаха да се пооправи преди да продължат с фен срещата.
След това сцената започна да се преподрежда, а на феновете показаха клипче на момчетата от времето им прекарано в САЩ. След това отново дойде време на песни. Йонг Сенг излезе на сцената, за да изпее английския вариант на песента Love Like This.Той беше в черно и червено и носеше прилепнал сексапилен панталон. Той танцуваше страхотно и разбира се повдигна леко потника си. Уауу Това си беше секси. След изпълнението на Сенг, Кю изпя песента “Never Let You Go”. Той беше облечен целия в бяло и имаше кожен каскет. Кю не би се дал на Сенг и да изгуби в танците, той също играеше сексапилно. Това наистина подлуди феновете. Има голяма разлика в това да гледаш лайф изпълнения и това да го видиш на живо да играе пред теб на сцената. Разбирате какво имам на предвид. Сексапила, който се излъчва от тях може да те засрами.
След това Грейл Ли отново излезе, за да ги интервюира. Тя каза, че е намерила изпълнението за сексапилно и дори попита публиката, дали и те са на същото мнение, и всички извикаха “Да”. След това попита Кю какво мисли по въпроса, а той не успя да отговори понеже се засрами и беше срамежлив.
Край на част първа
Credit:liezle
direndur
Заглавие: Re: Kyu Jong & Young Saeng And Story in Manila 2/7/2011, 19:49
Фен разказ част 2/2
Надявам се не съм ви притеснила с многото си съобщения. По-рано днес постнах първа част на разказа си, а ето го и продължението. Преди разказа си, ще изкажа благодарността си към Angie Tan и снимките на Jane Lee, които бяха качени на фейсбука й. След видеото на което имаше техни кадри от Сеул, Йонг Сенг излизе на сцената и изпълни парчето “Wuss up”. Невероятно, но факт – Йонги изпя песента на Кю. Беше облечен с черни дрехи, в който изглеждаше толкова фин. След няколко изпяти стиха от песента, Кю излезе на сцената целият облечен в бяло с шапка от бяло кожа и си доизпя песента. Точно както в “Nameless Memory” и на “Wuss up” двамата изпяха песента до край като дует. Момчетата дори слязоха от сцената, но охраната реагира бързо и възпря феновете, държейкиги настрана.
След изпълнението на песента, те се прибраха зад сцената, а Грейс Ли излезе. Малко по-късно излязоха и момчетата.
Кю първи се качи на сцената. Тя попита Кю дали Сенг е имал точно тази размяна на песните, че е нещо невиждано до сега и че феновете на Манила ще бъдат възхитени. Вярвам, че феновете от Манила станаха свидетели да едни чудесни превъплъщения на звездите. Първо беше 'Nameless Memory' , а след това невероятното изпълнение в дует на 'Wuss Up'.
Грейс започна интервюто си с Кю, а Сенг излезе с оромна торта по случай рожденият му ден. Кю каза, че страшно се е изненадал и се е зачудил защо Сенг не излиза на сцената и каква ли е причината. Тогава Грейс запита публиката каква ли може да е причината и те изкрещяха: “Рожденият ден на Кю на 24ти февруари”
Грейс помоли Кю да духне свещичките на тортата. Тя се зачуди защо на тортата има само 3 всещички, а Сенг й отговори, че причината е интелекта на Кю, който е като на 3 годишно дете.
Тогава Грейс подкани феновете да му изпеят песничката за честит рожден ден на няколко езика, включително и корейски.
Кю Джонг каза, че е трогнат от жеста, който са му направили. Той беше попитан какво си пожелава за рожденият си ден и той отговори, че иска да празнува рожденият си ден отново с ТрипълS
След тази част беше пуснато клипчето направено им от феновете от TSPH (Трипъл С Филипини). Забелязах, че те се отдръпнаха на страна и четяха субтитрите на корейски много внимателно. Клипчето беше придружено от песента 'At The Beginning' на Richard Marx и Donna Lewis, филма “Анастасия”
След представянето на клипчето, момчетата казаха, че ги е трогнало. Кю сподели, че песента му е направила силно впечатление, дори попита за името й. Грейс помоли феновете да отговорят на въпроса му. Тогава Кю каза “Дори и да не си спомня песента, винаги ще си спомням денят, в който я чух за първи път”
Тогава те попитаха, кой е изготвил видеото. Момичето беше помолено да се качи на сцената, за да получи специални благодарности за направата му, както и подарък.
След това дойде време на момента с нанасянето на крема. Две фенки бяха щастливки да получат крем и нанасяне лично от момчетата. На Кю се падна 20 годишно момиче и той страшно се засрами да й намаже ръцете. На Сенг се падна 14 годишно момиченце, чийто родители я чакаха от вън пред салона да я приберат. Когато научи това Сенг и се поклони в знак, че й се извинява и ще й намаже ръцете внимателно. Все пак тя беше късметлийка да й се падне мазане от Сенг, понеже това на Кю беше по-лошо. Йонг Сенг каза, че я чувства като по-малка сестричка. В този момент Грейс забеляза Кю, че шепне на фенката.
Шоуто беше към края си. Грейс помоли феновете да благодарят на звездите, както и Кю и Сенг да благодарят на публиката за присъствието им. В този момент забелязах насълзените очи на Кю и дори показах на приятелката ми да ги види.
Накрая Кю и Сенг изпяха 'Wing of the World'. По средата на песента се разнесоха комфети, които падаха върху главите на момчетата. Видяхме къдравите им коси целите пълни с конфети, беше си много забавно.
Двата часа с Кю и Сенг никак не ни бяха достатъчни. Иска ми се да беше вечно. Но разбира се е невъзможно да се случи.
След шоуто започна сесията по ръкостискането. 100 фена бяха щастливи и имаха възможността да се ръкостискат с Кю и Сенг.Аз не бях една от тези щастливки, но все пак си бях достатъчно голям късметлия да присъствам на шоуто им в Манила. Не бих могла да искам повече. Казвала съм го и на предишните фен срещи, ще го кажа и сега – всяка фен среща си е самостоятелна и интересна. Насладих се на достатъчно концерти и бях свидетел и на доста фен срещи. Тези от вас, които са пропуснали да го изпитат, са пропуснали една голяма възможност. Вероятно, ако не беше Новата Лунарна Година това нямаше да се случи. Всеки случай това беше последната спирка на Кю и Сенг от поредицата им фен срещи в Азия, програмата им вече е преустановена. Въпреки че имаше моменти на изненада, те не успяха да ни изумят. Възможността да видя Грейс Ли на това събитие, беше голяма възможност. Всъщност се надявах организаторите на събитието да я наемат. Вярвам, че тя е възможно най-добрият избор за водещ на фен срещи с участието на корейски изпълнители. Тя си знае работата. Преди да работи с тях (Кю и Сенг) тя ги е проучила, както и феновете. Тя се опитваше през цялото време да пречупи езиковата бариера и говореше на различни езици. Предполагам, че всеки един присъствал с мен на събитието, би се съгласил с мнението ми за Грейс Ли като най-добър водещ, от всички до сега, които са имали момчетата до сега. Очевидно беше, по изразите и жестовете на телата на Кю и Сенг, че на тях им е по-приятно.
Credit:liezle
direndur
Заглавие: Re: Kyu Jong & Young Saeng And Story in Manila 2/7/2011, 20:21
Това е видеото представено на фен срещата от феновете на ТрипълS - клипчето с песента от Анастасия
Credit: liezle
direndur
Заглавие: Re: Kyu Jong & Young Saeng And Story in Manila 2/7/2011, 21:37
Няколко снимки на момчетата от Шоутайм
Credit: kyu's
direndur
Заглавие: Re: Kyu Jong & Young Saeng And Story in Manila 2/7/2011, 22:12
Три невероятни снимки от пресконференцията на момчетата в Манила
Credit: Kyu's
direndur
Заглавие: Re: Kyu Jong & Young Saeng And Story in Manila 2/8/2011, 03:25
Ексклузивни кадри от интервюто Push
Credit: mukamuka501 @ YT + Push
direndur
Заглавие: Re: Kyu Jong & Young Saeng And Story in Manila 2/8/2011, 12:14
Кю Джонг и Йонг Сенг на интервю за Wrap на 7.2, непосредствено преди заминаването им за Сеул
Credit: ivannahLMH @ YT
direndur
Заглавие: Re: Kyu Jong & Young Saeng And Story in Manila 2/8/2011, 12:55
Йонг Сенг и Кю Джонг в радиопредаване в Манила на 4.2
Credit: delfinchik17 @ YT
direndur
Заглавие: Re: Kyu Jong & Young Saeng And Story in Manila 2/9/2011, 20:19
THE WRAP
Ето това чакахме! Когато двамата сладури от SS501 посетиха Филипините, помислихме че в The Wrap да ви ги представим, за да ви направим част от техните хиляди фенове. Така че приятели това е то. Това е моето ексклузивно интервю с Кю Джонг и Йонг Сенг само и единствено за любимите ни Asian Bites. Voice Over: Сладките чланове на групата SS501 Кю Джонг и Йонг Сенг дойдоха в Манила. Миналата събота кпоп идолите направиха един единствен концерт за филипинските си фенове в PICC. Йонг Сенг и Кю Джонг: Mabuhay! (За много години!) I.V: Здравейте, приятно ми е да се запознаем Йонг Сенг и Кю Джонг: Приятно ми е да се запознаем I.V: Добре дошли във Филипините. Здравейте. Благодаря, че дойдохте на интервюто ни. Заповядайте. Сенг и Кю: Да I.V: Това е първото ви посещение тук. Добре дошли. Как си прекарахте? Кю: За първи път сме в Манила, но бяхме в Cebu на кратко пътешествие и за да се срещнем с феновете. I.V: Какво ще кажеш ти, Йонг Сенг? Сенг: Бил съм тук, във Филипините, на ваканция и времето е страхотно. Мястото наистина ми харесва. I.V: Вие имате много фенове тук, може би бихте искали първо да ги поздравите. Йонг Сенг и Кю Джонг: Mabuhay! (За много години!) Кю: Kamusta? (Как сте?) Това е първият път, в който сме тук във Филипините и се радваме да ви видим. Надяваме се за в бъдеще да можем да направим още доста фен срещи тук. I.V: Точно сте обядвали. Опитахте ли от филипинската кухня? Кю и Сенг: Много е вкусна. Наистина ми хареса вкуса. I.V: Ходил си до Cebu на ваканция, а отиде ли на плаж? Сенг: Бяхме в Кебу и Бохол за снимки, а през почивките се разхождахме с кану, нали? I.V:Имаме страшно много фенове, които се питат “Имате ли си приятелки?”
ПАУЗА
Voice: Следва: Още разкрития за SS501! Кю и Сенг още ли са сами? Дали са срещнали филипинка отговаряща на вкусът им? Всичко това само след малко.
ПРОДЪЛЖЕНИЕ
I.V: Имаме страшно много фенове, които се питат “Имате ли си приятелки?” I.V: Може ли фенка евентуално да ви бъде приятелка? Сенг: От както съм тук на всякъде ми задават този въпрос, но до момента си нямам приятелка и ако мислите да ме питате за другите групи, ще ви отговоря по същият начин Кю: За мен не от значение дали е фен или не. Но вярвам, че ако има дистанция между нас, ще се влюбя и ще споделям чувствата й. I.V: Какво търсиш в една приятелка? Сенг: Ако е някой, която може истински да ме разбере, тя ще е идеалната ми приятелка I.V: Ами ти? Кю: Някоя дружелюбна, мила и да се усмихва много. I.V: Кой от вас е по-добър в пеенето и танцуването? Сенг: Аз I.V: Ти съгласен ли си че той е по-добрият? I.V: Ако има тайна, която можеш да ни кажеш за него, за която не знаем, коя би била? Кю: Той е основен вокал на нашата групата и танцува още от малък. Той беше основен вокал и в SS501. Докато беше там повечето хора не забелязваха уменията му в танците, но сега той ще ги покаже на всички и те ще осъзнаят колко е добър Сенг: Всъщност, той няма тайни. Кю: Той няма тайни, но никой не знае, че е гений I.V: Уау! Гений!? Костюма и прическата ти, как би ги описал и кой е твоят стил? Кю: Обикновено не се обличаме така, а носим по-свободни и удобни дрехи. Но ако е по-специален ден се обличаме различно. Екипът избира дрехите и прическите ни. I.V: Ако дойда в Корея, къде ще ме заведете? Сенг и Кю: В Gyeongju! Кю: В Корея бибимбап е известна храна и от там произлиза I.V: Харесва ми. Кой изпълнител или актьор харесвате и от кпоп или Холивуд? Сенг: Кой ли може да е? I.V: Нямаш ли любимец? Кю: Моят идол от мъжете е Джони Деп. А актрисата е Анн Хатауей Сенг: Моята е корейската актриса Song Hye Kyo I.V: Кое е най-невелоятното нещо, което фен е правил за вас? Кю: Понякога след фен срещите, когато феновете се подреждат за ръкостискането, се разплакват. Това е много трогателно. I.V: След фен срещата ви утре, ще дойдете ли скоро във Филипините? Сенг: Да, разбира се. Но за да го направим трябва да имаме подкрепата на фенофете. Подкрепяйте ни, за да дойдем. I.V: Да, подкрепяме ви, върнете се. Освен пеенето и танцуването, имаш ли някакви проекти като корейска драма, участие в някой филм? Кю: Значително подобрявам уменията си в актьорската игра, за да покажа най-доброто от себе си. Сенг: В процес на издаване на соловият си албум съм. Но ако имам възможността бих искал да участвам в някой актьорски проект, развлекателни програми или шоута. I.V: Много ви благодарим, Кю Джонг и Йонг Сенг. Благодаря ви, че се присъединихте към The Wrap. Кю и Сенг: Благодарим ви Сенг: Аз съм Йонг Сенг Кю: Аз съм Кю Джонг, продължавайте да следите The Wrap Сенг: Студио 23 Кю и Сенг: Iba kabarkada (по-различно е когато си с приятели)
Credit:YoungSaengPrincezz
direndur
Заглавие: Re: Kyu Jong & Young Saeng And Story in Manila 2/12/2011, 09:50
Ето още няколко снимки на Кю и Сенг минути преди да се качат на самолета за Манила на 3.2
Credit:liezle.com
direndur
Заглавие: Re: Kyu Jong & Young Saeng And Story in Manila 2/12/2011, 09:55
Това е пълният график на Кю и Сенг за последната им фен среща в Манила...
Ден 1 - Пресконференция Ден 2 - гостуване в Шоутайм, гостуване в 3 радио-предавания, задаване на въпроси следобед в хотела Ден 3 - концерт, след това вечеря Ден 4 - пазаруване в Greenbelt Ден 5 - връщане в Сеул
Credit:liezle.com
direndur
Заглавие: Re: Kyu Jong & Young Saeng And Story in Manila 3/1/2011, 17:07
Хайде още няколко снимки на Кю и Сенг от Манила
Credit: GreenLights
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Kyu Jong & Young Saeng And Story in Manila 3/1/2011, 20:00
Много харесва тези снимки, благодаря за тях! Още от прекрасните Кю и Сенг, така се удължава удоволствието... Хубаво е...
Sponsored content
Заглавие: Re: Kyu Jong & Young Saeng And Story in Manila