DVD-то и фотокнигата на Йонг Сенг и Кю Джонг озаглавени "Summer Love" и ще бъдат факт на 22ри януари 2011. Пакета ще се състой от фотокнига и DVD, което е от два диска. Първият диск ще е озаглавен True Love и ще показна части от живота им и ще разкрива неща за тях. А вторият диск ще включва кадри от заснемането на фотокнигата. За допълнителна информация клик
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
Заглавие: Re: Summer and Love 3/27/2011, 18:42
Заснемането на DVD-ито беше доста мистериозно беше свързано с едно среднощно пътуване до Филипините. За повече информация цък
След като успяха да се измъкнат незабелязани Сенг и Кю и да отидат до Филипините, не успяха да избегнат зоркия поглед на феновете на връщане. А ето какво споделиха те с нас. На тези снимки, Сенг е сниман на 18.12 на летище Инчеон.
Заминаването беше обвито в тайна, затова няма снимки от него, но пристигането обратно в Корея беше документирано ;) kekeke
Credit:Amorino
direndur
Заглавие: Re: Summer and Love 3/27/2011, 18:52
Това е DVD-ито Summer and Love
Credit: KYULOVECHAU1 @ YT
direndur
Заглавие: Re: Summer and Love 3/27/2011, 18:54
Ето и мейкинга на DVD-ито
Credit: KYULOVECHAU1 @ YT
direndur
Заглавие: Re: Summer and Love 3/27/2011, 18:56
Това са няколко невероятни снимчици на Сенги от фотокнигата
Credit: KYULOVECHAU
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Summer and Love 3/28/2011, 09:47
Последните две снимки са просто невероятни - влюбена завинаги... Изобщо тази фотокнига е едно от най-красивите неща, които някога съм виждала... Самата книга, двд-то - всичко... Адски много искам да я видя на истинско, ако не аз да си я купя, то поне да я видя и да я прелистя... Идеята на снимките - толкова наситени цветове, ярки акценти, усмивки, уловени слънчеви мигове, преплетени с любовна история... Мисля, че никога не съм виждала Сенги в толкова позитивна фотоесесия с толкова наситени цветове... Всичките им фотокниги са прекрасни на момчетата заедно, има и слънчеви фотосесии, но тази е различна, в тази усещам мн повече Сенг, сякаш диша от всяка снимка, сякаш се смее от сърце и очите му мечтаят и горят... Много ми харесва...
direndur
Заглавие: Re: Summer and Love 3/28/2011, 11:20
Юпи, юпи, юпиии. DVD-ито вече е със английски субки.
Японците са направили собствена фотокнига от първото представяне на Summer & Love, което беше на тяхна земя на 22.1. Това са само част от снимките в нея останалите може да видите тук
Лично аз съм фаворит на предпоследната снимка с жълтата роза.
Credit: KYULOVECHAU
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Summer and Love 4/11/2011, 20:18
Хихи, с тези раирани панталонки е толкова сладък, прилича на дете... И на мен ми харесва тези снимки с жълтата роза... Можеш да си помечтаеш, а и жълтите рози са толкова хубави