Like tears are falling ~ Докато сълзите ми се стичат
Добре, ще го кажа често, поглеждайки те в очите. Очите ти, нослето и устни, толкова са малки, но правят лицето ти божествено.
Добре, ще ти кажа още малко. Започвам да се смея насреща ти И след като го направя, ти очакваш да те похваля точно като дете.
Щастлив докато сълзите ми се стичат, аз се чувствам благословен и благодаря на небесата Обещавам ти, че ще те обичам завинаги.
Добре, ще го кажа отново. Толкова е топло в ръцете ти. Ще мечтая, докато заспивам, гледайки очите ти, черни като нощ.
Щастлив докато сълзите ми се стичат, аз се чувствам благословен и благодаря на небесата Обещавам ти, че ще те обичам завинаги.
Дори да не казваш и дума, аз всичко зная Това, което чувстваш ти, го чувствам в сърцето си. Ние сме вървяли заедно през цялото това време и сме създавали нашите спомени.
Ще направя всичко, за да сбъдна твоите желания, за да се усмихваш винаги с тази прекрасна усмивка. За да имаме много мигове напред заедно, аз ще бдя над теб.
Последната промяна е направена от Lollipop на 6/6/2011, 22:34; мнението е било променяно общо 2 пъти
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
Заглавие: Re: [07.04.2011] The first after the first album ~ ‘THE, PARK JUNG MIN' 5/5/2011, 15:23
Много нежен текст,тя самата песен е много нежна и прекрасна,като него
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: [07.04.2011] The first after the first album ~ ‘THE, PARK JUNG MIN' 5/13/2011, 16:12
Like tears are falling ~ japan version MV
credit: pakjungminofficial@YT
Lollipop
Заглавие: Re: [07.04.2011] The first after the first album ~ ‘THE, PARK JUNG MIN' 5/28/2011, 18:46
Това са сканчета от фотокнигата към японското издание на албума. Слагам само тези, които са различни от корейското издание... Има и такива. Това е за Япония все пак...
Wara Wara, THE, Park Jung Min ~ Japan version
credit: ameblo.jp/ss501jungmin
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
Заглавие: Re: [07.04.2011] The first after the first album ~ ‘THE, PARK JUNG MIN' 5/28/2011, 19:10
Страхотни са,но защо винаги така се получава,че има разлики във версиите :( Хубавото е,че са споделили тези снимки с нас,защото все пак става дума за Япония...
Lollipop
Заглавие: Re: [07.04.2011] The first after the first album ~ ‘THE, PARK JUNG MIN' 6/6/2011, 22:38
Дъждовни облаци покриват небето, мигновено плисва дъжд. Студеният вятър пронизва тялото ми и то започва да трепери.
Всичко е просто идеално. Днес е перфектният ден за раздяла. Във сценариите двойките се разделят в такъв момент.
Моята любов е готова да си тръгне вече. Дори да и се моля да не си върви, тя е решена да го стори. Този, който винаги страда, ще си тръгне. Този, който преглъща сълзите, ще си иде.
Обичал съм хиляда пъти, макар да съм отхвърлян хиляди пъти, всичко е наред. Тъй като съм мъж, ще оцелея заради любовта, няма как иначе да бъде.
Ръцете ми все още не се движат Краката ми не пристъпват и крачка. Дъхът ми е замрял. Как бих могъл да те задържа?
Моята любов е готова да си тръгне вече. Дори да и се моля да не си върви, тя е решена да го стори. Този, който винаги страда, ще си тръгне. Този, който преглъща сълзите, ще си иде.
Обичал съм хиляда пъти, макар да съм отхвърлян хиляди пъти, всичко е наред. Тъй като съм мъж, ще оцелея заради любовта, няма как иначе да бъде.
(Аз никога не казвам 'сбогом'), Ти си единствена (любов) Любов (любов) Колкото и да ми се крещи, защото съм разкъсан на парчета (Не искам да плача) Ако ти искаш (любов) Ако ти си искрена (любов) Аз ще си ида, ще си ида, ще се махна, ще си вървя.
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
Заглавие: Re: [07.04.2011] The first after the first album ~ ‘THE, PARK JUNG MIN' 8/23/2013, 20:50
Insomnia написа:
тази снимка ми е любимата... Много е нежна и е толкова стилна <3
На мен също ми се наби на очи точно тази снимка...
Sponsored content
Заглавие: Re: [07.04.2011] The first after the first album ~ ‘THE, PARK JUNG MIN'
[07.04.2011] The first after the first album ~ ‘THE, PARK JUNG MIN'