Заглавие: 'Not Alone' Fan Signing in Busan 2/9/2011, 14:07
Втората засега предвидена среща с подобна цел... Отново yesasia... Това са първите снимки, нямам търпение да видя Мин по-отблизо
credit: yangyang0402 + lammanbo @twitter + baidu
Последната промяна е направена от Lollipop на 2/10/2011, 16:32; мнението е било променяно общо 2 пъти
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: 'Not Alone' Fan Signing in Busan 2/9/2011, 17:48
Хмм... Много слабо е отразен Бусан... Много съм обидена... Надявам се утре да наваксат
credit: naver/zmffoavmwlzl
Lollipop
Заглавие: Re: 'Not Alone' Fan Signing in Busan 2/10/2011, 12:55
Клипче от вчерашното раздаване на автографи в Бусан... След клипа на 'Not Alone', Мин взима думата и раздава започва да се разписва... Много хубаво клипче...
credit: iZomZaa + SS601
И още едно - фен камера... По-кратно, но не и по-малко хубаво...
credit: girltalk1713@ youtube + libido
Lollipop
Заглавие: Re: 'Not Alone' Fan Signing in Busan 2/10/2011, 13:31
credit: darling.ivyro.net
Lollipop
Заглавие: Re: 'Not Alone' Fan Signing in Busan 2/14/2011, 16:39
Една фен камера засега иначе се оказа, че има много снимки за споделяне... тези дни ще се опитам да ги накачвам...
credit: mangoonful + oloverbobo@ youtube
Lollipop
Заглавие: Re: 'Not Alone' Fan Signing in Busan 2/17/2011, 14:09
Имам много сериозен въпрос към вас... Какво предпочитате: снимки или клипчета? Източникът HKTripleS има много снимки, има и клипчета... Сега качвам клипчетата, ако искате снимки - моля, кажете ми, чакам някой да ги поиска, за да ги кача на секундата...
credit: HKTripleS + Ooshan418@ youtube
Lollipop
Заглавие: Re: 'Not Alone' Fan Signing in Busan 2/18/2011, 18:27
Тези клипчета са от предния пост, пускам ги от нов ъплодер, за да не се затрият и бонус изненадата в тях е, че си имат превод... Благодарение на английския такъв от PlanetHyun.blogspot...
Мин: А... А... Наистина съм благодарен, че дойдохте от толкова далечни места. Ще започна с поздрав. Здравейте! Аз съм сеулското момче - Парк Джунг Мин. Наистина съм щастлив, че всеки един от вас е дошъл до Бусан Днес искам да раздавам автографи в чудесна атмосфера. Искате ли да започваме?
Феновете: Да!
Мин: Ей! Днес много ще се гледаме в очите, нали?
Феновете: Ти работиш наистина много, наистина е прекрасно...
Мин: Зная! Забавно е! За днес раздаването на автографи приключи. Наистина ви благодаря, че дойдохте. Наистина ми е приятно да се срещна с всички вас, да поговорим на това раздаване на автографи.
Фен: Joenlla-do ( град ).
Мин: Ще ида.
Феновете: Наистина ли?
Мин: Ами, наистина... обещавам, обещавам.
Феновете: Daegu.
Мин: Daegu?! Ще ида.
Феновете: GiMae.
Мин: GiMae, моля ви, елате в Бусан. Masan?! Чичо ми живее там. Ще отида да пея там. За да посетя чичо ми... Хахах Наистина ви благодаря. Пазете се на път към дома. Не настивайте. Сега по време на раздаването на автографи като послепис пише: "Всеки ден с теб е Коледа." И аз наистина се чувствам коледно всеки ден с вас... Благодаря.... Не настивайте! Пазете се на път към дома! Довиждане!