Заглавие: [ ! ! ! ] Ким Хьон Джунг се завръща през ЮНИ... 4/8/2011, 16:08
Kim Hyun Joong to debut in June ~
Тази година актьорът и певец Ким Хьон Джунг се завръща с първият си соло албум. Той ще е четвъртият от SS501, който ще издаде самостоятелен албум. Първи бе Park Jung Miin, след него Kim Hyung Joon, а скоро очакваме и албумът и на Heo Young Saeng. Kim Kyujong е единственият от SS501, който засега няма планове за солов албум, но пък за сметка на това се е фокусирал върху актьорската си кариера.
Албумът на Ким Хьон Джунг ще бъде официално пуснат през месец ЮНИ. Това ще е и дебютът му като соло артист. По време н интервю, състояло се на 8-ми Април, представител на агенцията на Хьон Джунг - Key East, сподели пред Newsen : "Избрали сме много разнообразни песни и той съвсем скоро започва със записите в студиото."
"Ще се фокусира и отдаде изцяло на новият албум и записите и няма да се ангажира с допълнителни участия."
=== Credit: Newsen Translation: Koreaboo
Insomnia
X-SS501TeamBG Брой мнения : 2131
Заглавие: Re: [ ! ! ! ] Ким Хьон Джунг се завръща през ЮНИ... 4/29/2011, 11:36
Fan Made видео~ но пък е страхотно...... Броя стотните от секундите до излизането на албума...<3
SSilver
Y.E.S. Fan Club Брой мнения : 136
Заглавие: Re: [ ! ! ! ] Ким Хьон Джунг се завръща през ЮНИ... 5/4/2011, 17:12
Дам...след 12 цялата ми енергия ще бъде съсредоточена в очакване... има ли вече дата?
shopping_mania4ka
Triple S Брой мнения : 498
Заглавие: Re: [ ! ! ! ] Ким Хьон Джунг се завръща през ЮНИ... 5/12/2011, 15:28
Аааа,нямам търпение !!
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
Заглавие: Re: [ ! ! ! ] Ким Хьон Джунг се завръща през ЮНИ... 3/14/2012, 16:08
Това ми напомня времето, когато си стоях в общежитието (без интернет) и с нетърпение чаках да излезе "Please". Песента излезе, а аз трябваше да почакам още 2 дни докато се прибера в нас и да чуя песента. Представете си какво мъчение беше.
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
Заглавие: Re: [ ! ! ! ] Ким Хьон Джунг се завръща през ЮНИ... 3/14/2012, 16:13
хихи Амира, и моята ситуация беше същата...но пък за това си дадох всичките пари по интернет клубовете
Sponsored content
Заглавие: Re: [ ! ! ! ] Ким Хьон Джунг се завръща през ЮНИ...