Официалният корейски уебсайт на Ким Хьонг Джун се намира на адрес:
Последната промяна е направена от BlueRose на 10/28/2012, 21:08; мнението е било променяно общо 3 пъти
Автор
Съобщение
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: JUNUS 11/7/2011, 15:25
Бебо ще ходи на концерт? Очаквам го с нетърпение
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
Заглавие: Re: JUNUS 11/24/2011, 10:59
Слагам тези снимки тук, защото в темата за драмата ги има, но от друг източник :)
[23.11.2011] Official Site Update
credit: JUNUS (hyungjun.co.kr)
Sunshine
Заглавие: Re: JUNUS 12/6/2011, 13:48
Hyung Jun 'What Happened in Yokohama' (Lie to Me OST Concert Behind The Scene) #1
Здравейте, това е Ким Хьонг Джун~ Почувствах се наистина добре заради.. Вие вече обичате "Топ звездата Канг Мин"!! Благодаря ви, че дойдохте да ме посрещнете~
Ще се срещна с всички ви отново на 'Lie To Me" OST Концерта Аз съм изключително развълнуван!!!!!
Успокоявам притеснението си.. и се опитвам да не правя никакви грешки Трябва да работя усилено на репетицията, нали? Проверка на микрофона едно две едно две~
Измина доста време, откакто го правихме заедно с Freemind* Затова съм много щастлив. 1, 2, 3, 4~~~~
Така, сега е ред на Хьонг Джун! Тръгвам!!
(Бел ред. Sunshine: *Freemind - това са танцьорите, с които Хьонг Джун танцува)
credit: JUNUS English Translation: xiaochu @ Quainte501.com
Sunshine
Заглавие: Re: JUNUS 12/6/2011, 15:21
Hyung Jun 'What Happened in Yokohama' (Lie to Me OST Concert Behind The Scene) #2
Заради това,че се впускам в нещо наречено "актьорство" Участието, което направих с всички Правя!! ми липсва малко~!!
Въпреки това, нека задържим това чувство Прибягвам покрай всички!!!!!!!!!!!!
Изненадахте ли се...^^ Много съм щастлив!!!
Има една песен сред моите, нали? "Not Another Girl But You~" И при мен! Всичко е наред ако няма друг, но само с всички вас!
Така.. последно, Дами и Господа!!! Моля ви подкрепяйте ме много... за моята трансформация в актьор! В този смисъл, веднъж трябва да кажем "файтинг" заедно 1, 2, 3~
credit: JUNUS English Translation: xiaochu @ Quainte501.com
Sunshine
Заглавие: Re: JUNUS 12/9/2011, 09:41
Официалният корейски сайт е вече с нов облик. Тези снимки от OST концерта красят сайта
Official Site Update
Последната промяна е направена от Sunshine на 12/9/2011, 10:18; мнението е било променяно общо 1 път
Lollipop
Заглавие: Re: JUNUS 12/9/2011, 09:50
Прекрасни снимки... Особено последната е сърцеразбиваща... А посланията му са толкова искрени и влизат право в сърцето ми...
mishel
SS501 Team Брой мнения : 401
Заглавие: Re: JUNUS 12/15/2011, 22:04
Много хубави снимки, нямам просто думи, нуна напълно споделям чувставата ти относни снимките
Sunshine
Заглавие: Re: JUNUS 12/30/2011, 11:00
Хьонг Джун в Ханбок
Съобщение от Бебо по случай Новата 2012 Година :)
credit: JUNUS + junusofficialtv @ YT
Sunshine
Заглавие: Re: JUNUS 12/30/2011, 11:21
Hyung Jun’s New Year Diary Message
Свраковата, свракова* Нова Година беше вчера~ Нашата, наша Нова Година е днес ^ ^
Здравейте на всички. Аз съм Ким Хьонг Джун!
През 2012 година също ще бъдете заедно с мен Ким Хьонг Джун, нали?
Ще използвам моето признателно сърце за да се отблагодаря на всички, които винаги са с мен
Ще продължа да се захващам с нови предизвикателства и ще работя усилено за да могат всички да видят моите различни черти. Моля ви, покажете ми заинтересованост и любов!
Ах, също така едно много важно нещо!!!! В никакъв случай не мога да бъда нелоялен~ Вие знаете, нали ^^?
Най-добри пожелания за новата година~!! Честита Нова Година~~~~
(Бел. ред. Sunshine: *Свракова (от сврака) - Magpie - Magpie’s new year day е корейска традиционна песен)
credit: JUNUS (hyungjun.co.kr) Trans: ONLY JUN (kimhyungjun.net)
Sunshine
Заглавие: Re: JUNUS 1/18/2012, 16:14
Official Site Update
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
Заглавие: Re: JUNUS 1/20/2012, 22:12
Ех че прелестни снимки,като ангел е
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
Заглавие: Re: JUNUS 2/22/2012, 04:54
Дневник на Хьонг Джун [17.02.2012] Заглавие: Сбогом! Макао! (История за K-MUSIC Youth’s Ambition Concert In Macau)
Здравейте, тук е Ким Хьонг Джун~ Чрез K-Music Youth’s Ambition Concert, който се проведе в Макао, получих толкова много любов от всички, които дойдоха. Чувствах се толкова щастлив. Благодарен съм и за погледите на хората по улицата.
След кратката обиколка през първия ден на град Макао.. С цел да покажа най-доброто без да се проваля.. Репетиция! И репетиция!
Тичане по първа сцена на Макао. Въпреки че бях нервен, благодарение на отзивите и подкрепата на всички, изпълних мисията без хълцане!!
Добре беше, че можех да разговарям с всеки. В този кратък период от време представих и моята драма… Надявам се в Макао топ звездата Канг Мин също ще предизвика мания.
Тъй като това е концерт с други колеги певци, положих повече усилия. Въпреки че е кратко представяне, но е изява, аз се втурнах и играх с всички, настроението ми беше много добро! Въпреки краткия график от 3 дни и 2 нощи, което е жалко, очаквам с нетърпение да видя всички отново в Макао!! Сбогом, Макао!!
Credit: JUNUS (hyungjun.co.kr) English translation: ONLY JUN (kimhyungjun.net)
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
Заглавие: Re: JUNUS 4/10/2012, 06:21
Kim Hyung Jun 1st Story in Japan 2012 Official Photos from JUNUS
Credit: JUNUS (hyungjun.co.kr)
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
Заглавие: Re: JUNUS 4/12/2012, 12:53
Ааааах влюбих се в последната снимка..питайте ме защо..не знам,но е прелестен на нея..има толкова емоция в нея.
Lollipop
Заглавие: Re: JUNUS 4/12/2012, 13:09
Е, как не... Тя последната снимка е божествена просто... Прекрасния му профил, ръката... Страхотна