Заглавие: Happy Birthday, Park Jung Min 3/24/2011, 21:13
First topic message reminder :
Park Jung Min Happy Birthday Event in Seoul
Дата: 3 април 2011, 3pm (Вратите ще се отворят в 2pm) Място: New Millennium Hall, Сеул, Konkuk University Билети на уеб адрес: Interpark Цена на билет: 27,500KRW (включени такси) Всеки може да си закупи до 4-ри билета. Продажбата на билетите започва от: 25 март 2011, 5pm
На влизане в залата ще има място да дарение за жертвите в Япония. Ако имате въпроси, задайте ги в официалния корейски сайт на Парк Джунг Мин.
Заглавие: Re: Happy Birthday, Park Jung Min 4/5/2011, 11:22
Това клипче го качвам с малкото уточнение, че вече е качвано... За първото говоря от поредицата, но за да не разкъсвам поредицата ще го пусна пак...
credit: shyoon1230@YT
Тук Мин се чудя пристига ли или си тръгва... Съдя, че пристига по това, че се качва, а не слиза и не влиза в бус... Така че нека приемем, че това клипче е уловило момента на пристигането му на партито
credit: leejinok23 + pinkpinky0810@YT
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Happy Birthday, Park Jung Min 4/5/2011, 11:30
Това клипче е от новините... Страхотни моменти има на Том и Джери... Вярно Мин се закачи на Бебо като коала, когато Бебо го повдигна... Мисля, че Мин остана много изненадан, просто не знаеше какво да прави с дългите си крака
ETN ~ 04.04.2011
credit: iZomZaa@YT
Lollipop
Заглавие: Re: Happy Birthday, Park Jung Min 4/5/2011, 19:17
Това е писмото, което е прочел на празника... Надявам се да намеря и по-добър превод или поне по-пълен... Аз съм разчувствана до дъното на душата си, но аз вярвам много на Мин и такава опция като да му се изсмея не съществува...
Скъпи мой. Смущавам се да ви напиша писмо. Винаги получавам писма от вас, но днес аз трябва да ви напиша, защото мисля, че писмото е най-добрият начин да ви разкрия сърцето си. Сега е 2.26 АМ на 3 април 2011. Не мога да заспя. На първо място, благодаря ви, благодаря ви, че дойдохте на моя рожден ден, който празнувам за първи път с вас след дебюта си. Издадох моят соло албум 'Not Alone' с много усилия и грижи. И... нашите Triple S ми дадоха много сила, за да го направя. Защото на вас, които ме обичате много повече отколкото аз самият се обичам, мога само да ви се радвам. (.... липсваща част....) Наистина оценявам това. Ще положа усилия да бъда вашата прекрасна усмивка, така че да се смеете всеки ден заради мен. Аз винаги ще давам най-доброто от себе си, завинаги. Моля ви, подкрепяйте ме и ме чакайте. И... сега... ще кажа нещо, което ме кара да настръхвам. Но какво мога да направя? О, обикновено не използвам тези думи! Но какво да направя? Ще разберете ли на думите ми? Можете ли да усетите моята искреност? Аз се страхувам, че няма да можете да разберете, че съм сериозен и просто ще ми се изсмеете. А... Нямам идея. За вас, които слушате гласа ми сега - Обичам ви. 03.11 АМ на 3 април 2011
Изцяло ваш: Парк Джунг Мин
Lollipop
Заглавие: Re: Happy Birthday, Park Jung Min 4/5/2011, 20:54
Тази снимка имаме ли я?
by N43 Park
Lollipop
Заглавие: Re: Happy Birthday, Park Jung Min 4/7/2011, 11:53
Mnet News
credit: JungMinShine@YT
Lollipop
Заглавие: Re: Happy Birthday, Park Jung Min 4/7/2011, 17:28
by MUNMINIATURE
credit: realmj.ivyro.net
Lollipop
Заглавие: Re: Happy Birthday, Park Jung Min 4/9/2011, 15:28
The, Park Jung Min пощенски картички
credit: ParkJungMinLovers
Lollipop
Заглавие: Re: Happy Birthday, Park Jung Min 4/9/2011, 16:15
By Dear Min
Lollipop
Заглавие: Re: Happy Birthday, Park Jung Min 4/9/2011, 16:19
By Dear Min
Lollipop
Заглавие: Re: Happy Birthday, Park Jung Min 4/12/2011, 10:27
Min и Angie Chai
Рожденият ден на Парк Джунг Мин, в същия ден бях бекстейдж, щастливо празнувайки с фенове от всякакви страни. Аз също щастливо се втурнах в залата.
Заглавие: Re: Happy Birthday, Park Jung Min 4/12/2011, 10:37
Мисля, че няма повече картички, най-сетне ги събрахме и то с прекрасно качество... Много съм щастлива... Много ги харесвам, особено тази, на която лежи... Мисля, че вече съм го казвала...
THE, Park Jung Min пощенски картички
credit: on pics
Lollipop
Заглавие: Re: Happy Birthday, Park Jung Min 4/15/2011, 12:38
by The Park Jung Min FC
Тези просто ги обожавам... Така са се гушнали и толкова щастие има на лицата им... Цялата ми душа се изпълва...
Lollipop
Заглавие: Re: Happy Birthday, Park Jung Min 4/28/2011, 22:19